TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 14 éve
http://www.youtube.com/watch?v=Rq2cSw5GXfM&sns=fb😂 Laci után könnyesre röhögtem magam 😊
Remélem még nem volt. Megpusztulok a röhögéstől. Telitalálat.Maka
több mint 14 éve
http://www.youtube.com/watch?v=Rq2cSw5GXfM&sns=fbRemélem még nem volt. Megpusztulok a röhögéstől. Telitalálat.
you don't even know what you like and you don't like
több mint 14 éve
Így már az a kérdés, hogy Éva vagy Jerzy, Jerzy vagy Éva? 😊De szerintem simán Jerzy a nyerő! 😊
több mint 14 éve
Olivér a műsor után teszi fel a kérdést Alekosznak: vállalja-e, hogy az RTL Klub képernyőjén keres magának menyasszonyt. Ha igent mond, a stábnak 24 órája van arra, hogy új tapétával és bútorokkal lássa el a villát. Alekosz háreme, 16 hölgy költözhet be az üresen maradt luxusbörtönbe. Az okostojás műsorának éjszakai kiadását az Alekosz csajozási stílusát és módszereit jól ismerő Anikó és Gigi vezeti majd.
több mint 14 éve
Háh Béci szerepelt a szomszédokban 😀Láttam is, kb. 2 hete volt ez az epizód.
http://www.hir24.hu/szines/254969/vv-beci-a-szomszedokban-is-szerepelt.htmlJayB

több mint 14 éve
Remélem a táncos produkció vagy a kínai csaj fog ma eltakarodni...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Háh Béci szerepelt a szomszédokban 😀 http://www.hir24.hu/szines/254969/vv-beci-a-szomszedokban-is-szerepelt.html
több mint 14 éve
Ja értem, hát nem tudom, ettől függetlenül egyáltalán nem gondolom, hogy ekkora különbség lenne. És nem Alekosz védelmében mondom, mert kb. egyetértek, hanem inkább a Jerzys rész az, amit eléggé túlzónak érzek.Egyébként szép zenével jól legyúrták most Évát. Mert Alekosz meg Jerzy a nagy bocsánatkérő szentlélek, Éva meg a köcsög, aki bocsánatot sem kér. Még ha mondtak volna valamit, hogy miért kellett volna, akkor oké, de ez a "Hát most nincsen semmi, de azért kérhetett volna bocsánatot" indok eléggé vicces nekem. Szíj Melinda kéne nekik lakótársnak, ő bocsánatot kért volna tőlük azért is, hogy elszívja előlük az oxigént, aztán nem kellett volna szidni újfent. Egyébként nem igazán értem mi a probléma azzal, ha az ember nem szereti felemlegetni, amikor tévedett. Én sem szeretem, de ezek szerint Jerzy pl. nagyon.
Ja, és Alekosztól is vicces volt ez a "azért mondtam rád, hogy retardált, mert nem tudtam mit jelent, de jól csengett" szöveg... Tán nem kéne, de hát mindegy 😊
több mint 14 éve
lol b+ Alek azért retardáltozta le Jerzyt, mert nem ismerte mit jelent, és jól csengett 😂
több mint 14 éve
Jerzy jóslata nagyon ült,leginkább az Ádámos rész (gyenge jellem Évához,persze ezt kívűlről nehéz megítélni,de a viselkedése alapján nagyon annak tűnik),egyetértek vele 😊
több mint 14 éve
Hát nem 😊 Nem igazán szoktam blogokat olvasnifetomyAkkor mindegy. A lényeg, hogy nem hiszem, hogy kimondott Jerzy-fan lenne. 😊
több mint 14 éve
Hát nem 😊 Nem igazán szoktam blogokat olvasni
több mint 14 éve
Nem ismered Tóta W.-t? 😮http://w.blog.hu/2011/05/07/alekosz_ante_portas?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_campaign=indexSobri Jóskahát egy elég erősen Jerzy-fan írta ezt 😊 Az Alekosz részben igaza van, de azért az ilyen "Mit gondolnánk arról a tanárról, aki a jó tanuló helyett azt dicséri meg, amelyik a legtöbbet fogdossa a lányokat?" hasonlatok eléggé mutatják, hogy erős a húzás, mert oké, hogy Jerzy nagyon csodálatos, hányattatott sorsú mintafiúnak van beállítva, azért nem merném bátran kijelenteni, hogy Jézus vs Lucifer helyzet van itt.😊fetomy
több mint 14 éve
http://w.blog.hu/2011/05/07/alekosz_ante_portas?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_campaign=indexSobri Jóskahát egy elég erősen Jerzy-fan írta ezt 😊 Az Alekosz részben igaza van, de azért az ilyen "Mit gondolnánk arról a tanárról, aki a jó tanuló helyett azt dicséri meg, amelyik a legtöbbet fogdossa a lányokat?" hasonlatok eléggé mutatják, hogy erős a húzás, mert oké, hogy Jerzy nagyon csodálatos, hányattatott sorsú mintafiúnak van beállítva, azért nem merném bátran kijelenteni, hogy Jézus vs Lucifer helyzet van itt.😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Jerzy-t most eléggé elkezdték összetákolni a fináléra, Évát meg igyekeznek leépíteni, alig mutattak róla vmit. az összefoglalóban. Mondjuk több, mint kínos lenne egy Éva győzelem ez való igaz. A Mester műsora egyből indul a finálé után? 😀 Lehet neki az lesz az igazi főnyeremény majd., bár az eddigi csajok, akik jelentkeztek, eléggé borzasztóak.
több mint 14 éve
Így van, nyáron a kutya nem néz tévét, legalábbis reklámozói szempontból, ezt hívják uborkaszezonnak.Csak nekem furcsa, vagy az Alekosz "rájátszás" alig több, mint egy hónapig fog tartani. Azt írják, hogy 16 ribanc költözik be, és a Mester 2 naponta küld egyet haza közülük. Nem mondom, hogy fél évig kellene húzni, de elég hamar le kivánják rendezni a dolgot.GRAFInem egyet küld, hanem legalább négyet. a vége felé potyognak csak egyesével.
amúgy nem furcsa, mert a tévék a nyári szezonban nem szeretnek költséges műsorokat adni, mert ráfizetnek.Höri
Ez az Alekoszos műsor a vv4 népszerűségének még 1 hónappal történő kitolása, meglovagolása, júniustól a kutyát nem érdekli, ősztől meg ha rábólintanak vv5.
több mint 14 éve
Nem mellesleg sztem ez nem lesz akkora műsor.Csak nekem furcsa, vagy az Alekosz "rájátszás" alig több, mint egy hónapig fog tartani. Azt írják, hogy 16 ribanc költözik be, és a Mester 2 naponta küld egyet haza közülük. Nem mondom, hogy fél évig kellene húzni, de elég hamar le kivánják rendezni a dolgot.GRAFInem egyet küld, hanem legalább négyet. a vége felé potyognak csak egyesével.
amúgy nem furcsa, mert a tévék a nyári szezonban nem szeretnek költséges műsorokat adni, mert ráfizetnek.Höri
Alekoszban pont az az érdekes,hogy visszautasítják a nők.
több mint 14 éve
Csak nekem furcsa, vagy az Alekosz "rájátszás" alig több, mint egy hónapig fog tartani. Azt írják, hogy 16 ribanc költözik be, és a Mester 2 naponta küld egyet haza közülük. Nem mondom, hogy fél évig kellene húzni, de elég hamar le kivánják rendezni a dolgot.GRAFInem egyet küld, hanem legalább négyet. a vége felé potyognak csak egyesével.
amúgy nem furcsa, mert a tévék a nyári szezonban nem szeretnek költséges műsorokat adni, mert ráfizetnek.
több mint 14 éve
Csak nekem furcsa, vagy az Alekosz "rájátszás" alig több, mint egy hónapig fog tartani. Azt írják, hogy 16 ribanc költözik be, és a Mester 2 naponta küld egyet haza közülük. Nem mondom, hogy fél évig kellene húzni, de elég hamar le kivánják rendezni a dolgot.
több mint 14 éve
Mivel a vv4 nagyon bejött sokan szeretnének vv5-t is.De még nem volt hivatalos döntés róla, mint ahogy az egész őszi műsortervről csak május végén döntenek.
több mint 14 éve
xfactorral együtt? Mondjuk nekem nemlenne gond, már egész belejöttem 😛fetomySok köze nincs a kettőnek egymáshoz szerintem 😀
több mint 14 éve
catattack
3 520
Egyik ismerősöm vőlegényét hívták őszre dolgozni a VV-ba. Operatőr a gyerek. Nem tudom mennyire lehet kiforrott dolog. Valaki biztos tudja... 😉
több mint 14 éve
xfactorral együtt? Mondjuk nekem nemlenne gond, már egész belejöttem 😛