TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 14 éve
Holnaptól mindenki Éden Hotelt fog nézni! 😀szerk: Gigi nagyon ráment a pénznyereményt jelképező kartonlapra. vajon tudja, hogy nem az tárolja a 12 millát? 😀
több mint 14 éve
Alek szívbajt kapna ha nem kerek egy millát kapna 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Hát Alek tényleg keretbe foglalta😀Nem gondoltam volna, hogy nem nyomják rá Jerzyre, de igazából örülök neki. 1-2 héttel ezelőtt még úgy-ahogy szurkoltam is neki, de nem lett volna gond, ha nyer, viszont az elmúlt 1-2 hétben ő is eléggé kezdett elszállni, úgy kezelte az egészet, mintha ő nyert volna, mintha övé lenne.
Egyébként Alekosznak ez az utolsó 1 perce ez nagyon nagy 😊 Aranyos nagyon, ez most kifejezetten jó lezárása a való világban eltöltött időnek, de mondjuk tőle meg sem lep, hogy ilyen faszán megoldotta 😀
több mint 14 éve
Hát mehet Alekosz nagyi Zalakarosra, az már biztos.
több mint 14 éve
Alek ki sem akar jönnipeteyNem is nagyon kell majd neki. 😂
több mint 14 éve
miapöcs, sír a kiborg?
több mint 14 éve
Lehetne egy jó kis mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa még azért 😊
több mint 14 éve
Jaja, már a legelején megtippeltem :cool:
több mint 14 éve
TIPPJÁTÉK WINNER! Gratulálok minden társamnak 😀shawnkaHát igen, 11-en találtátok el:
11 tipp:Alekosz: F.Scleck, tenorx, Joci, peach, Hanni, shawnka, Keano, Sonics, thebeke, Newman, zavi27
Gratula mindenkinek.
A többi tipp:
out0 tipp:Anikó:
out11 tipp:Béci: Höri, FViktor93, braxa88, Sebii, JayB, adyno12, Zorddd, barney, Zsoca, EasyGhost, Drip
out1 tipp:Éva: Shilkor
out 2 tipp:Gigi: Rataccess, Danna
out 6 tipp:Gombi: Sobri Jóska, Bazzani, gabtsi, Bruce, roniadi, fetomy
out 0 tipp:Ildi:
out4 tipp:Jerzy: tüsi91, Duff, Divat, Little Jerry
out1 tipp:Laci: kristof
out 3 tipp:Olivér: Matthew99, Bruschi85, EaRl
out 1 tipp:Szandika: Hurka
out 0 tipp:Zsófi:
több mint 14 éve
TIPPJÁTÉK WINNER! Gratulálok minden társamnak 😀
több mint 14 éve
és képcsere is.....najóvan rtl lecidázhattok... :dALEKINNYÓ MINDENT VISZ!!! 😊
|
több mint 14 éve
Éreztem hogy megcserélték őket 😀 Ennyit nem lehetett fordítani, de azért feljött Jerzy
több mint 14 éve
Fordult 20%ot? PeerrrrrszeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeA kis cselesek csak képet cseréltek 😀
több mint 14 éve
Kár hogy inkább írsz, mint olvasol.Én is erre gondolok. Akkora totális fölény van, hogy feladták.Ehhez képest egy hete még 99% esélyt adtál Jerzsynek. 😉Schleck
De ehhez nem kell Olivér kampánya, ez a papírforma kb az első héttől kezdve.Sobri Jóska
Persze így azért egyszerűbb, nem zavarnak össze a tények.
Én 100%-ig biztos voltam, hogy a papírforma dacára Jerzy fog nyerni, mivel sok a cimbije ott, ahol kell, és ez elég lesz.
De azt is egyértelműen leírtam már 4 embernél, hogy az RTL-nek, a csatornának mindegy ki nyer.
Valamint én az első héttől a Jerzy, Gombi duót tartottam végső győzelemre esélyesnek, még ha a papírforma Alekosz is volt.
több mint 14 éve
Mondjuk engem nem zavar, ha több topicban beszélünk róla, de akkor már a sorozatok sem maradhat ki 😀miért, az nem TV? 😛eaglesmcnabbpedig Orton is WHC lett 😛shawnkaChristian így is sokat kapott, csak Edge miatt lett champ 😛 De ez off itt.Pocs
több mint 14 éve
+78687975643264578545325467854354656576Én is erre gondolok. Akkora totális fölény van, hogy feladták.Ehhez képest egy hete még 99% esélyt adtál Jerzsynek. 😉Schleck
De ehhez nem kell Olivér kampánya, ez a papírforma kb az első héttől kezdve.Sobri Jóska
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Én is erre gondolok. Akkora totális fölény van, hogy feladták.Ehhez képest egy hete még 99% esélyt adtál Jerzsynek. 😉
több mint 14 éve
Anikó kimondta: hajrá Jerzy. Eldőlt.Sobri JóskaTényleg 😀 😀
több mint 14 éve
miért, az nem TV? 😛Christian így is sokat kapott, csak Edge miatt lett champ 😛 De ez off itt.PocsNa ha egy reklámblokk alatt megfordul, az már tényleg bullshit lenne.Pocspedig Orton is WHC lett 😛shawnka
több mint 14 éve
Christian így is sokat kapott, csak Edge miatt lett champ 😛 De ez off itt.Na ha egy reklámblokk alatt megfordul, az már tényleg bullshit lenne.Pocspedig Orton is WHC lett 😛shawnka
több mint 14 éve
gondolom nem érné meg az RTL-es cimboráknak szavazni,mert Alekra annyi szavazatt jött,hogy azt lehetetlen lenne behozniÉn is erre gondolok. Akkora totális fölény van, hogy feladták.
Olivér kampánya,egyelőre úgy néz ki bevállik 😊Newman
De ehhez nem kell Olivér kampánya, ez a papírforma kb az első héttől kezdve.