TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
jaj most be kell zárni a topikot? vagy megint kezdődik 5-6 trash reality?
több mint 14 éve
ezt a félórát Bali végigsziporkázta 😂bajszos csajt is h leoltotta...kééész ez a faszi 😊
"Nem te vagy az, aki hot-dogot akart enni?" 😀shawnka
|
több mint 14 éve
ezt a félórát Bali végigsziporkázta 😂"Nem te vagy az, aki hot-dogot akart enni?" 😀
több mint 14 éve
Hát ebbe a műsorba Balázs már most kész van 😀😀😀Duffnem terveztem hogy nézem de ha végig ő vezeti akkor érdemes lesz 😊
több mint 14 éve
Hát ebbe a műsorba Balázs már most kész van 😀😀😀
több mint 14 éve
Balázs: Tényleg kimaradtál? bocs! 😀Mindenkiről volt egy ilyen kis rövidfilm, ahogy bejutott a villába. Ildit kifelejtették, Balázs meg röhögött ezen, ááááá. 😂VrijbloedLOL, Tordas kimaradt, és ez csak Anikónak esett le 😀😀😀ZordddMi történt?tenorx
világi fazon 😀
több mint 14 éve
Mindenkiről volt egy ilyen kis rövidfilm, ahogy bejutott a villába. Ildit kifelejtették, Balázs meg röhögött ezen, ááááá. 😂LOL, Tordas kimaradt, és ez csak Anikónak esett le 😀😀😀ZordddMi történt?tenorx
több mint 14 éve
LOL, Tordas kimaradt, és ez csak Anikónak esett le 😀😀😀ZordddMi történt?
több mint 14 éve
LOL, Tordas kimaradt, és ez csak Anikónak esett le 😀😀😀
több mint 14 éve
Bezzeg ha Béci állna mellette... 😛
több mint 14 éve
Ha ez a nyomorult Olivér nem lenne nem izgatna túlságosan hogy Alekosz nyert de így azért bosszantó, most ő lesz itt a faszacsávó aki megnyerette Alekosszal. Az első pillanattól kezdve kétszínűnek láttam a barátságukat, Olivér is mint az emberek többsége inkább rajta és nem vele röhög. Meglepne ha tartós barátság születne ebből.
több mint 14 éve
Alek igent mondott, surprise.Anikó és Gigi vezetésével.
Holnap VV - A szembesítés.
BeleValó helyett AlekosznakValó lesz a Cool-on éjjelente.shawnka
Ezt a részt mondjuk bírtam Alek és Olivér beszélgetésében (amikor Olivér megkérdezte,hogy igent mond-e)
Alek😛álinka lesz?
Olivér:Lesz
Alek:Annyi amennyit mi szeretnénk?
Olivér:Igen
Alek:Akkor mehetünk
😀
több mint 14 éve
Alek igent mondott, surprise.Holnap VV - A szembesítés.
BeleValó helyett AlekosznakValó lesz a Cool-on éjjelente.
több mint 14 éve
nem mondod? 😮Azért Benkő celebnek lehet, hogy egy fasz, de ő elötte kb. 30 éven át a világ egyik legismertebb lantművésze volt, bejárta a világot tele nemzetközi elismeréssel, több millió eladott lemezzel, ami lant témában nem semmi. Csak aztán megbomlott az elméje.Sobri JóskaHuh, én is eltaláltam! 😊 Tényleg ő volt a legnagyobb egyéniség, akire még évek múltán is emlékezni fogunk!zavi27Igen egyébként olyan szinten mindenképpen megérdemelte, hogy abszolút no1 húzóembere volt az egésznek. Emlékezni meg nem kell majd rá, mert nem tartom kizártnak, hogy egy ilyen Benkő Dániel féle celeb simán lesz 😀fetomy
Amúgy meg szerintem megint csak te értetted másképp,mint ahogy gondoltam, úgyhogy nem magyarázom.
több mint 14 éve
Méltó lezárása volt ez,az eddigi legjobb VV sorozatnak,a kiborg elsírta magát,de abszolút megérdemelten vitte el a főnyereményt.Élmény volt ez az évad 😊
több mint 14 éve
Holnaptól mindenki Éden Hotelt fog nézni! 😀shawnkaáh, az csak a kiváltságosak műsora 😊
majd keddtől a VV spinoff 😀
több mint 14 éve
Azért Benkő celebnek lehet, hogy egy fasz, de ő elötte kb. 30 éven át a világ egyik legismertebb lantművésze volt, bejárta a világot tele nemzetközi elismeréssel, több millió eladott lemezzel, ami lant témában nem semmi. Csak aztán megbomlott az elméje.Igen egyébként olyan szinten mindenképpen megérdemelte, hogy abszolút no1 húzóembere volt az egésznek. Emlékezni meg nem kell majd rá, mert nem tartom kizártnak, hogy egy ilyen Benkő Dániel féle celeb simán lesz 😀fetomyTIPPJÁTÉK WINNER! Gratulálok minden társamnak 😀shawnkaHuh, én is eltaláltam! 😊 Tényleg ő volt a legnagyobb egyéniség, akire még évek múltán is emlékezni fogunk!zavi27
több mint 14 éve
feltéve ha vállalja... 😊Holnaptól mindenki Éden Hotelt fog nézni! 😀shawnkaHát én biztos nem 😀
Mellesleg mindenki feleséget keres majd Alekosszal 😀fetomy
|
több mint 14 éve
Igen egyébként olyan szinten mindenképpen megérdemelte, hogy abszolút no1 húzóembere volt az egésznek. Emlékezni meg nem kell majd rá, mert nem tartom kizártnak, hogy egy ilyen Benkő Dániel féle celeb simán lesz 😀TIPPJÁTÉK WINNER! Gratulálok minden társamnak 😀shawnkaHuh, én is eltaláltam! 😊 Tényleg ő volt a legnagyobb egyéniség, akire még évek múltán is emlékezni fogunk!zavi27
több mint 14 éve
A Belevalóban fogják, kb fél óra múlva megkérdezni. Vajon mit válaszol? 😊
több mint 14 éve
Nahát, azt hittem most fogják megkérdezni 😕
több mint 14 éve
TIPPJÁTÉK WINNER! Gratulálok minden társamnak 😀shawnkaHuh, én is eltaláltam! 😊 Tényleg ő volt a legnagyobb egyéniség, akire még évek múltán is emlékezni fogunk!
több mint 14 éve
Holnaptól mindenki Éden Hotelt fog nézni! 😀shawnkaHát én biztos nem 😀
Mellesleg mindenki feleséget keres majd Alekosszal 😀