TV, rádió

18 feliratkozó

több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 638 — Wrath of Khan
Béci kurva jó arc volt a morning showban reggel 😊
Úgy mutatkozott be, hogy "megjött a hét lúzere 😀"
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
nekem mindegy.
én vállalom a bunkó szerepétbriareos
az mar foglalt 😀
több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 724
Megnéztem a tegnapi nekedvalót mert sokan "ajánlották" meg érdekelt is mit művelnek Bécivel azok pszichopaták, hát nem csalódtam 😀 Esküszöm többet nevettem mint a showder klubbon 😀
több mint 14 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Nem nézek Éden Hotelt,azt sem tudom ki az a Toldi, azon kívül, hogy váci, de ki fog esni. Biztos forrásból tudom. 😊
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
fetomy: nem azt mondtamn, hogy Ani nyomuljon rá Olivérre. Ez halálos ítélet. Csak azt, hogy vhogy muszáj lenne megbeszélnie azt a kínos szitut, pont azért, hogy a "tisztázódjon". Majd meglátjuk, sok idő van még vasárnapig.Soldados
Azt nem neked szántam, tudom, hogy értetted 😊 A megbeszélés talán jó lehet, én ettől függetlenül gondoltam a nyomulást. A megbeszélést egyébként én nem bent oldanám meg, mert csendben a háttérben úgysem lehet, előtérbe hozva a régi dolgokat, hiába megbeszélve, de előhozva, ÉN legalábbis nem erőltetném, ki tudja kinek hogy jön le 😊
több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
fetomy: nem azt mondtamn, hogy Ani nyomuljon rá Olivérre. Ez halálos ítélet. Csak azt, hogy vhogy muszáj lenne megbeszélnie azt a kínos szitut, pont azért, hogy a "tisztázódjon". Majd meglátjuk, sok idő van még vasárnapig.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Ez igaz, de attól még tény, h belenyúlnak, ez nem is lehet kérdés.Szesze
Ezzel teljesen tisztában is vagyok 😊
Csak leírtam, hogy szerintem milyen hatásai lesznek a visszaköltözésnek, és az hogyan módosítja az erősorrendet. És az én erősorrendem kétségkívül nem tartalmazza, hogy kit akar az rtl, mert az változott eddig is folyamatosan, hogy éppen kit akarnak vissza, bármikor változhat újra, meg hát nem is biztos, hogy a bent levők közül ne akarhatnának bárkit. Mindegyikre lehet ok:
Alekosz. Vele tuti nem lesz baj, később úgy ugráltathatják, oda tehetik ahova akarják, nem káromkodik, válogatottan beszél, még ha néha maga sem érti. Közönségkedvenc, senki nem nagyon kételkedik, ha nyer.
Anikó: Kirakatba tökéletes, elővezették szépen, hogy műsorvezető lesz (minden egyes ilyen dolgot ő vezetett, kivéve Szandika próbálkozását). Valamint az újságok is tele lesznek minden héten azzal, hogy épp kivel jött össze.
Jerzy: Őt aztán végképp úgy irányítják, ahogy akarják, gond nincs vele, jó kis nyomorból királyságba effektus.
Éva: Lehet, hogy sokan utálják, de annál nagyobb durranást nem tudnak csinálni, minthogy ő nyer. Egyben a VV történetében első női győztes lehetne (Anikó is), ráadásul vele nem hiszem, hogy kirakatmunkát végeztetnének, de háttérmunkát se nagyon, "kiszúrni a szemét" pont jó lenne a nyeremény, nem lenne mér pattogjon.
több mint 14 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
Én személy szerint azért írok úgy, mintha az rtl nem avatkozna be, mert ha olyat írok, amiben beavatkozik, akkor egyrészt nem bukhatok, mert mindegyiket meg lehet magyarázni így, másrésztpedig nem sok elemezni való van rajta. Így van min gondolkodni, van mit elemezni, vizsgálni. Aztán majd vagy beavatkoznak, vagy nem, de semmi értelme annak, hogy rááljak, hogy az rtl belenyúl, aztán megmondjam kinek nyúl bele, aztán ha netán kiesik, akkor választok mást, kinek nyúl bele, és stb. aztán utólag meg szépen kimagyarázom mindet, hogy miért is jó tulajdonképp ez az rtlnek. MErt mindig meg lehet magyrázni.fetomy
Ez igaz, de attól még tény, h belenyúlnak, ez nem is lehet kérdés.
több mint 14 éve
Én személy szerint azért írok úgy, mintha az rtl nem avatkozna be, mert ha olyat írok, amiben beavatkozik, akkor egyrészt nem bukhatok, mert mindegyiket meg lehet magyarázni így, másrésztpedig nem sok elemezni való van rajta. Így van min gondolkodni, van mit elemezni, vizsgálni. Aztán majd vagy beavatkoznak, vagy nem, de semmi értelme annak, hogy rááljak, hogy az rtl belenyúl, aztán megmondjam kinek nyúl bele, aztán ha netán kiesik, akkor választok mást, kinek nyúl bele, és stb. aztán utólag meg szépen kimagyarázom mindet, hogy miért is jó tulajdonképp ez az rtlnek. MErt mindig meg lehet magyrázni.
több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 169 — #NoStress
Alekosz semmivel se jár rosszul, mivel pszichopata, és ebben a modoros elmebajában mindenre ugyanúgy reagál, ő stabilan hozza az alekoszi agyhalált.
Viszont ha úgy nézzük, hogy ki kinek árt, nem úgy, hogy kit erősít, akkor Jerzy járt jól, mert Gigi tuti kiakasztja párszor Évát, és ugye Éva még csak nem is tehet ez ellen, ahogy Zsófi Alekosz idegrendszerére nincs jó hatással, Olivér pedig ha kapott "küldetést" akkor szépen le tudja nullázni Anikót. Egyedül Jerzy nem tud rosszul kijönni ebből a 3 emberből, elbazsajog Gigivel, ami kvázi neutrális, oszt a döntőben Alekosz és Éva (esetleg Anikó) ellen már ő az igazi favorit.
És bár tartom, hogy az RTL-nek mindegy ki nyer, de ha mondjuk a fináléban, mikor már csak ketten lesznek mondjuk a vége elött kevéssel Alekosz vezet 12000-11000 arányban Jerzy ellen, azt a 300-350ezer forintnyi sms-t pár "cimbi" ráküldi Jerzyre, nem tétel, ha 50 miláról van szó. Azt felejtik el sokan, hogy az igazi nagy csalás az a valós szavazatarány, szavazatszám minden időpillanatbéli ismerete.
És így teljesen evidensnek tűnik a Jerzy - Alekosz - Anikó/Éva sorrend.
Valamint nekem a játék eleje óta van egy olyan érzésem, hogy Jerzynek sokat segítenek a rötölös cimbik.
Ő sose volt a bentléttől feszült, frusztrált, tette szépen mindig a dolgát, mintha kb naponta lett volna instruálva, nyugtatgatva, hogy nyugi, minden okés lesz, ne csinálj semmit, hagy csaározzanak a többiek, te nyomd az amorúzót, minden okés lesz. Ez a Béci elleni párbajt megelőző 1-2 napban csúcsosodott ki, igazán nem volt beparázva. Persze lehet, hogy egyszerűen csak ennyire buta, hogy fel se fogja a dolgok súlyát, de én nem hiszem.
Ha engem kintről segítenének, akkor ez lenne az igazi nyerő stratégia. Minél tovább meglapulni, bentragadni, és ha gáz van, majd segítenek úgyis (ahogy Gombi és Béci ellen is megtörtént).
Szóval amiket írtok páran az egy nem manipulált, kintről nem segített játékra ráhúzható erőviszony-itiner, de ha Jerzy nem csak liebling, hanem ő a nyertes szegénylegény, a tanítvány aki legyőzi mesterét, Dávid, Góliát ellen, stb, akkor feleslegessé válik a logikázás, latolgatás, mert - azért lássuk be - nehezen hihető, hogy azon magánemberek közül, akik valóban küldenek ilyen műsorba sms-t, ne Bécire szavazott volna a döntő többség. Egy oldalon, kommentbe nem láttam Jerzy-fant szinte sohasem. Ez a Jerzy győzelem kb olyan, mintha a parlamenti választásokon az LMP lenyomta volna a Fideszt. Megeshet, csak nehéz elhinni.

több mint 14 éve
Hát amíg Zsófi ott van, addig nemigen fog máshoz nagyon közeledni, hacsak Zsófi nem viszi oda. Amikor ő bent volt, teljesen uralta Anikót.
Az, hogy minden társaságból volt valakivel jóban, azért teljesen irreleváns, mert mindegyikükkel úgy volt, hogy elszidta őket mindennek, aztán meg tök jóba lettek. Esetleg még Bécit tekintve volt egy szeretem-utálom-szeretem dolog. Max akkor profitálhatna ő mindháromból, ha nem lenne széthúzás, de így, hogy korábbi lakók mentek be, engem nagyon meglepne, ha nem lenne. Egyébként meg lehet, hogy megtalálja a hangot mindenkivel, de attól még pl. Gigivel sem voltak egyáltalán jóban. És szerintem azok után, hogy Gigivel szemben Évát várta vissza, eléggé groteszk lenne akár Gigi akár Anikó részéről, ha egy kicsit is közelednének egymáshoz.

Ráadásul amit Danna írt, két ok is fenn áll, sem Éva, sem a nője miatt nem közeledhet Olivérhez. Ha megteszi, azzal a halálos ítéletét írja kb. alá, mert nem hiszem, hogy jó szemmel nézné bárki, hogy a történtek után nyomulna rá. Mármint nyilván az Anikó-fanokat leszámítva. Ehhez egyébként nem lesznek bent szerintem elég ideig Olivérék, Zsófi meg pont jó lesz arra, hogy ne akarjon Olivérre támaszkodni.

Szóval szerintem pont nem jön ki jól sem Jerzy sem Anikó ezekből a beküldésekből, mert előbbit Gigi "viszi el", és húzza vissza a korábbi szintjére, utóbbit pedig Zsófi. Anikó akkor járt volna a legjobban, ha senki, vagy csak Gigi megy be, Jerzy akkor, ha csak Olivér (esetleg még Zsófi), Alekosz és Éva pedig így.

Az teheti totál megjósolhatatlanná szerintem a dolgokat, ha totális heppinessz és písz lesz, senki nem vonul el, és stb... Mert akkor igazán senki nem lesz se le- se felhúzva, és marad a Jerzy-szerkesztők kedvence és Alekosz-nézők kedvence tényállás. Ja, amúgy egyedül Alekosszal kapcsolatban nem nagyon látom, hogy járhatna rosszul ezzel az egész beköltözéssel.
több mint 14 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
Úgy legyen. Szerintem Anikónak is jót tenne... azt én is adom egyébként, hogy ez az egész neki jött most ki a legjobban. Borzasztóan maga alá zuhant volna...
több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Az nem lesz szerintem... Anikó annyit mondott neki (mikor mondani kellett mindenkinek vmit) h ő úgy gondolja h van pár dolog amit lehet meg kéne beszélniük, de semmiképpen sem itt, talán kint, de az is lehet hogy jobb ha soha nem is kerül többé szóba... vagy vmi ilyesmi volt. erre nem mondott Olivér semmit.

úgy értettem h jelenleg ahogy látom Olivér ha megjelenik Anikó vhol, akkor arrébb megy. Látványosan kerülni, én most az ökörködést sem látom a dologban, de messze még a vasárnap, feloldódhatnak addig... de mivel ő is inkább Évát akarja erősíteni, így két okból is nehezen tudom elképzelni h ez megtörténjen. Éva és a nője.

Gigi vonal sztem menni fog. Gigi Éva ellen van, ő tuti megpróbálja erősíteni... mondjuk érdekes módon, eddig pont Éva van végig Gigi seggében. mutogatja a ruháit, meg a cuccait, nézi h Gigi miket vitt be, stb.Danna
Jól mondod, sok van még vasárnapig. Egy jókor, jól sikerült poén, beszólás, esetleg némi pálinka 😊, hamar oldottabbá teheti a légkört kettejük között, vagy...

...vagy egy jól sikerült beszélgetés (esetleg szintén némi pálinka hatására). Ebből is kijöhet jól, ha sikerül kamerák előtt megbeszélniük/tisztázniuk azt a helyzetet, hiszen sztem egyikük sem akarja annak folytatását, s ennek lefixálásával máris nyíltan beszélhetnek róla, így ebből könnyen ki lehetne jönni "megtisztultan", s utána máris lehetne oldott légkör. Egy hét alatt Olivérnek sem lesznek szexelvonási tünetei, mert az igazi galibát az okozta sztem.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Az nem lesz szerintem... Anikó annyit mondott neki (mikor mondani kellett mindenkinek vmit) h ő úgy gondolja h van pár dolog amit lehet meg kéne beszélniük, de semmiképpen sem itt, talán kint, de az is lehet hogy jobb ha soha nem is kerül többé szóba... vagy vmi ilyesmi volt. erre nem mondott Olivér semmit.

úgy értettem h jelenleg ahogy látom Olivér ha megjelenik Anikó vhol, akkor arrébb megy. Látványosan kerülni, én most az ökörködést sem látom a dologban, de messze még a vasárnap, feloldódhatnak addig... de mivel ő is inkább Évát akarja erősíteni, így két okból is nehezen tudom elképzelni h ez megtörténjen. Éva és a nője.

Gigi vonal sztem menni fog. Gigi Éva ellen van, ő tuti megpróbálja erősíteni... mondjuk érdekes módon, eddig pont Éva van végig Gigi seggében. mutogatja a ruháit, meg a cuccait, nézi h Gigi miket vitt be, stb.
több mint 14 éve
Soldi: sok igazság van abban amit írsz. 😊

Az a baj h ahogy most kiveszem az élőből, Olivér gyakorlatilag kerüli (gondolom a nője így engedte vissza), így nehezen tudom elképzelni h vele bármilyen érdemleges beszélgetést folytassanak. Mondjuk vasárnapig maradnak, addig biztos lesz rá alkalom, ha más nem, max ha összefutnak cigizés közben, de sztem Olivér vigyázni fog erre...Danna
Az nem is tenne jót neki, ha most megint pasiként és nőként dumálnának, ezt a témát sztem egyikük sem akarja forszírozni, de ha ezt elkerülve el tudná érni, hogy mint 2 haver ökörködjenek, vagy csak szimplán jól érezzék magukat (akár többekkel együtt), az főnyeremény lenne a szó szoros értelmében. 😊 És sztem ha ezt felfogja, hogy itt sokat nyerhet, akkor megvannak a női praktikái, hogy Olivért annyira (de csakis annyira 😊) magához édesgesse, hogy tudjanak együtt nevetni és látszódjon, hogy haverként bírják egymást.

A Gigi-vonal is fontos lenne, a Béci-tábor aktivizálása miatt, azaz hogy azok, most vele azonosuljanak, hogy már csak ő maradt. 😊 Ez a soron következő cat fightra lehet fontos, míg az Olivér-vonal pedig a fináléra.

több mint 14 éve
Soldi: sok igazság van abban amit írsz. 😊

Az a baj h ahogy most kiveszem az élőből, Olivér gyakorlatilag kerüli (gondolom a nője így engedte vissza), így nehezen tudom elképzelni h vele bármilyen érdemleges beszélgetést folytassanak. Mondjuk vasárnapig maradnak, addig biztos lesz rá alkalom, ha más nem, max ha összefutnak cigizés közben, de sztem Olivér vigyázni fog erre...
több mint 14 éve
Na megnéztem az összefoglalót. Az itteni HSZ-ek alapján sokkal gázabbra számítottam.

Ahhoz képest, hogy (érthető) csalódottságában együltő helyében benyakalt egy üveg pezsgőt és nagyon bebaszott, teljesen normális volt. Sőt sztem egyáltalán semmi gáz nem volt vele. A nyelve ugyan nem forgott rendesen, kicsit túlgesztikulált, de nem ordibált, nem hisztizett, nem köcsögözött, nem anyázott, ráadásul még a mondanivalójában volt is igazság, nem is kevés... Egy átlag embernek biztos negatívan jött le ez a bebaszós jelenet, nekem meg pozitív csalódás, hogy ekkor is volt annyi önkontrollja, hogy kulturált maradjon és ne alpári stílusban sértegessen, csak határokon belül szúrkáljon, ne ordibáljon. És mint írtam, a legfontosabb, hogy a tartalomban legtöbbször sztem igaza is volt. Ez nálam abszolút pozitív képet erősíti.

De egy biztos, most nagyon egyedül maradt volna, ezért sztem ő járt messze a legjobban, hogy hárman visszaköltöztek. Vagy megcsinálta volna a harcát és a banzájt, ahogy (Alekoszéknak) ígérte, de ez vékony jég, mert ugyan ez alapvetően jó út, csak könnyű a ló túloldalára esni, mert nehéz megállni mindig, hogy ne vesd el a sulykot, vagy összeomlott volna az egyedüllétben. Így viszont ő is megkapja a támaszát. Az a személyes tragédiám, hogy sztem épp Zsófival lesz sokat, pedig a mellette lévő Anikót nem bírtam, mert az hülye buta picsás volt. De tulképpen Gigivel és Olivérrel is volt jóban, azaz sztem a visszament személyekben is ő nyert a legtöbbet, mert ő mindhárommal szót tudott érteni. Érdekes hét lesz, de az biztos, hogy Anikó a nagy nyertese, az pedig csak rajta múlik, hogy ebből mennyit tud profitálni. A minél nagyobb profithoz, minél kevesebbet kellene Zsófival töltenie, és minél többet Olivérrel és Gigivel. Az ő nagy erénye, hogy nem társaságfüggő, mert mindkét brigádban voltak emberek, akiket szeretett, ha ezt most okosan ki tudja aknázni, favorit lehet.

több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
ha már lakatos márk a stylist 😀

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
elképzelem aonert konttyal, kis nyári ruhában
elég meleg

több mint 14 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 583 — Tyrone Creek
hehehe, de nem mert én igazságos vagyok, igaz kíméletlen.gabtsi
Horváth Éva szerepére kéne pályáznod.
több mint 14 éve
hehehe, de nem mert én igazságos vagyok, igaz kíméletlen.

több mint 14 éve
te inkább tony montana vagy

több mint 14 éve
nekem meg főleg 😊gabtsi
megyünk éden2be? 😀briareos
rá kellene edzeni, de ezt a korleone szerepet igen magas művészi szinten adnám.

több mint 14 éve
nekem mindegy.
én vállalom a bunkó szerepét

több mint 14 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 583 — Tyrone Creek
nekem meg főleg 😊gabtsi
megyünk éden2be? 😀briareos
3-ba max 😀