TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
Anikó fej+Szandika mell+Gigi segg+Zsófi természet=tökéletes vilanőJayBHa már variálod, akkor miért Zsófi természet? Miért nem a kutyáké, vagy a plüssmacié, esetleg Bucié? 😊
Én Buci természetét kérném erre a kombóra, tuti a buli mindennap. 😊
A "Kit visz ki Olivér párbajra" tippek állása:
7 tipp Zsófi : tenorx, Danna, shawnka, Bruschi85, Hurka, zinedine5, Matthew99
5 tipp Kristóf : Sobri Jóska, Bruce, Zorddd, FViktor93, Farky
0 tipp Laci, Gina :
több mint 13 éve
Anikó fej+Szandika mell+Gigi segg+Zsófi természet=tökéletes vilanőJayB+ Alekosz mentalitás 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Anikó fej+Szandika mell+Gigi segg+Zsófi természet=tökéletes vilanő
több mint 13 éve
Szerintem Kristófot viszi és akkor eljő' Alekosz mester ideje 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Azért ekkora bendőre a "jó test" kitétel erősen baráti gesztus 😊nem lesz senki, mert kizárják idő előtt a VillábólEz utóbbi kijelentés erősen igaz volt a Zsuzsi, Szandika, Évi trióra is 😀
ha mégsem, akkor Zsófi, aki tipikusan az a csaj, aki jobban néz ki ruhában, mint anélkülHurka
Évi állítólag Havas titkárnője is volt, mint annó Edó (akinek nem rémlene hatalmas kannák birtokosa 😀)az Aktmodell sorozatból...
Giginek van a legjobb teste csak, ő meg ragaszkodik ahhoz a fránya bikinihez egyenlőre..Bruschi85
Valamint erősen puhos, és vesszőparipám, hogy mellben vele se bánt az anyatermészet bőkezűen.
több mint 13 éve
Zsófi
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
nem lesz senki, mert kizárják idő előtt a VillábólEz utóbbi kijelentés erősen igaz volt a Zsuzsi, Szandika, Évi trióra is 😀
ha mégsem, akkor Zsófi, aki tipikusan az a csaj, aki jobban néz ki ruhában, mint anélkülHurka
Évi állítólag Havas titkárnője is volt, mint annó Edó (akinek nem rémlene hatalmas kannák birtokosa 😀)az Aktmodell sorozatból...
Giginek van a legjobb teste csak, ő meg ragaszkodik ahhoz a fránya bikinihez egyenlőre..
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 13 éve
zsófi
több mint 13 éve
nem lesz senki, mert kizárják idő előtt a Villábólha mégsem, akkor Zsófi, aki tipikusan az a csaj, aki jobban néz ki ruhában, mint anélkül
több mint 13 éve
Zsófi lesz az, mert addigra bevágják a gyónásos részt és kiderül, hogy Leoval örök barátok és kint találkozniuk kell 😂 Tipp: Zsófi
VV Zsuzsi
http://erotika.indavideo.hu/video/VV4_Zsuzsi_eredeti_foglalkozasa
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
De Lacit akkor sem hiszem, hogy viszi. Nem hülye tudja, hogy ott erős 50-50nel menne ki. Míg mondjuk Zsófi vagy Kristóf ellen toronymagas esélyes.Lacit nem értem miért hoztátok fel. Szvsz semmi értelme nem lenne ha őt vinné. Nincs konfliktusban vele. És nem hülye, hogy egy erős embert vigyen.Azt mondta hogy mindenképpen olyat visz, aki rá tette a jelet. Ezért lehet Laci is.Zorddd
Szerintem Kristófot viszi.FViktor93
több mint 13 éve
Lacit nem értem miért hoztátok fel. Szvsz semmi értelme nem lenne ha őt vinné. Nincs konfliktusban vele. És nem hülye, hogy egy erős embert vigyen.Azt mondta hogy mindenképpen olyat visz, aki rá tette a jelet. Ezért lehet Laci is.
több mint 13 éve
Lacit nem értem miért hoztátok fel. Szvsz semmi értelme nem lenne ha őt vinné. Nincs konfliktusban vele. És nem hülye, hogy egy erős embert vigyen.ők maguk beszéltek erről. Laci konkrétan kijelentette h Olivért vinné, mert nem férnek meg egymás mellett és dőljön el h van-e értelme bent lennie.
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Puhap.cs lesz és Zsófi. majd jól megmagyarázza h neki az a fontos h visszajöjjön, mert nyerni akar, és ha már ennyit külön volt attól a hatalmas nagy szerelmétől, akkor már legalább legyen értelme.DannaÉs amúgy tök igaza is lesz, ez egy játék nem pisztolypárbaj, itt nem kell erkölcs miatt méltó ellenfelet választani. Énis ivnném Zsófit vagy Ildit mint a huzat.
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Lacit nem értem miért hoztátok fel. Szvsz semmi értelme nem lenne ha őt vinné. Nincs konfliktusban vele. És nem hülye, hogy egy erős embert vigyen.Szerintem Kristófot viszi.
több mint 13 éve
Zsófi
több mint 13 éve
Puhap.cs lesz és Zsófi. majd jól megmagyarázza h neki az a fontos h visszajöjjön, mert nyerni akar, és ha már ennyit külön volt attól a hatalmas nagy szerelmétől, akkor már legalább legyen értelme.
több mint 13 éve
A "Kit visz ki Olivér párbajra" tippek állása:3 tipp Kristóf : Sobri Jóska, Bruce, Zorddd
1 tipp Zsófi : tenorx
0 tipp Laci :
több mint 13 éve
A "Kit visz ki Olivér párbajra" tippek állása:2 tipp Kristóf : Sobri Jóska, Bruce
0 tipp Zsófi :
0 tipp Laci :
OFF: köszi konq, be is raktam.
több mint 13 éve
800x150 pont, ennyi a maxKöszönöm. És nem magasabb 150 pixelnél? 😊Sobri JóskaPersze, mert mi szakírók vagyunk 😊így?
OFF: nem tudnád átméretezni az aláírásomat úgy, hogy teljes szélességben töltse ki a rendelkezésére álló részt, mint másoké? Valakiét egyszer átformatáltad már. Előre is köszi 😊Sobri Jóska
konqueror
több mint 13 éve
Kristóf
több mint 13 éve
Tessék, szavazzunk, mint a focivébére:tippeljen mindenki, hogy kit visz ki Olivér párbajra. Én összesítem, meglátjuk ki találja el.
Meg is teszem a tippemet: Kristóf.
több mint 13 éve
99% hogy Kristófot viszineki bent Éva, Kristóf és Laci az ellenfél. konkrétan meg is nevezte mind a 3-at.
Kristófot jelenleg jó eséllyel győzi le, lehet h ez pár hét múlva már nem így lesz.
ami nem hajlik, az törik!