TV, rádió

18 feliratkozó

több mint 15 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 094 — #NoStress
Szalai Annamária bajszát huzogatja az RTL ezzel, hogy bekapcsolják élőben a villát és megy a káromkodás.zinedine5
Miniden élő kapcsolásnál ez van.
Annyira tufák bent, hogy 10 másodpercenként bazmegelnek.
Még nem volt olyan bekapcsolás, ahol ne repkedtek volna a 18-as karikáért kiáltó szavak.

több mint 15 éve
JéBé Green Bay Packers 7 879
Szalai Annamária bajszát huzogatja az RTL ezzel, hogy bekapcsolják élőben a villát és megy a káromkodás.zinedine5
A tíz másodperces kapcsolások 80%-ba belekáromkodik valaki 😊
több mint 15 éve
konqueror 2 491 — ...
most felbasztam magam ezen a második részen, de télleg

ott a hálóban ülnek, és síró embereket látok mindenütt. most is megy a rinya, a nyüszörgés. hát bazmeg. én esküszöm bemennék most akármelyik helyére, és tuti nem menne a hiszti. de minek is. ki van nyalva a seggük, semmi de semmi dolguk, 0-24be party, haverkodás, szereplés, thrashtalk. és nem azért mennék, hogy megnyerem, kell az 50 milla. az úgyis annyi de annyi mindenen múlik. de ez egy 5 hónapos freeride, kiszakadás a posványból, ahol semmi de semmi bajod nem eshet. de lehet azért mondom ezt, mert nekem nincs senki aki miatt kinnmaradnék

de úgyse lennék villakompatibilis, szal ez csak fikció
több mint 15 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 416 — Ajmo Vatreni
Szalai Annamária bajszát huzogatja az RTL ezzel, hogy bekapcsolják élőben a villát és megy a káromkodás.
több mint 15 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
ettől vagyok ki, úgy sírnak mintha meghalt volna.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 15 éve
Remélem Jerzy átbassza Gigit 😀
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Stohl: "Gombi a pohát fenekére nézet, és ahogy szokott lenni a másnap mindig nehéz..."LOL 😀
több mint 15 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
bowl.hu közösség is növeli a nézettséget, a sok insider szakértővel 😛

facebookon is ismerőseim trécselnek az üzenőfalon VV-ről, nem merek beleszólni, pedig ha tudnák mekkora analyst vagyok 😛konqueror
miért szerénykedsz? 😛

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 15 éve
konqueror 2 491 — ...
Ez a telefonálósdi űűűűberfos.Sobri Jóska
csak idegnyírásra jó, hogy az is az otthoniakra gondoljon, aki amúgy kikapcsolja

mozgásos csapatvetélkedők kellenek, drámával, szenvedéssel, és mesés jutalmakkal, amiért megéri megszakadni. ratyi magyar Survivorban is máig emlékezetes, mikor valami brutál feladatot nyomtak egyetlen adag rendes ételért. ennyire akarsz a szeretteiddel találkozni? jó, akkor aludj egy hétig csak az udvaron. lehet kegyetlen vagyok, de szerintem jobb lenne, így szétunják ők is a belüket, nem éri inger őket

vagy egy random gólyatáboros ivós verseny. verseny is, pia is van, bebaszva lehet vita is lenne
több mint 15 éve
konqueror 2 491 — ...
bowl.hu közösség is növeli a nézettséget, a sok insider szakértővel 😛

facebookon is ismerőseim trécselnek az üzenőfalon VV-ről, nem merek beleszólni, pedig ha tudnák mekkora analyst vagyok 😛
több mint 15 éve
Ez a telefonálósdi űűűűberfos.

több mint 15 éve
Nem küldenek már be senkit. Szerintem gyorsan leredukálják a létszámot 8-10-re, akkor még rágyúrnak kicsit, aztán tavasz végén a műsor is bevégzi.
Egyébként egy csajt kizártak, egy kimenekült, ezek mind jó reklámok, így még olyan is belenéz, hogy "mi a gyík van itt?!?", akit egyáltalán nem érdekel egy iyen műsor.Sobri Jóska
Én mindenhol azt olvasom hogy a szar kezdés után mostanra húzóműsor lett. Ez nincs így?JayB
De, így van. Szépen feljött a nézettség. De ezt tartani is kell, magától nem marad fent. 8-10 fővel jobb sztorik alakulhatnak, jobb programok, és eredetileg is -tudtommal- félévesre volt tervezve.

több mint 15 éve
Adriennt kellene már beküldeni, legyen valami izgalom, Alekinhot nem is lehetne leállítani hetekig.tenorx
we want boobies

http://xfree.hu/album_show.tvn?aid=133003konqueror
Adriennek olyan feje van, mint Monique Covet-nek.

több mint 15 éve
Nem küldenek már be senkit. Szerintem gyorsan leredukálják a létszámot 8-10-re, akkor még rágyúrnak kicsit, aztán tavasz végén a műsor is bevégzi.
Egyébként egy csajt kizártak, egy kimenekült, ezek mind jó reklámok, így még olyan is belenéz, hogy "mi a gyík van itt?!?", akit egyáltalán nem érdekel egy iyen műsor.Sobri Jóska
Én mindenhol azt olvasom hogy a szar kezdés után mostanra húzóműsor lett. Ez nincs így?
több mint 15 éve
Egyébként egy csajt kizártak, egy kimenekült, ezek mind jó reklámok, így még olyan is belenéz, hogy "mi a gyík van itt?!?", akit egyáltalán nem érdekel egy iyen műsor.

több mint 15 éve
konqueror 2 491 — ...
Adriennt kellene már beküldeni, legyen valami izgalom, Alekinhot nem is lehetne leállítani hetekig.tenorx
we want boobies

http://xfree.hu/album_show.tvn?aid=133003
több mint 15 éve
tenorx 14 103 — fő libsi
Adriennt kellene már beküldeni, legyen valami izgalom, Alekinhot nem is lehetne leállítani hetekig.
több mint 15 éve
EaRl Philadelphia Eagles 598 — Chip Kelly fan
Gina OUTkonqueror
ja, már tegnap be volt csomagolva, csak még nem engedték ki. gondolom azon agyaltak, hogy szedhetik ki a leghatékonyabban.
tiszta gáz ez a VV4, mint egy kupleráj. mindenki jön megy összevissza 😊Sobri Jóska
megérte mockot írni 😀 -1 szavazat

na és most akkor tartani kell a létszámot? ki megy be? Niki? valami bombanő? Király L Norbi? Pongó? Majka? Buci? Drazsé? micsoda izgalmak

kiskutyákban több életkedv volt mint a lakók 60%ábankonqueror
Lévai Adrienn ÉJJÓÓÓÓ
több mint 15 éve
konqueror 2 491 — ...
Gina OUTkonqueror
ja, már tegnap be volt csomagolva, csak még nem engedték ki. gondolom azon agyaltak, hogy szedhetik ki a leghatékonyabban.
tiszta gáz ez a VV4, mint egy kupleráj. mindenki jön megy összevissza 😊Sobri Jóska
megérte mockot írni 😀 -1 szavazat

na és most akkor tartani kell a létszámot? ki megy be? Niki? valami bombanő? Király L Norbi? Pongó? Majka? Buci? Drazsé? micsoda izgalmak

kiskutyákban több életkedv volt mint a lakók 60%ában
több mint 15 éve
EaRl Philadelphia Eagles 598 — Chip Kelly fan
fuj ez nagyon felkúrt. ne olts már nem hiszem el h egy embert meg lehet szeretni annyira 1 hónap alatt, h sirni kell ha kimegy a villából, vagyis még ca. 2 hónapig nem láthatom....
több mint 15 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
egy depissel kevesebb!

ami nem hajlik, az törik!
több mint 15 éve
Gina OUTkonqueror
tiszta gáz ez a VV4, mint egy kupleráj. mindenki jön megy összevissza 😊

több mint 15 éve
tenorx 14 103 — fő libsi
Hülye picsa
több mint 15 éve
Duff Seattle Seahawks 3 427
ez a gina mekkora buta kurva 😀
több mint 15 éve
Vicces szál lesz még ha Jerzy esetleg átbassza Gigit 😀 Béci megöli