TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 15 éve
Huu jajj, már most nagyjából akkor sejtem mi is a baj évával! Igaz annyira nem vagyok horoszkópbuzi, de a rokonságomban elég sok bak csillagjegyű van és hát egyikükkel sem jövök ki igazán jól...Meg most azon gondolkoztam, hogy amikor elhangzott ez:
"Éva: Mi volt Sztálin eredeti neve?
Szandika: Mengyelejev..
Éva: Nem, ő a periódusos rendszeres.
Szandika: Mindegy, már meghalt, mit foglalkozzak vele?"
akkor nekem ez nem tetszett, de most továbbgondolva igaza van Szandikának minek foglalkozni ilyen dolgokkal. Tudja(??) ki Sztálin, aztán csak az számít, ez már csak ilyen pluszinformáció, de teljesen felesleges tudni!
Ezt csak azért mondom, mert én is tudok egy csomó ilyen felesleges dolgot, ami nélkül is ugyanolyan egész ember lennék mint velük! És mivel nem voltam soha ilyen televíziós vetélkedőben, így nem is használhattam ki soha, de talán még eljön az ideje ennek is. 😀
több mint 15 éve
Még a csillagjegyük is egyezik (bak), de sajnos a feleségem súlyosabb 12 évvel és legalább 25 kilóval.És vacsi sincs otthon, mert elvitte a fakanalat 😊DzsokijuingMost vettem észre, hogy Éva balkezes.Lehet, hogy ő van a villában? :o 😀Matthew99
A feleségem is balkezes, és szintén Éva.vadibandi

több mint 15 éve
És vacsi sincs otthon, mert elvitte a fakanalat 😊Most vettem észre, hogy Éva balkezes.Lehet, hogy ő van a villában? :o 😀Matthew99
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 15 éve
Most vettem észre, hogy Éva balkezes.Lehet, hogy ő van a villában? :o 😀

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 15 éve
Most vettem észre, hogy Éva balkezes. A feleségem is balkezes, és szintén Éva.

több mint 15 éve
"Es azt nem hiszem hogy ezeket az RTL rendezte volna meg, mi ertelme lenne, hogy kiviszik a beszavazottakat?!" Most ez komoly?? Mert szerinted tök mindegy, mikor ki megy ki? Most ha nincs a Zsuzsi-balhé meg ez a Gina-balhé akkor a nézettség még fele ekkora sem lenne. Gyönyörű szépen végigkomponált játék, "színészekkel". Lehet, hogy a korábbiakba kevesebb belenyúlás kellett, de azért ennek a szériának nem szabad unalmasnak lennie, mert anno lehettek unalmasabb részek, akkoris sokan nézték, de mostmár nem így van."Es pont ezt talaltak volna ki, hogy 2 embert kivesznek? Massal nem lehetett volna novelni a nezettseget, benti botranyokkal?! En azert abban sem hiszek, hogy minden 100% megrendezett mindig, es hogy ez is ki volt talalva. 2 nappal ezelott a nagy bennfentesek meg azt josoltak itt, hogy aa nem megy ki a Gina, mert az rtl most tervezi mit csinal majd vele, meg keresik a szerepet (milyen jo lesz Alekkel a nezettseg miatt majd), penzzel meggyozik, nem fog kimenni. Aztan tessek. Persze gondolom az lesz irva, hogy meggondoltak magukat egy ora mulva es utana mar azt terveztek hogy a meg 1% nezeetseg miatt, hogy akkor megis vigyuk ki, ugyan mar! Azert nem kellene szerintem minden mondatba, percbe belemagyarazni valamit. Nyilvan a szavazasok, szerepek iranyitottak, kitalaltak, de azert nem midnen, mindig szerintem. Bar lehet csak naiv vagyok 😊
több mint 15 éve
"Es azt nem hiszem hogy ezeket az RTL rendezte volna meg, mi ertelme lenne, hogy kiviszik a beszavazottakat?!" Most ez komoly?? Mert szerinted tök mindegy, mikor ki megy ki? Most ha nincs a Zsuzsi-balhé meg ez a Gina-balhé akkor a nézettség még fele ekkora sem lenne. Gyönyörű szépen végigkomponált játék, "színészekkel". Lehet, hogy a korábbiakba kevesebb belenyúlás kellett, de azért ennek a szériának nem szabad unalmasnak lennie, mert anno lehettek unalmasabb részek, akkoris sokan nézték, de mostmár nem így van.Egyébként műveltségi vetélkedő kedvencek:
Anikó: Na erre nem tudom a választ, de melyik a legnagyobb óceánunk?
Éva: Csendes-óceán. Szerintem. Laci, szerinted?
Laci: Nem tudom.
Aztán csodás dolog, hogy miután rájöttek, hogy Éva az egyetlen, aki valamit is tud közülük, inkább átváltottak azokra a kérdésekre, amiket leginkább csak az tud megválaszolni, akiről szól.. Aztán..
Anikó: őőőő...őőő...ezt én sem tudom... őőő
Éva: Azért olyat, amit te is tudsz..
(Hát akkor rövid játék lesz 😀)
Aztán Béci "beszólása" is jó volt 😀
Anikó: Béci bazmeg rinyálsz, hogy nem csinálunk semmi értelmeset, most itt vagyunk, értelmes kérdéseket teszek fel, te meg leszarod.
Béci: Hát mit nevezünk értelmesnek..
Anikó: Jó, néha teszek fel értelmeseket is... 😀😀
Egyébként Anikótól a miniszterelnökös kérdésre Árpád után az Antall név kimondása után Antal Imre is kijött ^^
Amúgy az tisztán látszik, hogy Éva kimagaslik, meglepően sokat tud, de az is tisztán látszik, hogy anikónak kell kérdeznie, mert bár a válaszokat úgysem tudja, de legalább nem sértődik meg miatta, mint akkor, amikor "tőle" kérdeznek. Egyébként pozitív, hogy legalább valami értelmeset kitaláltak 😉
több mint 15 éve
Vizsgára tanulás előtt gondoltam megnézem kedvcsinálónak ezt az IQ bajnokságot. Ezután úgy döntöttem tökön lövöm magam. Ez az Anikó......, bazdmeg. Ha ilyen értelmiségű gyerekem lesz.....Éva: Mikor volt a trianoni béke?
Laci: Valamikor az első vh. után.
Anikó: 1947.
ááááááá, te te te te igen sötét
több mint 15 éve
Akkor viszont a cég pszichológusai mondtak csődöt, amikor a jelentkezők közül a sok teszt után(?) vágóhídra engedték ezt a sok barmot.vadibandiÚgy is van, 18000 emberből pont kitudtak választani 3-4-5 ilyen akaratgyenge, harmatos fos embert...
Mondjuk Kristófnak igaza volt, hogy igazából csak az a másik két pár akivel kibaszott Gina, mert odáig az RTL Klub szakemberei(??) engedték őket, hogy a 3-ba benne legyenek!
több mint 15 éve
Akkor viszont a cég pszichológusai mondtak csődöt, amikor a jelentkezők közül a sok teszt után(?) vágóhídra engedték ezt a sok barmot.

több mint 15 éve
Hát tegnap nem volt netem otthon, miközben néztem a műsort!Abszolut egyetertek! Mintha valami halaltaborban lennenek, nevetseges. Volt mar jopar ilyen jatek, sose volt ilyen siras. Tudtak mire vallalkoztak, lattak mar szaz ilyen musort, szazak akartak volna bejutni helyettuk, erre itt rinyalnak kb. 1 hete ismert emberek miatt. Gina is mit hitt, majd vegig benn lesznek mindketten?! Nevetseges ez a resze. Es azt nem hiszem hogy ezeket az RTL rendezte volna meg, mi ertelme lenne, hogy kiviszik a beszavazottakat?!
Húúú, ez a Gina egy szarkupac! Anikó szintén és még affektál is, ami már kurvára idegesítő...
Zsófika meg egy semmi!
De egyébként azt nem tudom elképzelni, hogy miért kell úgy csinálni, mintha valaki meghalt volna! Tényleg maximum 1-2 hónapról van szó, hogy nem látják egymást, aztán meg úgyis leszarják egymást!
Szóval most már így elolvasva amiket írtatok, igazából minden meg volt említve amit én is gondolok, de teljesen kiakadtam.
Menjen haza Anikó is meg Gombi is, aztán az maradjon bent, aki tényleg akar és kész. Ezt a sírás rívást látni az egész műsorban, hát elég szánalmas volt, remélem több ilyen már nem lesz!Bruce
több mint 15 éve
Hát tegnap nem volt netem otthon, miközben néztem a műsort!Húúú, ez a Gina egy szarkupac! Anikó szintén és még affektál is, ami már kurvára idegesítő...
Zsófika meg egy semmi!
De egyébként azt nem tudom elképzelni, hogy miért kell úgy csinálni, mintha valaki meghalt volna! Tényleg maximum 1-2 hónapról van szó, hogy nem látják egymást, aztán meg úgyis leszarják egymást!
Szóval most már így elolvasva amiket írtatok, igazából minden meg volt említve amit én is gondolok, de teljesen kiakadtam.
Menjen haza Anikó is meg Gombi is, aztán az maradjon bent, aki tényleg akar és kész. Ezt a sírás rívást látni az egész műsorban, hát elég szánalmas volt, remélem több ilyen már nem lesz!
több mint 15 éve
Hogy megéreztem, hogy ő a topfavorit 😊már értem miért került be Gombi a jelöltek közé 😀 😀HöriÉs végül a megalol, a szlovák VV utolsó öt perce, mamiiiiiiiiiiiiiiiiii:hat ez 😂 epic
http://www.youtube.com/watch?v=5tDHDWltnq8Sobri Jóska
mindenidok legjobb valosagso befejezese
gondolom a musor keszitoi ugyanezt csinaltak mikozben ez ment elo egyenesben 😀Fake
Éva: Hogy hívják a fogon lévő lepedéket?
Anikó boldogan: Turha!
Éva: Ki volt Gálvölgyi János apósa?
Laci: Alfonzo.
Éva: Igen. LOL
Éva: Ki volt a rendszerváltás utáni első magyar miniszterelnök?
Anikó: Árpád.
Laci: Antall József, 1989től.
több mint 15 éve
már értem miért került be Gombi a jelöltek közé 😀 😀És végül a megalol, a szlovák VV utolsó öt perce, mamiiiiiiiiiiiiiiiiii:hat ez 😂 epic
gondolom a musor keszitoi ugyanezt csinaltak mikozben ez ment elo egyenesben 😀Fake
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
És végül a megalol, a szlovák VV utolsó öt perce, mamiiiiiiiiiiiiiiiiii:hat ez 😂 epic
gondolom a musor keszitoi ugyanezt csinaltak mikozben ez ment elo egyenesben 😀
edit a gecijoresz 2:31nel kezdodik 😀
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
aztakurvamuveltsegi vetelkedo feloraban 😀
http://indavideo.hu/video/vv010401000130
aniko : ki beci kedvenc nigger reppere ?
ezt jol ertettem v csak a tajszolas dobta ? 😀
több mint 15 éve
Szemezgetés a hogyvolt kommentjeiből:Éva: Mi volt Sztálin eredeti neve?
Szandika: Mengyelejev..
Éva: Nem, ő a periódusos rendszeres.
Szandika: Mindegy, már meghalt, mit foglalkozzak vele?
Éva: Mi Pitagorasz tétele?
Zsófi és Anikó közül valamelyik lelkesen elkezdte, a másik még lelkesebben folytatta: Minden vízbe mártott test a súlyából annyit veszt...
Szandika ráindult Éva bimbóira:

Anikót meg mindenki lesmárolja:

És végül a megalol, a szlovák VV utolsó öt perce, mamiiiiiiiiiiiiiiiiii:
http://www.youtube.com/watch?v=5tDHDWltnq8
több mint 15 éve
Vagy tol az RTL zsebbe, okosba egy kis gubát, és max lesz egy elsötétítés az uborkaszezonban, valamikor nyáron, és ennyi. Én erre szavaznék. 😊
több mint 15 éve
A legjobb ingyenreklám, hogy a leszbipartira már az ifjú kereszténydemokraták ugrottak.A végén még Szalai Annamária-ellenes tüntetés lesz a villában 😊
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
ja en is pont igy vagyok velePéldául. De egy kis kreativitással ezerféle módon elfoglalhatnák magukat. De nincs hozzá agyuk, ezért döglenek, nyűglődnek, szenvednek, picsognak.Sobri Jóskanekiállhatnának gyúrni is, ahhoz nem kell ész.
főleg, hogy ott van bent egy harcművész is.
én tuti rádumáltam volna első nap, hogy tanítson meg küzdősportolni 😀Höri
ha en bemennek ebbe a szar villaba es mondjuk bent lennek 2-3 honapot legalabb
nincs az az isten h ne legalabb +3-4 kilo izommal jojjek ki.
ez lenne a fo celom h kikottazzam magam az ideggyengek kipontozasa mellett.
meg a port is fel lehet iratni mi ez ha nem luxussitt feher ember modra 😀
lacinal meg mondjuk eleg nagyot neztem a sportversenyen. harcmuvesz meg kisfaszom
aztan amint egy kicsit faj elkurja a tojasosvodrot. mert a poci meg bizonyos mertekben belefer de ez szamomra
nem nagyon emesztheto foleg ha cirka 30 eve tolja a shaolint ...
több mint 15 éve
Akár 😊Például. De egy kis kreativitással ezerféle módon elfoglalhatnák magukat. De nincs hozzá agyuk, ezért döglenek, nyűglődnek, szenvednek, picsognak.Sobri Jóskanekiállhatnának gyúrni is, ahhoz nem kell ész.
én tuti rádumáltam volna első nap, hogy tanítson meg küzdősportolni 😀Höri
Ráadásul ha tényleg az, akinek mondják (moszad-deszant-kiképzőisten), akkor az általa tudott krav-maga a leginkább "felhasználóbarátabb" önvédelem, abból a szempontból, hogy mindenféle különösebb előképzettség nélkül, technikai eszközök híján is elsajátítható, tanulható, tanítható.
Amúgy gyúrni felesleges, a pasik ki vannak gyúrva nagyjából, Alekosz meg pont így szép, ahogy van 😊
több mint 15 éve
Például. De egy kis kreativitással ezerféle módon elfoglalhatnák magukat. De nincs hozzá agyuk, ezért döglenek, nyűglődnek, szenvednek, picsognak.Sobri Jóskanekiállhatnának gyúrni is, ahhoz nem kell ész.
én tuti rádumáltam volna első nap, hogy tanítson meg küzdősportolni 😀
több mint 15 éve
Például. De egy kis kreativitással ezerféle módon elfoglalhatnák magukat. De nincs hozzá agyuk, ezért döglenek, nyűglődnek, szenvednek, picsognak.
több mint 15 éve
Cappys kupakokból már olyan gombfocit csináltam volna megszólalna :cool:
több mint 15 éve
A világért se venném védelmembe ezeket a szerencsétlen agyhalottakat, de valóban nem lélekemelő bezárva lenni és unatkozni napokig, függetlenül attól, hogy van mit enni, inni. nagyon lélekölő, lehangoló tud lenni, aki volt sitten, vagy volt katona az sejti, hogy mire gondolok.Engem az lep meg, hogy semmivel se foglalják el magukat önerőből. Ezerféle játékot lehet űzni mindenféle segédeszköz nélkül (szóbridzs, activity, barkochba, gyilkosos, stb), minimális eszköz segédlettel (gondolok itt papírra, ceruzára, pár biszbaszra társasjátékcsináláshoz, stb), de szerintem annyi mindenből, ami bent van, még sakkot, vagy kártyapaklit is csinálhatnának simán (Majkáék is örökké zsugáztak Szabolccsal). Viszont ezek olyan buták, hogy ezek a lehetőségek eszükbe se jutnak, de ettől függetlenül az unalom ugyanúgy öli őket, mintha lenne agyuk. És míg egy átlagember unalmában is sok dologra tud gondolni, ők, az anyaghiányos agyukkal meg csak 2-3-ra, főként "szex, pasim, csajom"-tematikában. Így nem csoda ha teljesen megzakkannak.