TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 14 éve
nem tudom, hogy lehet ezeket a szarokat nézni....kismillió értelmesebb dologgal el lehet ütni az estéket....
@KJuraszik
több mint 14 éve
http://comment.blog.hu/2011/01/03/unalomba_fulladnak_a_villalakokjó cikk, télleg királyak a külföldi realityk
végülis van benne igazságshawnka
én szeretem az Amazing Racet, Survivorba is belenézegettem AXN-en, Höri utóbbinak a nagy fanja
több mint 14 éve
http://comment.blog.hu/2011/01/03/unalomba_fulladnak_a_villalakokvégülis van benne igazság
több mint 14 éve
gina most az egyik legerősebb párbaj ellenfél szvsz. , "a magyar ember egyértelműen visszaszavazná hisz annyira haza akar menni".... 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
Sztem nem megy ki Gina!Max ha kiviszi valaki párbajra, de ott ő most már esélyesként indul, elég sok ember ellen!
több mint 14 éve
Óóó ez a Gina szavazás is nagyon izgi lett 😂 Hihetetlen ez a műsor. Komolyan van ember aki még elhiszi hogy ez spontán?HanniSzerintem nincs. De attól még Alekosz poén.
Lassan kezd olyan lenni a VV, mint a Truman show c. film. Minden azért történik, hogy Alekosz szerepelhessen. Ő egyedül spontán.
több mint 14 éve
Tuti marad, van az a pénz.
több mint 14 éve
Na, Dzsinn maradjon-e vagy ne: 50-50% : )))
több mint 14 éve
Óóó ez a Gina szavazás is nagyon izgi lett 😂 Hihetetlen ez a műsor. Komolyan van ember aki még elhiszi hogy ez spontán?
több mint 14 éve
Bocsi, de nem mondtam, hogy Olivér nyeri meg a játékot. Azt mondtam, hogy ő beépített ember, akire az elején, tehát 5-6 emberig szükség van bent, hogy ki tudjon bontakozni a műsor.Sobri te mindig úgy csinálsz, hogyha mégse jön be amit mondtál, legyen mivel megmagyaráznod 😛tenorxSobrit bannoljuk ki ha Kristóf nyer 😛JayBDehogy nyer 😊
Bár hallottam egy-két érdekes infót, de emiatt a beígért ban miatt megtartom magamnak 😛Sobri Jóska
több mint 14 éve
És msot eljő' a Mester ideje 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 14 éve
teach me masterSobrit bannoljuk ki ha Kristóf nyer 😛JayBDehogy nyer 😊
Bár hallottam egy-két érdekes infót, de emiatt a beígért ban miatt megtartom magamnak 😛Sobri Jóska
több mint 14 éve
Mivel itt forgatókönyvek vannak, nem is lehetett másként.A kérdés, hogy vajon kijön e Gina, ahogy 100%-ra ígérte.
Lehet tippelni.
több mint 14 éve
Sobri te mindig úgy csinálsz, hogyha mégse jön be amit mondtál, legyen mivel megmagyaráznod 😛Sobrit bannoljuk ki ha Kristóf nyer 😛JayBDehogy nyer 😊
több mint 14 éve
Minő meglepetés 😀 Alekosz time 😀
több mint 14 éve
Naháááááááááááááááááát 😂 😂 😂
több mint 14 éve
Sobrit bannoljuk ki ha Kristóf nyer 😛JayBDehogy nyer 😊
Bár hallottam egy-két érdekes infót, de emiatt a beígért ban miatt megtartom magamnak 😛
több mint 14 éve
Sobrit bannoljuk ki ha Kristóf nyer 😛
több mint 14 éve
catattack
3 520
Kristóf összefoglalója nagyon izgalmas volt!
több mint 14 éve
pont Milo szólal meg...
több mint 14 éve
43% vs 57%. Annyira izgulok... hogy mikor fog végre változni 😀Hááááhhhááá Milo mondja, hogy nem is látta eddig Kristófot. Na őt végig észre se lehetett venni.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Alekosz akkora motivátor, mint TebowkonquerorAlekosz boxolt, vérszomjas a pali.
több mint 14 éve
Alekosz akkora motivátor, mint Tebow
több mint 14 éve
nopara 😊Nemtom nekem Anikó lánynak tűnik...JayBBocsánatot kérek! Félreértettem! :rolleyes:catattack
Vicces ahogyan próbálják szorossá tenni a grafikonon az állást 😛
több mint 14 éve
catattack
3 520
Nemtom nekem Anikó lánynak tűnik...JayBBocsánatot kérek! Félreértettem! :rolleyes: