TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 15 éve
Vastag gyerek még itt is szar...tüsi91Szted miért ezt a 2 girhest küldték be szilveszterkor? Aki egy kicsit is értelmesebb azt már lekötötték máshova, vagy talált másirányú elfoglaltságot szilveszterre. 😀
több mint 15 éve
Gina is énekli? Az gáz 😀
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
omg eddig kedvenc jelenetem az évadból 😀
több mint 15 éve
Anikót bevittem volna a nyugiszobába 😀Farkyminek ? on the spot!
ami nem hajlik, az törik!
több mint 15 éve
ez durva volt 😀ráadásul nem is nyelves volt,ülj le Norbi fiam,egyes
több mint 15 éve
Na utolért engem is a sz*r, bekapcsoltam... Ez az anikó micsoda egy ízlésficamos hülye picsa, Dunába vele 😂 😀 Ez a kapafogú hülyegyerek meg ránézésre is olyan irritáló, hogy szó nélkül fejbe rúgnám.
több mint 15 éve
eddig azt hittem Anikó egy növény értelmiségi szintjén áll, de tévedtem. Lejjebb.
több mint 15 éve
Nehéz zavarba hozni... LOL Mondjuk aki nem tudja leírni a szavakat és a kamera előtt emiatt nem jön zavarba, azt tényleg nehéz 😀 😀 😀
több mint 15 éve
"Stuffolták" - ott volt a Magic word 😀
több mint 15 éve
Anikót bevittem volna a nyugiszobába 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 15 éve
szerintem kibaszott aranyos ahogy beszél 😀Hát de így beszél..."hát alőször kicsit magijedtem..."nah ne szídjad 😛JayB
Ez beszélni nem tud...Bruce
Sajnálom 😀Bruce
több mint 15 éve
apróbb szépséghiba 😛Hát de így beszél..."hát alőször kicsit magijedtem..."nah ne szídjad 😛JayB
Sajnálom 😀Bruce
több mint 15 éve
Hát de így beszél..."hát alőször kicsit magijedtem..."nah ne szídjad 😛JayB
Sajnálom 😀
több mint 15 éve
"hát alőször kicsit magijedtem..."nah ne szídjad 😛
több mint 15 éve
Vastag gyerek még itt is szar...
több mint 15 éve
"hát alőször kicsit magijedtem..."Ez beszélni nem tud...
több mint 15 éve
Szandika feat. Éva all time szar volt 😀én máshogy következtetek
Király L Norbi & Anikó 😀 fuck yeah, ha ő bejön neki, akkor a fórumról mindenki esélyes lehet, lévén nála csak szebb emberek vannak itt gyanúm szerint 😛 😀konqueror
ha király l tetszik neki,akkor a fórumról vsz senki nem tetszene neki,az általad említett indok miatt
több mint 15 éve
Szandika feat. Éva all time szar volt 😀és valószínűleg jobb énekesek is 😀
Király L Norbi & Anikó 😀 fuck yeah, ha ő bejön neki, akkor a fórumról mindenki esélyes lehet, lévén nála csak szebb emberek vannak itt gyanúm szerint 😛 😀konqueror
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 15 éve
jár a pont 😊meglepődtem, hogy Alekosz nem a Jég dupla whiskyvel-t tolta."Össze ne dőljön, támasztom a falat
gabtsi
Sok ezer lány van, mégsincs aki szabad, ha kéne
Mindenki valakié"
Egy részlet a számból, szerintem tökéltesen passzol 😀JayB
ami nem hajlik, az törik!
több mint 15 éve
Király L a kurva anyááááááááááádnem
btw Anikó nem Vastag Tomiról beszélt? 😀Newman
ez esetben nincsenek nagy igényei (még Norbi hangja is tetszik neki)
több mint 15 éve
meglepődtem, hogy Alekosz nem a Jég dupla whiskyvel-t tolta."Össze ne dőljön, támasztom a falat
gabtsi
Sok ezer lány van, mégsincs aki szabad, ha kéne
Mindenki valakié"
Egy részlet a számból, szerintem tökéltesen passzol 😀
több mint 15 éve
Faszért nézem ezt a szart, most féltékeny vagyok. 😀
több mint 15 éve
I wanna be Norbika :rolleyes: :cool:
több mint 15 éve
Szandika feat. Éva all time szar volt 😀Király L Norbi & Anikó 😀 fuck yeah, ha ő bejön neki, akkor a fórumról mindenki esélyes lehet, lévén nála csak szebb emberek vannak itt gyanúm szerint 😛 😀