TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 15 éve
Na amit a tegnapi adásból leszűrtem:-Szerelmes vagyok Anikóba
-Szandika egy útszéli kurva, semmi több, szó sincs pozitív csalódásról.
-Alekosz iszonyat kultúrált férfi, én valszeg fejbebasztam volna Szandikát ő meg egy rossz szót nem szólt
-Bécinek igaza van, mi a fasznak taktikázni a gyenge emberekkel, ha valaki nem szeret ott lenni akkor az elején ki kell hívni az erős embereket mert annak nincs értelme hogy szenved 3 hónapot aztán később esik ki, ha esélye van a fődíjra az most az elején is kiderül, ha nincs akkor meg mehet haza boldogan.
-Nincs az az isten hogy Ildi kapott 29% voksot az énekversenyre, RTL manipulál rendesen hogy kicsit ő is képernyőn legyen
több mint 15 éve
Az utolsó három tartotta rendesen, csak Béci hülye volt és egy kézzel fogta, azért ejtette el.Alekosz a terminátor, ezt eddig is tudtuk.
Kár, hogy a farönköset elbukta Alekosz mester, de az erkölcsi győzelem így is az övé, mert ő legalább nem sipákolt, mint egy fürdős kurva, ellentétben Bécivel.barney
Rezzenéstelen arca ismét alátámasztotta
több mint 15 éve
Az utolsó három tartotta rendesen, csak Béci hülye volt és egy kézzel fogta, azért ejtette el.Kár, hogy a farönköset elbukta Alekosz mester, de az erkölcsi győzelem így is az övé, mert ő legalább nem sipákolt, mint egy fürdős kurva, ellentétben Bécivel.
több mint 15 éve
Nem volt egyedül a szar technikájával...szuperkommandósnindzsa lacit lenyomta anikó tojástartásban - championshipHörimondjuk Laci nem kicsit balfasz tartásmódot alkalmazott 😀tüsi91

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 15 éve
catattack
3 520
Csak akkor néz ki igazán jól, ha össze van fröcskölve a feje! 😛szuperkommandósnindzsa lacit lenyomta anikó tojástartásban - championshipHöriAnikó még akkor is milyen jól nézett ki, elképesztő 😀Hurka
több mint 15 éve
szuperkommandósnindzsa lacit lenyomta anikó tojástartásban - championshipHörimondjuk Laci nem kicsit balfasz tartásmódot alkalmazott 😀
több mint 15 éve
szuperkommandósnindzsa lacit lenyomta anikó tojástartásban - championshipHöriAnikó még akkor is milyen jól nézett ki, elképesztő 😀
több mint 15 éve
szuperkommandósnindzsa lacit lenyomta anikó tojástartásban - championship
több mint 15 éve
Szandika azért most paraszt volt, de úgy istenigazából nagyon."Ha annyira vagy erős, mint amekkora a f*szod, akkor nyertünk."
"Olyan pici a f*szod, hogy megb*szni sem tudnál."
szandika mindenki előtt a Mesterről.
több mint 15 éve
"Alekosz, ha feladod, szexelek veled!" - Szandika
több mint 15 éve
lol most mondja anyám hogy hallottaolvasta valahol, hogyma este valami VP szórakozóhelyen Vastag T és Summer Sisters ( 😛 ) lesz, nehogy ottlegyek 😀 😀konquerorkicsivastag tud teleportálni? 😀
több mint 15 éve
lol most mondja anyám hogy hallottaolvasta valahol, hogyma este valami VP szórakozóhelyen Vastag T és Summer Sisters ( 😛 ) lesz, nehogy ottlegyek 😀 😀
több mint 15 éve
Buci te fasz 😀
több mint 15 éve
Norbi és Tomi koncertet kapnak szilveszterre 😀
több mint 15 éve
Mutatják, az esti BeleValóVilágban. Összefoglalóban valószínűleg akkor lesz, ha valami sztorivonulat kialakul belőle.
több mint 15 éve
nemis írtam, hogy nem kapnak, csak mi értelme, ha nem mutatják, ahogy felháborodnak rajta 😛koktélparti minek, úgyis bebasznak majd szilveszterkor. Anikó szenteste rojtosraitta magát 😀 sztárvendég remélem valami felkavaró lesz, az RTL minionjaira számítok a Celebvagyok bagázsbólMindennap kapnak smst. Csak az RTLen nem adják le. De a belevalóvilágban mindig mutatják ahogy olvassák 😀FViktor93
amit nem értek: mi a pöcsnek az sms-ek? egyszer olvasták be, mikor először küldték, meg tegnap láttuk ahogy a lányok olvasgatták míg vártak a gyúrógépek érkezésére. régi szériákban tök jó konfliktusok voltak belőlük
holnap meg zsír összefoglaló lesz, csapatversennyel, Anikó hőssé válásával, Gigi rosszulléttelkonqueror
több mint 15 éve
Mivel Rácz a családnevük, azért könnyen kitalálható, hogy az apai nagypapi volt romangyi!
több mint 15 éve
ja 25% magyar, szamoai, roma és cherokee indián vér is van bennük.Óriási információval rendelkezem a Béci-Gigi apacs kérdésben. Szandika egyszer rákérdezett és Gigi elmondta hogy nagyapai ágon van bennünk cigó vér.JayBSzóval valamelyik szülő is az, és mivel múltkor a muter nem tűnt buckalakónak ezért kizárásos alapon a fater lehet félvér, ezáltal a tesók negyedvérek vagy mi? 😂Hanni
több mint 15 éve
Óriási információval rendelkezem a Béci-Gigi apacs kérdésben. Szandika egyszer rákérdezett és Gigi elmondta hogy nagyapai ágon van bennünk cigó vér.JayBSzóval valamelyik szülő is az, és mivel múltkor a muter nem tűnt buckalakónak ezért kizárásos alapon a fater lehet félvér, ezáltal a tesók negyedvérek vagy mi? 😂
több mint 15 éve
nem így volt.Pontosan nemtudom mert akkor hardcore BB fan voltam 😛 Baszhatnékja volt már nagyon és asszem a nézők szavazhattak be neki ringyót.JayBAz 1-ben lehetett szavazni Okinak egy csajt fűrészre, Alekosznak mikor leheeet???JayBÉn akkor még a csattogós lepkét toltam. Az mi volt? Beküldtek neki valami biccset?Hanni
lehetett jelentkezni, ha valaki kúrni akart a tévében. kiválasztottak 3 nőt, kihívták Okit aki elment velük vacsorázni, és a legfainabbat megtarthatta. hosszú köntörfalazás után rámutatott a legnagyobb csöcsűre.
több mint 15 éve
koktélparti minek, úgyis bebasznak majd szilveszterkor. Anikó szenteste rojtosraitta magát 😀 sztárvendég remélem valami felkavaró lesz, az RTL minionjaira számítok a Celebvagyok bagázsbólMindennap kapnak smst. Csak az RTLen nem adják le. De a belevalóvilágban mindig mutatják ahogy olvassák 😀
amit nem értek: mi a pöcsnek az sms-ek? egyszer olvasták be, mikor először küldték, meg tegnap láttuk ahogy a lányok olvasgatták míg vártak a gyúrógépek érkezésére. régi szériákban tök jó konfliktusok voltak belőlük
holnap meg zsír összefoglaló lesz, csapatversennyel, Anikó hőssé válásával, Gigi rosszulléttelkonqueror
több mint 15 éve
Bazzeg Showder Klub után BeleValóVilág van. Aztakurva Győzike kikészít. De! Ez a retardált most mondta, hogy lehet jegyet nyerni, és vasárnap beszélgethetnek a második kiesőve, Olivérrel. Wtf?
több mint 15 éve
Jól hallottam, hogy valaki azt mondta a kinti életben Alekosz fel akarta szedni Ildit de az kikosarazta? 😀Matthew99Olivér mondta a riportszobában.
több mint 15 éve
Jól hallottam, hogy valaki azt mondta a kinti életben Alekosz fel akarta szedni Ildit de az kikosarazta? 😀

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.