TV, rádió

18 feliratkozó

több mint 15 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 637 — Poloska confirmed
Naháááááááááááááááááát 😂 😂 😂
több mint 15 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 094 — #NoStress
Sobrit bannoljuk ki ha Kristóf nyer 😛JayB
Dehogy nyer 😊
Bár hallottam egy-két érdekes infót, de emiatt a beígért ban miatt megtartom magamnak 😛

több mint 15 éve
JéBé Green Bay Packers 7 879
Sobrit bannoljuk ki ha Kristóf nyer 😛
több mint 15 éve
catattack 3 520
Kristóf összefoglalója nagyon izgalmas volt!
több mint 15 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
pont Milo szólal meg...
több mint 15 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 263 — Invisible man
43% vs 57%. Annyira izgulok... hogy mikor fog végre változni 😀

Hááááhhhááá Milo mondja, hogy nem is látta eddig Kristófot. Na őt végig észre se lehetett venni.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 15 éve
Alekosz akkora motivátor, mint Tebowkonqueror
Alekosz boxolt, vérszomjas a pali.
több mint 15 éve
konqueror 2 491 — ...
Alekosz akkora motivátor, mint Tebow
több mint 15 éve
Nemtom nekem Anikó lánynak tűnik...JayB
Bocsánatot kérek! Félreértettem! :rolleyes:catattack
nopara 😊

Vicces ahogyan próbálják szorossá tenni a grafikonon az állást 😛
több mint 15 éve
catattack 3 520
Nemtom nekem Anikó lánynak tűnik...JayB
Bocsánatot kérek! Félreértettem! :rolleyes:
több mint 15 éve
szerintem kibaszott aranyos ahogy beszél 😀JayB
Lány vagy? Egy 20 év feletti férfi ne legyen már aranyos!catattack
Nemtom nekem Anikó lánynak tűnik...
több mint 15 éve
catattack 3 520
szerintem kibaszott aranyos ahogy beszél 😀JayB
Lány vagy? Egy 20 év feletti férfi ne legyen már aranyos!
ez durva volt 😀
ráadásul nem is nyelves volt,ülj le Norbi fiam,egyesNewman
Ez valóban gyenge volt! Inkább adott volna puszit és akkor még a tenyerem sem viszketne!
több mint 15 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
van olyan, aki azt mondja, hogy Kristóf megy ma vissza? sztem esélytelenHurka
Kristóf megy ma vissza... Mármint hogy az otthonába, mert a villára esélytelen. A hardkór Kristóf fanoktól, és hárdkór Olivér-utálóktól eltekintve az ég világon senki nem akarná, hogy Kristóf menjen vissza. Ha kimegy, az jó sok potenciális bonyodalmat jelent, míg ha Olivér megy ki, akkor még annál is unalmasabb lesz az egész, mint most.
több mint 15 éve
van olyan, aki azt mondja, hogy Kristóf megy ma vissza? sztem esélytelen
több mint 15 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Amúgy ja, nehezen tudom elképzelni, hogy ha pl. bent vagyok a villában, bejön mondjuk Avril meglátogatni, akkor én bent üldögélek, míg ő kint beszélget a többiekkel. Szóval nálam ott lett kicsit hiteltelen ez a rajongás, hogy kb. addig tartózkodtak egy légtérben, míg Norbi zenélt, meg lekapta Anikót, aztán jónapot.
több mint 15 éve
RTL-es kapcsolata soknak lehet, egy csaj ismerősöm annó jelentkezett a széfbe, azóta hivogatják Benkő feleségének, Trendmániába alanynak vagy éppen Legyen ön is milliomosba közönségnek. Az X-faktorra is rengeteg embert hívtak mint ahogy a való világba is. Anikó is hasonlóan kerülhetett ide.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Meglepődnék, ha egy ilyen Király EL kaliber jönne be neki...egyébként elég közepes szinészi képességei vannak ennek az Anikónak (nem tűnt vmi. hitelesnek az a "rajongás", ebből a csajból inkább egy diszkós picsát néznék ki, aki inkább vmi. falusi DJ-re gerjed), de szerintem ő ugyanolyan beépített RTL-es ember, mint Olivér és Éva. Volt már az RTL-el kapcsolata a szépségverseny kapcsán, szal ebből gondolom.
több mint 15 éve
Hurka, imént felmentem ezer év után myvipre, erre látom megint van miss myvip 😂 nyilván ha már ottvoltam megnéztem a ranglistát, hát ismerős arcot láttam, kedvenced toronymagasan az élen van 😛 😀 megnéztem a képeket, és hát hmmm, we love boobies 😀 érdemes meglesni

konqueror
ki más, vicc, hogy nem ő került volna be, széjjelkúrták volna pedig
több mint 15 éve
Azért kíváncsi lennék,hogy Anikónak akkor is Norbika lenne a Bredpitt ha kőműves segédmunkás lenne?
Gondolom akkor a hogynézelmárkinenyúljhozzám kategóriába menne Alekosz mellé.Bazzani
Mondju frigid csajoknál lehet nem dolgozik úgy a kémia mint másnál, kevésbé izgathatja a külső vagy nemtom.
több mint 15 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 089 — Axel Foley
Azért kíváncsi lennék,hogy Anikónak akkor is Norbika lenne a Bredpitt ha kőműves segédmunkás lenne?
Gondolom akkor a hogynézelmárkinenyúljhozzám kategóriába menne Alekosz mellé.

több mint 15 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
Pedig Lilu még a normálisabb női műsorvezetőkhöz tartozik.JayB
így van, és aki nem így gondolja le is szophatja mind:
http://www.youtube.com/watch?v=gEcrB8S7ztA

ami nem hajlik, az törik!
több mint 15 éve
Pedig Lilu még a normálisabb női műsorvezetőkhöz tartozik.
több mint 15 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
Amúgy pedig abban a mai, retekklubos szarságban gyönyörű volt Lilutól a "Csak mi akasztunk a szaloncukorra fát" mondat,
fetomy
Ezt előtte az egyik kisgyerek mondta, amikor a hungarikumokról volt szó, ő csak szó szerint idézte! 😊
Ettől természetesen nekem nem tetszik Lilu fellengzős stílusa és nem védeni akarom, csak ott, akkor azért volt ez!Bruce
Ha Lilura gondolok, akkor szégyellem, hogy jogász vagyok. Mondjuk egyébként is szégyellem. 😊

több mint 15 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Olvastam nemrég egy Sp interjút origón, rühhelem a gyereket de abban igaza van hogy nálunk se pénz se igény nincs komolyabb koncertekre, nagyon kevés előadó van akinek van olyan háttere hogy megtud egy ilyet szervezni. Az alsóőrsi Harley fesztiválon Charlie hangot is adott ennek finoman miután elszáműzték egy kis picsa színpadra egyszál mikrofonnal. Elmondta hogy nem kínáltak annyit amiből jól kijött volna egy zenekaros full koncert ezért most idézem "Kis hakni van gyerekek, ez van!" Azóta nagyon becsülöm. Ilyen tekintetben nálunk Ákos az abszolút etalon, világszínvonalú koncerteket ad horribilis pénezkből.JayB
Mégsem kapok rá egy árva pluszegyet sem,nem hogy még érdemben is reagáljon rá valaki a minden ami zene topicban 😛

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 15 éve
Olvastam nemrég egy Sp interjút origón, rühhelem a gyereket de abban igaza van hogy nálunk se pénz se igény nincs komolyabb koncertekre, nagyon kevés előadó van akinek van olyan háttere hogy megtud egy ilyet szervezni. Az alsóőrsi Harley fesztiválon Charlie hangot is adott ennek finoman miután elszáműzték egy kis picsa színpadra egyszál mikrofonnal. Elmondta hogy nem kínáltak annyit amiből jól kijött volna egy zenekaros full koncert ezért most idézem "Kis hakni van gyerekek, ez van!" Azóta nagyon becsülöm. Ilyen tekintetben nálunk Ákos az abszolút etalon, világszínvonalú koncerteket ad horribilis pénezkből.