TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
szerencsére annyi az összes közöm ezekhez a szarokhoz, hogy újpalotán a munkahelyem szomszédjában volt Oki telefonboltja így ott többször megfordultak ezek az emblematikus senkik. Pl Segal.
több mint 13 éve
pont írni is akartam egyébként Békát 😀nagy cucc, én meg Béka szülőfalvának soccer csapata ellen hagytam ki 11-est 😀 😀Hörinem sok mondatra emlékszem a II-ből, de ez beleégett a memóriámba annyiszor játszották vissza:anyám látta Békát egyszer Pesten, lelkesen mesélte utána itthon 😂
"Béka, undorító szar ember vagy"Höri
én megindoklok bármit, sok éve olvasom Soldi hozzászólásait 😀 😀 tét is lehet felőlem (győztes beköltözik 😂 )konqueror
de a BB1 mondjuk tényleg nem volt olyan rossz, de a 2-ből egy nevet nem tudnék mondani 😀
több mint 13 éve
nagy cucc, én meg Béka szülőfalvának soccer csapata ellen hagytam ki 11-est 😀 😀nem sok mondatra emlékszem a II-ből, de ez beleégett a memóriámba annyiszor játszották vissza:anyám látta Békát egyszer Pesten, lelkesen mesélte utána itthon 😂
én megindoklok bármit, sok éve olvasom Soldi hozzászólásait 😀 😀 tét is lehet felőlem (győztes beköltözik 😂 )konqueror
több mint 13 éve
anyám látta Békát egyszer Pesten, lelkesen mesélte utána itthon 😂mehet verseny de akkor indoklással 😂előre láto, hogy mennyire feldobja majd ezen topik látogatottságát a kiszavazás előtti napon berakott "kiválasztás mock" 😀Höribeszállok. verseny? 😛
uralni fogjuk a topikot, érzem (kétes dicsőség 😀 )konqueror
a VV3 szintjét pedig jól mutatja, hogy egy olyan semmitmondó figura nyer mint Milován. Nem mintha a 2-es Laci jobb lett volna.
nem sok mondatra emlékszem a II-ből, de ez beleégett a memóriámba annyiszor játszották vissza:
én megindoklok bármit, sok éve olvasom Soldi hozzászólásait 😀 😀 tét is lehet felőlem (győztes beköltözik 😂 )
több mint 13 éve
mehet verseny de akkor indoklással 😂előre láto, hogy mennyire feldobja majd ezen topik látogatottságát a kiszavazás előtti napon berakott "kiválasztás mock" 😀Höribeszállok. verseny? 😛
uralni fogjuk a topikot, érzem (kétes dicsőség 😀 )konqueror
a VV3 szintjét pedig jól mutatja, hogy egy olyan semmitmondó figura nyer mint Milován. Nem mintha a 2-es Laci jobb lett volna.
nem sok mondatra emlékszem a II-ből, de ez beleégett a memóriámba annyiszor játszották vissza:
"Béka, undorító szar ember vagy"
több mint 13 éve
én is néztem régen,de a győztesekre alig emlékszem,aki tisztán megvan az Miló,ő is csak azért,mert cukorbeteg,de olyan jellemtelen volt,ja meg dugta marcsit 😀Newmanvan egy csoporttársam egy az egyben úgy néz ki mint az a marcsi.Sokáig nem tudtam hogy kire emlékeztet ez a lány annyira aztán rájöttem.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Marcsi alap szava volt az "amúgy". Miló a 3-at nyerte. 2-t Laci, 1-t Szabolcs, ott volt Majka runner-up
több mint 13 éve
beszállok. verseny? 😛előre láto, hogy mennyire feldobja majd ezen topik látogatottságát a kiszavazás előtti napon berakott "kiválasztás mock" 😀Höriépp ezért vágnám ki elsőre azokat akik végigkussolják a napot.HöriLeonidaszt ki kéne bannolni onnét. de múltkor legalább leoltotta Lárvát 😀 "mit csipogsz itt?"konqueror
uralni fogjuk a topikot, érzem (kétes dicsőség 😀 )
Hurka, az első BB kajak jó volt. másodikat viszont csak az operatőrök nézték. viszont Gézu hozott egy bronzot Veszprémnek, és utána levarrta Pikali Gerdát, hero 😂
több mint 13 éve
én is néztem régen,de a győztesekre alig emlékszem,aki tisztán megvan az Miló,ő is csak azért,mert cukorbeteg,de olyan jellemtelen volt,ja meg dugta marcsit 😀
több mint 13 éve
előre láto, hogy mennyire feldobja majd ezen topik látogatottságát a kiszavazás előtti napon berakott "kiválasztás mock" 😀épp ezért vágnám ki elsőre azokat akik végigkussolják a napot.HöriLeonidaszt ki kéne bannolni onnét. de múltkor legalább leoltotta Lárvát 😀 "mit csipogsz itt?"konqueror
több mint 13 éve
viszont VV>BB 😀
több mint 13 éve
épp ezért vágnám ki elsőre azokat akik végigkussolják a napot.HöriLeonidaszt ki kéne bannolni onnét. de múltkor legalább leoltotta Lárvát 😀 "mit csipogsz itt?"
több mint 13 éve
Hurka nem is élt még akkor 😂 Höri te meg azthittem nagyobb junkie voltála 4 szar, de az előző 3 király volt, sztem arról kéne sztorizgatni 😀nagyon gáz vagy.
http://www.youtube.com/watch?v=ShRgo-ZWAbQ
nagyon gáz vagyok, tudomHurka
én végignéztem mindet de csak az első széria szereplőire emlékszem, 2-3. kurva lapos volt.Höri
több mint 13 éve
Épp egyik haverommal találkoztam a napokban estefelé, amikor jött a "mindjárt kezdődik a vv" szöveg nem hittem a fülemnek... Mondom azt hittem VV-t nézni gáz. Válasz: Gáz is, hivatalosan nem nézem 😛 Gondolom Cowboykarcsi, Te is így nem nézed 😀
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
ha a családi tüzhely melletti békés hangulatot várod a VV-től akkor megértem, hogy szarnak gondolod 😊nem érdekel, de ez a 4. évad ez akkor is kurva szar 😛Hurkaa 4 szar, de az előző 3 király volt, sztem arról kéne sztorizgatni 😀nagyon gáz vagy.
én végignéztem mindet de csak az első széria szereplőire emlékszem, 2-3. kurva lapos volt.Höri
de ebben legalább van történés.
épp ezért vágnám ki elsőre azokat akik végigkussolják a napot.
több mint 13 éve
szerencse hogy nem nézi senkise 😛 amugy én se 😀
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
jó bőr valóbanNem tájszólás ez, a kisebbségieket előtérbe helyező ribancok beszélnek ilyen stílusban itt Tatabányán, meg az egész országban is szerintem 😊 Kinézetre nekem ő a kedvencem, de amúgy elég nagy paraszt szvsz. 😊Rataccessbebaszott Anikó fuck the worldBaja 😊
még a tájszólása is előjött 😀Höri
Habi, nem ösmered? 😀konqueror
több mint 13 éve
nem érdekel, de ez a 4. évad ez akkor is kurva szar 😛a 4 szar, de az előző 3 király volt, sztem arról kéne sztorizgatni 😀nagyon gáz vagy.
több mint 13 éve
Nem tájszólás ez, a kisebbségieket előtérbe helyező ribancok beszélnek ilyen stílusban itt Tatabányán, meg az egész országban is szerintem 😊 Kinézetre nekem ő a kedvencem, de amúgy elég nagy paraszt szvsz. 😊bebaszott Anikó fuck the worldBaja 😊
Habi, nem ösmered? 😀konqueror
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
a 4 szar, de az előző 3 király volt, sztem arról kéne sztorizgatni 😀nagyon gáz vagy.
én végignéztem mindet de csak az első széria szereplőire emlékszem, 2-3. kurva lapos volt.
több mint 13 éve
a 4 szar, de az előző 3 király volt, sztem arról kéne sztorizgatni 😀http://www.youtube.com/watch?v=ShRgo-ZWAbQ
nagyon gáz vagyok, tudom
több mint 13 éve
bebaszott Anikó fuck the worldBaja 😊
Habi, nem ösmered? 😀
több mint 13 éve
ez de lol 😀 (a topik is, legalább az aranyköpéseket lesz hová beírni 😂 ) Alekosz amúgy hatalmas forma, én nem bírom feldolgozni, hogy ilyen karakter létezik és nem csak teszi magát. Höri műsorötlete az Alekosz feleséget keres, simán bejöhet 😛Alekosz úgy tűnik kezdi elvetni a sulykot, Lacit nem biztos hogy meg kellett volna borítani 😀RataccessCsávókámnak pár hetet adok és megtörténik a reality showk első nemi erőszaka 😊JayB
sztem mikor Lacit ellökte akkor átfutott az agyán, hogy talán jobb ha meghal, mert ha nem akkor neki reszeltek 😀 amúgy lehet büntit kap, mert tilos a testi erőszak 😀
több mint 13 éve
JéBé
7 034
Alekosz úgy tűnik kezdi elvetni a sulykot, Lacit nem biztos hogy meg kellett volna borítani 😀RataccessCsávókámnak pár hetet adok és megtörténik a reality showk első nemi erőszaka 😊