TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 14 éve
Faxom megint kaposvári celebek miatt kell szégyenkeznem :o :o

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 14 éve
éljen szlovákia?kajak ezt mondta? 😀JociEzzel 2 másodperc alatt kb 9 millió ember szimpátiáját vesztette el 😂
több mint 14 éve
Mija fasznak ordított mindenki? Egyébként az éljen szlovákiáig szimpi volt a csaj.
több mint 14 éve
éljen szlovákia?kajak ezt mondta? 😀
több mint 14 éve
😛konqueror
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 14 éve
Ebben a Kristófban egy új Leonidasz került be.
több mint 14 éve
milyen meglepő döntés 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 14 éve
de izgulok,vajon ki megy be
több mint 14 éve
Ááá, nem lehet, szerintem TTT törli onnan is, csak itt engedélyezett a téma 😀Aláírások, kérések topik 😛shawnkaelső akiről sig létezik, nem lehet véletlen. kövi Anikó lesz 😛konquerorEgy Anikó siget még én is kitennék 😀Farky
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
hát nem beszélgetésre teremtette a jó Isten 😀Egy Anikó siget még én is kitennék 😀Farkykár h ahhoz a testhez ennyire antipatikus személyiség párosulkristof
több mint 14 éve
illetve rutinos lépés volt első héten nyilvánosságra hozni, hogy frigid.Egy Anikó siget még én is kitennék 😀Farkykár h ahhoz a testhez ennyire antipatikus személyiség párosulkristof

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Egy Anikó siget még én is kitennék 😀Farkykár h ahhoz a testhez ennyire antipatikus személyiség párosul
több mint 14 éve
Aláírások, kérések topik 😛Egy Anikó siget még én is kitennék 😀FarkyAlekosz mindenek felett!Bazzanielső akiről sig létezik, nem lehet véletlen. kövi Anikó lesz 😛konqueror
több mint 14 éve
Egy Anikó siget még én is kitennék 😀első akiről sig létezik, nem lehet véletlen. kövi Anikó lesz 😛konquerorAleksz ellen, aki alapvető franchise arc 😀Alekosz mindenek felett!Bazzani
Höri
több mint 14 éve
Gigi meg Laci full normális, Szandika meg szegénykém annyira buta mint egy moszat, ergó hazudni sincs esze ezért ilyen őszinte.láttam már, randa a picsája 😀 előzetes infók alapján akkor Béci zsánere lesz 😛Zsuzsi idegesít engem, nagyon nem bírom a karaktertCsekkold az oldalon a Zsuzsi nem mindennapi vallomást tett videót... 😀JayB
konqueror
ha most hamar lesz szavazás akkor lehet Alekoszt nyomnák legtöbben, viszont ő bárki ellen erős ellenfél párbajban
engem a szürke egerek idegesítenek, Leonidasz minekvan? Gombi dettó. kis homár hogy rámarkolt Olivérre 😀 meg egyik képen köntösben vigasztal, utána meg hopp leesett a köpönyeg 😀 Gigi se pörög a középpontban, de legalább megszólal. ő totál normális. Szandikáról meg azthittem olyan ringyó lesz mint Zsuzsi, aztán se, egyszerű mint egy faék, de jófej. az mondjuk heartbreaker lesz mikor megtudja hogy Jerzy meleg 😀konqueror
több mint 14 éve
ha most hamar lesz szavazás akkor lehet Alekoszt nyomnák legtöbben, viszont ő bárki ellen erős ellenfél párbajbankonquerornem tudom.
szerintem Alekosz pont annak a rétegnek a "kedvence" akinek van annyi esze, hogy ilyen szarokra nem küld sms-t, csak röhögni kapcsolja be a tévét.

több mint 14 éve
Hát bazzeg azt hitem a középső párra, hogy lezbik. Amig meg nem hallottam a hangját azt hittem, hogy Roberto(a) csaj 😀 Remélem az utolsó pár megy be. Kell a féltékenységi dráma a tvbe 😛FViktor93alap
mikor Frenky meg Szilvi ment be, akkor is love peace happiness, aztán ugyan dugtak, de utána Szilvi kihúzott, Frenkyt meg leszopta Katka (aki a sorozat végére duplájára hízott, de legalább hazavitt egy 3. helyet)
több mint 14 éve
első akiről sig létezik, nem lehet véletlen. kövi Anikó lesz 😛Aleksz ellen, aki alapvető franchise arc 😀Alekosz mindenek felett!Bazzani
Höri
több mint 14 éve
Hát bazzeg azt hitem a középső párra, hogy lezbik. Amig meg nem hallottam a hangját azt hittem, hogy Roberto(a) csaj 😀 Remélem az utolsó pár megy be. Kell a féltékenységi dráma a tvbe 😛
több mint 14 éve
láttam már, randa a picsája 😀 előzetes infók alapján akkor Béci zsánere lesz 😛Csekkold az oldalon a Zsuzsi nem mindennapi vallomást tett videót... 😀JayBFordítva még esetleg igaz is lehetne.Zsuzsi idegesít engem, nagyon nem bírom a karaktert
///
Anikó kussolni fog, hála a jó égnek, kár hogy nem egy hónapra...Hanni
konqueror
ha most hamar lesz szavazás akkor lehet Alekoszt nyomnák legtöbben, viszont ő bárki ellen erős ellenfél párbajban
engem a szürke egerek idegesítenek, Leonidasz minekvan? Gombi dettó. kis homár hogy rámarkolt Olivérre 😀 meg egyik képen köntösben vigasztal, utána meg hopp leesett a köpönyeg 😀 Gigi se pörög a középpontban, de legalább megszólal. ő totál normális. Szandikáról meg azthittem olyan ringyó lesz mint Zsuzsi, aztán se, egyszerű mint egy faék, de jófej. az mondjuk heartbreaker lesz mikor megtudja hogy Jerzy meleg 😀
több mint 14 éve
Aleksz ellen, aki alapvető franchise arc 😀Alekosz mindenek felett!
Höri

több mint 14 éve
Csekkold az oldalon a Zsuzsi nem mindennapi vallomást tett videót... 😀Zsuzsi idegesít engem, nagyon nem bírom a karaktertAzon gondolkoztam,hogy a Zsuzsi annyira bombanő amennyire Anikó rosszkislány.Fordítva még esetleg igaz is lehetne.
Kár volt őket kategorizálni.Bazzani
///
Anikó kussolni fog, hála a jó égnek, kár hogy nem egy hónapra...Hanni
konqueror
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
egyébként tegnap volt az amikor béci beszélt zsófival közbe meg máshol gigi anikóval szal ott anikó be volt szívva? mert kurvára úgy tűnt nekem 😀