NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
Érdemes ilyenkor vvt nézni, "Mindig mennyél vécézni, mert úgy távozik a szar a szervezetedből." 😀
több mint 13 éve
"eszem, iszom, létezemszántóföldről érkezem"
http://www.youtube.com/watch?v=xyu1pdZ6uwc
több mint 13 éve
Akkor ez egy rendes, karitatív ember, aki sok egyébként esélytelen nőnek biztosított szexuális lehetőségeket.Alekosz megmondta, többszáz csaja volt, de ebből csak 4-5 nézett ki úgy mint egy nőkonquerorróla FB application is készült, daily quotekonquerornem csak róla.
van "hogyan udvarolna neked Alekosz?" is
főleg fiúk használják, hmmHöri
több mint 13 éve
a többi pedig 130 kg felett kezdődött. az megmár hardkór dolog.Alekosz megmondta, többszáz csaja volt, de ebből csak 4-5 nézett ki úgy mint egy nőkonquerorróla FB application is készült, daily quotekonquerornem csak róla.
több mint 13 éve
Az igen- ez a topik 3 órája létezik és 50+ hsz jött rá. Rosszabb MNF meccsek nem generálnak ennyit. Hogy stilszerű legyek- Tibi kinyitotta PANDORA szelencéjét...
több mint 13 éve
Alekosz megmondta, többszáz csaja volt, de ebből csak 4-5 nézett ki úgy mint egy nőnem csak róla.tegnap mondta Szandika (aki minden nap trendi téma a magyar twitteren), hogyróla FB application is készült, daily quotekonqueror
"ő viszi itt a prémet"Höri
több mint 13 éve
nem csak róla.tegnap mondta Szandika (aki minden nap trendi téma a magyar twitteren), hogyróla FB application is készült, daily quotekonqueror
főleg fiúk használják, hmm
több mint 13 éve
tegnap mondta Szandika (aki minden nap trendi téma a magyar twitteren), hogyróla FB application is készült, daily quote
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
pedig még volt nagy Ő is vagy mi a faszom.Az egyik aréna kupán futottam bele VV Anikóba és Fresh Vikibe. Kiváncsi vagyok melyik csapata nemes ura kurogatta őketharomtAnikó egy időben dealer volt az egyik budapesti pókerklubban, ott futottam párszor bele, viszont addigra már simán a katatón skizofrénia előrehaladott állapotában volt. Egy egyszerű sidepot kiszámítása megoldhatatlan feladat volt számára, és még a kedves segítség hatására se mozdult az arcizma se. Én tulajdonképpen ott és akkor megsajnáltam. Rendes proli élete lehetett volna szép csendben, titokban, ha nem vévézi össze magát, de így egy ország hülyéje lett, és valahol tudja, és érzi, csak már baszhatja.Sobri Jóska
meg asszem ő adott fel hírdetést, hogy bármint megtesz azért ha valaki befizeti valami Karibi nyaralásra.
az biztos hogy ezek a szarok tökéletesen reprezentálják a társadalom azon rétegét aki nem ért semmihez
több mint 13 éve
Az egyik aréna kupán futottam bele VV Anikóba és Fresh Vikibe. Kiváncsi vagyok melyik csapata nemes ura kurogatta őketharomtAnikó egy időben dealer volt az egyik budapesti pókerklubban, ott futottam párszor bele, viszont addigra már simán a katatón skizofrénia előrehaladott állapotában volt. Egy egyszerű sidepot kiszámítása megoldhatatlan feladat volt számára, és még a kedves segítség hatására se mozdult az arcizma se. Én tulajdonképpen ott és akkor megsajnáltam. Rendes proli élete lehetett volna szép csendben, titokban, ha nem vévézi össze magát, de így egy ország hülyéje lett, és valahol tudja, és érzi, csak már baszhatja.
több mint 13 éve
tegnap mondta Szandika (aki minden nap trendi téma a magyar twitteren), hogy"ő viszi itt a prémet"
több mint 13 éve
Az egyik aréna kupán futottam bele VV Anikóba és Fresh Vikibe. Kiváncsi vagyok melyik csapata nemes ura kurogatta őketharomtvan tippem 😊
több mint 13 éve
"Ez a bajotok nektek. Túl higiéniák vagytok." (Indián)"Akkora hó van, mint a vadállat. Olyan meleg van, mint az ökör." (Jenny)
"Nagyon fárasztó ez a kultúra." (Segal)
"Érdekes: pisilnem kell és nincs rajtam melltartó." (Szilvi)
"Ez a zene akkor jó, amikor este otthon megy a gyertya." (Leo)
"A fíling az egy folyamatos dolog, a fles meg beüt, nem?" (Jenny)
"Miért ültetted el bennem a bogarat?" (Leo)
"Lelkiismereti furdalásom van." (Katka)
"Arra vezetném a hangsúlyt..." (Tommyboy)
"Legtöbbször az ember azért megy el táncolni, mert anyagi viszonylatból" (Tommyboy)
"Nem csinálok semmi olyat, ami szélsőséges." (Leo)
"A mai férfi univerzálisabb, mint a mai nő." (Leo)
"Nem hittem, hogy olvasóképességem van." (Anett)
"Neked az érzelmi korlátaid már túlléptek mindent." (Katka)
"Nem fogják a szemedre róni!" (Marcsi)
"Tudat alatt gyorsan beleszerettem valakibe." (Anett)
"Ezt csak azért mondod, hogy tartsd bennem a frontot." (Tommyboy)
"Konfliktusorientált ember vagyok." (Katka)
"Nekem ilyen gagyi ritmusom van." (Leo)
"A holdfogyatkozás az, amikor a nap nem azt a felét világítja meg, amit látunk." (Leo)
"Ha a logikus agyával erre gondol, akkor gratulálok neki." (Anett)
"A távolabbi közeljövőben ebből baj lehet." (Tommyboy)
"Fogékony a hajam szőkére, nagyon." (Katka)
"Megpróbálunk véget szakítani a dolognak." (Marcsi)
"A magyarok nem egy japánok!" (Frenki)
"Több van hátra, mint előre." (Marcsi)
"Én lennék a legnagyobb transzparentáló." (Katka)
"Olykor egybefolynak a tömegek." (Tommyboy)
"Én sem tudok okosabbat mondani a valaminél." (Marcsi)
"Hogy megnőtt az IQ-m, hogy elkezdtem beszélgetni." (Csaba)
"Úgy fázom, mint mikor átfut rajtad a libabőr." (Katka)
több mint 13 éve
aki vágyik a szemtől szembeni harc durva valóságára, az itt tudja pótolni a lemarADÁSt http://www.youtube.com/user/TheMosaicTV#g/u
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Az egyik aréna kupán futottam bele VV Anikóba és Fresh Vikibe. Kiváncsi vagyok melyik csapata nemes ura kurogatta őket
több mint 13 éve
Azért a ránézés sok mindent nem bizonyít kulturországokban 😊nem csodálom, elég ránézniSegalt lesittelték valami drogügy miatt, rumor szerint Buci dílere volt 😀 😀konquerorEz nem rumor, ez fact. Meg még persze sok másnak is. Az volt az éca, hogy azért jelentkezett erre az egészre, hogy így szerezzen magának minőségi kuncsaftokat az ismerettség révén. Dealermarketing, hehe. Végtére is -ideig-óráig- be is jött. Volt még jópár más "páciense" is a celebvilágból.Sobri Jóska
még Elvisből nézném ezt ki, azt hiszem 2-es szériaHurka
Elvis nem volt drog-dealer. Nincs is sitten.
több mint 13 éve
az, ő varrodát működtetettnem csodálom, elég ránézniSegalt lesittelték valami drogügy miatt, rumor szerint Buci dílere volt 😀 😀konquerorEz nem rumor, ez fact. Meg még persze sok másnak is. Az volt az éca, hogy azért jelentkezett erre az egészre, hogy így szerezzen magának minőségi kuncsaftokat az ismerettség révén. Dealermarketing, hehe. Végtére is -ideig-óráig- be is jött. Volt még jópár más "páciense" is a celebvilágból.Sobri Jóska
még Elvisből nézném ezt ki, azt hiszem 2-es szériaHurka
Segalt meg elsőként cutolták, szal sokat nem dekkolt odabenn
több mint 13 éve
július 14 utcazene, ott meg én vagyok franchise arc (ebből nem lehet ON-t csinálni)OFF: idei szezonban EFOTT július 12 Szolnokkonquerortavaly kellett volna oda, idén Bajára, Anikó franchise arc 😊
[az ON csinálás művészete]Höri
több mint 13 éve
nem csodálom, elég ránézniEz nem rumor, ez fact. Meg még persze sok másnak is. Az volt az éca, hogy azért jelentkezett erre az egészre, hogy így szerezzen magának minőségi kuncsaftokat az ismerettség révén. Dealermarketing, hehe. Végtére is -ideig-óráig- be is jött. Volt még jópár más "páciense" is a celebvilágból.Sobri Jóskaszerencsére annyi az összes közöm ezekhez a szarokhoz, hogy újpalotán a munkahelyem szomszédjában volt Oki telefonboltja így ott többször megfordultak ezek az emblematikus senkik. Pl Segal.haromtSegalt lesittelték valami drogügy miatt, rumor szerint Buci dílere volt 😀 😀konqueror
még Elvisből nézném ezt ki, azt hiszem 2-es széria
több mint 13 éve
Ez nem rumor, ez fact. Meg még persze sok másnak is. Az volt az éca, hogy azért jelentkezett erre az egészre, hogy így szerezzen magának minőségi kuncsaftokat az ismerettség révén. Dealermarketing, hehe. Végtére is -ideig-óráig- be is jött. Volt még jópár más "páciense" is a celebvilágból.szerencsére annyi az összes közöm ezekhez a szarokhoz, hogy újpalotán a munkahelyem szomszédjában volt Oki telefonboltja így ott többször megfordultak ezek az emblematikus senkik. Pl Segal.haromtSegalt lesittelték valami drogügy miatt, rumor szerint Buci dílere volt 😀 😀konqueror
több mint 13 éve
OFF: idei szezonban EFOTT július 12 Szolnokkonquerortavaly kellett volna oda, idén Bajára, Anikó franchise arc 😊
[az ON csinálás művészete]
több mint 13 éve
Én a mainak a végét kaptam el, abban 3 hasznos információval lettem gazdagabb:1, szőke csaj, a neveket MÉG nem vágom): a hennessy konyak az nem francia
2, szandika: sajnálom alekoszt, próbáltam neki kedveskedni, én így tudok kedveskedni (miután rámászott, és rányomta a szájszerkezetét)
3, szandika: nekem van akkora egóm, emellett persze kisebbségi komplexusom is van
Na ezekből vegyétek ki a zokszigént.
több mint 13 éve
szerencsére annyi az összes közöm ezekhez a szarokhoz, hogy újpalotán a munkahelyem szomszédjában volt Oki telefonboltja így ott többször megfordultak ezek az emblematikus senkik. Pl Segal.haromtSegalt lesittelték valami drogügy miatt, rumor szerint Buci dílere volt 😀 😀
több mint 13 éve
nem is tudom melyik nagyobb achievment 😀nagy cucc, én meg Béka szülőfalvának soccer csapata ellen hagytam ki 11-est 😀 😀Hörinem sok mondatra emlékszem a II-ből, de ez beleégett a memóriámba annyiszor játszották vissza:anyám látta Békát egyszer Pesten, lelkesen mesélte utána itthon 😂
"Béka, undorító szar ember vagy"Höri
én megindoklok bármit, sok éve olvasom Soldi hozzászólásait 😀 😀 tét is lehet felőlem (győztes beköltözik 😂 )konqueror
OFF: idei szezonban EFOTT július 12 Szolnok