Viccek
51 feliratkozó
több mint 4 éve
shagi0206
10 958
But why? Az első 2 része nekem bejött.gen tudom, sokszor láttam a kaptár filmeket 😀az egynél több már túl sok 😀
shagi0206
Negritis
több mint 4 éve
gen tudom, sokszor láttam a kaptár filmeket 😀az egynél több már túl sok 😀
shagi0206
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
shagi0206
10 958
twitter.com/BladeCityKnives/status/1230892161136238593?s=19A génjei biztos átdolgozták/befogadták a koronavírust, és ez lett belőle (igen tudom, sokszor láttam a kaptár filmeket 😀 )
Nem vicces, inkább lenyűgöző 😮
Borbinho
több mint 4 éve
twitter.com/BladeCityKnives/status/1230892161136238593?s=19Nem vicces, inkább lenyűgöző 😮
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
A mohácsi busójáráson 😊
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 4 éve
Ha La Fontaine nem csak meseiró lett volna hanem jós, valószínüleg más címet ad a sztorinak és a történetet is átírja. "A melós és Győzike." Vagy valami hasonló.
több mint 4 éve
Találkozik a tücsök és a hangya. A hangya most is dolgozik.– Hogy vagy hangya? – kérdi a tücsök.
– Köszönöm. Dolgozom, gyűjtögetek, mert nemsokára itt a tél, és kell az ennivaló az én népes családomnak. És te?
Egész jól. Csináltam néhány jó bizniszt, egész este muzsikálok a nyugatiaknak, most vettem belőle Ladát.
– Nem lesz ennek jó vége – rázza a fejét a hangya. – Mi lesz, ha jön a tél?
Nemsokára újra találkoznak. A tücsök egy vadonatúj Mercédesszel áll meg a gyűjtögető hangya előtt.
– Hogy vagy?
– Köszönöm. Gyűjtögetek télire. Hát te?
– Van egy új Mercedesem, tele vagyok csajokkal, elzenélgetek. Most indulok egy nyugati turnéra.
– És Párizsba is elmész?
– El én…
– Akkor kérlek keresd meg LaFontaine sírját, és köpd le a nevemben!
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
www.facebook.com/MEMES.of.the.NFL/photos/a.591943334185692/3132378583475475/?type=3&theater
több mint 4 éve
Nem szeretnék ilyen lélektani témába belemenni (itt a vicctopikban 😊 ) de aki alapvetően mérsékelt, racionális gondolkodású, azt nehezebb szélsőséges viselkedésre rávenni, mint aki eleve hajlamos a szélsőségekre.Szóval mehet a seggből szájba? 😊coub.com/view/29fnaeAz ilyeneket tök könnyű befolyásolni. Egy közepesen manipulatív faszi gyakorlatilag bármire rá tudja venni.
Negritis
Jan
warr_b
Ez a csaj nyilvánvalóan az utóbbi csoportba tartozik, és ha egyszer átfordul egy másik irányba, akkor valszeg abban sem mérsékelt lesz, hanem szélsőséges.
Csillió példa van arra, hogy valaki fiatalon valamilyen volt, aztán történt valami, és átment a totál ellenkezőjébe. Ennél a csajnál valahogy elérték, hogy az "átlagostól" jóval eltérően gondolkodjon, biztos hogy nem túl nehéz befolyásolni.
több mint 4 éve
ima-orál-ima-anál-ima-orál-imahát... elvileg ugye ahhoz gyűrűt kell húzni az ujjára, mert nász nélkül nem áll kötélnek. bár lehet, hogy be lehet neki mesélni, hogy ha hátulra teszed be, az nem számít paráználkodásnak... sose lehet tudniSzóval mehet a seggből szájba? 😊coub.com/view/29fnaeAz ilyeneket tök könnyű befolyásolni. Egy közepesen manipulatív faszi gyakorlatilag bármire rá tudja venni.
Negritis
Jan
warr_b
slowmotion
és nincs tisztasági kérdés 😀
több mint 4 éve
hát... elvileg ugye ahhoz gyűrűt kell húzni az ujjára, mert nász nélkül nem áll kötélnek. bár lehet, hogy be lehet neki mesélni, hogy ha hátulra teszed be, az nem számít paráználkodásnak... sose lehet tudniSzóval mehet a seggből szájba? 😊coub.com/view/29fnaeAz ilyeneket tök könnyű befolyásolni. Egy közepesen manipulatív faszi gyakorlatilag bármire rá tudja venni.
Negritis
Jan
warr_b
több mint 4 éve
Főleg h van a második tisztaság is!!!coub.com/view/29fnaeAz ilyeneket tök könnyű befolyásolni. Egy közepesen manipulatív faszi gyakorlatilag bármire rá tudja venni.
Negritis
Jan
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Szóval mehet a seggből szájba? 😊coub.com/view/29fnaeAz ilyeneket tök könnyű befolyásolni. Egy közepesen manipulatív faszi gyakorlatilag bármire rá tudja venni.
Negritis
Jan
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
coub.com/view/29fnaeAz ilyeneket tök könnyű befolyásolni. Egy közepesen manipulatív faszi gyakorlatilag bármire rá tudja venni.
Negritis
több mint 4 éve
coub.com/view/29fnaeNe mondd, hogy te nem érzed soha, hogy “aaaaaaaaa jóistenit”?
Negritis
Én rendszerint tapasztalom az áldását az egész esemény viszonylatában.
több mint 4 éve
coub.com/view/29fnae
több mint 4 éve
twitter.com/OGTedBerg/status/1229449554132639744?s=19
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
shagi0206
10 958
Megnézni csak saját felelősségre 😀www.facebook.com/Baldegino/videos/703112430130848/
több mint 4 éve
twitter.com/RexChapman/status/1228383608789970944?s=19😀😀
több mint 4 éve
YoungZeeZee
8 566
Attol h van fb oldal es ott hirdetes.nem jelent semmit.Én is azt hittem, de nem.Pont ebbol latszik h a hirdetes kamu.Ennyi elütéssel, elírással, helyesírásai hibával céget reprezentálni cikibb.Amugy, biztos van olyan aki nem tudja mi az a cv.Persze sokaknak ez evidens, de bizonyos munkakornel sztem azt sem tudjak mi az a oneletrajz.Mondjátok, hogy ezek csak trollkodtak. Mert sajnos a másik opció is elég reális tud lenni.
NB2
shagi0206
ZoliMP
Sobri Jóska
ZoliMP
m.facebook.com/magyarkulfoldre/posts/ugyfelunk-hollandiai-csirke-es-pulyka-feldolgozo-uzemebe-keresunk-a-filezo-reszl/1644689248876265/
Ez egy ilyen cég.
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Én is azt hittem, de nem.Pont ebbol latszik h a hirdetes kamu.Ennyi elütéssel, elírással, helyesírásai hibával céget reprezentálni cikibb.Amugy, biztos van olyan aki nem tudja mi az a cv.Persze sokaknak ez evidens, de bizonyos munkakornel sztem azt sem tudjak mi az a oneletrajz.Mondjátok, hogy ezek csak trollkodtak. Mert sajnos a másik opció is elég reális tud lenni.
NB2
shagi0206
ZoliMP
Sobri Jóska
ZoliMP
m.facebook.com/magyarkulfoldre/posts/ugyfelunk-hollandiai-csirke-es-pulyka-feldolgozo-uzemebe-keresunk-a-filezo-reszl/1644689248876265/
Ez egy ilyen cég.
több mint 4 éve
YoungZeeZee
8 566
Pont ebbol latszik h a hirdetes kamu.Ennyi elütéssel, elírással, helyesírásai hibával céget reprezentálni cikibb.Amugy, biztos van olyan aki nem tudja mi az a cv.Persze sokaknak ez evidens, de bizonyos munkakornel sztem azt sem tudjak mi az a oneletrajz.Mondjátok, hogy ezek csak trollkodtak. Mert sajnos a másik opció is elég reális tud lenni.
NB2
shagi0206
ZoliMP
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Ennyi elütéssel, elírással, helyesírásai hibával céget reprezentálni cikibb.Amugy, biztos van olyan aki nem tudja mi az a cv.Persze sokaknak ez evidens, de bizonyos munkakornel sztem azt sem tudjak mi az a oneletrajz.Mondjátok, hogy ezek csak trollkodtak. Mert sajnos a másik opció is elég reális tud lenni.
NB2
shagi0206
ZoliMP