Viccek
51 feliratkozó
több mint 6 éve
ezt a legutóbbi Apu-n hozta fel Puzsérnemtom hova való, de nem látok WTF topicotHa fizetnének se nézném meg soha a büdös életbe a böngészési előzményeidet...
www.youtube.com/watch?v=_VKWLC87Uzw
Negritis
😀
O1G
de sebaj
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
nemtom hova való, de nem látok WTF topicotHa fizetnének se nézném meg soha a büdös életbe a böngészési előzményeidet...
www.youtube.com/watch?v=_VKWLC87Uzw
Negritis
😀
több mint 6 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
ki van takarva, így nem élvezetes 😊
több mint 6 éve
nemtom hova való, de nem látok WTF topicotThe Stronger you become, the Weaker you really are.
több mint 6 éve
Tanulság az elírt e-mail címről.jesszusom, milyen évet írunk?
Egy minneapolisi házaspár eldöntötte, hogy Floridába megy felmelegedni egy különösen fagyos télen. Úgy tervezték, hogy ugyanabban a hotelben szállnak meg, ahol a mézesheteiket töltötték 20 évvel azelőtt.
Mozgalmas programjuk miatt nehéz volt összeegyeztetni az utazási időpontot, ezért a férj pénteken, a feleség pedig a következő napon repült Minneapolisból Floridába.
A férj bejelentkezett a hotelbe, ahol a hotelszobában egy számítógép is volt, nem úgy mint évekkel azelőtt, és eldöntötte, hogy küld egy e-mailt feleségének. Véletlenül azonban kihagyott az e-mail címből egy betűt, s anélkül, hogy észrevette volna a tévedést, elküldte a levelet a címre.
Közben ... valahol Houstonban ... egy özvegy épp a férje temetéséről érkezett haza, akit az Úr hazahívott az Ő dicsőségébe, egy szívinfarktus után. Az özvegy elhatározta, hogy megnézi a barátoktól és rokonoktól érkezett e-maileket. Miután elolvasta az üzenetet, visított és elájult. Fia berohant a szobába, édesanyját a földön találta, majd felpillantott a képernyőn található szövegre:
"Szerető feleségemnek
Időpont: 2013 nov.22, péntek
Tárgy: megérkeztem!
Drága szerelmem!
Tudom, meg vagy lepődve, hogy üzenetet kapsz tőlem. Már számítógépük is van az ittenieknek és lehet szeretteinknek e-mailt küldeni.
Épp most érkeztem meg és jelentkeztem be. Minden elő van készítve a holnapi érkezésedre és már nagyon várom, hogy találkozzunk.
Remélem, hogy az utazásod olyan csendes lesz, mint az enyém.
Ui.: Tényleg nagyon meleg van idelent!"
😀😀😀DD
O1G
több mint 6 éve
twitter.com/spittinchiclets/status/1194119465362845696

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 483
Tanulság az elírt e-mail címről.nem volt autofill ? 😀
Egy minneapolisi házaspár eldöntötte, hogy Floridába megy felmelegedni egy különösen fagyos télen. Úgy tervezték, hogy ugyanabban a hotelben szállnak meg, ahol a mézesheteiket töltötték 20 évvel azelőtt.
Mozgalmas programjuk miatt nehéz volt összeegyeztetni az utazási időpontot, ezért a férj pénteken, a feleség pedig a következő napon repült Minneapolisból Floridába.
A férj bejelentkezett a hotelbe, ahol a hotelszobában egy számítógép is volt, nem úgy mint évekkel azelőtt, és eldöntötte, hogy küld egy e-mailt feleségének. Véletlenül azonban kihagyott az e-mail címből egy betűt, s anélkül, hogy észrevette volna a tévedést, elküldte a levelet a címre.
Közben ... valahol Houstonban ... egy özvegy épp a férje temetéséről érkezett haza, akit az Úr hazahívott az Ő dicsőségébe, egy szívinfarktus után. Az özvegy elhatározta, hogy megnézi a barátoktól és rokonoktól érkezett e-maileket. Miután elolvasta az üzenetet, visított és elájult. Fia berohant a szobába, édesanyját a földön találta, majd felpillantott a képernyőn található szövegre:
"Szerető feleségemnek
Drága szerelmem!
Tudom, meg vagy lepődve, hogy üzenetet kapsz tőlem. Már számítógépük is van az ittenieknek és lehet szeretteinknek e-mailt küldeni.
Épp most érkeztem meg és jelentkeztem be. Minden elő van készítve a holnapi érkezésedre és már nagyon várom, hogy találkozzunk.
😀😀😀DD
O1G
több mint 6 éve
Tanulság az elírt e-mail címről. Egy minneapolisi házaspár eldöntötte, hogy Floridába megy felmelegedni egy különösen fagyos télen. Úgy tervezték, hogy ugyanabban a hotelben szállnak meg, ahol a mézesheteiket töltötték 20 évvel azelőtt.
"Szerető feleségemnek
Drága szerelmem!
😀😀😀DD
több mint 6 éve
tudom h Silváról pattant TAA-ra ezért is duplán vicces 😀www.facebook.com/TrollFootball/photos/a.610927439110625/1274762249393804/?type=3&theater
több mint 6 éve
www.youtube.com/watch?v=e2zkCh0LqyURégóta kerestem már ezt, csak nem tudtam hogy van fent, köszi.
ZoliMP
több mint 6 éve
több mint 6 éve
- Képzeld anyu, új pasim van!- Na és ki az, kislányom?
- Hát Sanyi, a postásunk!
- Na ne, hát az az apád lehetne...
- Tudom, hogy jóval idősebb nálam, de ez engem nem zavar...
- Félreértesz kislányom, én ezzel nem a korkülönbségre utaltam...
több mint 6 éve
nem hittem volna hogy látok olyat mikor értelmesnek tűnik a fox newswww.youtube.com/watch?v=I2lc8HkOJco
több mint 6 éve
twitter.com/thecheckdown/status/1191753120071598080