Viccek
51 feliratkozó
több mint 6 éve
coub.com/view/23cpsp
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Itt aztán lement egy mélyelemzés 😀😀NCIS Bowl
dugo93

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Az elsárgult fű például egészen jól jelezheti ezt. Ez járható ötlet igen.Nekem is igy tunt. Peldaul a benzin se robban, hanem eg. De a benzingoz mar robban. Ez alap, csak az ur nem tudta. Ez tipp.Ezt mégis mivel idézte elő? Nagyon tetszik 😀ránézésre valami gáz jellegű cucc lehetett, hogy égő gyufát dobott bele
kristóf17
slowmotion
ulpianus
több mint 6 éve
Nekem is igy tunt. Peldaul a benzin se robban, hanem eg. De a benzingoz mar robban. Ez alap, csak az ur nem tudta. Ez tipp.Ezt mégis mivel idézte elő? Nagyon tetszik 😀ránézésre valami gáz jellegű cucc lehetett, hogy égő gyufát dobott bele
kristóf17
slowmotion

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Ezt mégis mivel idézte elő? Nagyon tetszik 😀ránézésre valami gáz jellegű cucc lehetett, hogy égő gyufát dobott bele
kristóf17
több mint 6 éve
He? Az max egy csótányka. 😊de hát ez akkora, mint egy madárpók9gag volt róla egy hosszabb gif, elvileg egy hangyabolyt akart kiirtani, úgyhogy én arra tippelnék.coub.com/view/23581eés mi az a szar, ami a járólapon mászik?
Negritis
slowmotion
Sixo
slowmotion
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Ezt mégis mivel idézte elő? Nagyon tetszik 😀
több mint 6 éve
de hát ez akkora, mint egy madárpók9gag volt róla egy hosszabb gif, elvileg egy hangyabolyt akart kiirtani, úgyhogy én arra tippelnék.coub.com/view/23581eés mi az a szar, ami a járólapon mászik?
Negritis
slowmotion
Sixo
több mint 6 éve
9gag volt róla egy hosszabb gif, elvileg egy hangyabolyt akart kiirtani, úgyhogy én arra tippelnék.coub.com/view/23581eés mi az a szar, ami a járólapon mászik?
Negritis
slowmotion
több mint 6 éve
coub.com/view/23581eés mi az a szar, ami a járólapon mászik?
Negritis
több mint 6 éve
De engem azért érdekelne hogy sikerült ezt összehozni.nem, ha jól megnézed csak elszalad a kis "asztalka" szerűség mögött ezért nem látni hirtelen, de a farka árulkodikcoub.com/view/23581eA jobboldali kutya a sufni mögül kerül elő, sanszos, hogy odapattintotta a "detonáció"...csórikám! 😊
Negritis
Stoki
Negritis

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
nem, ha jól megnézed csak elszalad a kis "asztalka" szerűség mögött ezért nem látni hirtelen, de a farka árulkodikcoub.com/view/23581eA jobboldali kutya a sufni mögül kerül elő, sanszos, hogy odapattintotta a "detonáció"...csórikám! 😊
Negritis
Stoki
több mint 6 éve
coub.com/view/23581eAmúgy pont fogtam egy vakondot tegnap, bár nem így! 😊
Negritis
több mint 6 éve
coub.com/view/23581eA jobboldali kutya a sufni mögül kerül elő, sanszos, hogy odapattintotta a "detonáció"...csórikám! 😊
Negritis
több mint 6 éve
coub.com/view/23581eÍgy kell gyorsan felásni a kertet 😀
Negritis

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
coub.com/view/23581e
több mint 6 éve
twitter.com/BeardedStoner88/status/1185578846617247745?s=19
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
coub.com/view/22swmx
több mint 6 éve
Én bírom a trollkodást, ment a like.nahát ezt végképp nem gondoltam volna...😊
Sobri Jóska