NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
1 142
45
18:00, Net4+, DAZN
Viccek
51 feliratkozó
több mint 11 éve
"If I could start my life all over again, I would be a professional football player, and you damn well better believe I would be a Pittsburgh Steeler." Jack Lambert
több mint 12 éve
www.facebook.com/photo.php?v=483148978451207&set=vb.289043691195071&type=2&theaterbotrány 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Az indián törzsfőnök odaáll a törzse elé:- Hát, van egy jó és egy rossz hírem! Melyikkel kezdjem?
A törzs tagjai azt mondják, kezdje a rosszabbikkal...
- Az a helyzet, hogy a táborunk köré költöztek a cigányok...
- Ajajajajaj.... És mi a jó hír?
- Olyan az ízük, mint a bölényeké...
több mint 12 éve
- Mit csinál a jó feleség szex után?- Felöltözik, és hazamegy a férjéhez.
több mint 12 éve
Jajj Istenem, hogy itt az a része az amit meg kell fogni, hogy a kifejezés az képre lett téve, Áhhh, atya ég ez már, azért vicces hogy mekkorát koppant 😀 Köszönöm!!Feleség mondja a férjnek: "Ne menj (sétálj) el, amikor hozzád beszélek!" 😀vandeminekBasszus, segítsetek már, nem jön át a poén :/kristóf17Ez annyira k*rva jó, hogy 2 lájkot akarok rá adni 😀vandeminekdavemayer
több mint 12 éve
Feleség mondja a férjnek: "Ne menj (sétálj) el, amikor hozzád beszélek!" 😀Basszus, segítsetek már, nem jön át a poén :/kristóf17Ez annyira k*rva jó, hogy 2 lájkot akarok rá adni 😀vandeminekdavemayer
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
Basszus, segítsetek már, nem jön át a poén :/Ez annyira k*rva jó, hogy 2 lájkot akarok rá adni 😀vandeminekdavemayer
több mint 12 éve
ránézésre egy Down-szindrómásészerintem nem kéne ilyen képpel viccelődni, mert könnyen anyázásba fordulhat a dologslowmotionMert ez milyen kép?catattack
több mint 12 éve
catattack
3 520
szerintem nem kéne ilyen képpel viccelődni, mert könnyen anyázásba fordulhat a dologslowmotionMert ez milyen kép?
több mint 12 éve
szerintem nem kéne ilyen képpel viccelődni, mert könnyen anyázásba fordulhat a dologempty taxi
Mire gondolsz te huncut fijú?laccoo74
több mint 12 éve
Nézd meg a távcsövet!Egy erősebb szemüveg sem ártana!😛laccoo74Szerintem nem lőtt bele az ember, csak a légnyomás csapta szét.
Ezek a rombolópuskák nem egyszerű szerkezetek. 😊 Katonai lövészek ha földön fekve lőnek, alá szoktak teriteni egy ponyvát, mert különben a légnyomás akkora porfelhőt csinál, hogy messziről látszik honnan lőnek.
Ez vagy 1m magasan van, mégis ha megnézed, a jobb hátsó kerék mellett rendesen felveri a port.Jan
Még két lövés, és szükség lehet egy erősebb szemüvegre, vagy egy új szemre!😊
több mint 12 éve

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve

😀

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
több mint 12 éve
Egy erősebb szemüveg sem ártana!😛laccoo74Szerintem nem lőtt bele az ember, csak a légnyomás csapta szét.
Ezek a rombolópuskák nem egyszerű szerkezetek. 😊 Katonai lövészek ha földön fekve lőnek, alá szoktak teriteni egy ponyvát, mert különben a légnyomás akkora porfelhőt csinál, hogy messziről látszik honnan lőnek.
Ez vagy 1m magasan van, mégis ha megnézed, a jobb hátsó kerék mellett rendesen felveri a port.
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 12 éve
=Amadeus91Cirkuszt és kenyeret a népnek!
kétfarkúkutyáról
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "

davemayer