bowl.hu auction liga
5 feliratkozó
5 órája
Maradtunk a 7-e mellett végül!Na pont mostanra megoldottam h szept 7 jó (és szept 8 már nem annyira)Kell-e még embert toborozni?Nem ártana 😊 Igornak egy hete írtam üzit, de még nem válaszolt, úgyhogy nem tudom, az ő csapatával mi lesz. Sacksonville out, szóval egyelőre Igorral együtt 11-en vagyunk.
Gyanítom igen 😊
gabokocka
12 csapattal tulajdonképpen nem lenne rossz, ha mindenki aktív.
Jakehomer
Ettől függetlenül ha mindenki másnak jó, az se gond, és max kiszállok ebből is... szezon közben nem hiszem h sok időm lesz. Talán ezt tudom fél szemmel követni, de így se ideális nyilván.
Bocsánat hogy nem jeleztem vissza.
Igor
6 órája
Na pont mostanra megoldottam h szept 7 jó (és szept 8 már nem annyira)Kell-e még embert toborozni?Nem ártana 😊 Igornak egy hete írtam üzit, de még nem válaszolt, úgyhogy nem tudom, az ő csapatával mi lesz. Sacksonville out, szóval egyelőre Igorral együtt 11-en vagyunk.
Gyanítom igen 😊
gabokocka
Jakehomer
Ettől függetlenül ha mindenki másnak jó, az se gond, és max kiszállok ebből is... szezon közben nem hiszem h sok időm lesz. Talán ezt tudom fél szemmel követni, de így se ideális nyilván.
Bocsánat hogy nem jeleztem vissza.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
4 napja
Azt tudom előre, hogy mely napokon nem érek rá, szóval ha esetleg lenne fix időpont a draftnak, akkor meg tudnám mondani, hogy jó-e vagy sem. De csak akkor ha szükségetek van emberre. Ha nem akkor nem sértődöm meg rajta.Ne értsd félre, örülök, ha van új ember, de csak akkor jelentkezz be, ha teljesen biztosan részt tudsz venni a drafton. Az aukciós draftot egyetlen csapat autodraftja is szét tudja cseszni, elkezd a gép random licitálni emberekre, szóval nem csak a saját csapatodra van hatással, ha nem vagy jelen a drafton.Érdekesen hangzik, szívesen kipróbálnám. Az egyetlen amit nem tudok, hogy most munka és edzés miatt elég kevés időpont lenne ami nekem beleférne a draftba. Így nem tudom autodraftal mennyire lenne élvezetes játszani.Ez az aukciós liga csak annyiban különbözik a többitől, hogy licitálni kell a drafton?Igen, illetve a waiverre is van budget. Bizonyos szempontból tervezhetőbb, de alapvetően nehezebb, mint egy átlag snake draft.
Brotesz
És amúgy ez a liga points only tehát nem head to head matchupok vannak hetente, nem lehet összemákolni 😊
A waiver pörgős szokott lenni, nem dől el minden a drafton.
Jakehomer
Brotesz
Jakehomer
4 napja
Ne értsd félre, örülök, ha van új ember, de csak akkor jelentkezz be, ha teljesen biztosan részt tudsz venni a drafton. Az aukciós draftot egyetlen csapat autodraftja is szét tudja cseszni, elkezd a gép random licitálni emberekre, szóval nem csak a saját csapatodra van hatással, ha nem vagy jelen a drafton.Érdekesen hangzik, szívesen kipróbálnám. Az egyetlen amit nem tudok, hogy most munka és edzés miatt elég kevés időpont lenne ami nekem beleférne a draftba. Így nem tudom autodraftal mennyire lenne élvezetes játszani.Ez az aukciós liga csak annyiban különbözik a többitől, hogy licitálni kell a drafton?Igen, illetve a waiverre is van budget. Bizonyos szempontból tervezhetőbb, de alapvetően nehezebb, mint egy átlag snake draft.
Brotesz
És amúgy ez a liga points only tehát nem head to head matchupok vannak hetente, nem lehet összemákolni 😊
Jakehomer
Brotesz
Tepper takarodj!
4 napja
Érdekesen hangzik, szívesen kipróbálnám. Az egyetlen amit nem tudok, hogy most munka és edzés miatt elég kevés időpont lenne ami nekem beleférne a draftba. Így nem tudom autodraftal mennyire lenne élvezetes játszani.Ez az aukciós liga csak annyiban különbözik a többitől, hogy licitálni kell a drafton?Igen, illetve a waiverre is van budget. Bizonyos szempontból tervezhetőbb, de alapvetően nehezebb, mint egy átlag snake draft.
Brotesz
Jakehomer
4 napja
Ez az aukciós liga csak annyiban különbözik a többitől, hogy licitálni kell a drafton?Igen, illetve a waiverre is van budget. Bizonyos szempontból tervezhetőbb, de alapvetően nehezebb, mint egy átlag snake draft.
Brotesz
Tepper takarodj!
4 napja
Ez az aukciós liga csak annyiban különbözik a többitől, hogy licitálni kell a drafton?
4 napja
Nekem egyetlen nap van, ami nem igazán jó, az a szeptember 7-e... Lehet esetleg 8-án?Hányan vagyunk végül? Mikor lesz a draft?A most beállított szeptember 7. hétfő este fél 9-cel van valakinek problémája?
somoskovig
Az aukciós draft nagy előnye, hogy 20 perc alatt le lehet rendezni az érdemi részét 😀
Jakehomer
4 napja
Én a 9 órának jobban örülnék, de a fél9et is meg tudom oldani.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
4 napja
Hányan vagyunk végül? Mikor lesz a draft?A most beállított szeptember 7. hétfő este fél 9-cel van valakinek problémája?
somoskovig
Az aukciós draft nagy előnye, hogy 20 perc alatt le lehet rendezni az érdemi részét 😀
Tepper takarodj!
4 napja
Kell-e még embert toborozni?Nem ártana 😊 Igornak egy hete írtam üzit, de még nem válaszolt, úgyhogy nem tudom, az ő csapatával mi lesz. Sacksonville out, szóval egyelőre Igorral együtt 11-en vagyunk.
Gyanítom igen 😊
gabokocka
Tepper takarodj!
5 napja
Kell-e még embert toborozni?Gyanítom igen 😊
19 napja
Persze, teljesen okés, jól csináltad, csak eredetileg nem az volt a cél, hogy meg lehessen nyerni velük a ligát, cseppet túltoltam a pontozást 😊 A mostani beállítással is lesz értékük a legjobb returnereknek.Returnerekkel meg lehetett nyerni, azért az nem tett jót az integritásnak 😊Az is mindenkinek egyformán elérhető lehetőség volt, max volt, aki jobban használta. 😊
Jakehomer
somoskovig
Tepper takarodj!
19 napja
Returnerekkel meg lehetett nyerni, azért az nem tett jót az integritásnak 😊Az is mindenkinek egyformán elérhető lehetőség volt, max volt, aki jobban használta. 😊
Jakehomer
19 napja
Returnerekkel meg lehetett nyerni, azért az nem tett jót az integritásnak 😊A returnt nem értem továbbra sem, de ez a te ligad 😊Új meta strat: vidd el a két legjobb TE-t, a futókat meg minden héten waiverezd.Hat nem tudom, pár sérülés, és egy több csapatos bye weeken a liga 40. TE-je is kezdeni fog, két elkapas 17 yardert, miközben egy csomó jó futó fog parlagon heverni. Értem, hogy így nehezebb, de itt már a vakok és santak közül kell válogatni.Néhány apróságot, de van két releváns változás: WR/TE flex helyett 2 TE a rosteren, illetve a return pontokat visszavágtam 40 yard/pontra.Én az itteni visszajelzesekre gondoltam. 😊Egyelőre 4-en vagyunk, az nem kevés? 😊Nekem azt írja, csak 2 szabad spot van...
somoskovig
A tavalyiak közül ki jön újra?
Jakehomer
Miket varialtal a pontozáson?
somoskovig
Nincsenek ezek se kőbe vésve, vissza tudom állítani a flexet, de szerintem nagyobb fun így 😊
Jakehomer
A return meg boo 😊
somoskovig
Azt akarom, hogy többféle megközelítéssel is lehessen jó csapatot építeni, ehhez sajnos a nerfelni kellett a returnereket 😊
Jakehomer
somoskovig
Tepper takarodj!
19 napja
A returnt nem értem továbbra sem, de ez a te ligad 😊Új meta strat: vidd el a két legjobb TE-t, a futókat meg minden héten waiverezd.Hat nem tudom, pár sérülés, és egy több csapatos bye weeken a liga 40. TE-je is kezdeni fog, két elkapas 17 yardert, miközben egy csomó jó futó fog parlagon heverni. Értem, hogy így nehezebb, de itt már a vakok és santak közül kell válogatni.Néhány apróságot, de van két releváns változás: WR/TE flex helyett 2 TE a rosteren, illetve a return pontokat visszavágtam 40 yard/pontra.Én az itteni visszajelzesekre gondoltam. 😊Egyelőre 4-en vagyunk, az nem kevés? 😊Nekem azt írja, csak 2 szabad spot van...
somoskovig
Jakehomer
somoskovig
Nincsenek ezek se kőbe vésve, vissza tudom állítani a flexet, de szerintem nagyobb fun így 😊
Jakehomer
A return meg boo 😊
somoskovig
Azt akarom, hogy többféle megközelítéssel is lehessen jó csapatot építeni, ehhez sajnos a nerfelni kellett a returnereket 😊
Jakehomer
19 napja
Új meta strat: vidd el a két legjobb TE-t, a futókat meg minden héten waiverezd.Hat nem tudom, pár sérülés, és egy több csapatos bye weeken a liga 40. TE-je is kezdeni fog, két elkapas 17 yardert, miközben egy csomó jó futó fog parlagon heverni. Értem, hogy így nehezebb, de itt már a vakok és santak közül kell válogatni.Néhány apróságot, de van két releváns változás: WR/TE flex helyett 2 TE a rosteren, illetve a return pontokat visszavágtam 40 yard/pontra.Én az itteni visszajelzesekre gondoltam. 😊Egyelőre 4-en vagyunk, az nem kevés? 😊Nekem azt írja, csak 2 szabad spot van...
somoskovig
Jakehomer
somoskovig
Jakehomer
A return meg boo 😊
somoskovig
Tepper takarodj!
19 napja
beléptem Susogos Mackok néven. Ez lenne az első Auction Ligám. Draftnál, ha elfogy a pénzem mi történik? Random kapok játékosokat, vagy a waiver-ről kell majd kukázni 0 dollárért? Waiver-re külön budget van, vagy a draft tőkéből kell arra hagyni majd? Bocs a kérdésekért és a válaszokat előre is köszönöm. 😊Üdv, remek döntés 😊 Az aukciós draft egyértelműen érdekesebb, de nehezebb is. A pénzed viszont nem tud elfogyni, a gép mindig max annyit enged licitálni, hogy legrosszabb esetben is 1 dolláros emberekkel fel tudd tölteni a rostert.
Toto21
Ahogy somos kolléga is írja, a waiverre külön budget van.
Tepper takarodj!
19 napja
Waiver külön budget, 100 dollár a szezonra. Nem tudsz úgy licitálni, hogy a draft végén ne tudd 1 dolláros emberekkel feltölteni a keretet.
19 napja
beléptem Susogos Mackok néven. Ez lenne az első Auction Ligám. Draftnál, ha elfogy a pénzem mi történik? Random kapok játékosokat, vagy a waiver-ről kell majd kukázni 0 dollárért? Waiver-re külön budget van, vagy a draft tőkéből kell arra hagyni majd? Bocs a kérdésekért és a válaszokat előre is köszönöm. 😊
19 napja
Hat nem tudom, pár sérülés, és egy több csapatos bye weeken a liga 40. TE-je is kezdeni fog, két elkapas 17 yardert, miközben egy csomó jó futó fog parlagon heverni. Értem, hogy így nehezebb, de itt már a vakok és santak közül kell válogatni.Néhány apróságot, de van két releváns változás: WR/TE flex helyett 2 TE a rosteren, illetve a return pontokat visszavágtam 40 yard/pontra.Én az itteni visszajelzesekre gondoltam. 😊Egyelőre 4-en vagyunk, az nem kevés? 😊Nekem azt írja, csak 2 szabad spot van...
somoskovig
Jakehomer
somoskovig
Jakehomer
A return meg boo 😊
19 napja
Akkor a régi, gyanús is volt, faszért kell újra joinoljak 😁Csináljuk, ebben az egy ligában indulnék, a többire nincs időm, de vmi fantasy élmény mindenképp kell.Nálam bent voltál keac-ként is 😊 melyik maradjon?
gabokocka
Jakehomer