Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

bowl.hu div. 1.

17 feliratkozó

több mint 10 éve
Rajna Tennessee Titans 8 039 — Nega Scott
Draft időpont: 2026. szeptember 2. szerda 20 óra

2026-os draftsorrend:

1. Super Bowl Bound (schuldid)
2. JoeyPorter
3. Philadelphia Phireballs (miller108)
4. BKV Conductors (Rajna)
5. Kartal City Chiefs (eaglesmcnabb)
6. Waiver Warriors (tony Adams)
7. Pax Cowboys (Antonius)
8. Shilkor's Horde (shilkor)
9. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
10. New England ETO (dr0725)
11. Loco Motive (peterk2005)
12. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
13. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
14. CartmanTeam (cartman023)
15. Southside Guerillas (zinedine5)
16. Susogós Mackók (Toto21)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Komáromi Repülők (newyorkjet)
19. hrabovszki
20. Kamino Clones (caminoi)

Szerkesztette: Rajna
6 órája
Antonius Dallas Cowboys 1 746
Hát, sok szakmaiságot idén nem tudok felvonultatni, ilyen elbaxolt draftom még nem volt. Itthon tiszta káosz volt, draft előtt is, alatta is, a 9-10 kör után kb feltettem a kezem és időnként ráböktem valakire. De azért csak közreadom a végeredményt, legalább legyen kit szétszedni.
Btw ESPN 8. helyre rangsorolt, szóval tuti az alsóház.

QB:
Justin Herbert (4. kör), Jacoby Brissett (15.)

Herbert kb. az utolsó QB volt, akiért top 5 picket adtam volna, a szokásos qb rush után nem mertem tovább várni vele, bár LB-t szerettem volna itt húzni. Ehhez képest a következő húzásomig egy qb sem ment ki, de LB 6 is, szóval csak a szokásos. De végül nem bánkódtam nagyon, a kihúzott LB-kből én csak 1-et vittem volna, nagy tragédia nem történt. Herbert mögé viszont akartam egy életképes backup-ot, Brissett erre a célra tökéletes volt a 15. körben, tavaly is korrekt középmezőnyt hozott. Ha meg kicsit jobb lesz, majd eltrédelem egy elit játékosért 😀

RB:
James Cook (1.), Quinshon Judkins (2.), James Conner (29.)

Tavaly majdnem kiestem amiatt, hogy besült az RB sorom (a WR, LB, S mellett), idén az első két picket ide lőttem el, majd meglátjuk, milyen eredménnyel.
Cook tavaly elit volt és idén is Brady hívja a play-eket, ilyen szempontból benne éreztem a legkevesebb kockázatot a bent lévő rb-k közül. 2. körben nagyon vaciláltam Judkins, Swift és Price között, ráadásul Nabers nagyon csábított, de kitartottam az eredeti terv mellett, a 3 rb közül végül Judkins lett a pick, aki az egyetlen értelmes fegyver az egész támadósorban ott (amig Watson dobál nekik, bár kérdés meddig). Conner az utolsó pickkel no risk high reward lehet, ha kikerül IR-ről és Love a sérülése után nem lesz 100%-os. (Kb egyébként Judkins addigra fog lehalni Cleveland-ben, szóval buzgón imádkozom, hogy Conner legalább 1/B legyen.)

WR:
Xavier Worthy (9.), DK Metcalf (11.), Malachi Fields (13.), Jordyn Tyson (16.), Denzel Boston (18.)

Tavaly ez a sor is nagyon mellément, így idén a szokásosnál több tőkét akartam beleölni. Ehhez képest rögtön pánik pick-el kezdtem. Lemon volt az utolsó WR a board-omon, akiért top 10-es picket adtam volna, de az egyik gyerek éppen akkor rángatott, hogy keressek meg neki valamit, így nem figyeltem, hogy már kiment, csak a csilingelésre szaladtam vissza a géphez. Jött a pánik, az eredmény meg Worthy. Lehetett volna rosszabb is, de itt nem voltam boldog. A 11. körben Metcalf szerintem már értékén volt, akárcsak Fields a 13. -ban. Jó esélyt látok rá, hogy Fields Nabers mellett jó számokat fog hozni, duplázni nem Őt fogják, az biztos. Tyson a 16. körben már megért egy picket, akárhol olvastam róla, agyondicsérték, ilyen hátul szerintem már steal volt - még úgy is, hogy csak októberben fog pályát látni. Boston is nagyon igéretes (kár hogy a Watson/Sanders páros a qb-je) szintén low risk - high reward.
Van kockázat a WR sorban, de úgy voltam vele, a 3 újoncból 1 csak beválik majd és a két "öregből" is az egyik talán megvillan néha. Upside van bőven, meglátjuk áttörik-e a plafont.

TE:
Chig Okonkwo (17.)

Sok szót nem vesztegetnék rá, ez is pánik pick. Volt kb 20 másodpercem dönteni, hirtelen a poszt need-ek ugrottak be, láttam TE még nincs, legyen Okonkwo. Sok értelme nem volt a 17. körben sem, rögtön nyúltam is a sörért, amikor megláttam, hogy Kaelon Black még bent volt - ki is vitték 2 pick-el később (Jake-től kérnék is egy lájkot, amiért bent hagytam neki 😀)

DT:
Derrick Brown (10.), Vita Vea (20)

Mindenképp szerettem volna egy elit DT-t, kb. 10. körre is terveztem, ha nem látok bent senki nagy csúszót. Buckner lett volna az A terv, de már kiment, így meggyőztem magam, hogy Metellus, McKinney, Thompson vagy Winfield helyett jobb lesz Brown, hátha valami csoda folytán kihúzza season ending injury nélkül a szezont. Aztán az említett safety-k ki is mentek szinte rögtön, így 11. körben már le is mondtam az elit S-ről, inkább húztam WR-t. Az idő majd eldönti, megérte-e ez a pick így - de vannak kétségeim. Vea a 20. körben jött, stabil átlag 5-6 pontra talán még jó lesz.

DE:
Tuli Tuipulotu (6.), Josh Hines-Allen (8.), Kayvon Thibodeaux (26.)

Vannak posztok, amiket kicsit elengedek - a DE nem ilyen. Bíztam benne, hogy az RB, LB, QB rush nem cseng le az 5. körben még, ehhez képest a 6.végén már esélyem sem volt prémium DE-re, mind pár pick-el előttem húzkodták ki. Ettől függetlenül nem vagyok elégedetlen, mindkét DE elit szerintem, akit jöttek top 10-ben. Apró szépséghiba, hogy mindketten a 7. körben lesznek bye-on... Thibodeaux ezért is érkezett a végén, mellé majd kukázok valakit waiwer-ről a 7. fordulóban.

LB:
Cedric Gray (3.), T.J. Edwards (5.), DeMarvion Overshown (7.), SirVocea Dennis (19.), Cody Lindenberg (28.)

Nem vagyok egyedül a véleménnyel: ez a poszt dönti el, hogy milyen lesz a szezonod. 2 stabil LB nélkül a PO biztos, hogy felejtős, de még a bentmaradás is necces lehet. Ennek megfelelően álltam neki tölteni a sort. Az első két picket nem érzem tragikusnak, Overshown már fejvakarósabb, de bevállaltam a kockázatot. Szerettem volna kihúzni később a backup-ját, de természetesen esélyem sem volt rá. Miután Winters kiment, egy időre le is vettem a szememet az LB-ről, a 19. körben Dennis már csak kicsi reach volt, de valaki kellett tartaléknak, ha lehal a 3 LB közül valamelyik (jó eséllyel Overshown). Lindenberg annak eredménye, hogy a végére teljesen elengedtem a draftot.

CB:
Carlton Davis III (22.), Mike Hughes (24.)

Előzetesen úgy voltam vele, megnézem mikor jön a rush, aztán eldöntöm, lesz -e komoly CB-m, de az elit(nek gondolt) cornerek már a 12. körtől elkezdtek kopni. Én nem voltam hajlandó ilyen korán CB-t húzni, így el is engedtem a dolgot. Az eredmény Davis és Hughes lett, ha nem válnak be, majd indul a waiwer vadászat.

S:
Xavier Watts (12.), Alohi Gilman (14.), Jeremy Reaves (27.)

Nem így terveztem, de így alakult, úgy húzta mindenki a safety-t már a 8. körtől, mintha nem lenne holnap. Mint korábban szó volt róla, 10. körben én is komolyan gondolkodtam rajta, végül az a gondolat győzött bennem, hogy jobb prémium játékost húzni egy jó helyett. Így viszont maradt a két középszer S, a legjobb opció, hogy stabilan hoznak egy átlagot. Reaves szintén a draft végére kialakult nihilista ars poeticám eredménye.

K, P, HC:
Harrison Butker (21.), Bryan Anger (25.), Cowboys Coach (23.)

Butker a 21. körben ordas reach, nincs mentségem. A homer Cowboys reach már csak ráadás volt. Anger évek óta stabil, nem bántam meg.

Hát ennyi, lehet köpködni, most van is mit.

Cowboys 4ever.
14 órája
caminoi Green Bay Packers Wisconsin Badgers 248
Szerintem nem szeret az ESPN. Már tavaly is csak a 16. helyre jósolt, most meg a 19. legjobb csapatom van. A másik lehetőség, hogy nem látja át a mestertervet, hogy pl. a 13. körben miért gyakorlócsapatos LB-t húzok meg hasonlók 😀
22 órája
dr0725 New England Patriots 545
1/10, nézzük szigorúan, szakmailag.

QB: Mahomes 4/71, Shedeur Sanders 21/410, Deshaun Watson 23/450

Várom Mahomes feltámadását, vagy jön vagy nem, backupnál meg amire eszembe jutott már el kellett hoznom ezt a két jómadarat vagy cousins+mendoza, hogy biztos legyen qb az 5.héten. Browns-nak a Jets jobb matchup volt, bár ugye ha van hely ahol sose lehet biztos a kezdő qb személye az pont Cleveland.

RB: Bhayshul Tuten JAX 2/31, TreVeyon Henderson 3/50, George Holani SEA 22/431
Első körös run-ból köszöntem szépen nem kértem, kicsit kockázatosra sikerült, Tutennek annyira a képességei se bizonyítottak, Hendersonnál meg csoda lenne két szezon sérülés nélkül, de jobbak nem voltak úgyhogy kockáztattam, Holani talán kap majd snapeket rotációba, de sok reményem nincs hozzá gondolom nem viccből draftolták Pricet az első körben.

WR: Puka Nacua 1/10, Carnell Tate TEN 6/111, De'Zhaun Stribling SF 13/250, Tre Tucker LV 16/311, Kayshon Boutte HOU 19/370
Nem a kedvencem Nacua, de pont az orrom elől ment ki Chase, úgyhogy személyes kedvenc helyett hoztam a relatív objektívan második legjobbat, egészség meg Stafford legyen többi nem számít. Tate-ben van upside bőven, Stribling-ben is de San Francisco wr-eket választani is olyan kb mint lottózni éppen ki egészséges. Tucker elsőszámú, mégha nem is a tehetsége miatt, de padra tökéletes, Boutte-t miatt meg mérges voltam, hogy elszórakozta a Pats, remélem megmutatja,hogy hiba volt és ebben a nem éppen legszebb napjait élő irányítója se akadályozza majd.

TE: T.J. Hockenson MIN 15/290
Kyler Murray elit lesz, madden számok jönnek a Vikings offense-ből mindenki meglássa majd, ha meg nem akkor se reach itt már sztem.

DT: Chris Jones KC 17/330, Derrick Harmon PIT 24/471
Magamhoz képest egész jók, kicsit korábban, mint szoktam. Jones-nak inkább márcsak neve van, de ha Mahomes feltámad, újra nyerők lesznek hátha megjön a kedve. Harmon meg fiatal kezdő.

DE: Abdul Carter NYG 11/210, Greg Rousseau BUF 12/231
Jobban sikerült, mint vártam Carter meg is lepett hát DPOY kampányt ígért a srác uraim (ettől függetlenül, ha nem vagyok vak és nem csak értesítésbe látom, hogy kiment itt Parsons lehetett volna az év stealje) Rousseau is stabil.

LB: Edgerrin Cooper GB 5/90, Divine Deablo ATL 7/130, Justin Strnad DEN 14/271, Anthony Hill Jr. TEN 18/351

Itt is próbáltam kimaradni a nagy futásból amennyire lehetett, Cooper megvolt tavaly is teljesen jó. Deablo óriási pánik pick volt, nem tudom már pontosan kit vittek el az orrom elől itt, de kb 3mp-nél volt a timer. Szerencsémre még a bye week-jük is ugyanaz, a 11.hét borzalmas lesz nálam, az egész draft alatt úgy éreztem bárki akit kinézek éppen, hogy bpa az baszki mind a 11. héten lenne bye-on. Úgyhogy szükség volt minőségi cserékre, amit sztem abszolváltunk.

CB: Chau Smith-Wade CAR 27/530, Montaric Brown JAX 28/551
Draftoltunk, mert kötelező, aztán indulhat minden héten az adott 20+ pontos noname nickel cb után a hajsza.

S: Kam Curl LAR 9/170, Jordan Battle CIN 10/191, Malaki Starks BAL 20/391
Itt is volt egy run nem sokkal korábban, mint húztam meg is lepett,hogy elérhető volt Curl és Battle és mások is, úgyhogy gyors egymás után hoztam is őket. Starks a bye weekeken meg be tud állni.

ST: Spencer Shrader IND, K, Eagles Coach PHI, HC, Jeremy Crawshaw DEN, P
Eagles HC-val akár végig is lehet menni, dome kicker meg csak jó lesz legalább kéthetente.

Összességében elégedett semmiképp sem vagyok. Rengeteg a "ha", ami biztos, hogy amíg mindenki egészséges addig feltett kézzel nem kell kiállnunk. ESPN szerint 15. helyen épphogy bennmaradunk, tavaly utolsó előttiből hoztunk unalmas középmezőnyt, meglátjuk, ha Mahomest tényleg elcsíptem határ a csillagos ég 😊
1 napja
peterk2005 Indianapolis Colts Stanford Cardinal 25 216 — The only discipline that lasts, is self discipline
Jesszus! Másodiknak rak Power Rankingben az ESPN, irány a kiesés elleni küzdelem... -_-
Toto21
És akkor én mit mondjak... Mindegy legalább valamit nyerek az idén. 😊

QB: Jayden Daniels (3/11), Marcus Mariota (21/11), Tua Tagovailoa (23/11)
A QB picktől mindig fázom, kb. egyszer jön be öt évenként. Most korán húztam kockázatosat, emiatt cserének az IRL cserét választottam, hogy ne menjen el további pickem. Tua-t még felszedtem mellé, lássuk meg alapon. Pár hét után eldől, hogy mi legyen vele, megy-e vagy marad.

RB: De'Von Achane (1/11), Aaron Jones Sr. (10/11), Jaylen Wright (25/11), Samaje Perine (26/11)
Ha nem lesz sérülés akkor OK. Ha lesz - ami nálam átlagban a 3. hétig be szokott következni, mármint hogy egész idényre kiesik az első körös RB pickem -, akkor nem lesz futó pontom. Már megszoktam. 😊 Talán idén Achane végig kibírja. Jones lehet nem volt jó 10. körben, majd meglátjuk, én ott adtam neki egy esélyt. A két backup egyike lehet, hogy hamar megy is majd mert kelleni fog másik posztra a hely.

WR: Marvin Harrison Jr. (7/11), Michael Pittman Jr. (12/11), Jaylin Noel (17/11)
Szokásos WR sorom. Nem jó, nem borzalom. Ha játszanak és hozzák az elvártat, elmegy. Noel-ben érzek upside-ot a spec team képessége miatt. Egy elfogadható flex is lehet belőle az idényben, ami 17. körben jó.

TE: Brenton Strange (16/11), Darren Waller (27/11)
Nem érdekel a pozíció. Olyan kevés kiemelkedő játékos van, hogy azokról mindig lecsúszom, mögöttük pedig nincs olyan pont különbség, hogy érdemes lenne rámenni. Így ezt húztam, amikor nem volt jobb ötletem máshová húzni.

DT: A'Shawn Robinson (19/11), Daron Payne (20/11)
Mint a TE poszt. A legalacsonyabb prioritású posztok másika, húztam amikor nem volt máshová ötletem húzni.

DE: Maxx Crosby (4/11), Danielle Hunter (6/11)
Ez volt az idei draftban nálam is a szokatlan. Nem szoktam ilyen korán DE-t húzni én sem. Főleg nem kettőt is. Most így adta ki, éppen kivittétek előlem a bekészített egyéb posztokat, Hunter meg bent maradt. Csere sor nincs. Gondolkodtam, hogy húzok harmadikat, aztán úgy adta, hogy mégsem. Bízom benne, hogy olyan pótlást fogok tudni menet közben is találni, akit ide tudtam / érdemes lett volna késő körben húzni.

LB: Fred Warner SF (2/11), Devin Bush (5/11), Quincy Williams (8/11)
Nem csúcs, de erős sor lehet, ha hozzák ami bennük van és nem sérülnek le. Valószínűleg mindhárom kezdeni fog, egyikük DP-ben. Nem lett negyedik LB, mert mindig volt valami fontosabb, aztán pedig már olyanok voltak akiket nem láttam értelmét behúzni. Inkább hoztam 4 safety-t, és safety-vel megyek DP-ben ha kell.

CB: Christian Gonzalez (14/11), Trent McDuffie (15/11), Dax Hill (22/11)
Korábban húztam, mint szokásom. Most azt éreztem, hogy megéri picit előbb húzni a kezdőket. Amúgy CB-t mindig lehet menet közben is húzni, nem ez a poszt fog dönteni az idényről.

S: Talanoa Hufanga (9/11), Nick Scott (11/11), Ronnie Hickman (13/11), Cam Bynum (18/11)
Húztam már korábban is safety-t. Összességében most is három jött a draft első felében, ha az első felének végén is. Végül ide jött 4 játékos is. Ha LB-ben lesérülnék, innen száll be tervek szerint DP-be egyikük. Mivel sérülések lesznek, a "ha"-t alighanem cserélhetem is "amikor"-ra. 😊

K, P, HC: Jake Bates DET (24/11), Rigoberto Sanchez (28/11), Buccaneers Coach (29/11)
No comment.

Draft után mindig szélsőséges érzéseim vannak, hol nagyon jónak érzem, aztán egy órával később nagyon rossznak. Most durván korán draftoltunk, lesz időm pattogni a két szélsőség között. 😊 Mindenesetre szokásosan a bentmaradás a cél, aztán ha annál több jön össze, akkor örülünk, Vincent.

Szerkesztette: peterk2005

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1 napja
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 775 — Panthers fan
Előzetesként annyit, hogy szinte mindig rb-rb pickekkel kezdek, de idén elég karcsúnak érzem a top futókat, ráadásul tavaly szinte alig volt köztük sérülés, idén tuti többen lehalnak 😀 Tavaly ráadásul csúnyán beégtem a két korai futó pickemmel, úgyhogy bár kényszerből, de stratégiát váltottam, és kipróbáltam a zero rb-t, nem biztos, hogy ez a nyerő, de jó móka volt így draftolni 😊

QB: Shough (9/169), Cousins (22/432)

Megint elég korán elkezdtek kimenni a qb-k, de a top15 után kicsit enyhült a run, így a 9. körben már egész normális értéknek tűnt Shough, akiben van dual threat potenciál, a supporting cast sem olyan rossz, szóval alapvetően elégedett vagyok vele, bár Caleb volt a target, de ő az 5. körben kiment...
Még backupot is tudtam hozni a végén, amire nem biztos, hogy szükség volt, de hát a Miami ellen kezd a Raiders, kecsegtető matchup 😊

RB: Dobbins (5/89), Marks (10/192), Charbonnet (15/289), Black (17/329)

A zero rb strat eredménye itt látható, ahhoz képest lehetne rosszabb is lol Charbonnet remélhetőleg felépül menet közben és a fantasy playoffra domináns lesz 😊 Blackkel halásztam kicsit a zavarosban, mert CMC szerintem nem fog még egy szezont úgy lehozni, mint tavaly, szóval lesz a srácnak sansza labdákat kapni.
Dobbins és Marks esetében nyilván vannak kérdőjelek, de ha egészségesek maradnak, akkor a bust potenciált alacsonynak látom, nyilván ezen a poszton el leszek verve szinte mindig.

WR: Chase (1/9), Davante (3/49), Q Johnston (12/232), Z Branch (24/472)

A liga legjobb wr sora nálam, ilyen se volt még, de hát már csak olyan futók voltak, akiket max az első kör legvégén vittem volna, szóval úgy voltam vele fuck it megpróbálunk idén valami mást. Chase a 9. helyen remek érték, nem tudtam bent hagyni, és ugyanez volt Davante is, eszem ágában sem volt őt draftolni, de a 49. helyen inkább ő, mint egy lb vagy qb reach.
Lehet, hogy ez majd rámég, de ha más nem, akkor van cserealapom 😊 Mert amúgy nálam Q a legjobb Charger wr, ahol hoztam, nagy értéket láttam benne. Branch a végén egy blöff, de még ott is van némi potenciál.

TE: McBride (2/32)

Még csak meg se kell ismételnie a tavalyi dominanciát ahhoz, hogy ez egy jó pick legyen, nem is értettem, hogy maradt bent ilyen sokáig, még három lb is kiment előtte, esik a színvonal 😛

DT: Redmond (13/249), Oliver (16/312)

Nem mentem rá a poszt abszolút elitjére, de azért a dl fontos, úgyhogy próbáltam top játékosokat értékükön vinni, most úgy látom, hogy ez sikerült, aztán kiderül.

DE: Turner (7/129), Ch Young (8/152)

Tulajdonképpen ez a poszt tetszik a legkevésbé, nem tudom, valahogy mindkettejüket reachnek éreztem, de nagyon fogytak a DE-k (is). Mondjuk Young tavaly a szezon második felében elég domináns volt, de nem a megbízhatóságáról híres. Ide valszeg kelleni fog minőségi erősítés.

LB: Landman (4/72), K Ellis (6/112), C Elliss (14/272), Elarms-Orr (19/369), Dye (23/449)

A másik borzalmasan túlértékelt poszt, itt sem akartam beszállni a reachversenybe, de a 4. körben már muszáj volt, Landman a 72. helyen a 14. draftolt lb volt lol Tulajdonképpen szerencsém van, hogy bent maradt, mert olyan játékos, akinek a helye és a tackle-jei nincsenek veszélyben a csapatában, Kaden Ellissre is ezért esett a választás, nyilván nem ők ketten a legtehetségesebb lb-k a ligában, de itt nem is arra van szükség, kér relatíve megbízható jómunkásember.

Mögöttük a szokásos stratégia szerint későbbi körökben próbáltam értéket elcsípni, Dye persze csak azért jött, mert Perryman IR-en, de nem vagyok biztos benne, hogy ő lesz majd ennek a kedvezményezettje. Ez a sor nem élvezett prioritást, de nem is ment bele őrült draft tőke, ahhoz képest korrekt átlagosnak tűnik.

CB: McKinstry (21/409), Dean (26/512)

A legkevésbé releváns poszt szerintem, ennek megfelelően szoktam általában kezelni, a kedvenc cornerem kiment a 10. körben lol a 15. körül vittem volna max Lassitert, utána rájuk se néztem, ide majd kukázok.

S: J Thompson (11/209), Trader (18/352), Gardner-Johnson (20/392), Jenkins (25/489)

Thompson a legnagyobb reachem, gusztustalan pick, sajnos teljesen feleslegesen bepánikoltam a safety run közben, mert kiment minden kiszemeltem. Aztán rendeztem a sorokat, láttam, hogy van még egy csomó használható S bent, szépen ki is vártam velük, Trader abban a fiatal Fins D-ben jó lehet, CJ magasan a legjobb safety a Billsben, meglátjuk, hogy ez fantasyben jelent-e valamit, Jenkins meg elvileg kezdő lesz Elliott kiesésével. Nem fogom fényezni ezt a sort, mert átlag alatti, de talán nem reménytelen.

Nem egy félelmetes roster, de fun draft volt, bízom benne, hogy kompetitív lesz a brigád.

Tepper takarodj!
1 napja
Toto21 Chicago Bears 9 140
Jöjjön az idei, miként vélekedem a draft-omról rovat:

QB - Bo Nix ( 6. kör), C. Ward (14. kör) - Bo Nixet én top 10-es QB-na tartom. Szerintem idén Waddle-el szintet fog lépni. Jó a Broncos támadófal és támadósor. Inkább őt akartam, mint Purdy, Dart vagy Goff azok közül akik még bennt voltak. Cam Ward-ban meg nagyobb upside-ot láttam, mint Daniel Jones-ban. Nekem tetszik, remélem nem hagy cserben

RB - Jeanty ( 1.kör), Lloyd ( 8. kör), Allgeier ( 16.kör), R. Davis ( 24.kör ) - nem tetszik. Első körben C. Brown lett volna a célpont aki nem sokkal előttem ment ki, majd elment a netem és telefonról kellett bejelentkeznem. Kapkodtam Allen-t akartam igazából. Remélem Jeanty idén berobban. Lloyd igazi boom or bust akinél nagyon sok a kérdőjel, de talán jól is elsülhet. Allgeier a 16. körben szerintem már ajándék főleg úgy, hogy akár kezdő RB is lehet az első hetekben. R. Davis meg egy sima RB 2 pick ( lehet majd az utcán köt ki)

WR - Rice ( 3. kör) , Higgins ( 5. kör) KC Koncepcion ( 13. kör ), C. Douglas ( 19.kör ) - itt is sok a kérdőjel, de Rice és Higgins is képes Top 15-ös WR lenni. Amennyiben hozzák a várt reményeket úgy ez jó lehet ( meg ha nem meszelik el Rice-t). 😀 Amióta bowl.hu ligában indulok, mindig vittem rookie WR-t, akik nagyon szép számmal váltak be. Idén Koncepcion és Douglas lettek a kiválaszottak, remélem egyikük berobban. A Preseason-ben mind a 2 mutatott életjeleket. 😊 - nekem tetszik, de majd meglátjuk mi lesz

TE- J. Johnson ( 18. kör) - nálam McBride és Bowers után ő volt a célpontom középső / hátsó körökben. Tavaly is szép számokat hozott és a Szenteknél akár a második opció is lehet majd Olave mögött. Nekem tetszik, remélem jó lesz 😊

DT - B. Murphy ( 15. kör), BJ Hill (20. kör) - túl sokat vártam, de nem volt egyszerű a run-okra reagálni. Murphy még okés, de BJ Hill nem is biztos, hogy kezdő, van már másik ötletem, de megvárom az első hetet. Valószínűleg ide kukáznom kell majd

DE - D. Lawrence ( 12. kör), M. Murphy ( 22. kör), DreMont Jones ( 25. kör), D. Armstrong ( 26. kör) - itt is későn láttam neki foglalkozni a poszttal ( inkább a WR szobát töltöttem), de a hátsó körökben szerintem jól kukáztam. Murphy, Jones, Armstrong 3-ból szerintem egy Top 20-as lesz. Ahhoz képest milyen tőke ment bele, szerintem jó lett

LB - J. Brooks ( 2. kör), Q. Walker ( 4. kör), Greenlaw ( 9. kör), D. Jackson ( 29. kör) - még sose mentem neki szezonnak ilyen vékony LB sorral. 3 sérülékeny LB rendes csere nélkül. Emiatt akár kieshetek, de remélem nem okoznak akkora csalódást majd. Elvileg az első kettő sokat lesz a pályán gyenge csapatokban, így sok pont nézhet ki náluk. Greenlaw meg maradjon egészséges ( mivel Bethune-t egy pick-el előttem vitte ki a végén a Gerilla csapat...). Ott felhorkantam rendesen 😀

CB - Lassiter (10. kör), M. Delane ( 21. kör) - Lassiter elit CB, Kansas-ben meg mindig tackle gyáros cornerek vannak. Nekem tetszik, bár a 10. körben fájt a szívem. Majd meglátjuk, hogy sül el. Eddig tetszik

S - T- Smith ( 7. kör), Thieneman ( 11. kör), E. Williams ( 17. kör) - 3 kezdő SS, Smith elvileg elit, Thieneman meg az lesz 😛 ( Homer pick kell mindig a csapatba). Szerintem elég jó egység ez is

K - Fairbairn ( 23. kör) - szerintem ő egy elit rúgó, nem sajnáltam korábban behúzni
P- S. Martin ( 27. kör) - Panthers sokat fog puntolni

Elvileg ESPN 2. helyre jósol, szerintem ennyire nem jó ez a keret, inkább a 9-10. hely környékére lőném be magam, de nagyon sok a kérdőjel.

Mindenkinek jó és sérülésmentes szezont kívánok! 😊

Szerkesztette: Toto21
1 napja
Jesszus! Másodiknak rak Power Rankingben az ESPN, irány a kiesés elleni küzdelem... -_-
9 napja
Szuper ez a 17. hely a drafton, gondolom még minden eli játékos bent lesz majd. 😊
Leon78
Ha jól viselkedsz, lehet hagyok bent valakit a 15. helyről.
zinedine5
én 16.ra nem viszem akkor ki előled B. Aubrey-t az első körben, akkor lesz egy elit rúgód 😊
9 napja
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 565 — Ajmo Vatreni
Szuper ez a 17. hely a drafton, gondolom még minden eli játékos bent lesz majd. 😊
Leon78
Ha jól viselkedsz, lehet hagyok bent valakit a 15. helyről.
9 napja
Leon78 Arizona Cardinals 1 997 — Defender
10 napja
OK, a szavazás alapján elég világos, hogy a szeptember 2. lesz a nyerő draftidőpontnak. Draftsorrend a kiemelt posztban.

11 napja
Zolika Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 1 020
Ti még nem szavaztatok draftidőpontra (hacsak nem valamelyikőtök Kingpeti); légyszi, tegyétek meg minél gyorsabban. Egyelőre szeptember 2 vezet.
Rajna
Kungpeti nem ebben a ligában van. Az ő szavazatát ne vedd figyelembe kérlek!

12 napja
Oké, amint az újoncok küldenek emailcímet, a draftsorrendet is rögzítem.

@JoeyPorter
@hrabovszki
@Toto21
@dr0725
@Shilkor
@FLZOLI
@Tony Adams
@eaglesmcnabb

Ti még nem szavaztatok draftidőpontra (hacsak nem valamelyikőtök Kingpeti); légyszi, tegyétek meg minél gyorsabban. Egyelőre szeptember 2 vezet.
Rajna
kész
12 napja
Oké, amint az újoncok küldenek emailcímet, a draftsorrendet is rögzítem.

@JoeyPorter
@hrabovszki
@Toto21
@dr0725
@Shilkor
@FLZOLI
@Tony Adams
@eaglesmcnabb

12 napja
Liga névsora:

@caminoi
@hrabovszki
@newyorkjet
@Leon78
@Toto21
@zinedine5
@cartman023
@Zolika
@dr0725
@Shilkor
@Jakehomer
@FLZOLI
@peterk2005 udvari bolond
@Antonius
@Rajna
@Tony Adams
@eaglesmcnabb
@schuldid - feljutó
@miller108 - feljutó
@JoeyPorter - feljutó

Szerkesztette: Zolika

12 napja
FLZOLI Denver Broncos 12 785 — farkas.l.zoltan@gmail.com
A liga lényege a 20 fő, ezért jó kihívás

12 napja
Én a 20 csapat mellett vagyok, mert évek óta így megyünk. De ha a ligák beosztását a 18 fő megkönnyíti, akkor legyen az.

14 napja
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 17 038 — Dr Kongó fan
Elnézést, de én is kihagyom a bajnokságot... jó játékot mindenkinek!

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
14 napja
Lezárnám a jelentkezést és kiírnám a ligák névsorát, de van egy olyan kérdés, amiben egyedül nem szeretnék dönteni. A visszajelzések alapján kissé megfogytkozott anégy liga létszáma. Két opció van a ligák létszámára.

Maradjon az első osztály húsz csapatos (nincs kieső, két feljutó). A két másodosztály tizenhat csapatos (nincs kieső, két-két feljutó). A harmadosztály pedig jelenleg tizennégy fővel állna (ide még lehetne két résztvevőt keresni).

Legyen az első osztály tizennyolc csapatos (két kieső, két feljutó). A két másodosztály tizenhat csapatos (egy-egy kieső, két-két feljutó). A harmadosztály szintén tizenhat csapattal indulna.

Kérlek írjátok meg, melyiket tartjátok jobbnak. Köszönöm!
Zolika
ha Igor is kiszáll akkor legyen 18 csapat

Szerkesztette: Toto21
14 napja
Lezárnám a jelentkezést és kiírnám a ligák névsorát, de van egy olyan kérdés, amiben egyedül nem szeretnék dönteni. A visszajelzések alapján kissé megfogytkozott anégy liga létszáma. Két opció van a ligák létszámára.

Maradjon az első osztály húsz csapatos (nincs kieső, két feljutó). A két másodosztály tizenhat csapatos (nincs kieső, két-két feljutó). A harmadosztály pedig jelenleg tizennégy fővel állna (ide még lehetne két résztvevőt keresni).

Legyen az első osztály tizennyolc csapatos (két kieső, két feljutó). A két másodosztály tizenhat csapatos (egy-egy kieső, két-két feljutó). A harmadosztály szintén tizenhat csapattal indulna.

Kérlek írjátok meg, melyiket tartjátok jobbnak. Köszönöm!

16 napja
peterk2005 Indianapolis Colts Stanford Cardinal 25 216 — The only discipline that lasts, is self discipline
@peterk2005 udvari bolond Már csak te nem jeleztél vissza!
Zolika
Bocsi, jövök természetesen én is!

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
18 napja
Közben kezdjük el a draftot szervezni. Itt a link, ahol dátumokra lehet szavazni. A pontos időpont egy kicsit mozoghat, a dátum a lényeg egyelőre.

whenavailable.com/invite/rEIhP3cYoCrvBioAyQHr

19 napja
@peterk2005 udvari bolond Már csak te nem jeleztél vissza!

21 napja
Hali! Csak most néztem rá a dolgokra, de úgy néz ki a helyzet, hogy a következő 4 kiesőnk van:

BKV Conductors (Rajna)
Kispest KEAC (gabokocka)
Kartal City Chiefs (eaglesmcnabb)
Waiver Warriors (Tony Adams)

Mivel én is a kiesés sorsára jutottam, kellene egy jelentkező a commish szerepre. Akit érdekel, írjon rám PM-et, és átadom a vezetést.

Ha van hely lejjebb, én megpróbálnám amúgy a másodosztályt is. Ha van ilyen, akkor aki képben van, mondja meg, merre kell kuncsorogni, köszi!
Rajna
Amennyiben Szesze nem folytatja 17.-ként pont maradnál a ligában és nem kellene commish csere.
Toto21
Oké, bár eléggé sajnálom Szeszét, jelentős minőség esik ki így...

21 napja
hrabovszki San Francisco 49ers 58
jövök srácok!