bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 8 éve
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra2024-es draftsorrend:
1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)
Szerkesztette: Rajna
több mint 6 éve
Csifu visszalépése borította a helyzetet. 😊 Ha az nem lenne, és feltételezzük Braxa győzelmét Stez ellen, akkor Rajna már tuti kieső, és mellé csatlakozna a Maniac-somos meccs vesztese.nah akkor ezt se tudtam jól.. mentségemre szolgáljon, h alsóházi PO-ban még sosem voltam érdekelt 😛Igazából ugye alapszakasz alapján Stez és Ryan7 estek ki, plusz Rajna, plusz Csifu visszalépett, ez 4 csapat. Mondjuk a visszalépés miatt ha jól nézem, akkor az utolsó heti C17 meccs vesztese lesz a 3. kieső. Erre a meccsre bejut a Rajna-botcsapat meccs győztese (Rajna) és a somos-Maniac meccs vesztese. Szóval még Rajna számára sincs veszve semmi. Még az zavarhat be, ha braxa kikap Steztől, mert akkor ő a 3. kieső, ha nyer, akkor bentmaradt, és a fenti forgatókönyvek játszanak. Vagyis bent maradhat:Akkor még nem tudni ki esett ki illetve ki aki tuti nem?Rajna ezzel kiesett az biztos, te pedig sztem megúsztad ezzel a győzelemmel ha jól tudom
Janek
Szesze
Rajna 2 győzelemmel a hátralévő két meccsen
Somos és Maniac 1 győzelemmel a hátralévő két meccsen
braxa 1 győzelemmel a következő meccsen, de ha kikap, akkor Rajna, Maniac és én is bent maradtam
Más már nem eshet ki asszem.
somoskovig
Szesze
több mint 6 éve
nah akkor ezt se tudtam jól.. mentségemre szolgáljon, h alsóházi PO-ban még sosem voltam érdekelt 😛Igazából ugye alapszakasz alapján Stez és Ryan7 estek ki, plusz Rajna, plusz Csifu visszalépett, ez 4 csapat. Mondjuk a visszalépés miatt ha jól nézem, akkor az utolsó heti C17 meccs vesztese lesz a 3. kieső. Erre a meccsre bejut a Rajna-botcsapat meccs győztese (Rajna) és a somos-Maniac meccs vesztese. Szóval még Rajna számára sincs veszve semmi. Még az zavarhat be, ha braxa kikap Steztől, mert akkor ő a 3. kieső, ha nyer, akkor bentmaradt, és a fenti forgatókönyvek játszanak. Vagyis bent maradhat:Akkor még nem tudni ki esett ki illetve ki aki tuti nem?Rajna ezzel kiesett az biztos, te pedig sztem megúsztad ezzel a győzelemmel ha jól tudom
Janek
Szesze
braxa 1 győzelemmel a következő meccsen, de ha kikap, akkor Rajna, Maniac és én is bent maradtam
somoskovig
több mint 6 éve
Igazából ugye alapszakasz alapján Stez és Ryan7 estek ki, plusz Rajna, plusz Csifu visszalépett, ez 4 csapat. Mondjuk a visszalépés miatt ha jól nézem, akkor az utolsó heti C17 meccs vesztese lesz a 3. kieső. Erre a meccsre bejut a Rajna-botcsapat meccs győztese (Rajna) és a somos-Maniac meccs vesztese. Szóval még Rajna számára sincs veszve semmi. Még az zavarhat be, ha braxa kikap Steztől, mert akkor ő a 3. kieső, ha nyer, akkor bentmaradt, és a fenti forgatókönyvek játszanak. Vagyis bent maradhat:Akkor még nem tudni ki esett ki illetve ki aki tuti nem?Rajna ezzel kiesett az biztos, te pedig sztem megúsztad ezzel a győzelemmel ha jól tudom
Janek
Szesze
több mint 6 éve
Akkor még nem tudni ki esett ki illetve ki aki tuti nem?Rajna ezzel kiesett az biztos, te pedig sztem megúsztad ezzel a győzelemmel ha jól tudom
Janek
több mint 6 éve
Akkor még nem tudni ki esett ki illetve ki aki tuti nem?
több mint 6 éve
Kösz, mondjuk Jones esetében még érthető volt, hogy levitték mert eléggé megette reggelire Landry, de mondjuk Burkhead-et absz nem értettem, ráadásul volt 2 olyan rövid yardos TD esély amit ő sztem simán megoldott volna, ehelyett meg mindig passzoltatták Bradyt, aki meg ráadásul formán kívül volt.. na mind1, jó volt ez így 😉...Akkor nincs más hátra, mint, hogy gratuláljak!
Szesze
Sajnos a Pats meccs nem úgy alakult, ahogy a két játékosomnak kedvezett volna. Szerintem egyikük sem volt fent az utolsó 20-25 percben. Ez vicces mert egyrézt 2 hete 40-et hozták össze, másrészt a padon bármelyik helyett volt olyan, akivel nyerhettem volna.
Egyébként a következő meccsett jatszhatjuk majd a kezdő qb-kal. 😀
zinedine5
Jah, mondjuk én ezen a héten is gondolkodtam kicsit Cutlerben, bár mondjuk nem ilyen meccsforgatókönyv miatt..
több mint 6 éve
...Akkor nincs más hátra, mint, hogy gratuláljak!
Szesze
Sajnos a Pats meccs nem úgy alakult, ahogy a két játékosomnak kedvezett volna. Szerintem egyikük sem volt fent az utolsó 20-25 percben. Ez vicces mert egyrézt 2 hete 40-et hozták össze, másrészt a padon bármelyik helyett volt olyan, akivel nyerhettem volna.
Egyébként a következő meccsett jatszhatjuk majd a kezdő qb-kal. 😀
több mint 6 éve
hát igen és ráadásul az alsóházban kb erősebb csapatok vannak most, mint a felsőben 😊Mondjuk az, hogy 250 felett átlagolok az elmúlt 3 héten, legalább biztató, de utálom ezt a minden héten parázást... 😊jaja, nyerned kell jövő héten isÉn szerintem még nem menekültem meg... Ha a jövő héten kikapok, akkor 17-18. helyért játszom elméletileg, vagyis kiesem.
Somosnak is grat, szép menekülés volt 😊
Braxa meg lehet, hogy második legtöbb szerzett ponttal fog kiesni a végén, azért az ritka nagy szemétség lenne..
Szesze
somoskovig
Szesze
somoskovig
több mint 6 éve
braxa, tudom, hogy nem vigasztal, de amikor kiestem, azt a 3. legtöbb szerzett ponttal sikerült, az még 18 fős liga volt, 3. legtöbb ponttal is 10 ponttal átlagban mínuszos volt a pontkülönbségem. 6-7-es mérleggel 11. lettem, és sikerült utána mindhárom meccsen kiszívni az alsóházi PO-ban. Ez egy baromi igazságtalan játék tud lenni...
több mint 6 éve
Mondjuk az, hogy 250 felett átlagolok az elmúlt 3 héten, legalább biztató, de utálom ezt a minden héten parázást... 😊jaja, nyerned kell jövő héten isÉn szerintem még nem menekültem meg... Ha a jövő héten kikapok, akkor 17-18. helyért játszom elméletileg, vagyis kiesem.
Braxa meg lehet, hogy második legtöbb szerzett ponttal fog kiesni a végén, azért az ritka nagy szemétség lenne..
Szesze
somoskovig
Szesze
több mint 6 éve
jaja, nyerned kell jövő héten isÉn szerintem még nem menekültem meg... Ha a jövő héten kikapok, akkor 17-18. helyért játszom elméletileg, vagyis kiesem.Jó ötlet volt a cinci HC 😊mondjuk az nagyon szar lett volna ha ezen múlik, de így is behúzod
első alkalommal volt HC-m idén
Janek
Szesze
somoskovig
több mint 6 éve
Csifu
223
Én jövőre nem jövök, ha ilyen esetben nem a feljutókból lesz több, hanem a kiesőkből kevesebb, akkor valaki még jól jár. Így számoljatok. 😊
több mint 6 éve
Én szerintem még nem menekültem meg... Ha a jövő héten kikapok, akkor 17-18. helyért játszom elméletileg, vagyis kiesem.Jó ötlet volt a cinci HC 😊mondjuk az nagyon szar lett volna ha ezen múlik, de így is behúzod
Janek
Szesze
több mint 6 éve
Jó ötlet volt a cinci HC 😊mondjuk az nagyon szar lett volna ha ezen múlik, de így is behúzod
Janek
több mint 6 éve
Jó ötlet volt a cinci HC 😊Nekem is a Packers HC, meccs vége előtt 10 perccel anyáztam is rendesen. 😊
Janek
több mint 6 éve
Jó ötlet volt a cinci HC 😊első alkalommal volt HC-m idén
több mint 6 éve
Még mindig nincs vége 😉 Ellenben úgy tűnik, hogy valaki mindig a vállára veszi a csapatot akármekkora baj üt be 😊Akkor én el is véreztem 😕 Klein és Kamara is az első drive-ban szállt ki. Az átlag 25 pontból jött 2. A Saints is bukott...Hatalmas Gratula! Brutális a csapatod, 200 fölött sincs esélyem 👏🏼👏🏼👏🏼
Szomorú nap ez a mai
clbass
Göbi
több mint 6 éve
Akkor én el is véreztem 😕 Klein és Kamara is az első drive-ban szállt ki. Az átlag 25 pontból jött 2. A Saints is bukott...Hatalmas Gratula! Brutális a csapatod, 200 fölött sincs esélyem 👏🏼👏🏼👏🏼
Szomorú nap ez a mai
clbass
több mint 6 éve
Tényleg sokszor volt szerencsém idén, amikor szar pontszámokkal is nyertem, de ezen a héten kamatostul visszaadott a gép mindent, inkább el se kezdem sorolni, de a fasz kivan.Grat a pécsi fiúknak!
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
Hát Rajna, akárki is nyer, legalább szépen hal meg a másik. 😊Grat, úgy látom behúztad.. és ezzel én maradok az egyetlen alapito. 😉
somoskovig
Burton és Baldwin kozmetikáztak kicsit, a Burton/Diggs pickup nélkül nem tudom hol lettem volna... de két OOP safetyvel (az egyik SS ráadásul) is tükörsimán kikaptam CB poszton 😀
Mondjuk úgy nehéz nyerni, hogy David 3, Breeland meg 4 heti teljesitmenynek megfelelö pontot kapar össze odaát..
Nálunk meg az összes sztár (Bosa, Neal, 3 LB) season low pontot csinál.
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Toto21
5 962
fumble recovery-ért miért nincs pont? Múlt héten Perine nem kapta meg most meg Wallace?! Valami hiba lehet a beállításnál.
több mint 6 éve
Az egész csapat mindenestül SZOPJON LOVAT BŐ NYÁLLAL...Elmegy a társulat a Halál VÉRERES REDVES FASZÁRA....
Szerkesztette: ThundersNFL a Paraszt
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Hát Rajna, akárki is nyer, legalább szépen hal meg a másik. 😊
több mint 6 éve
Még jó hogy elvileg 2 kezdö LBm volt a BUF-IND meccsröl..Elsö félidö 45+ futás, ez eredményezett 3 pontot...
grat caminoi!
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)