bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 8 éve
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra2024-es draftsorrend:
1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)
Szerkesztette: Rajna
több mint 6 éve
Toto21
5 962
Hali! Iden hova irjak! Jovok jatszani!
több mint 6 éve
Elnézést, elfelejtettem idenézni a negyeddöntö óta.. természetesen nagy grat clbassnak, megérdemelten, szerintem is a legjobb csapat nyert.. búék, és jövöre újból jövünk a cimért! 😊
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Veni, vidi, vici 😀 Ez most akkor egy kvázi Magyar bajnoki cím? 😊Nagy grat, szép menet volt!
Köszönöm a játékot mindenkinek! Remek szezon volt. Jövőre találkozunk 😉
clbass
több mint 6 éve
Gratulálok Clbass a győzelemhez, Caminoinak a bronzhoz meg persze a további helyezetteknek, köszi a játékot.Külön köszönet Rajna a szervezést.
Végül 4. hely, teljesen elégedett vagyok, összességében örültem, hogy hogy sikerült bennmaradni, újoncként, roppant kemény és nehéz szezon volt, Jövőre sokkal kevesebb sérülést.
Boldog Új Évet kívánok mindenkinek! 😊
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 6 éve
Grt clbass!Én totál leolvadtam a PO-ra
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Gratula clbass, szép bemutatkozás volt elsőre, teljesen megérdemelt győzelem volt 😊 Én meg utsó 8 meccsemet megnyertem, 200 pont felett mindet, a rájátszásban 240 pontot átlagolva.. 20-ból 19x ez bajnoki címet jelentene, hát most lett belőle egy fasza 9. hely 😊 De legalább Igor lesajnáló jövendölését sikerült elég vaskosan megcáfolni, ez is valami 😉
Élvezetes volt ez a szezon is, köszi mindenkinek a játékot.
több mint 6 éve
Veni, vidi, vici 😀 Ez most akkor egy kvázi Magyar bajnoki cím? 😊Gratulálok! Nem kérdés, hogy megérdemelted.
clbass
2019: 9# Pécs Panthers (7-6) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 13th.
2018: 8# Pécs Panthers (8-5) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 8th.
2017: 2# Pécs Panthers (10-3) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 2nd.
2016: 15# Pécs Panthers (5-8) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 12th.
2015: 6# Pécs Panthers (8-5) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 7th.
2014: 5# Pécs Panthers (8-5) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 3rd.
2013: 9# Pécs Panthers (7-6) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 14th.
2012: 2# Pécs Panthers (10-3) - BOWL.HU Fantasy League, Division 2./A - 2nd.
2011: 2# Pécs Panthers (11-2) - BOWL.HU Fantasy League, Division 2./A - 6th.
2010: 4# Pécs Panthers (8-5) - BOWL.HU Fantasy League, Division 3./C - 3rd.
több mint 6 éve
Veni, vidi, vici 😀 Ez most akkor egy kvázi Magyar bajnoki cím? 😊Gratulálok !
clbass
több mint 6 éve
Veni, vidi, vici 😀 Ez most akkor egy kvázi Magyar bajnoki cím? 😊Köszönöm a játékot mindenkinek! Remek szezon volt. Jövőre találkozunk 😉
több mint 6 éve
Toto21
5 962
Grat clbass-nak a győzelemért! Igazán érdekes szezon volt! Köszönöm a szervezést és jó pihenést mindenkinek! Remélem izgalmas PO meccsek várnak ránk! Jövőre pedig ugyanitt találkozunk
több mint 6 éve
Méltó 250+-os szezonzárás, imádtam minden percét Uraim ezúttal is!
több mint 6 éve
Ilyen ez a szezon, de mindenkinek megvolt/megvan az esélye a bennmaradásra. Egyszerűen a támadósorom Kelcen kívül nem hoz TD-t (, hiába a sok touch/target/snap, én pedig mindig volume-ra megyek, ez idén nem jött be. Szar lett az idei banda, a szezon második felében tényleg nulláztak, de azért az a minimum, hogy ha valaki benn akar maradni, akkor nyerjen ellenük.Erre a meccsre bejut a Rajna-botcsapat meccs győztese (Rajna)Majdnem eljinxelted 😀 egy 5 üres poszttal kiálló csapat ellen.. már elnézést, de ilyen "teljesitmennyel" teljesen megérdemelt lenne a kieses.
somoskovig
Neked grat, Gurley benntartott (megint jó évem lesz GM játékban 😀), braxa meg no comment 😕
Ha jól látom a Maniac-Rajna meccs vesztese csatlakozik negyediknek..
Igor
több mint 6 éve
Gratulálok Janos a győzelemhez. Sok siker a döntőben! 😊Köszönöm.
Bruschi85
Igazából kevés esélyem van a döntőben, és teljesen megérdemelten nyerheti meg clbass.
Elég mákos szezonom volt az idei, legkevesebb kapott ponttal.
Viszont ha a sérüléseket nézem, akkor az 1., 2. draft pick-em végig sérült volt. A 4. nemrég ment IR-re és az 5. is sokáig out volt. (QB, 2 LB és WR).
Én a 20 csapatos liga megtartása mellett vagyok. Ha többen lennénk, akkor milyen futókat tudnánk szerződtetni...? 1-2 pontosokat...? Sérülés esetén bench-en ki lenne? Túl sok lenne a résztvevő.
A 18-as meg szerintem nem sokkal jobb.. A 20-as kihívás, de nekem tetszik. Papíron értünk hozzá, meg ez ugye az 1. divízió...
A draft szerintem nagyon fontos, utána már kulcsjátékost nem nagyon lehet waiver-ezni, főleg, ha rossz a waiver pozíció. Trade-elni persze még lehet.
Kellemes karácsonyt mindenkinek.
2019: 9# Pécs Panthers (7-6) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 13th.
2018: 8# Pécs Panthers (8-5) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 8th.
2017: 2# Pécs Panthers (10-3) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 2nd.
2016: 15# Pécs Panthers (5-8) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 12th.
2015: 6# Pécs Panthers (8-5) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 7th.
2014: 5# Pécs Panthers (8-5) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 3rd.
2013: 9# Pécs Panthers (7-6) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 14th.
2012: 2# Pécs Panthers (10-3) - BOWL.HU Fantasy League, Division 2./A - 2nd.
2011: 2# Pécs Panthers (11-2) - BOWL.HU Fantasy League, Division 2./A - 6th.
2010: 4# Pécs Panthers (8-5) - BOWL.HU Fantasy League, Division 3./C - 3rd.
több mint 6 éve
Szépen leépültem a PO-ban.... Jövőre is cél a kiesés elkerülése
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Nem látok szignifikáns különbséget a 18/20 között.. tény hogy egy-kettővel több handcuff futó lenne, meg lehet hogy lenne esetleg 1 v 2 kezdő QB (bár 18-nál is simán be lehet tárazni a 32-t azért), de mondjuk kezdő S, CB vagy DE jelenleg is van, 3 down LB meg amúgy sincs elég... ha valamit változtatni akarunk, az esetleg a big-playek (sack) felértékelése legyen, vagy vezessük be az edge posztot, hogy a pass rusher LB-knek is legyen haszna.. szvsz.Szerintem kiváló a 20 csapatos lebonyolítás, sok szerencse kell, de ilyen az NFL is!ha szavaznom kéne én is maradnék a 20 csapat mellett
Göbi
Szesze
Én kifejezetten élvezem a nagyobb liga kihívását. (Aki 18-asban szeretne játszani, az essen ki div 2-be 😛)
PS - előre szólok, hogy szeretnék jövőre csinálni egy 32 csapatos, full IDP, full OL-t is tartalmazó ligát... de az olyan lesz, hogy ott csak draft lesz (lehet több lépcsőben, vagy offline), és aztán fix keret, nem lesz FA/waiver (mert beleőrülnénk).. sőt azon is gondolkozom egyelőre, hogy ne legyen heti állítás se (ezen még töprengek egy sort)
Akit érdekel, dobjon egy PM-et és bevésem a nevét, de amint megvannak a konkrétumok (posztok száma, pontozás), majd nyáron nyitok neki egy topicot...
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Szerintem kiváló a 20 csapatos lebonyolítás, sok szerencse kell, de ilyen az NFL is!ha szavaznom kéne én is maradnék a 20 csapat mellett
Göbi
több mint 6 éve
Szerintem kiváló a 20 csapatos lebonyolítás, sok szerencse kell, de ilyen az NFL is!
több mint 6 éve
Szerintem azért az FA-zás/waiverezés jóval fontosabb mint a draft, kb 2/3-1/3 arányban.. persze nem igazán lehet számszerusiteni.Nézőpont kérdése, a drafton alakítod ki a csapatod gerincét, ha az nincs, akkor lehetsz akármekkora waivermágus, viszont a hétről-hétre való hatékony menedzselés meg döntően befolyásolhatja az adott heti matchupot. Főleg a szezon elején persze még lehet hosszú távra is gyémántot kukázni, pl Branch a sérüléséig nr1 safety volt, talán még csak nem is waiverről hoztam el 😊
Nem sok olyan csapat van, ahol a draftoltak fele megmarad szezon végére.
clbass - Kamara volt nálad a nagy fogàs, védelembe könnyü jó FA-t húzni, v hátul draftolni, de futót...
Igor
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
Gratulálok Janos a győzelemhez. Sok siker a döntőben! 😊
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 6 éve
Szerintem azért az FA-zás/waiverezés jóval fontosabb mint a draft, kb 2/3-1/3 arányban.. persze nem igazán lehet számszerusiteni.Nem sok olyan csapat van, ahol a draftoltak fele megmarad szezon végére.
clbass - Kamara volt nálad a nagy fogàs, védelembe könnyü jó FA-t húzni, v hátul draftolni, de futót...
több mint 6 éve
braxa88
12 534
Nem baj srácok megnyerem a div2t jövőre, aztán jövök és mindenki száját elverem minimum ponttal 😀