bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 8 éve
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra2024-es draftsorrend:
1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)
Szerkesztette: Rajna
több mint 6 éve
Ennyire hátul még sose draftoltam...Ebből az következik, hogy még sose voltál bajnok. 😊
ThundersNFL
több mint 6 éve
Ennyire hátul még sose draftoltam...
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
3 ember van, aki mellől utálok draftolni - somos, Szesze és Jake, persze hogy ebből kettő kb közvetlenül előttem van...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Saints HC-t fogja húzni látom előre az ördögi tervét.
több mint 6 éve
Peterman benn lesz késöbb is.... 👽😜😎Franchise QB 1/1-et ér. 😊
Kájzerszóze
több mint 6 éve
Megvan a csapatom franchise irányítója, a Buffalo új kezdője: Peterman Nátán 😀Hangember vagy, ha nem ő lesz az 1/1... 😀
Kájzerszóze
több mint 6 éve
Megvan a csapatom franchise irányítója, a Buffalo új kezdője: Peterman Nátán 😀
több mint 6 éve
Én MINDENT is!
több mint 6 éve
Holnap DRAFT DAY! Beszéltem Kevin Costnerrel, mindent tudok 😀
Szerkesztette: Kájzerszóze
több mint 6 éve
Igen, most csatlakoztam.Janos, te leszel akkor?Kimentek a 2 új meghívó. A draftsorrend is megváltozott értelemszerűen.Köszi Rajna, hogy ezt így meg tudtad oldani.
Rajna
janos
Csak mert ugy latom a ligaban "Team 31" neven vagy/meg nem csatlakoztál?
Igor
2019: 9# Pécs Panthers (7-6) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 13th.
2018: 8# Pécs Panthers (8-5) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 8th.
2017: 2# Pécs Panthers (10-3) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 2nd.
2016: 15# Pécs Panthers (5-8) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 12th.
2015: 6# Pécs Panthers (8-5) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 7th.
2014: 5# Pécs Panthers (8-5) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 3rd.
2013: 9# Pécs Panthers (7-6) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 14th.
2012: 2# Pécs Panthers (10-3) - BOWL.HU Fantasy League, Division 2./A - 2nd.
2011: 2# Pécs Panthers (11-2) - BOWL.HU Fantasy League, Division 2./A - 6th.
2010: 4# Pécs Panthers (8-5) - BOWL.HU Fantasy League, Division 3./C - 3rd.
több mint 6 éve
Janos, te leszel akkor?Kimentek a 2 új meghívó. A draftsorrend is megváltozott értelemszerűen.Köszi Rajna, hogy ezt így meg tudtad oldani.
Rajna
janos
Csak mert ugy latom a ligaban "Team 31" neven vagy/meg nem csatlakoztál?
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Mudig23
81
Kiment a 2 új meghívó. A draftsorrend is megváltozott értelemszerűen.Köszi szépen!
Rajna
több mint 6 éve
Kimentek a 2 új meghívó. A draftsorrend is megváltozott értelemszerűen.Köszi Rajna, hogy ezt így meg tudtad oldani.
Rajna
2019: 9# Pécs Panthers (7-6) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 13th.
2018: 8# Pécs Panthers (8-5) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 8th.
2017: 2# Pécs Panthers (10-3) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 2nd.
2016: 15# Pécs Panthers (5-8) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 12th.
2015: 6# Pécs Panthers (8-5) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 7th.
2014: 5# Pécs Panthers (8-5) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 3rd.
2013: 9# Pécs Panthers (7-6) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 14th.
2012: 2# Pécs Panthers (10-3) - BOWL.HU Fantasy League, Division 2./A - 2nd.
2011: 2# Pécs Panthers (11-2) - BOWL.HU Fantasy League, Division 2./A - 6th.
2010: 4# Pécs Panthers (8-5) - BOWL.HU Fantasy League, Division 3./C - 3rd.
több mint 6 éve
Egyébként önző okokból a draftidőpontot módosítanám este 8-ra (7-től van egy másik draftom, így kisebb lenne az átfedés). Ha valakinek ez komoly probléma, jelezze, és visszaállítom.
több mint 6 éve
Mudig23
81
E-mail címem kell vagy valami?talán már semmitIgen megnyertem az alapszakaszt!Sziasztok! Bocsi hogy ide írok de 2/B feljutóként kb 2 hete jelentkeztem és nekem is azt mondták hogy késő! Nem akartam kötekedni meg tudom hogy nem egyszerű megszervezni ezt az egészet és örüljünk hogy valaki megcsinálja de akkor lehetne valami határidő!!! Hetekkel a draft előtt jelentkezek és már nincs hely???Ha ez igaz (megnyerted az alapszakaszt vagy a rájátszást a 2/b-ben?), akkor sima ügy, te meg janos tudtok jönni és 20-an leszünk, senkinek nem kell sértődnie.
Mudig23
Rajna
Kaposvár Sharks a csapatnevem. Mit kell most tennem hogy játszhassak?
Mudig23
Szesze
több mint 6 éve
talán már semmitIgen megnyertem az alapszakaszt!Sziasztok! Bocsi hogy ide írok de 2/B feljutóként kb 2 hete jelentkeztem és nekem is azt mondták hogy késő! Nem akartam kötekedni meg tudom hogy nem egyszerű megszervezni ezt az egészet és örüljünk hogy valaki megcsinálja de akkor lehetne valami határidő!!! Hetekkel a draft előtt jelentkezek és már nincs hely???Ha ez igaz (megnyerted az alapszakaszt vagy a rájátszást a 2/b-ben?), akkor sima ügy, te meg janos tudtok jönni és 20-an leszünk, senkinek nem kell sértődnie.
Mudig23
Rajna
Mudig23
több mint 6 éve
Mudig23
81
Igen megnyertem az alapszakaszt!Sziasztok! Bocsi hogy ide írok de 2/B feljutóként kb 2 hete jelentkeztem és nekem is azt mondták hogy késő! Nem akartam kötekedni meg tudom hogy nem egyszerű megszervezni ezt az egészet és örüljünk hogy valaki megcsinálja de akkor lehetne valami határidő!!! Hetekkel a draft előtt jelentkezek és már nincs hely???Ha ez igaz (megnyerted az alapszakaszt vagy a rájátszást a 2/b-ben?), akkor sima ügy, te meg janos tudtok jönni és 20-an leszünk, senkinek nem kell sértődnie.
Mudig23
Rajna
Szerkesztette: Mudig23
több mint 6 éve
Toto21
5 962
Nekem mind1 csak hagyjátok benn 1/10-re Gurley-t 😀
több mint 6 éve
Végre tegyünk pontot a létszámra és a draftra. Onnan már csak hárobúúú 😉💪
több mint 6 éve
Én úgy láttam empty file-jában egyik név sincs benne, szóval akkor meg is vagyunk.
több mint 6 éve
Szerintem is ùgy lenne korrekt, mert mèg ha akaratlanul is, de jànos tènyleg elèg csùnyàn meg lett szìvatva.
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
ez lenne a legtisztábbSziasztok! Bocsi hogy ide írok de 2/B feljutóként kb 2 hete jelentkeztem és nekem is azt mondták hogy késő! Nem akartam kötekedni meg tudom hogy nem egyszerű megszervezni ezt az egészet és örüljünk hogy valaki megcsinálja de akkor lehetne valami határidő!!! Hetekkel a draft előtt jelentkezek és már nincs hely???Ha ez igaz (megnyerted az alapszakaszt vagy a rájátszást a 2/b-ben?), akkor sima ügy, te meg janos tudtok jönni és 20-an leszünk, senkinek nem kell sértődnie.
Mudig23
Rajna