NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
152
13
19:00
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
75
9
RedZone week 12
71
12
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
62
14
Washington Commanders - Dallas Cowboys
42
9
Chicago Bears - Minnesota Vikings
21
8
Houston Texans - Tennessee Titans
16
6
Indianapolis Colts - Detroit Lions
13
9
bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 8 éve
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra2024-es draftsorrend:
1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)
Szerkesztette: Rajna
több mint 13 éve
Hivatalosan is grat akkor visi!IgorKöszönöm. Sok sikert a következő meccsekre.
több mint 13 éve
Kellett itt szipognom előre, elvileg mégiscsak nyertemEnnek örömére frissítettem a cserélhető játékosok listáját, Hasi még mindig eladó, mellé lépett még elérhetőként az LB-poszt, a legjobb 23-ban 4 LB-m is ott van (ezen 5 játékosból 4 túl van a byeon). WR, RB, DE vagy DT köllene.
több mint 13 éve
Hivatalosan is grat akkor visi!
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Nálam totál betli megint, szezon elején nem gondoltam, hogy megint a bentmaradás lesz a téma...hát végül te nagyon elmaradtál a várt pontszámodtól szóval nem kellett mindenképp az az utolsó TD vagy a padon hagyott pontok
Mondjuk a Giants meccs utolsó negyedéig nem álltam rosszul, de ott Ork hozott vagy 50 pontot hirtelen, onnan már mindegy volt.somoskovig
több mint 13 éve
szaba
10 545
Mennyi szoros meccs volt 😮
több mint 13 éve
Hajnalban a meccs után még döntetlen volt... annyira tudtam h a végén kikapok. 2 ponttal... 😕 Grat Szesze.
több mint 13 éve
tehát a ti hibátok.... :dmegmondtam v megmondtam? 😀mi be akartuk hozzád autópickelni Rodgers-t vagy Fostert, de ment a rinya, hogy Vick kéne 😀Höri
thx 1/1...Divat
|
több mint 13 éve
megmondtam v megmondtam? 😀mi be akartuk hozzád autópickelni Rodgers-t vagy Fostert, de ment a rinya, hogy Vick kéne 😀
thx 1/1...Divat
több mint 13 éve
Grat Soldi a győzelemhez! Csúnyám elbencheltem magam, valamint a teljes secondarym csődöt mondott sajnos. Nehéz lesz innen a felsőházi playoffba jutás. :/
több mint 13 éve
szaba
10 545
VJ-JJ páros elég vadbarom volt.Fucu azért szépen odatette ezt a hetet, grat!Szeszethx, de tényleg csak kijött a lépés, hogy már írtam 😊Fucu
több mint 13 éve
köccethx, sok sikert a div2-ben!HöriTim Jennings + Skinny Assassin vs Vickkizárt h nyerjek, szal grat előre is... 😀Divat
momentán X a meccs 😊 bízom az Eagles red zone offense-benHöri
|
több mint 13 éve
Fucu azért szépen odatette ezt a hetet, grat!Szeszethx, de tényleg csak kijött a lépés, hogy már írtam 😊
több mint 13 éve
Fucu azért szépen odatette ezt a hetet, grat!
több mint 13 éve
thx, sok sikert a div2-ben!Tim Jennings + Skinny Assassin vs Vickkizárt h nyerjek, szal grat előre is... 😀Divat
több mint 13 éve
Tim Jennings + Skinny Assassin vs Vickkizárt h nyerjek, szal grat előre is... 😀
|
több mint 13 éve
Gondolkodom, hogy kitegyem e a padra a HCt. De úgy döntöttem marad. 28 pontot simán hozhatnak ketten, főleg ha a Bears O fal hozza a formáját és Cutler pick dobálós kedvében lesz. Akkor meg kelleni fog a plusz pont, ami esetleg jöhet.Igorral mi nagy meccset játszunk. Van 28 pont előnyöm, nála még Samuel és Trent Cole van, nálam meg az Eagles HC. Remélem kitart az előny.visi_bKell az Eagles vereség nagyon... sajnos az LB sor gyatra volt, Aaron Ross dettó.. és a rossz Baltimore TE-t húztam föl erre a meccsre 😕
Szinte semmi esély, Asanténak még nem volt 11 pont fölötti meccse, Cole meg dettó halovány.. dehát ugye a reményhal.Igor
több mint 13 éve
Nálunk is elég szoros Dannával. 208-195 oda, nálam még Forte és Jenkins, ott senki. Szép lenne egy Giants HC-nyivel nyerni 😉
több mint 13 éve
Igorral mi nagy meccset játszunk. Van 28 pont előnyöm, nála még Samuel és Trent Cole van, nálam meg az Eagles HC. Remélem kitart az előny.visi_bKell az Eagles vereség nagyon... sajnos az LB sor gyatra volt, Aaron Ross dettó.. és a rossz Baltimore TE-t húztam föl erre a meccsre 😕
Szinte semmi esély, Asanténak még nem volt 11 pont fölötti meccse, Cole meg dettó halovány.. dehát ugye a reményhal.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Másrészt meg: Fucu elég aljas 😀 304,5 pont és még egy LB hátravan 😀visi_bcsak kijött a lépés, de azért tényleg aljas ez 😊
több mint 13 éve
Na 32 pont az előny az MNF előtt, itt még Celek ott Babin és Hester...remélem, meglesz...GöbiPersze hogy meglesz, megint szépen kib*szott velem a csapat.
több mint 13 éve
Na 32 pont az előny az MNF előtt, itt még Celek ott Babin és Hester...remélem, meglesz...
több mint 13 éve
Tim Jennings + Skinny Assassin vs Vickmomentán X a meccs 😊 bízom az Eagles red zone offense-ben
több mint 13 éve
Szerénységem őrült szabadesésbe kezdett, már csak gratulálni járok a topicba 😐 Kicsit bizakodtam reggel, volt valami 10 pont előnyöm, de Lee bosszút állt, amiért byeon kiraktam és az újraszámlálással -5-be kerültem (na meg Foote pontjai is megduplázódtak).
Itt Briggs, ott Roy Willi. Nem lehetetlen, az átlagok alapján vinnem kéne, de nem vagyok optimista.