bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 8 éve
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra2024-es draftsorrend:
1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)
Szerkesztette: Rajna
több mint 13 éve
Mondjuk ezzel kb én is így vagyok, ezért sűrgetném kicsit..Mondom, én mindent megoldok, legfeljebb kényelmetlenül, csak úgy tudok minél könnyebben alkalmazkodni, ha minél hamarabb ki lesz jelölve egy fix időpont.SoldadosÉn azért nem írom be, mert szept 4-ig minden nap dolgozok. Bármi lesz, megpróbálom megoldani, legfeljebb melóból draftolok, de ez legyen az én gondom. Egyedül a szept 2-3. ami nekem kizárt.SoldadosAkkor a szept 4 elvileg neked is jó lenne, nem?Szesze
több mint 13 éve
Mondom, én mindent megoldok, legfeljebb kényelmetlenül, csak úgy tudok minél könnyebben alkalmazkodni, ha minél hamarabb ki lesz jelölve egy fix időpont.Én azért nem írom be, mert szept 4-ig minden nap dolgozok. Bármi lesz, megpróbálom megoldani, legfeljebb melóból draftolok, de ez legyen az én gondom. Egyedül a szept 2-3. ami nekem kizárt.SoldadosAkkor a szept 4 elvileg neked is jó lenne, nem?Szesze
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
szeptember 4., 21:30 Marshall - West VirginiaÉn azért nem írom be, mert szept 4-ig minden nap dolgozok. Bármi lesz, megpróbálom megoldani, legfeljebb melóból draftolok, de ez legyen az én gondom. Egyedül a szept 2-3. ami nekem kizárt.SoldadosAkkor a szept 4 elvileg neked is jó lenne, nem?Szesze
több mint 13 éve
Én azért nem írom be, mert szept 4-ig minden nap dolgozok. Bármi lesz, megpróbálom megoldani, legfeljebb melóból draftolok, de ez legyen az én gondom. Egyedül a szept 2-3. ami nekem kizárt.SoldadosAkkor a szept 4 elvileg neked is jó lenne, nem?
több mint 13 éve
Én azért nem írom be, mert szept 4-ig minden nap dolgozok. Bármi lesz, megpróbálom megoldani, legfeljebb melóból draftolok, de ez legyen az én gondom. Egyedül a szept 2-3. ami nekem kizárt.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
gsn
3 548
Azt hol látom amúgy, hogy ki van meg, mert én csak a tavalyi bandát látom az owners fül alatt. Megvagyunk rendesen?RajnaÉn aktiváltam a ligát, nem nyúltam azon kívül semmit hozzá. Szóval természetes, hogy a tavalyi állomány van bent.
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 13 éve
Azt hol látom amúgy, hogy ki van meg, mert én csak a tavalyi bandát látom az owners fül alatt. Megvagyunk rendesen?
több mint 13 éve
Pedig lassan jó lenne eldönteni.. Többiek is kitölthetnék a táblázatot mondjuk. Höri, Soldi, Ork pl miért nem írja be magát, ők rendszeresen fórumoznak. haromt-vel mi a franc van, tudja valaki?
Jelenleg szeptember 4. még az az időpont amire senki nem írt 'Nem'-et, sőt csak 1 'kérdéses' van összesen, úgyh sztem akkorra kéne rakni.
több mint 13 éve
egy augusztus 28. este 9 órai draft kezdéshez ki mit szólna? ahogy látom, ezt a napot még senki se töltötte ki "nemmel"HurkaNekem jó, de azért jó lenne ha a többiek is kitöltenék a táblázatot, még elég sokan hiányoznak.
több mint 13 éve
egy augusztus 28. este 9 órai draft kezdéshez ki mit szólna? ahogy látom, ezt a napot még senki se töltötte ki "nemmel"
több mint 13 éve
Én is kitöltöttem, illetve egy az egyben bemásoltam Fucuét mert ugyanúgy vagyok vele, mint ő 😊
több mint 13 éve
Kitöltöttem. hétfőtől csütörtökig nekem nem jó, dolgozom, a pénteket megtudom oldani.
több mint 13 éve
Itt vagyok és mivel bent maradtam, jövök idén istáblázatot kitöltöttem, a kérdéses időpontok a másnapi meló miatt annyira nem szimpatikusak, de beleférhet
több mint 13 éve
gsn
3 548
Táblázat draft időponthoz: http://www.editgrid.com/user/gsn/div_1_11Nyilván esti időpontról van szó, 20:00-ra vagy 21:00-ra gondoltam, vagy ahogy majd a komisszár dönt. 😀
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 13 éve
:cool: Jövökvaaaaaagy ozora veszett el... 😀
Soldados is tuti, csak éppen el van veszve OzoránGöbi
|
több mint 13 éve
:cool: Jövök Soldados is tuti, csak éppen el van veszve Ozorán
több mint 13 éve
inkább megkérdezem most, mint az utolsó pillanatban kelljen mindent csinálni? bár amíg haromt nincs itt...
több mint 13 éve
Voltam, vagyok, leszek én is..
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
jah nem tudtam hogy kell ilyen de akkor beírom hogy ok ha már feljutottam végre
több mint 13 éve
jövök én is természetesen. 😊
több mint 13 éve
göbi biztos jön, szólok neki h jelentkezzen be.gabtsilegalább akkor jól van, csak mert december 29-e óta nem is írt a fórumra
több mint 13 éve
göbi biztos jön, szólok neki h jelentkezzen be.
ami nem hajlik, az törik!