bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 9 éve
Draft időpont: 2025. szeptember 2. kedd 20 óra2025-ös draftsorrend:
1. hrabovszki
2. New England ETO (dr0725)
3. Kartal City Chiefs (eaglesmcnabb)
4. CartmanTeam (cartman023)
5. Komáromi Repülők (newyorkjet)
6. Hangover Boyz (Igor)
7. Southside Guerillas (zinedine5)
8. Kispest KEAC (gabokocka)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. BKV Conductors (Rajna)
11. Csongrád Raiders (Leon78)
12. Susogós Mackók (Toto21)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
15. Pax Cowboys (Antonius)
16. Shilkor's Horde (shilkor)
17. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
18. Team Szesze (Szesze)
19. Kamino Clones (caminoi)
20. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
Szerkesztette: Rajna
több mint 13 éve
A bronzmeccset mi játszottuk, már megbocsáss.Grat Ork szép volt...3. hely egy bajnoki cím után nekem azt hiszem, tökéletes :cool:Göbi5. hely lesz az, vagy alattomos lefizetéssel elvetted tőlem a bronzot? 😊Fucu
több mint 13 éve
Grat Ork szép volt...3. hely egy bajnoki cím után nekem azt hiszem, tökéletes :cool:Göbi5. hely lesz az, vagy alattomos lefizetéssel elvetted tőlem a bronzot? 😊
több mint 13 éve
Grat Ork!! 😊Amilyen rosszul kezdtem, olyan jól fejeztem be. 3-ból 3 relatíve sima győzelem a PO-ban. :cool:
több mint 13 éve
Grat Ork szép volt...3. hely egy bajnoki cím után nekem azt hiszem, tökéletes :cool:GöbiVégére azért beindult a csapatod, szét is vertél. Összességében azért elmondható, hogy jó szezon volt, egyedül somost sajnálom kicsit.
több mint 13 éve
Grat Ork szép volt...3. hely egy bajnoki cím után nekem azt hiszem, tökéletes :cool:
több mint 13 éve
Legyőzte a tavalyi bajnokot, Fucut, és az overachieving Hörit is - grat Ork-nak!Én lemaradtam az állításról, grat Tyr-nek a visszavágásért. Megvárjuk a feljutókat, és leosztjuk a két-két kiesőt helyzések szerint.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Ügyes volt a csapatod Ork. Grat. Meg Göbinek is. Illetve a kiesőkön kívül mindenkinek. 😀szababekaphatod búza...legalább győzelemmel búcsúztam a div1-től, sry somos... 😊
qrva joci megfertőzött: NB2 Keleti csoport... 😕
|
több mint 13 éve
Ügyes volt a csapatod Ork. Grat. Meg Göbinek is. Illetve a kiesőkön kívül mindenkinek. 😀
több mint 13 éve
Grat Ork!

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Hm, Ork szépet hajrázott. Grat a bajnoki címhez!
több mint 13 éve
87 pont előny+Ryan+Julio+Gonzo+Vilma+Kasay+Falcons HC vs. Brees+Roddy+M.JenkinsFucuGratulálok! 😀
több mint 13 éve
87 pont előny+Ryan+Julio+Gonzo+Vilma+Kasay+Falcons HC vs. Brees+Roddy+M.Jenkins
több mint 13 éve
kik jutottak fel a div2-ből? most végig nem bogarászom mind2 topikotHöriJakehomer tuti, mert már vagy másfél hónapja a veretlen szezonnal fényezi magát 😛
Nem baj, őt is öröm lesz megkokizni idefent 😊
Sztem van ahol még számít amúgy a döntő... majd jövő kedden kérdezzük.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Oksa. Szesze után újabb legyőzött került a fan bázisomba.maradt az eredmény 😊HöriGratulálok. Légyszi, most már nyerd is meg!visi_b
Olyan vagyok, mint Son Goku: akit picsán rúgok az velem van utána.
több mint 13 éve
maradt az eredmény 😊HöriGratulálok. Légyszi, most már nyerd is meg!
több mint 13 éve
kik jutottak fel a div2-ből? most végig nem bogarászom mind2 topikot
több mint 13 éve
Mindenképp valaki mérges lesz rám 😀 De a döntőben könnyebben viselném elezt az érzést 😂ja, én is mérges lennék rád 😀HöriBowman kiegyenlített, Ginn pedig megsérült, de előtt volt 1 pontja, így 251-250 a vége.Nagyon remélem találnak még 1 pontot. Így elég mérges lennék magamra.visi_b
csak az átszámolás ki ne nyírjonHöri
több mint 13 éve
ja, én is mérges lennék rád 😀Bowman kiegyenlített, Ginn pedig megsérült, de előtt volt 1 pontja, így 251-250 a vége.Nagyon remélem találnak még 1 pontot. Így elég mérges lennék magamra.visi_b
több mint 13 éve
Bowman kiegyenlített, Ginn pedig megsérült, de előtt volt 1 pontja, így 251-250 a vége.Nagyon remélem találnak még 1 pontot. Így elég mérges lennék magamra.
több mint 13 éve
ata: igen, te bentmaradtál.köszi a választ
Igor
Calvin Johnson természetesen élete meccsét egy másik ligában is felhasználta arra hogy kicsináljon, csak ott nem a kiesés volt a tét, hanem a PO
több mint 13 éve
Sajnos akkor kiesés lett idén, nem hiszem, hogy bárkinek is fogok innen hiányozni, de bízom benne, hogy nemsokára ismét ebben az osztályban szerepelhetek : sok sikert mindenkinek a továbbiakbanHurkaKösz, neked is odaát.
Bronzmeccs is lesz, vagy csak döntő?