bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 8 éve
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra2024-es draftsorrend:
1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)
Szerkesztette: Rajna
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
mi az hogy 2x?kiesni a gabo-bria páros mellett vsz vikes és xrace fog. Bár egyik sem teljesen lefutott, de nagy mák kéne. Rajna hatalmas Vikings performansz esetén, míg fucu Cutler hipermeccse révén még kihullhatharomtHa Webb értelmes QB-ként funkcionál simán szívok. Forte ígyis-úgyis fos, Madieu=Manning, ez össz szóval ez kb 50 pont előny öt vikingre... de ha nem lesz passzolt TD, még így is meglehet. Ha kiesek, majd kicsapunk helyettem téged mert már úgyis 2x kiestél 😛Rajna
egyszer estem ki egy 9. alapszakasz hely után. fucu volt 2x tökutolsó 😛
több mint 13 éve
nem szeretnék 245 ponttal kikapni, nagyon nem
több mint 13 éve
Előbb lesz Szaba kizárva 😀kiesni a gabo-bria páros mellett vsz vikes és xrace fog. Bár egyik sem teljesen lefutott, de nagy mák kéne. Rajna hatalmas Vikings performansz esetén, míg fucu Cutler hipermeccse révén még kihullhatharomtHa Webb értelmes QB-ként funkcionál simán szívok. Forte ígyis-úgyis fos, Madieu=Manning, ez össz szóval ez kb 50 pont előny öt vikingre... de ha nem lesz passzolt TD, még így is meglehet. Ha kiesek, majd kicsapunk helyettem téged mert már úgyis 2x kiestél 😛Rajna
több mint 13 éve
kiesni a gabo-bria páros mellett vsz vikes és xrace fog. Bár egyik sem teljesen lefutott, de nagy mák kéne. Rajna hatalmas Vikings performansz esetén, míg fucu Cutler hipermeccse révén még kihullhatharomtHa Webb értelmes QB-ként funkcionál simán szívok. Forte ígyis-úgyis fos, Madieu=Manning, ez össz szóval ez kb 50 pont előny öt vikingre... de ha nem lesz passzolt TD, még így is meglehet. Ha kiesek, majd kicsapunk helyettem téged mert már úgyis 2x kiestél 😛
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
kiesni a gabo-bria páros mellett vsz vikes és xrace fog. Bár egyik sem teljesen lefutott, de nagy mák kéne. Rajna hatalmas Vikings performansz esetén, míg fucu Cutler hipermeccse révén még kihullhat
több mint 13 éve
szaba
10 543
Bocs, kevertelek gaboval. 😀pont, hogy én lettem a 9., tehát az utolsó pillanatban csúsztam le a PO helyrőlneked nem tök mind1? 😛 úgyse leszel tagja ennek a ligának jövőre se 😛HurkaTe nem a kiesés ellen harcoltál éppen? 😛szaba
ez nem jött össze MichaelHurka
több mint 13 éve
pont, hogy én lettem a 9., tehát az utolsó pillanatban csúsztam le a PO helyrőlTe nem a kiesés ellen harcoltál éppen? 😛szabaKik nyomják a döntőt?szabaneked nem tök mind1? 😛 úgyse leszel tagja ennek a ligának jövőre se 😛Hurka
ez nem jött össze Michael
több mint 13 éve
szaba
10 543
Te nem a kiesés ellen harcoltál éppen? 😛Kik nyomják a döntőt?szabaneked nem tök mind1? 😛 úgyse leszel tagja ennek a ligának jövőre se 😛Hurka
több mint 13 éve
Kik nyomják a döntőt?szabaneked nem tök mind1? 😛 úgyse leszel tagja ennek a ligának jövőre se 😛
több mint 13 éve
szaba
10 543
Kik nyomják a döntőt?
több mint 13 éve
Grat Tyr! Elég lesz bőven, Winfield mostanában nagyon nem volt formában... 😊Jöhet Tibi ellen a bronzcsata. :cool:
több mint 13 éve
Na 26 pont különbség, Urlacher vs Winfield, ez elég kéne legyen.
több mint 13 éve
Asszem tavaly Dodo is feljutóként egyből bajnok lett, kemény emberkéket termel ki a div.2. Most meg jön szaba is... 😀
több mint 13 éve
Köszi Tibi, nem gondoltam volna hogy ellened ez összejön...Ez volt az első hét a szezonban, hogy nem láttam a meccseket...csak hajnal fél 1 fele értem haza, ránéztem az NFL-com, és Vick, DeSean és Rice volt a nyitóoldalon, akkor már éreztem, hogy nagy baj nem lehet.
Óriási....döntő az első szezonomban, ennek ellenére meglepődnék ha nyernék
több mint 13 éve
Gratulálok a győzelemhez Igor! 😊 Teljesen összezuhant a csapatom előző héthez képest.
több mint 13 éve
Gyúrok a bench rekordra, eddig 122 pont...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
This is the end of the road...Totális összezuhanás főleg a védelemben, gobinél meg többen is életük meccsét nyomták kb.
Grat. Ezzel a csapattal sanszos a végső győzelem
több mint 13 éve
Bent maradtam, persze ilyenkor kell mindenkinek állatkodni, nem a PO-harcban...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Vernon Davis faszomat azt... Ilyenkor kell ám nullázni... Még szerencse hogy a gipszelt kezű TKO ígyis álllatkodott.
több mint 13 éve
Ezt nem hiszem el, 273 pontot hozok, erre kikapok egy punter emberfeletti teljesítménye miatt. Gratulálok a győzelemhez Tyr, ha így folytatod tovább, hatalmas esélyed van a végső győzelem behúzására! 😊ez tényleg nagyon kemény 😊
Szerk.: Bell, Harris és Bowe még mindig a két legnagyobb csalódás a számomra, pont amikor a legnagyobb szükség lett volna rájuk, akkor mondtak csődöt... 😕DODO92
több mint 13 éve
én eleve úgy értettem a második pontot 😊És ha alapszakasz totál pont alapján menne? Mégiscsak az jelzi jobban, melyik az erősebb csapat.somoskovigNem tudom van-e tiebreaker.. nem lepne meg ha nem lenne 😀pedig a második variáció igazságosabbnak tűnikSzesze
Ketfele modszert hallotam:
- az elozo heten tobb pontot szerzo jut tovabb (ezt hasznaljak az esetek tobbsegeben, 80-90%)
- a legtobb pontot gyujto jatekos gazdaja megy tovabbIgor
több mint 13 éve
kész, hogy így kapok ki 😀persze, ha nem lett volna 5 nullázóm 😀
több mint 13 éve
LOL nyertem, na ezt hogy a...?! 😀
több mint 13 éve
Egyébként a meccsünk TyR-rel playoff rekord összpontszámot nézve?