NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 694
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 8 éve
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra2024-es draftsorrend:
1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)
Szerkesztette: Rajna
több mint 13 éve
Hat ez hihetetlen... itt is ugyanazzal a csapattal jatszom mint a mult heten, Danna ellen nem lesz konnyu 😕
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Bár DODO is mindent megtett, hogy lemaradjak a PO-ról, de azért 186 ponttal csak kibrusztolta a győzelmet xrace ellen. 😊Playoffs!!!!! :cool:
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
nem gondoltam volna, h ilyen hamar visszatérek...de csak sikerült 😊
|
több mint 13 éve
a DIV 2/B-ből az alapszakasz győzteseként Divat jutott fel ide, hozzátok, 10-3-as mérleggel és 3066 szerzett ponttal.
több mint 13 éve
Minimális az esélyem arra h 65 pontot összekaparjak, bár van 5 játékosom még. Tudtam h a múlt héten kell eldöntenem a PO sorsát. 😀
több mint 13 éve
Vsz mostmár nekem is megvan. Kösz a meccset Hurka, nem volt semmi 😊
több mint 13 éve
Én ugyan égek 7,5 ponttal, de nálam még hatan, Rajnánál ketten, úgyhogy meglesz ez.Hát nem pont így terveztem, de csak 198,5-187-re vettem át a vezetést, de ugye Rajnánál senki, nálam még Mayo. Ez behúzva.
Na most ezek után a Höri-xrace páros egyik tagjának kellene kikapnia. Göbi nyerni fog gabo ellen, de xrace jelenleg vesztésre áll egy egymást alulmúló meccsen DODO ellen. xrace-nél még 2 (BJGE, Ryan Clark), DODO-nál 3 ember (Holmes, Harris, Cro), úgyhogy a papírforma szerint meglesz a PO. 😊Soldados
DODO pedig 147-146-ra vezet xrace ellen, DODO-nál a Holmes, Harris, Cro hármasnak kell tartania BJGE-t és akkor megvan a PO. 😊
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
érik a legtöbb pont a fordulóban.mikor ha nem a záróhéten, a playoff előtt?
tudni kell formát időzíteni.
több mint 13 éve
Híííí, fél pont különbség átszámítás előtt....
több mint 13 éve
Akkor nekem a Tyr-Hurka meccs győztese jut.. esetleg ha kikapok, akkor Göbi.Hmm.. bár a legponterősebb csapatként nem illik tartanom senkitől, de Tyr ellen kb. 2-8 az all-time mérlegem :S
Megtippelhetetlen az a meccs, minden Harrisontól függ..
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Tartani valóm nekem sincs. 13 forduló alatt 20-30 pont nem különbség. Kb egyenlőek az esélyek. Ennyi.túlzottan nem félek tőled. Több pontot szereztem és viszem az alapszakasz győzelmet 😛Izgalmas lesz. Most úgy tűnik Göbi Tyr és Soldi jut be. Hurka és Xrace nem. Bár a Tyr-Hurka párharc nagyon kiélezett.Fogalmam sincs miről beszélsz... 4 emberem van Pittsburgh-ből. Vagy inkább az a bajod, hogy mind a négy TOP10-es a posztján (Mendenhall, Wallace, Timmons, McFadden)? 😛Soldados
Ez azért nem jó mert nem akartam Soldival játszani az első körben. Nem szeretem a full egycsapatra épülő ellenfeleket mert tuti beszopatnak valami vicc meccs miatt.haromt
Nálad meg válságban van a köcsög és orton is 😛 McFaddentől nem félek.
Nekem is ott van Traktor meg Brady, meg Jennings. Nem is beszélve a safetykről.haromt
De egyelőre hagyom a szájkaratét, legyen meg előbb tutira a PO.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
túlzottan nem félek tőled. Több pontot szereztem és viszem az alapszakasz győzelmet 😛Izgalmas lesz. Most úgy tűnik Göbi Tyr és Soldi jut be. Hurka és Xrace nem. Bár a Tyr-Hurka párharc nagyon kiélezett.Fogalmam sincs miről beszélsz... 4 emberem van Pittsburgh-ből. Vagy inkább az a bajod, hogy mind a négy TOP10-es a posztján (Mendenhall, Wallace, Timmons, McFadden)? 😛Soldados
Ez azért nem jó mert nem akartam Soldival játszani az első körben. Nem szeretem a full egycsapatra épülő ellenfeleket mert tuti beszopatnak valami vicc meccs miatt.haromt
Nálad meg válságban van a köcsög és orton is 😛 McFaddentől nem félek.
Nekem is ott van Traktor meg Brady, meg Jennings. Nem is beszélve a safetykről.
több mint 13 éve
a Hurka-Tyr meccsre nézzetek rá, az a nem semmi 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Na most ezek után a Höri-xrace páros egyik tagjának kellene kikapnia. Soldadosengem kihúzhatsz a kívánságlistáról, száz ponttal nyerek
több mint 13 éve
Izgalmas lesz. Most úgy tűnik Göbi Tyr és Soldi jut be. Hurka és Xrace nem. Bár a Tyr-Hurka párharc nagyon kiélezett.Fogalmam sincs miről beszélsz... 4 emberem van Pittsburgh-ből. Vagy inkább az a bajod, hogy mind a négy TOP10-es a posztján (Mendenhall, Wallace, Timmons, McFadden)? 😛
több mint 13 éve
Én ugyan égek 7,5 ponttal, de nálam még hatan, Rajnánál ketten, úgyhogy meglesz ez.Na most ezek után a Höri-xrace páros egyik tagjának kellene kikapnia. Göbi nyerni fog gabo ellen, de xrace jelenleg vesztésre áll egy egymást alulmúló meccsen DODO ellen. xrace-nél még 2 (BJGE, Ryan Clark), DODO-nál 3 ember (Holmes, Harris, Cro), úgyhogy a papírforma szerint meglesz a PO. 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Izgalmas lesz. Most úgy tűnik Göbi Tyr és Soldi jut be. Hurka és Xrace nem. Bár a Tyr-Hurka párharc nagyon kiélezett.Ez azért nem jó mert nem akartam Soldival játszani az első körben. Nem szeretem a full egycsapatra épülő ellenfeleket mert tuti beszopatnak valami vicc meccs miatt.
több mint 13 éve
Én is szeretnék így szívni minden WR-emmel...simán nyerni fogsz, Rocca elmehet a fenébe, meg Andreval is pont beszívtam, hogy még véletlenül se tudott a jó teljesítménye mellett egy TD-t összehozni..Hurkaszéttörik Fafejt. Az olyan Ryanes lesz.HöriHogy Dolly Rollt idézzem: Van benne valamiiiiiii.... Azért reménykedem.TyR
több mint 13 éve
simán nyerni fogsz, Rocca elmehet a fenébe, meg Andreval is pont beszívtam, hogy még véletlenül se tudott a jó teljesítménye mellett egy TD-t összehozni..Hogy Dolly Rollt idézzem: Van benne valamiiiiiii.... Azért reménykedem.TyRKirály, megint jól kezdődik, de most van egy tervem: bennhagyom a Fafejt. Úgyis csináltatnak vele TD-t a Jets ellen, az olyan Bill-es lenne.TyRszéttörik Fafejt. Az olyan Ryanes lesz.Höri
több mint 13 éve
Hogy Dolly Rollt idézzem: Van benne valamiiiiiii.... Azért reménykedem.Király, megint jól kezdődik, de most van egy tervem: bennhagyom a Fafejt. Úgyis csináltatnak vele TD-t a Jets ellen, az olyan Bill-es lenne.TyRszéttörik Fafejt. Az olyan Ryanes lesz.Höri
több mint 13 éve
Király, megint jól kezdődik, de most van egy tervem: bennhagyom a Fafejt. Úgyis csináltatnak vele TD-t a Jets ellen, az olyan Bill-es lenne.TyRszéttörik Fafejt. Az olyan Ryanes lesz.
több mint 13 éve
Király, megint jól kezdődik, de most van egy tervem: bennhagyom a Fafejt. Úgyis csináltatnak vele TD-t a Jets ellen, az olyan Bill-es lenne.
több mint 13 éve
hát ez kibaszott nehéz lesz, de egy x-el én jutnék tovább 😀
több mint 13 éve
szaba
10 543
Bentmaradtam!!! Bentmaradtam!!! :cool: (igen, még élesen él bennem a tavalyi szenvedés, amikor minden héten izgultam h nehogy kiessek 😊 )Rossz a hozzáállás. 😕
Jövőre se szabadultok tőlem. 😛
Innentől már jutalomjáték következik! 😊Danna