NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Pittsburgh Steelers - Miami Dolphins
20
10
2:15, ARENA4
bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 9 éve
Draft időpont: 2025. szeptember 2. kedd 20 óra2025-ös draftsorrend:
1. hrabovszki
2. New England ETO (dr0725)
3. Kartal City Chiefs (eaglesmcnabb)
4. CartmanTeam (cartman023)
5. Komáromi Repülők (newyorkjet)
6. Hangover Boyz (Igor)
7. Southside Guerillas (zinedine5)
8. Kispest KEAC (gabokocka)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. BKV Conductors (Rajna)
11. Csongrád Raiders (Leon78)
12. Susogós Mackók (Toto21)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
15. Pax Cowboys (Antonius)
16. Shilkor's Horde (shilkor)
17. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
18. Team Szesze (Szesze)
19. Kamino Clones (caminoi)
20. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
Szerkesztette: Rajna
több mint 13 éve
rataccess, gmail
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Meghívó ment, tied lesz Tibi csapata 😊Na, sehogy nemtom kiszedni Tibi csapatát, úgyhogy valakinek társownerré kéne válni ott, hogy ne kelljen új ligát csinálni. Az újaktól e-mail címeket kérek.Rajnarajaciani (kukac) yahoo (dot) com
Kitöltöttem a táblát, ha elég későn van a draft, szinte bármikor jó 😊Jakehomer
több mint 13 éve
majd valamelyik rúki megkapja Tibi helyét és kész.Én is ezt mondom, de csak társGMként mert törölni még az ő accountjával sem tudom.
kitöltöttem a táblát (mindenre igen) de nem tudom még mikor költözök vissza, meg mikor kell az öcsémnek a gép draftolni, szóval később majd módosítomHöri
több mint 13 éve
Na, sehogy nemtom kiszedni Tibi csapatát, úgyhogy valakinek társownerré kéne válni ott, hogy ne kelljen új ligát csinálni. Az újaktól e-mail címeket kérek.Rajnarajaciani (kukac) yahoo (dot) com
Kitöltöttem a táblát, ha elég későn van a draft, szinte bármikor jó 😊
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
majd valamelyik rúki megkapja Tibi helyét és kész.kitöltöttem a táblát (mindenre igen) de nem tudom még mikor költözök vissza, meg mikor kell az öcsémnek a gép draftolni, szóval később majd módosítom
több mint 13 éve
Na, sehogy nemtom kiszedni Tibi csapatát, úgyhogy valakinek társownerré kéne válni ott, hogy ne kelljen új ligát csinálni. Az újaktól e-mail címeket kérek.
több mint 13 éve
mindenkinek autodraft, aztán majd waiveren eldöntjük hogy leszHöriEz az igazi div. 1 mentalitás! 😀
több mint 13 éve
pörög a topic
több mint 13 éve
Elvileg én feljutottam ide. Mikor lesz valami draftféle?
több mint 13 éve
Ha egy év csúszással is, de jövök szomorítani a népet.
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
én is bronz utánItt lesz valami mozgás idén? atapapaja, szeretnék valamivel jobb szereplést bemutatni a tavalyi ezüst utánHöri
több mint 13 éve
Itt lesz valami mozgás idén? atapapaja, szeretnék valamivel jobb szereplést bemutatni a tavalyi ezüst után
több mint 13 éve
Én készen állok hogy a legmagasabb osztályban is megmérettessem magam 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Sziasztok! A saját fórumban már tettem ki végeredményt, ide a titeket érintő infó:A Div 2/B-ből feljutók zinedine5 (alapszakasz első) és Rataxes (bajnok).

több mint 13 éve
köszi a gratulációkataz elmúlt két évben a két itteni ligában 12 playoff meccsből 12 győzelem 😊
biztos könnyebb lett volna, ha 1/3-ra Rodgerst, Breest vagy Rice-ot viszem, de azért kellő waiverezéssel sikerült kompenzálni, meg nagyon más sérülésem nem is volt
azzal szerencsém volt, hogy Fucuval pont abban az egy fordulóban játszottam amikor meg lehetett verni, de hát ezért kell küzdeni az alapszakaszban
feljutás után egyből itt is sikerült nyerni szóval jövőre már tök mindegy mi lesz megvan a hall of fame 😊
höri meg taktikusan a végén a jobb draftpickre ment azért hagyta Jenningset 😀
több mint 13 éve
Örülök, hogy ezt tisztáztukAlamizsna csapattal harmadik hely, szép eredmény legjobb eredményem 😊
több mint 13 éve
- Ezt néztem be akkor csúnyán. My fault.
több mint 13 éve
jó a cucc amit szívsz csak kicsit hallucinálsz tőlerájátszás első köre:
#8 Greendale Human Beings: 266
#1 Team Szesze: 183
#5 Iron County Loosers: 235.5
#4 Paks 8ers: 191
#6 Óbuda Painkillers: 204
#3 Újpest Deadly Ogres: 246
#7 Sárbogárd Tractors: 255
#2 Hungarian Kolbasz's: 264
Elődöntő
#8 Greendale Human Beings: 251
#5 Iron County Loosers: 250
#3 Újpest Deadly Ogres: 207
#2 Hungarian Kolbasz's: 160
Döntő
#8 Greendale Human Beings: 215
#3 Újpest Deadly Ogres: 246
Bronzmeccs
#5 Iron County Loosers: 184
#2 Hungarian Kolbasz's: 258
egyéb kérdés? de a league menüpontnál a győztes neve alatt ott a final standings
több mint 13 éve
Hát a helyosztók győztesei nyomják a bronzmeccset, ha jól értem. Te meg Szesze vesztettetek.és ezt hol álmodtat haver?Fucu5. hely lesz az, vagy alattomos lefizetéssel elvetted tőlem a bronzot? 😊FucuA bronzmeccset mi játszottuk, már megbocsáss.szaba
több mint 13 éve
és ezt hol álmodtat haver?A bronzmeccset mi játszottuk, már megbocsáss.szabaGrat Ork szép volt...3. hely egy bajnoki cím után nekem azt hiszem, tökéletes :cool:Göbi5. hely lesz az, vagy alattomos lefizetéssel elvetted tőlem a bronzot? 😊Fucu