bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 8 éve
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra2024-es draftsorrend:
1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)
Szerkesztette: Rajna
több mint 13 éve
Talán bennmaradó csapat:QB: Brees, Henne
RB: Felix Jones, Ingram, Hardesty, Tate
WR: Roddy White, Santana Moss, Royal, Titus Young
TE: Winslow
DT: Ngata, Kelly
DE: Charles Johnson, Freeney
LB: Ray Lewis, Wake, Ryans, Leber, Barnett
CB: DeAngelo Hall, Jenkins, Bodden
S: Thomas, Dahl, Usama Young
K: Gostkowski
P: Colquitt
HC: Eagles
Remélem tudok majd erősíteni waiverről, különben könnyen bukó lehet az év.
több mint 13 éve
Íme az enyém:QB: Rivers, AlexSmith
RB: Gore, Bradshaw, Lynch, Tomlinson
WR: Boldin, Roy Williams, Jacoby Jones, Nate Washington
TE: Dallas Clark
DT: Idonije, Spencer Johnson
DE: Dumervil, Jarret Johnson, JJ Watt, Michael Johnson
LB: Keith Brooking, Bart Scott, Will Witherspoon - plusz itt is bevethető Doom és Jarret Johnson
CB: Trufant, Jonathan Joseph, Vontae Davis
S: Hope, Polamalu, Sean Jones
P: Sepu
K: Akers
HC: Chargers
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
szaba
10 543
Akkor már kiélvezem minden pillanatát az itt eltöltött időnek 😛QB - Rodgers, Beck (9/10) - A-Rod top5 pontszerző lehet, ha nem üt be a ménkű. Byeweeken alighanem szívok.
RB - Bush, McGahee, Ricky, Harrison (2/10) - Minden évben sikerül alulmúlni magamat ezen a poszton 😀 Ha Best megsérül, Harrison nem lesz rossz.
WR - Wallace, DeSean, Burleson (7/10) - A Wallace-Jackson duó elég jó, Burleson meg preseason királya volt a redzone-ban. Sztem úgyahogy rendben van ez a poszt.
TE - Graham, Watson (6/10) - Sztem Graham idén robbanthat. Kendrickset akartam behúzni hátrébb, nem jött be, Watson is megteszi.
DT - Suh, Babineaux (8/10) - Suh elvileg top3 DT, Babs jó közepes. Ezen nem fog múlni.
DE - D. Edwards, Coleman, Houston, Garay (6/10) - Kár, hogy Garay DE, DT-nek jobb lenne. Ha Edwards nem sérül meg jóideig, akkor ő jó. Coleman új csapatban van, de egy erős közepes lehet.
LB - Hawthorne, McIntosh, Chaney, S. Phillips (7/10) - 2. körben akartam egy jó MLB-t, de a jelöltjeim kimentek. Seahawks D sokat lesz a pályán, Hawthorne egy állat. Másik három közül lehet majd válogatni hetente.
CB - Grimes, Cason, Jammer (6/10) - Sztem Jammer két hét után ki lesz dobva. Grimes igencsak jó, Cason átlag. Megteszi.
S - Berry, Coleman (7/10) - Berryt nem kell magyarázni, a tények magukért beszélnek. Colemantől én sokat várok.
K - Feely - Tavaly is ő volt, bár sztem idén a TD futás elmarad, remélem a pontosság marad a tavalyi. Az offense meg jobb lett.
P - Lechler - Top3, de szinte mindegy ez a poszt.
HC - Saints - Juicy fruit.
Sztem a bennmaradáshoz ez elég kell, hogy legyen. Nyilván még jönnek sérülések, lesz pár underachiever, de nem gáz annyira. Egy jó 6,5-es lett ez.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
QB: Freeman, OgliRB: Moreno, Spiller, Demarco Murray
WR: Maclin, Meachem, AJ Green, L.Murphy, Cribbs
TE: Pettigrew
DT: Ratliff, Alualu, Unfairley
DE: Peppers, Bowers
LB: Pat Willis, Ruud, Joe Mays, Spikes, Von Miller
CB: Haden, DRC
S: Abe Elam, Nate Allen, Rahim Moore
K: Prater
P: Moorman
HC: Jets
Vicces csapat tele fiatallal. Ogli és Big Money nem veszíthet.
Ahhoz képest hogy semmit se készültem nem lett rossz. Az LB sor majd megnyeri a meccseket.
Végülis kiesni nem tudok 😛
több mint 13 éve
2 kérdés Igor csapata kapcsán1. hogy a rákban lett Sheard DT? Ezt melyik idióta paraszt espn informatikus találta ki?
2. hogy a rákban nem kapott Britt 6-8-10-20 meccses eltiltást a szezon elején?
több mint 13 éve
QB: PM (2/23), Orton (13/230) - Peyton a kertészel is hozza a 4000/25-ös évet, és idén visszajöttek a sérültek... Orton backupnak tökéletes.. ez erős.RB: Beanie (5/86), Sproles (18/311), Kendall Hunter (24/419) - minősíthetetlen.. ha Gore meghal, akkor Hunter nagy steal lehet. Asszem a returnerek közül fogok waiverelni.
WR: Andre Johnson (1/14), Britt (6/95), Amendola (14/239), Emanuel Sanders (22/383) - két szolid, TOP 10-es WR, és jók a backupok is.. ez is erős lesz.
TE: Kendricks (17/302) - tavaly még college ligában volt nálam... de a pre-szezonban jól nyomta, és TE-k között beválhat a fiatal játékos is a ligában.
DT: Justin Smith (3/39), Sheard (21/374), Kevin Williams (23/410) - lehet mondani hogy Smith helyett egy futó kellett volna... de akiket ott vinni lehetett volna, az már mind a necces kategóriába esett. Ha Smith 30-cal veri az összes többi DT-t (amit én várok tőle), akkor megérte... különben persze reach. A másik két gigasteal-lel ez is erős egység.
DE: Trent Cole (7/122), Suggs (8/131), Biermann (25/446) - hülye voltam, aszittem Biermann kezdő lesz.. Cole/Suggs persze elit, itt se lesz gond.
LB: Pos (4/59), DJ Williams (9/158), Mau (11/194) - somos hypolhatja a saját sorát, de ez a legütősebb LB-osztag... azt a 2-3 hetet, amíg DJ visszatér, kihúzzuk majd waiverről.
S: Roman Harper (10/167), Ed Reed (19/338), Erik Coleman (20/347) - ha nem tévedik Coleman kezdő SS lesz Detroitban.. a másik két nevet pedig nem kell magyarázni. Talán nem lesz elit osztag.. de minimum átlagos, és ha Reed kibírja sérülés nélkül, még jobb is lehet.
CB: Bryant McFadden (15/266), Aaron Ross (16/275), Leon Hall (26/455) - két szar kezdő CB jó védelmekben, remélem halmozzák a tackleszámokat.. Hall meg ilyen későn szintén steal.
K, P, HC - Ravens, Longwell, Jon Ryan. Igazából tökmindegy... a késői köröket tekintve jó nevek.
Az RB poszt katasztrófa.. oda 1 jó waiver/trade kell majd.. de anélkül is PO-t várok. Ha azt a posztot sikerül megerősíteni, akkor pedig az érem a minimális cél.
Ezúttal értékeljen más 😛
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Romo (jó, csak nincs backup)Peterson, Forte, Starks (jó)
Knox, Branch, S.Smith(PHI), Armstrong, Bennett (gyenge)
Gronkowski (jó)
Seymour, Jenkins (átlag)
Tuck, Allen, Quinn (brutál)
Beason, Lofton, Washington, Butler (ha Beason felépül absz jó)
Flowers, Griffin, Munnerlyn (meglátjuk)
Atogwe, Landry, Chancellor (elmegy)
Tynes, Mesko, Giants (mind1)
Sajna egyszer elment a netem kb 5 percre pont akkor amikor én jöttem 2x egymás után, így a Jacobs+Suh páros helyett lett a Starks-Knox 😕
Összességében nem rossz azért, cél a PO.
több mint 13 éve
QB: Cutler, Dalton - erős közepes, Cutler ki fog idegelni, az tutiRB: McCoy, Mathews, Benson, Karim - 3 kezdő futó, Karim meg szerintem viszonylag sok szerepet kaphat MJD sérülése miatt, ez fasza lett
WR: Dez Bryant, James Jones, Decker, Roscoe Parrish - Bryant fasza lesz, a többi totál lutri, nem túl erős...
TE: Keller - a top TE-ek kimentek, mindegy
DT: Langford, Liuget - két 3-4-es DE, még jól is elsülhet
DE: Andre Carter, Dorsey, Robison - fogalmam sincs, mi lesz Carterrel, elméletileg 4-3-ban jó lehet, Robison meg szerintem állat lesz
LB: Timmons, Greenway, David Harris, Akeem Ayers - a kezdő trió brutál, két top 10 LB minimum, de én Harristől is sokat várok idén
CB: Quin, Brandon Carr, Lowery - Quin a szokásos pozíciós trükköm, Carr stabil, de nem extra, ha Lowery kezdő FS lesz a Jags-nél, akkor öröm van
S: Mikell, Kenny Phillips, DeCoud - a kezdő páros ütős, DeCoud elmegy
K: Hanson - jó lesz a Detroit offense
P: Zastudil - szar lesz a Cards O, Zastudil meg 2 éve a legtöbb in 20 puntot rúgta, mielőtt megsérült
HC: Rams - 6 win tuti a csoportban 😊
Összességében elégedett vagyok, talán végre PO lesz.
több mint 13 éve
Szóval.QB: Sanchez, T-Jack. Ezt leszartam, mivel kimentek az igazán jók mindig, Elit terveztem de róla is lemaradtam, Sanchez jó lesz game managernek 😊
RB: Arian, Run DMC, Addai, M. Barber. Ez elég ütős, Arian kellett mert Cj kiment a pofám előtt, Run DMC kihagyhatatlan volt a második kör végén, Addai meg mikor jött már rég egyetlen használható RB-ként volt meg. Barber meg remélem lenyomja Fortét, de így is vannak hárman akik jók.
WR: Bowe, Harvin, Danario, Benn. Jó duó ez is, Bowe a tavalyi után tarthatna valamit, Harvin meg nagyon jó lesz Rice hiányában remélem. Danario és Benn meg cserék, hátha az egyik bejön.
TE: Witten. Top3 TE stabilan, nincs itt se gond.
DT: Puha, Jason Jones. Nem rosszak, de nem is jók, összességében átlag alatti kettős, de mindegy.
DE: Mathis, Shaughnessy, Hardy. Nekem tetszik, királyak a kezdők, Hardyban van potenciál.
LB: Bradie James, Farrior, Geno Hayes, Black. Ez gyengébb, mint kéne, de ez van. Valahol szarnak is kell lenni 😀
CB: Finnegan, Talib, Gamble. Finnegan és Talib nagy királyok, top5 CB mindkettő 😛 Gamble meg szar, viszont stabil kezdő, ergo aranyat ér.
S: Huff, Greene, Spievey. Huff a sok jó S egyike, Greene Landry miatt szabadabban mozoghat, így javul tavalyról, Spievey meg fasza. Stabil, átlagos egyég.
K: Bryant. Mindegy.
P: Graham. Méginkább.
HC: Titans coach. Munchak jóarc.
Összességében a D elég silány, de majd kakaózzuk FA-ról, oda mindig sok ember van, az O viszont igen fasza a QB posztot leszámítva. Persze sérülés ellen nincs senki beoltva.
több mint 13 éve
soso... necces a bennmaradás, de hátha..a padom pár éve ütős kezdő lett volna, mára már inkább imádkozós
BigBen, McCoy
Steven Jackson, Pierre Thomas, Stevan Ridley
Colston, Lee Evans, Braylon Edwards, Driver
Hernandez
Rubin, Warren, Shaun Rogers,
John Abraham, Cliff Avril, Shaun Ellis,
Mayo, Clay Matthews, LaMarr Woodley, Joey Porter
Charles Woodson, Richard Marshall, Terence Newman
Tyvon Branch, Pat Chung, Ryan Clark
Folk, Masthay, Lions
több mint 13 éve
bajnokcsapatBrady, Stanzi
Best, Grant, Ronnie Brown, Bernard Scott
Fitzgerald, Holmes, Ochocinco, MSW
Marcedes L.
Dareus, Mebane
JPP, Kerrigan, Haralson
McClain, Brackett, Mason Foster, Hali
Powers, Tim Jennings, Chris Carr
Adrian Wilson, Weddle, Leonhard
Chiefs coach
több mint 13 éve
adj emil és meg a meghívó. nagyon gyorsancarvus[k]freemail.hu
űharomt
|
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
adj emil és meg a meghívó. nagyon gyorsanű
több mint 13 éve
fasza, már csak vhogy a ligát kéne látnom, ha már 1/1 vok... 😊
|
több mint 13 éve
be lehet már lépni, gyertek 😊Hurkahánykor kezdünk? 8-9?
illetve nálam vmi gond van, mert nem látom a ligát...valszeg user error lesz 😊
|
több mint 13 éve
be lehet már lépni, gyertek 😊
több mint 13 éve
mivel 3. vagyok ezért aggódhatok, hogy Jonas Mouton és Jerry Hughes is pont kimegy az első pickem előtt
több mint 13 éve
Holnap sajnos nem tudok net közelben lenni a draft alatt, ezért nálam autodraft lesz. Elnézést kérek mindenkitől.
több mint 13 éve
szaba
10 543
Király, köszi.Draftsorrend hogy lesz?szaba1. divat
2. szesze
3. ork
4. szaba
5. hurka
6. rajna
7. fucu
8. atapapa
9. visi_b