bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 8 éve
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra2024-es draftsorrend:
1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)
Szerkesztette: Rajna
több mint 13 éve
Gratulálok Höri, esélyem se volt.atapapathx. hogy nem lett Brady 1/1, ez mindenki számára kritika 😀
több mint 13 éve
Nem volt időm állítani, ez megobsszulta magát, de úgyse nyertem volna.
több mint 13 éve
Grat Dodo!Ahhoz képest h mennyire gázul indult, és pont a 2 húzóemberem nem hozta magát (BigBen+Mayo) nem is rossz... most viszont waivereznem kell ezerrel...
több mint 13 éve
én nem...gondoltam h itt is leszopok a jó draftom után... 😊MNF-ek előtt kicsit aggódtam, főleg a BJGE-Burnett-Clemons trió miatt. Aztán hárman hoztak 17 pontot, szerencsére.somoskovig3. legtöbb ponttal kaptál ki, ha ez vígasztal! 😊nekem is teccet...azé grat 😊Divat
Én viszont nyertem, szerencsére nem volt MNF-csoda, 250 pont két nullázós emberrel, nem rossz kezdésnek.somoskovig
|
több mint 13 éve
MNF-ek előtt kicsit aggódtam, főleg a BJGE-Burnett-Clemons trió miatt. Aztán hárman hoztak 17 pontot, szerencsére.nekem is teccet...azé grat 😊DivatFákin...ha a futópárosom nem betlizik, akkor meg lett volna a nyitány...grat Igor3. legtöbb ponttal kaptál ki, ha ez vígasztal! 😊
Azért a fáj a 2. legtöbb ponttal kikapni 😕Göbi
Én viszont nyertem, szerencsére nem volt MNF-csoda, 250 pont két nullázós emberrel, nem rossz kezdésnek.somoskovig
több mint 13 éve
nekem is teccet...azé grat 😊Fákin...ha a futópárosom nem betlizik, akkor meg lett volna a nyitány...grat Igor3. legtöbb ponttal kaptál ki, ha ez vígasztal! 😊
|
több mint 13 éve
Na, az all time TTT-Tyr párharcot sikerült 4:3-ra szépíteni 😊
több mint 13 éve
Fákin...ha a futópárosom nem betlizik, akkor meg lett volna a nyitány...grat Igor3. legtöbb ponttal kaptál ki, ha ez vígasztal! 😊
Én viszont nyertem, szerencsére nem volt MNF-csoda, 250 pont két nullázós emberrel, nem rossz kezdésnek.
több mint 13 éve
Fákin...ha a futópárosom nem betlizik, akkor meg lett volna a nyitány...grat IgorAzért a fáj a 2. legtöbb ponttal kikapni 😕
több mint 13 éve
Szaba így is úgy is kiesik 😀 Szóval nem védjük csak a lelkét ápoljuk egy egészen kicsikét 😂
több mint 13 éve
szaba
10 543
Nem megvéd, csak tisztán láttatja a nagy hőstettedet. 😊Bazz, lehidalok.. megvéditek szabát. 😕Kifogások, cöcöcö.mondjuk keeperben 14 csapatos a liga, itt meg 18Höri
Keeper csapatomban dettó kezdett Berry és Hawthorne (meg egy 2 pontos Pollard, facepalm), és így csináltam 252.5 pontot, ráadásul úgy, hogy még hátra van Brady és BJGE.
Ha kevés vagy a ligához kisfiú, még lemondhatsz más javára... 😛Igor
Jó nem kell a 300 pont.. ettől még nyerhetett volna szaba, két outtal is. Ahogy a mester mondta: "S(h)abba dont rank" 😛
http://www.youtube.com/watch?v=tI3AKflrBnMIgor
több mint 13 éve
Bazz, lehidalok.. megvéditek szabát. 😕mondjuk keeperben 14 csapatos a liga, itt meg 18HöriMég Hawthorne-nak kéne egy IR, aztán mehetnék is a div. 2. topikba.szabaKifogások, cöcöcö.
Keeper csapatomban dettó kezdett Berry és Hawthorne (meg egy 2 pontos Pollard, facepalm), és így csináltam 252.5 pontot, ráadásul úgy, hogy még hátra van Brady és BJGE.
Jó nem kell a 300 pont.. ettől még nyerhetett volna szaba, két outtal is. Ahogy a mester mondta: "S(h)abba dont rank" 😛
http://www.youtube.com/watch?v=tI3AKflrBnM
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
grat Szesze, mindent elmond a csapatomról, hogy college fantasyban, ami DST-s, több pontot szereztem 😂Hurkaköszi, hát tényleg nem alkottál vmi hatalmasat a héten, de lesz ez még jobb is. Az én csapatom nagyjából hozta magát, ezt a teljesítményt minden héten elfogadnám 😊
több mint 13 éve
szaba
10 543
Téged tuti elkenlek. Berakom Grossmant aztán fel is adhatod.Kifogások, cöcöcö.Az gáz. Így sokat gyengül a csapatod.visi_bMég Hawthorne-nak kéne egy IR, aztán mehetnék is a div. 2. topikba.szaba
Keeper csapatomban dettó kezdett Berry és Hawthorne (meg egy 2 pontos Pollard, facepalm), és csináltam 252.5 pontot, úgy hogy még hátra van Brady és BJGE.
több mint 13 éve
mondjuk keeperben 14 csapatos a liga, itt meg 18Kifogások, cöcöcö.Az gáz. Így sokat gyengül a csapatod.visi_bMég Hawthorne-nak kéne egy IR, aztán mehetnék is a div. 2. topikba.szaba
több mint 13 éve
Kifogások, cöcöcö.Még Hawthorne-nak kéne egy IR, aztán mehetnék is a div. 2. topikba.szabaKirály, Eric Berry IR.szabaAz gáz. Így sokat gyengül a csapatod.visi_b
Ha kevés vagy a ligához kisfiú, még lemondhatsz más javára... 😛
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
szaba
10 543
Még Hawthorne-nak kéne egy IR, aztán mehetnék is a div. 2. topikba.Király, Eric Berry IR.szabaAz gáz. Így sokat gyengül a csapatod.visi_b
több mint 13 éve
Király, Eric Berry IR.szabaAz gáz. Így sokat gyengül a csapatod.
több mint 13 éve
szaba
10 543
Király, Eric Berry IR.
több mint 13 éve
grat Szesze, mindent elmond a csapatomról, hogy college fantasyban, ami DST-s, több pontot szereztem 😂
több mint 13 éve
we will seeJo bakker, egy meccs előnyt adok nektek. Csak azért, hogy ne arra fogjátok, hogy nem voltam nagylelkű.szabaSzép kezdés. ESPN-nek a joédes anyját. Elég korán kezdődnek a sérulések...szabaTetszett volna figyelni a twittert 😛
feladat teljesítve: Szaba elverve 😊 (hacsak nem mákolja be mint a Jets)Fucu
több mint 13 éve
szaba
10 543
Jo bakker, egy meccs előnyt adok nektek. Csak azért, hogy ne arra fogjátok, hogy nem voltam nagylelkű.Szép kezdés. ESPN-nek a joédes anyját. Elég korán kezdődnek a sérulések...szabaTetszett volna figyelni a twittert 😛
feladat teljesítve: Szaba elverve 😊 (hacsak nem mákolja be mint a Jets)Fucu
több mint 13 éve
Szép kezdés. ESPN-nek a joédes anyját. Elég korán kezdődnek a sérulések...szabaTetszett volna figyelni a twittert 😛
feladat teljesítve: Szaba elverve 😊 (hacsak nem mákolja be mint a Jets)
több mint 13 éve
szaba
10 543
Szép kezdés. ESPN-nek a joédes anyját. Elég korán kezdődnek a sérulések...