bowl.hu div. 1.

15 feliratkozó

több mint 9 éve
Rajna Tennessee Titans 7 998 — Nega Scott
Draft időpont: 2025. szeptember 2. kedd 20 óra

2025-ös draftsorrend:

1. hrabovszki
2. New England ETO (dr0725)
3. Kartal City Chiefs (eaglesmcnabb)
4. CartmanTeam (cartman023)
5. Komáromi Repülők (newyorkjet)
6. Hangover Boyz (Igor)
7. Southside Guerillas (zinedine5)
8. Kispest KEAC (gabokocka)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. BKV Conductors (Rajna)
11. Csongrád Raiders (Leon78)
12. Susogós Mackók (Toto21)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
15. Pax Cowboys (Antonius)
16. Shilkor's Horde (shilkor)
17. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
18. Team Szesze (Szesze)
19. Kamino Clones (caminoi)
20. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)

Szerkesztette: Rajna
több mint 13 éve
DODO92 Green Bay Packers 185 — Packers fan
több gyenge teljesítmény volt a csapatomban, de így is 220 pont, de még ennyivel sem volt esélyem a traktorok ellen gratOrk
Köszönöm! Az volt most a szerencsém, hogy az LB-eim és a CB-eim végre azt hozták, ami várható volt tőlük, így fel tudták venni a versenyt a brutális LB soroddal. A csapatom eddig minden fordulóban egyre több pontot szerzett, remélem nem áll meg ez a tendencia, vagy legalább elkezd stagnálni ezen a szinten.
több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 269 — Ajmo Vatreni
Egyetlen ponttal bukó....és DeaSean megállt 99 yardnál😊))) gyönyörűGöbi
Nincs mit szépíteni, iszonyú nagy mákom volt.
Kevés ponttal, éppen hogy nyertem.zinedine5
Mégse nyertem. Mára X-lett.
több mint 13 éve
Ork Indianapolis Colts 1 904 — Manningless
több gyenge teljesítmény volt a csapatomban, de így is 220 pont, de még ennyivel sem volt esélyem a traktorok ellen grat
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
igen boldog vagyok, hogy akkor nincs net egy napig mikor 1. vagyok waiveren 😀

több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Hát ez szopó, 0 pontos punter és DT, 1 pontos LB, 2 pontos LB... ezen el is ment a meccs. Grat Soldi!
Több mint 30 pont kéne (biztos vannak még Soldinál plusz pontok is), akármennyire nagy király Zsepepe és Peanut, ez már nem lesz meg szerintem sajna.Igor
Köszi!

Számomra még édesebb a siker, hogy Steelers bye weeken verlek meg, azaz ilyen Gabbertökkel Big Ben helyett. 😛Soldados
Nem mintha ez Gabberten múlt volna.. pont a nulla pontos punter, és még egy LB hiányzott.
Nem baj, a PO-ban visszakapod 😛Igor
Már ha bejutsz. 😛

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 596 — No 1 Lijiao Gong fan
Hát ez szopó, 0 pontos punter és DT, 1 pontos LB, 2 pontos LB... ezen el is ment a meccs. Grat Soldi!
Több mint 30 pont kéne (biztos vannak még Soldinál plusz pontok is), akármennyire nagy király Zsepepe és Peanut, ez már nem lesz meg szerintem sajna.Igor
Köszi!

Számomra még édesebb a siker, hogy Steelers bye weeken verlek meg, azaz ilyen Gabbertökkel Big Ben helyett. 😛Soldados
Nem mintha ez Gabberten múlt volna.. pont a nulla pontos punter, és még egy LB hiányzott.
Nem baj, a PO-ban visszakapod 😛

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Egyetlen ponttal bukó....és DeaSean megállt 99 yardnál😊))) gyönyörűGöbi
Nincs mit szépíteni, iszonyú nagy mákom volt.
Kevés ponttal, éppen hogy nyertem.
több mint 13 éve
TyR New England Patriots 276 — Mad, Bad & Dangerous to Know
Kösz a meccset Danna (mind a kettőt 😊 )!
több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Ez nagyon lol lenne, ha megnyerném, de sztem nem fogom 😊Rajna
Végül sikerült megtartani az előnyt... Köszi a meccset! 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Göbi Indianapolis Colts 771 — Retired WR
Egyetlen ponttal bukó....és DeaSean megállt 99 yardnál😊))) gyönyörű

több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 867
Az már komédia, amit visi csapata évről évre hoz ellenem...
több mint 13 éve
0-4, de közel a playoffHöri
Jó, hogy kicsi az esélyed így az MNF előtt, de ne jinxeljük el a W-met 😊Jakehomer
nincs esélyem Tim Jennings ellen.

de tök8 mert ha kiesnék, bővítjük a létszámot 20-ra.

több mint 13 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 429 — Panthers fan
0-4, de közel a playoffHöri
Jó, hogy kicsi az esélyed így az MNF előtt, de ne jinxeljük el a W-met 😊

Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Úgy nézem kicsit elsiettük a gratulációt/köszönetnyilvánítást 😊 Bőven nyílt még a meccs...Rataxes
Ez nagyon lol lenne, ha megnyerném, de sztem nem fogom 😊

több mint 13 éve
Szesze New York Giants 21 836 — Giants fan
Az a baj, h nem csak a játékosaim szerepelnek kibaszott gyengén, hanem én magam is.. Elfelejtettem kicserélni Brownt és Bradshawt és persze a Cobb-Meachem csere is már rég esedékes lett volna, fogalmam sincs miért nem léptem meg végül.. és persze amikor Jammert kiveszem a kezdőből egyből 21 pontot csinál.
Ezekkel együtt is egy fos lenne a teljesítményem, de a héten elég lett volna.
több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Köszi!

Számomra még édesebb a siker, hogy Steelers bye weeken verlek meg, azaz ilyen Gabbertökkel Big Ben helyett. 😛

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Átszàmolás előtt még vezettem....szèp hogy a punterek közötti különbsèg miatt szopok!Göbi
egyelőre. mondjuk elég gyenguszak vagyunk mindketten. LB sorok, viccek, nálam a két safety 6 pont. Botrányos.
több mint 13 éve
Göbi Indianapolis Colts 771 — Retired WR
Átszàmolás előtt még vezettem....szèp hogy a punterek közötti különbsèg miatt szopok!

több mint 13 éve
Úgy nézem kicsit elsiettük a gratulációt/köszönetnyilvánítást 😊 Bőven nyílt még a meccs...

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
A srácok épp annyit adnak ki magukból amennyit szükséges 😛 Kösz!

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Rata kapott egy Wt, pedig ő is szar volt, de nálam az egész offense kuka 😀 Gore és Fitz tűrhető de ennyi. Benchelést is elcsesztem, de neme zen múlott, grat.

több mint 13 éve
0-4, de közel a playoff

több mint 13 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 596 — No 1 Lijiao Gong fan
Több mint 30 pont kéne (biztos vannak még Soldinál plusz pontok is), akármennyire nagy király Zsepepe és Peanut, ez már nem lesz meg szerintem sajna.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 255 — #neverpunt
Fucu, gratu.

Egy hét alatt ledobott egy százast a csapatom 😀

több mint 13 éve
Szesze New York Giants 21 836 — Giants fan
Hodges elvileg két puntot is In20ra úgott, nem vágom miért nem írták be espn-en a pontokat érte..Szesze
Ezt illene tudni annak aki Div 1-es 😛 az inside 10/20 pontokat mindig egy-két nap késéssel kapja meg a punter.Igor
Azt tudom, h nem azonnal adják, de eddig mintha ennyi idő után már beírták volna. Mondjuk az is igaz, h eddig nem hiszem, h volt olyan meccsnap amikor csak a punterem lépett pályára, így annyira nem figyeltem meg 😊 Azért kibírom holnapig valahogy.
Hm, még jó h körülnéztem az LBk között, fura h Rolando McClain senkinek nem kellett még a padra sem eddig. 202 snapet volt fent és amúgy is jól játszik idén. Eddig elég kevés volt a tackle-je, de remélem majd mostantól beindul 😊