bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 8 éve
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra2024-es draftsorrend:
1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)
Szerkesztette: Rajna
több mint 13 éve
Elég szoros lesz az Old Men's Classic 😊 Valahol azt olvastam hogy Stewie esetleg kezd, de ezt úgy tűnik benéztem.
több mint 13 éve
szaba
10 543
Felhúzhatja a joédes anyját karora az espn. Hawthorne inaktív, de mindezt egy P betűvel a neve mellett jelzik.
több mint 13 éve
CJ rulezEddig összesen 6 ponttal csinált többet a kezdőm, mint a padom :mad:atapapaszerencsére egyelőre Hurkánál is ez a helyzet 😉Szesze
több mint 13 éve
Eddig összesen 6 ponttal csinált többet a kezdőm, mint a padom :mad:atapapaszerencsére egyelőre Hurkánál is ez a helyzet 😉
több mint 13 éve
Eddig összesen 6 ponttal csinált többet a kezdőm, mint a padom :mad:
több mint 13 éve
szaba
10 543
Szerencséd, hogy nem ellenem kezdesz, mert elmenne a kedved az egésztől 😀rasszista...zárjuk ki! 😀jó hát akko ez alap bukó számodra....Vick >>>sajtfejű áronkaLOL. Ne lepődj meg ha a 100 milliós sintéred IR-en fejezi be a szezont. 😀szaba
sztem még időbe add fel inkább, úgy talán jobban jársz... 😉Divat
nah közbe kicsit pofoztam a csapaton, egész szép kis playákat szedtem össze FA-ról...RESZKESS KOXOS!!!Divat
több mint 13 éve
rasszista...zárjuk ki! 😀LOL. Ne lepődj meg ha a 100 milliós sintéred IR-en fejezi be a szezont. 😀szabaDehogy is. Rodgersbe. 😊szabajó hát akko ez alap bukó számodra....Vick >>>sajtfejű áronka
nah közbe kicsit pofoztam a csapaton, egész szép kis playákat szedtem össze FA-ról...RESZKESS KOXOS!!!
|
több mint 13 éve
szaba
10 543
LOL. Ne lepődj meg ha a 100 milliós sintéred IR-en fejezi be a szezont. 😀jó hát akko ez alap bukó számodra....Vick >>>sajtfejű áronkalegalább te hiszel saját magadba... 😉DivatDehogy is. Rodgersbe. 😊szaba
több mint 13 éve
jó hát akko ez alap bukó számodra....Vick >>>sajtfejű áronkaDehogy is. Rodgersbe. 😊szabacöcöcö... Ez nem bugos játék, szóval kezdhetsz félni.szabalegalább te hiszel saját magadba... 😉Divat
sztem még időbe add fel inkább, úgy talán jobban jársz... 😉
|
több mint 13 éve
Jó elemzés, abból a szempontból nagy szarban voltam, hogy 2 húzás után 50 pihi jött..remélem, a PO meglesz
több mint 13 éve
Kicsit jobban megnézve a csapatokat arra jutottam, h elégedett lehetek a drafttal, jelenleg Top 5-be helyezem a csapatom, ha a net nem szopat meg és be tudom húzni a Jacobs+Suh párost akkor még ennél is jobb lett volna, azért ez még mindig kurvára bosszant.. Persze még sok minden fog változni, de mindenképp a PO a cél.
több mint 13 éve
szaba
10 543
Dehogy is. Rodgersbe. 😊legalább te hiszel saját magadba... 😉DivatSzabát biztosan megelőzöm, szal nem lesz itt gond!!!! 😊cöcöcö... Ez nem bugos játék, szóval kezdhetsz félni.szaba
Divat
több mint 13 éve
legalább te hiszel saját magadba... 😉Szabát biztosan megelőzöm, szal nem lesz itt gond!!!! 😊cöcöcö... Ez nem bugos játék, szóval kezdhetsz félni.szaba
Divat
|
több mint 13 éve
köszi az értékelést somos, bár tegnap este nagyon szarnak tűnt a csapatom, de most már kicsit bizakodóbb vagyok, mintha még normális depthem is lenne 😊 A WR állomány tényleg kicsit kevés
több mint 13 éve
Danna's Patriots:Sztem reális amit írsz... így sikerült. Sajnos 16.-nak mikor draftoltam már nem volt használható futó, így is örültem h legalább SJ-t megkaptam... Évek óta nem vok szerencsés O terén, így marad a D akik eddig bent tartottak, remélem idén is megteszik, bár necces... nem is kicsit. :/
Az egész offense elég kérdőjeles BB-t leszámítva, SJ szerintem kevésbé lesz használva (JMD + Cadillac), Evans és Edwards megjósolhatatlan, Hernandez meg sok yard, kevés TD. A DL nem rossz, főleg Rogers-szel, az LB-sorban viszont a sok 3-4-es OLB visszaüthet, annyit nem ér a sack, mint a stabil 8-10 tackle. Safety páros igen brutál, viszont Marshall csak nickel CB lesz.
somoskovig
több mint 13 éve
szaba
10 543
Szabát biztosan megelőzöm, szal nem lesz itt gond!!!! 😊cöcöcö... Ez nem bugos játék, szóval kezdhetsz félni.
Divat
több mint 13 éve
Hungarian Kolbasz's:azért nem Kolb, mert csak 😀 egy QB-WR párost akartam, de a szemét Höri kivitte Larry-t, így Kolbi sem jött.
Az offense rendben van, bár hogy nem Kolb az irányító, azt nem is értem... Roberts meg számomra megjósolhatatlan, depth pedig nulla. Defense érdekes, két rookie DE, két rookie CB, bátor. Többi poszt is erős, de nem kiugró, bár a Cards-szekció jó lehet.somoskovig
Még mindig nem látom jónak a csapatot remélem idén végre elég lesz a bentmaradáshoz
több mint 13 éve
Tibor!sajna későn kaptunk észbe, és ez miatt le is csúsztam a draftról(1/1- Vicket leszámítva), de már átvettem a sötét zalai teamet, és igyexem a körülmények ellenére bentmaradni...Szabát biztosan megelőzöm, szal nem lesz itt gond!!!! 😊
Valami baj lehet a beállításokkal, mert Divat csapata helyett az enyém (Dark Zala Oilers) szerepelt a drafton (meg is kaptam emailben a draft végeredményét 😀 ), bár már nem vagyok tagja a ligának. 😊xrace77
Vicket leszámítva bárki vihető!!! ne kíméljetek a trade ajánlatokkal...
|
több mint 13 éve
xrace77
4 515
Tibor!Valami baj lehet a beállításokkal, mert Divat csapata helyett az enyém (Dark Zala Oilers) szerepelt a drafton (meg is kaptam emailben a draft végeredményét 😀 ), bár már nem vagyok tagja a ligának. 😊
több mint 13 éve
Allenville-i Smasszerek:2 safetyt is pánik módban választottam, néhány másodpercem volt rá.
Jó az offense, bár elég bátor dolog Henne két fő célpontját betenni, de időnként be is jöhet a dolog. A védelemben fő kérdés az egészség, Dunlap, Sanders és D'Qwell sem tartóssági világbajnokok, de ha bírják, akkor jó lesz a defense is. McBride szép pick, Polard viszont nem nagyon lesz egyelőre kezdő.
somoskovig
A MIA-s kritikádat akceptálom, bár Marshallt az 5. körben már be kellett húznom, bízom abban hogy észhez tér idén, Bess meg vissza is hord néha.
több mint 13 éve
PM-mel mi a baj? A tobbivel egyetertek nagyjabol... Azert egy pontszam/ranking/olyasmi ertekeles jo lett volna ki lesz PO-s es ki esik ki Tibin/szaban kivul 😊IgorAzt megírhatod Te is, én nem láttam át egyszerre a 18 csapatot. 😊
több mint 13 éve
PM-mel mi a baj?Igortalán ez
http://mike-freeman.blogs.cbssports.com/mcc/blogs/entry/6264363/31746257
több mint 13 éve
PM-mel mi a baj? A tobbivel egyetertek nagyjabol... Azert egy pontszam/ranking/olyasmi ertekeles jo lett volna ki lesz PO-s es ki esik ki Tibin/szaban kivul 😊
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Én az enyémmel teljesen egyet értek. Idén úgy döntöttem, h a WR posztot kicsit beáldozom és majd hátsó körökből szedek fel egy két sleepert, de sajnos csak az első fele jött össze 😊 Starks helyett Jacobs lett volna, ha nem megy el a netem, úgy sztem még ütősebb lenne az RB sor, a DL-be pedig Suh lett volna (Knox helyett, akivel nem vesztettem volna sokat), az is nagy upgrade lett volna ehhez képest.. Azért így sem rossz.