bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 9 éve
Draft időpont: 2025. szeptember 2. kedd 20 óra2025-ös draftsorrend:
1. hrabovszki
2. New England ETO (dr0725)
3. Kartal City Chiefs (eaglesmcnabb)
4. CartmanTeam (cartman023)
5. Komáromi Repülők (newyorkjet)
6. Hangover Boyz (Igor)
7. Southside Guerillas (zinedine5)
8. Kispest KEAC (gabokocka)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. BKV Conductors (Rajna)
11. Csongrád Raiders (Leon78)
12. Susogós Mackók (Toto21)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
15. Pax Cowboys (Antonius)
16. Shilkor's Horde (shilkor)
17. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
18. Team Szesze (Szesze)
19. Kamino Clones (caminoi)
20. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
Szerkesztette: Rajna
több mint 13 éve
Bowman kiegyenlített, Ginn pedig megsérült, de előtt volt 1 pontja, így 251-250 a vége.csak az átszámolás ki ne nyírjon
több mint 14 éve
Sajnos akkor kiesés lett idén, nem hiszem, hogy bárkinek is fogok innen hiányozni, de bízom benne, hogy nemsokára ismét ebben az osztályban szerepelhetek : sok sikert mindenkinek a továbbiakban
több mint 14 éve
én is miattad estem ki...bár én már a "draftkor" tudtam mindezt 😀Köszi!ha csak nem történik vmi extra, akkor barátkozhattok a gondolattal h jövőre is boldogítalak titeket. 😛Grat Danna, szinte biztos voltam benne, az alsóház 2. legtöbb pontját szereztem a fordulóban, na ki ellen? Hát persze, hogy a legtöbb pontot szerző ellen...
már csak azt nem tom, h miért nem lehetett ezt az alapszakaszban is megtenni, miért kell paráznom a bennmaradás miatt. 😊Danna
De összességében is stimmel a szezonhoz, hogy kaptam kétszer 250 pontot a két alsóházi meccsen...somoskovig
Szezon végére összeszedték a srácok magukat, pedig egy lyukas garast nem adtam volna azért h bent maradok.
Sajnálom h pont miattam estél ki... 😕Danna
|
több mint 14 éve
Köszi!ha csak nem történik vmi extra, akkor barátkozhattok a gondolattal h jövőre is boldogítalak titeket. 😛Grat Danna, szinte biztos voltam benne, az alsóház 2. legtöbb pontját szereztem a fordulóban, na ki ellen? Hát persze, hogy a legtöbb pontot szerző ellen...
már csak azt nem tom, h miért nem lehetett ezt az alapszakaszban is megtenni, miért kell paráznom a bennmaradás miatt. 😊Danna
De összességében is stimmel a szezonhoz, hogy kaptam kétszer 250 pontot a két alsóházi meccsen...somoskovig
Szezon végére összeszedték a srácok magukat, pedig egy lyukas garast nem adtam volna azért h bent maradok.
Sajnálom h pont miattam estél ki... 😕
több mint 14 éve
Kétszer elverem egy szezonban Szeszét. Ez arra elég, hogy van egy esélyem a bronzra. :oszabaPont a POra fogytam el teljesen 😕 Grat.
több mint 14 éve
Elég komoly winnel mehetek az 5. helyért, két szezon, egy bajnoki cím és legrosszabb esetben egy 6. hely, nem rossz :cool:
több mint 14 éve
Kétszer elverem egy szezonban Szeszét. Ez arra elég, hogy van egy esélyem a bronzra. :o
több mint 14 éve
Akkor bennmaradtam! :cool: Köszi!

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
ata: igen, te bentmaradtál.Ez van, remélem, jövőre visszatérek, addig meg kénytelen leszel beérni 2 zakóval a keeperben. 😀
Soldi: hmm.. jó, hogy nem lett átállítva.. így Soldi Hurkával meccselt Divat helyett.. de mivel a pontszámod bőven elég lett volna mindkettejük ellen, nem oszt/szoroz a dolog.
A négy kieső: TTT, Hurka, Divat és somos (ouch) - ilyen sorrendben hátulról előre (18-15.)Igor
több mint 14 éve
ata: igen, te bentmaradtál.Soldi: hmm.. jó, hogy nem lett átállítva.. így Soldi Hurkával meccselt Divat helyett.. de mivel a pontszámod bőven elég lett volna mindkettejük ellen, nem oszt/szoroz a dolog.
A négy kieső: TTT, Hurka, Divat és somos (ouch) - ilyen sorrendben hátulról előre (18-15.)
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
Igazából azt sajnálom, hogy Rodgers így legyalázta magát szezon végére, de várható volt, hogy nem hoz 40 pontos átlagot egész idényben.Csak magatokat hibáztathatjátok amiért meghagytátok nekem 1/13-ra (?) Tom Brady-tHöriha ma Bowman nem csinál 19 ponttal többet, mint Ginn, akkor bejutok a döntőbe.Ez az egész divíziót leminősíti. Jövőre nem lesz div1, div2/c néven futunk tovább. 😀szaba
#8 helyről 😛
pedig Visinél volt Brees...Höri
több mint 14 éve
Csak magatokat hibáztathatjátok amiért meghagytátok nekem 1/13-ra (?) Tom Brady-tha ma Bowman nem csinál 19 ponttal többet, mint Ginn, akkor bejutok a döntőbe.Ez az egész divíziót leminősíti. Jövőre nem lesz div1, div2/c néven futunk tovább. 😀szaba
#8 helyről 😛
több mint 14 éve
ha ma Bowman nem csinál 19 ponttal többet, mint Ginn, akkor bejutok a döntőbe.Ez az egész divíziót leminősíti. Jövőre nem lesz div1, div2/c néven futunk tovább. 😀
#8 helyről 😛
több mint 14 éve
thx, bár még kicsit korán van örülni.ha ma Bowman nem csinál 19 ponttal többet, mint Ginn, akkor bejutok a döntőbe.Gratula. Volt több mint 100 pont előnyöm is, csak nem voltam bátor (nem tettem be az Eagles HCt és Ray Lewist).visi_b
#8 helyről 😛
Reidet berakni inkább vakmerőség lett volna (vagy hülyeség 😀 ), ne bánkódj emiatt.
több mint 14 éve
ha ma Bowman nem csinál 19 ponttal többet, mint Ginn, akkor bejutok a döntőbe.Gratula. Volt több mint 100 pont előnyöm is, csak nem voltam bátor (nem tettem be az Eagles HCt és Ray Lewist).
#8 helyről 😛
több mint 14 éve
ha ma Bowman nem csinál 19 ponttal többet, mint Ginn, akkor bejutok a döntőbe.#8 helyről 😛
pedig Visinél volt Brees...
több mint 14 éve
ha csak nem történik vmi extra, akkor barátkozhattok a gondolattal h jövőre is boldogítalak titeket. 😛Grat Danna, szinte biztos voltam benne, az alsóház 2. legtöbb pontját szereztem a fordulóban, na ki ellen? Hát persze, hogy a legtöbb pontot szerző ellen...
De összességében is stimmel a szezonhoz, hogy kaptam kétszer 250 pontot a két alsóházi meccsen...
több mint 14 éve
Megvertem Hurkát. Ezzel bennmaradtam?

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Grat Ork, mondtam én hogy megnyered, botrányos teljesítmény avagy kifogytam a mázliból, de legalább saját jogon maradok bent 😀
több mint 14 éve
CJ kiherélt wazze, 44 pontMost mi a szabály, én kieshetek még? (ha jól értelmezem a dolgokat, akkor nem, de vaki erősítsen már meg)
több mint 14 éve
ha csak nem történik vmi extra, akkor barátkozhattok a gondolattal h jövőre is boldogítalak titeket. 😛 már csak azt nem tom, h miért nem lehetett ezt az alapszakaszban is megtenni, miért kell paráznom a bennmaradás miatt. 😊
több mint 14 éve
Évek óta abszolút nincs szerencsém a div. 1-ben, idén is 6. legtöbb szerzett pont az alapszakaszban, ezzel együtt sikerülni fog kiesnem...Hát. a másodosztályban sokra mész majd ezzel 😛 😕IgorHa Somos és Soldi kiesne meg, hmm.. de szép lenne 😊IgorEnnek biztos örülnél, főleg mert idén a 3 meccsünkből 3-szor vertelek meg. 😊somoskovig
több mint 14 éve
Hát. a másodosztályban sokra mész majd ezzel 😛 😕Ha Somos és Soldi kiesne meg, hmm.. de szép lenne 😊IgorEnnek biztos örülnél, főleg mert idén a 3 meccsünkből 3-szor vertelek meg. 😊somoskovig
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
Danna-Somos meccsen azért eléggé bekezdtek a DE-k, látszik, h nagy a tét 😊SzeszeÉn még örültem, mikor láttam a statokat, hogy Mincey milyen jó, erre utána néztem, hogy Abraham Danna csapatát erősíti... :/
több mint 14 éve
Danna-Somos meccsen azért eléggé bekezdtek a DE-k, látszik, h nagy a tét 😊