NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 441
44
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
bowl.hu div. 2./A
17 feliratkozó
több mint 2 éve
Ha telefonon belépek a matchupba, akkor ott 2-vel több pontot ír neked, úgyhogy bízom az újraszámolásban11 pont előny az utolsó meccs előtt, de a másik oldalon még Leonard Williams és Adoree Jackson is ott van, valószínűleg így kevés leszek. 😕egyelőre egy döntetlenre úgy tűnik elég volt, de azért várjuk meg az újraszámolást...
törölt kristof
törölt kristof
több mint 2 éve
11 pont előny az utolsó meccs előtt, de a másik oldalon még Leonard Williams és Adoree Jackson is ott van, valószínűleg így kevés leszek. 😕egyelőre egy döntetlenre úgy tűnik elég volt, de azért várjuk meg az újraszámolást...
törölt kristof
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
több mint 2 éve
Mindenki extrát hozott a héten, de köszi, hosszú még a szezon! Kitartás és PO-ban jöhet a visszavágó!Nem oldotta meg, gratula! Irány a div 3.....😊Hát ez viccesen kezdődik. Ellenfélnél két védő (LB-CB) 62 pontot hoz, mindkettőnek a legjobb eddig nyilván 😊Ohhh, kaptam én már innen ki, majd Chase meg Waddle megoldja. 😂
Már most 40 ponttal projektálnak rosszabbra. Sajnos így könnyen lehet, hogy 1-3 -mal fogok kezdeni.
De innen szép nyerni! 😊
csi77
Peci1991
csi77
több mint 2 éve
11 pont előny az utolsó meccs előtt, de a másik oldalon még Leonard Williams és Adoree Jackson is ott van, valószínűleg így kevés leszek. 😕
több mint 2 éve
Nem oldotta meg, gratula! Irány a div 3.....😊Hát ez viccesen kezdődik. Ellenfélnél két védő (LB-CB) 62 pontot hoz, mindkettőnek a legjobb eddig nyilván 😊Ohhh, kaptam én már innen ki, majd Chase meg Waddle megoldja. 😂
Már most 40 ponttal projektálnak rosszabbra. Sajnos így könnyen lehet, hogy 1-3 -mal fogok kezdeni.
De innen szép nyerni! 😊
csi77
Peci1991
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 2 éve
Nekem sikerült. Jó pár pontot hagytam a padon, de nem számított volna. Grat 😊Ez a 34 pont David Montgomery-től erős kezdés Empty javára 😀Innen szép pofára esni 😀
Nomac
empty taxi
több mint 2 éve
Iktriad közöttünk jár....Ez a 34 pont David Montgomery-től erős kezdés Empty javára 😀Innen szép pofára esni 😀
Nomac
empty taxi
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Ez a 34 pont David Montgomery-től erős kezdés Empty javára 😀Innen szép pofára esni 😀
Nomac

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Hát ez viccesen kezdődik. Ellenfélnél két védő (LB-CB) 62 pontot hoz, mindkettőnek a legjobb eddig nyilván 😊Ohhh, kaptam én már innen ki, majd Chase meg Waddle megoldja. 😂
De innen szép nyerni! 😊
csi77
több mint 2 éve
Ez a 34 pont David Montgomery-től erős kezdés Empty javára 😀
több mint 2 éve
Hát ez viccesen kezdődik. Ellenfélnél két védő (LB-CB) 62 pontot hoz, mindkettőnek a legjobb eddig nyilván 😊Már most 40 ponttal projektálnak rosszabbra. Sajnos így könnyen lehet, hogy 1-3 -mal fogok kezdeni.
De innen szép nyerni! 😊
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 2 éve
Jöhet a hét rangadója Empty ellen. Valaki elveszti a veretlenségét 😊pff, felsőházi rangadó, kit érdekel...
Nomac
mi jelenleg a 15. helyen állunk és csontutolsó a Sopron Sharks ellen toljuk. :3
több mint 2 éve
stroud még elérhető akinek QB kell, illetve a dillon akinek futó.közülük bárkiért egy fasza WR-t elfogadnék
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Jöhet a hét rangadója Empty ellen. Valaki elveszti a veretlenségét 😊
több mint 2 éve
Grat Kartal!Ahogy írtam sajnos jópáran befostak
Draft

több mint 2 éve
Újabb zakó, gratula Fehérvár Giants! Mindig jó érzés 231 szerzett ponttal simán kikapni....😊Simán kiesés elleni küzdelem lesz így, főleg, hogy a pár jobb játékosom közül sérült le pár.
Hajrá Bad Bones!
több mint 2 éve
College fodballt nézett.Az, hogy Achane elérhető volt FA-n, mindent elmond a liga színvonaláról... 😛Engem inkább az érdekelne, hogy mit csinált empty hajnali 4kor mikor felvette 😀
Igor
Hanni

Madden hates me.
több mint 2 éve
Az, hogy Achane elérhető volt FA-n, mindent elmond a liga színvonaláról... 😛Engem inkább az érdekelne, hogy mit csinált empty hajnali 4kor mikor felvette 😀
Igor
több mint 2 éve
a -5 pontot hozó Howell által vezetett Peciéktől is simán kikapunk, szép ez a hét is. 😊Baromi szerencsém volt, hogy Williams csak azután szerzett szezon ending sérülést, hogy a nagy elkapást végig vitte. -5 pontos irányítóval szerintem még életemben nem nyertem semmit, de messze még a vége. Ugyanitt irányítót és elkapót keresek! 😂😂😂
törölt kristof
több mint 2 éve
a -5 pontot hozó Howell által vezetett Peciéktől is simán kikapunk, szép ez a hét is. 😊
több mint 2 éve
Hát gratu a Kartalnak ez csúnya zakó lesz tőlük....mindenki beszart aki csak lehetett
Draft

több mint 2 éve
Az, hogy Achane elérhető volt FA-n, mindent elmond a liga színvonaláról... 😛Achane egész jó pickupnak tűnik 😊RB: Chubb (1.), Montgomery (6.), Corda Patti (16.)Már mind3 megreccsent.
Ez a leginkább szűk keresztmetszet, nem kéne egy sérüléshullám.
Összességében a futók tudják leginkább kiherélni ezt a szezont, ha nem lesz ott dögrovás, akkor ebből sztem nagyon jó eredmény is kijöhet.
empty taxi
#EmptyFantasyzik
empty taxi
empty taxi
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 2 éve
Achane egész jó pickupnak tűnik 😊RB: Chubb (1.), Montgomery (6.), Corda Patti (16.)Már mind3 megreccsent.
Összességében a futók tudják leginkább kiherélni ezt a szezont, ha nem lesz ott dögrovás, akkor ebből sztem nagyon jó eredmény is kijöhet.
empty taxi
#EmptyFantasyzik
empty taxi

Madden hates me.
több mint 2 éve
Fú ez csúnya lesz....Lekváros Fánk meg Achane és Kínen Ellen powerral operál plusz Olokun....Lol
Draft

több mint 2 éve
RB: Chubb (1.), Montgomery (6.), Corda Patti (16.)Már mind3 megreccsent.
empty taxi
#EmptyFantasyzik

Madden hates me.