bowl.hu div. 2./B
20 feliratkozó
3 hónapja
draft: szeptember 3. kedd, 20:00 CETdraft sorrend:
1/1 @Kájzerszóze - Lökött Szentek
1/2 @BJ Bazsi - Cheesehead Daltons
1/3 @Sanco - Sanco's Sentinels
1/4 @Löfli - Zugló Nookhorses
1/5 @Antman - Wampas Hoth
1/6 @zemanla - Budapest Blues
1/7 @Arms - Barcika Wolverines
1/8 @dr0725 - Manchester Patriots
1/9 @hrabovszki - Hrabomania
1/10 @Greengo - Team Greengo
1/11 @Castleai01 - Castleai Rebels
1/12 @ozibozi - Team Ozzy
1/13 @alatriste - Klonilinlogdad Polarbears
1/14 @JoeyPorter - Team Tebow
1/15 @Jack Zoltán - Happy City Cats
1/16 @Vieri - Atomic Falcons
1/17 @shagi0206 - Bihari Murderers
1/18 @miilann - Philadelphia Phireballs
Szerkesztette: Löfli
több mint 11 éve
Nyertem! Mondjuk, ez nem tudom, hogy mit jelent. Gratula a feljutóknak és Boldog Karácsonyt!
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Bár még nem hivatalos, de én is gratulálnék a bajnoknak, és egyben köszönet, minden gm-nek ezért az évért, kemény szezon volt. Jövőre folytatódjék a hárobú, addig is mindenkinek Boldog Karácsonyt és Boldog Új Évet Kívánok! 😊
több mint 11 éve
11
22
Gratulálok a bajnoknak!Sajnos bejött amitől féltem, a döntőben fogott lyukat a csapatom...
Pár nap és fényesen csillog az ezüst is! 😀
több mint 11 éve
Megatron 25 pont az ellenfélnél.....Ha ma nem nyerek, mehetek a levesbe...... 😕
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
sajnos esélyem se volt az elődöntőben, így marad az, hogy sok sikert a döntősöknek és majdan az első osztályban.meg persze majd augusztusban a remegés a draft rosszabbik végén...
több mint 11 éve
na én nem venném biztosra még ezt sem csak most 51% esélyem van.
több mint 11 éve
Kerley mínusz tíznél? Kezdem elveszteni a reményem...Egész szezonban csak egy csapat tudott elverni, de egyből kétszer... Remélem cserébe elmész a végéig és jövőre div1-ben bosszút állhatok 😀
több mint 11 éve
Szerencsére mindkettőnknek egy egy jets tagja van hátra... 😊
több mint 11 éve
11
22
de lehet nem eléggé...10 pont ide de jön a jets két tagja akik sáncseztől függnek...JanekHát, ha nekem bármi is "Száncsítá"-tól függne az életemben, akkor remegve-zokogva üldögélnék egy sötét sarokban... 😀
Lehet a KDS-nél is ezt teszik... 😊
több mint 11 éve
de lehet nem eléggé...10 pont ide de jön a jets két tagja akik sáncseztől függnek...
több mint 11 éve
Na van 30 pont hátrányunk... nekem van Tomi&Gostkowski,meg Powell ott Kerley.Hát remélem brédi fiu kitesz magáért
több mint 11 éve
Ajaj, csúnya verésben részesítenek, eddig a támadó szekcióm (6 ember) 10 (!)pontot hozott össze!! Ez derék.......
Hajrá Bad Bones!
több mint 11 éve
Ez mondjuk oda-vissza igaz lett volna, 270 ponttal mindig szar veszíteni.Pedig már elkezdtem hinni a karácsonyi csodákban, de teljesen megérdemelt a győzelmed. Az viszont durva lenne, ha 4-5. legtöbb szerzett ponttal jövő héten a kiesés ellen küzdenék. 😀institucioDöntőnek beillő meccs volt, főleg úgy hogy hétfő reggel az újraszámolás előtt még sima vesztesnek könyveltem el magam. Amúgy szerintem én mentem tovább, mert gondolom az alapszakasz eredmény számít, de maradjunk annyiban, hogy nem feltétlen megérdemelt a továbbjutás. 😀institucioBakker, újraszámolták Ninkovich pontjait, nyertem. 😊somoskovig
több mint 11 éve
Pedig már elkezdtem hinni a karácsonyi csodákban, de teljesen megérdemelt a győzelmed. Az viszont durva lenne, ha 4-5. legtöbb szerzett ponttal jövő héten a kiesés ellen küzdenék. 😀Döntőnek beillő meccs volt, főleg úgy hogy hétfő reggel az újraszámolás előtt még sima vesztesnek könyveltem el magam. Amúgy szerintem én mentem tovább, mert gondolom az alapszakasz eredmény számít, de maradjunk annyiban, hogy nem feltétlen megérdemelt a továbbjutás. 😀institucioBakker, újraszámolták Ninkovich pontjait, nyertem. 😊somoskovig
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Az igenBryce Brown, Atkins és Nelson összesen 4 pont (előbbi a 30 pontos átlag után szépen visszaesett, Atkins is tolt vagy 10-est, Nelson meg kb 13-at, úgyhogy alig 50-nel értek el kevesebbet, mint remélte ember 😀 na jó, Bryce-nál egy 15 körüli is reális lett volna már, akkor csak egy 30-35)
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
SzerelemgyerekDöntőnek beillő meccs volt, főleg úgy hogy hétfő reggel az újraszámolás előtt még sima vesztesnek könyveltem el magam. Amúgy szerintem én mentem tovább, mert gondolom az alapszakasz eredmény számít, de maradjunk annyiban, hogy nem feltétlen megérdemelt a továbbjutás. 😀institucioBakker, újraszámolták Ninkovich pontjait, nyertem. 😊somoskovig
több mint 11 éve
Grat a Szúnyogoknak, ez most az ő fordulójuk volt 😊Wyattés ezért úgy gondolom, jogos az az elvárás, hogy a következő ne az övé legyen...😀
több mint 11 éve
Döntőnek beillő meccs volt, főleg úgy hogy hétfő reggel az újraszámolás előtt még sima vesztesnek könyveltem el magam. Amúgy szerintem én mentem tovább, mert gondolom az alapszakasz eredmény számít, de maradjunk annyiban, hogy nem feltétlen megérdemelt a továbbjutás. 😀institucioBakker, újraszámolták Ninkovich pontjait, nyertem. 😊
több mint 11 éve
Köszi, de nem vagyok meggyőződve, hogy benn maradok, talán, ha még egyszer nyernék, de az már sorozat lenne, ami nem jellemző rám..... 😊Most sikerült nyernem...... Nem sok sikerélményem volt ebben a ligában eddig, szegény Bergernek még kevesebb.gratulálok, ekkora balszerencsével nem is lehet másodosztályban lenni 😊 éreztem, hogy most fog nullázni a csapat fele, abszolút megérdemelten maradsz bent 😊
Igazi kiesési, low-score rangadó volt, szerencsére nálam kevesebben nulláztak. 😊csi77
I'll be back. 😀berger90
Hajrá Bad Bones!
több mint 11 éve
Már hogy ne lenne, egy ilyen remek év után nem csak az alapszakasz győzelem és a feljutás a cél hanem a végső win is 😉 😀Miért nem? 😀 Ha kikapsz sincs semmiWyattLegjobb 4 között hihetetlen mákkal 😊Most fényezhetném magam hogy összességében több mint 200 ponttal szereztem többet mint bárki más blablabla 😀
nem rossz a tavalyi kieső hely után.
Megyünk a ligaelső szinte verhetetlen KDS-hez...minden nap ajándék most már...Janek
De az utóbbi időben elégé gyengén hozom a pontokat, illetve tőled sikerült összeszedni azt az egy vereségem, úgyhogy nem vagyok nyugodt 😊adam3577