NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

bowl.hu div. 2./B

20 feliratkozó

3 hónapja
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 183 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
draft: szeptember 3. kedd, 20:00 CET

draft sorrend:
1/1 @Kájzerszóze - Lökött Szentek
1/2 @BJ Bazsi - Cheesehead Daltons
1/3 @Sanco - Sanco's Sentinels
1/4 @Löfli - Zugló Nookhorses
1/5 @Antman - Wampas Hoth
1/6 @zemanla - Budapest Blues
1/7 @Arms - Barcika Wolverines
1/8 @dr0725 - Manchester Patriots
1/9 @hrabovszki - Hrabomania
1/10 @Greengo - Team Greengo
1/11 @Castleai01 - Castleai Rebels
1/12 @ozibozi - Team Ozzy
1/13 @alatriste - Klonilinlogdad Polarbears
1/14 @JoeyPorter - Team Tebow
1/15 @Jack Zoltán - Happy City Cats
1/16 @Vieri - Atomic Falcons
1/17 @shagi0206 - Bihari Murderers
1/18 @miilann - Philadelphia Phireballs

Szerkesztette: Löfli
több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 784 — Bears & Illinois fan
Megvan a második győzelmem, háhá! 😀 Azon röhögök, hogy egy 0-5-ös szezonkezdés után reális esélyem van elkerülni a kiesést.berger90
Van egy rosszabb, mint te.... 😕csi77
ugh 0,5 pontos győzelem... mondhatni bemákoltam 😊tothbebe
Bocsi, de mégis nekem adta 0,5 ponttal....
Így én mákoltam be!

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Megvan a második győzelmem, háhá! 😀 Azon röhögök, hogy egy 0-5-ös szezonkezdés után reális esélyem van elkerülni a kiesést.berger90
ugh 0,5 pontos győzelem... mondhatni bemákoltam 😊tothbebe
Ezt hívják chokerségnek, nem? 😊

Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
tothbebe 19 — Steelers fan
ugh 0,5 pontos győzelem... mondhatni bemákoltam 😊

You're waiting for a train - a train that will take you far away. You know where you hope the train will take you, but you can't know for sure. But it doesn't matter...
több mint 12 éve
Van egy rosszabb, mint te.... 😕

Hajrá Bad Bones!
több mint 12 éve
institucio Dallas Cowboys 177 — Cowboys Fan
Úgy gondolom, hogy az utóbbi két meccsen visszakaptam azt amit az előtte lévő három meccsen mákfaktorral megnyertem, úgyhogy nagyon remélem, hogy én és a karma most már egálban vagyunk. 😀
több mint 12 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 913
Megvan a második győzelmem, háhá! 😀 Azon röhögök, hogy egy 0-5-ös szezonkezdés után reális esélyem van elkerülni a kiesést.

Mindig jövőre
több mint 12 éve
Antman Chicago Bears 401
Tomee-ról nem tud valaki valamit? Nagyon halottnak tűnik a csapata.

több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 980 — Apu ökölbeszorított keze
vicc az,hogy nálunk sem volt semmi extra leszámítva Daltont aki persze padozott

több mint 12 éve
3,5 ponttal vagyok hátrányban, az ellenfélnél Suisham van már csak (10-12 pont minimum), nálam a KC puntere és a második (harmadik) számú futója Shaun Draughn van vissza, akit az előrejelzés 0-ra hoz. Ha mégsem, akkor meg lehet a második (!!) győzelmem.... Tessék szurkolni! 😊

Hajrá Bad Bones!
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Hát ez világ szégyene volt 😀
A 264 projectedből kemény 157 lett, Moore és Luck mellett csak az LB-k, a CB-k és Barron hozott értékelhetőt, de nulla kiemelkedő, 12 bőőőőőőven átlagon aluli teljesítmény, katasztrófa, de legalább csak egy zacsi 😊

több mint 12 éve
Dalton még mindig gazdát keres....Vick meg orvost

több mint 12 éve
én kiszurkoltam a W-t 😊

több mint 12 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 306 — 49ers GM
No, asszem jön a do or die meccs, ha véletlenül sikerülne elkapni a Danube Seals grabancát, akkor a következő két meccs elméletileg könnyen hozható, és akkor be lehet csúszni a rájátszásba, ha nem, akkor max. 7-6-os mérleg lehet és az már vékonynak tűnik.

Szerencsére kiegyensúlyozott a csapatom, az elmúlt pár fordulóban szerzett pontjaim:
295, 180, 186, 235, 146, 244.
Ebből hozzon össze projectiont az ESPN. 😊somoskovig
Rezeg a léc nagyon, de szerintem a védelem kihúz majd a gödörből. Bár elégé leszálló ágon vagyok...
Kétségbe esve azért nem vagyok, nemrég néztem, hogy egy vereség még belefér a mérlegbe, és csoportelső maradok.adam3577
Akkor megegyeztünk, legyen egy zakód még. 😊

Egyébként 252-250 arányban neked tippeli a meccset az ESPN.somoskovig
Azért nem kisérteném a sorsot. 😀
Ezt a tippet egyébként merre lehet megnézni? Nálam preview-nál nem számol azokkal akiknek nem jósolnak pontokat (teljes d#), úgy csak 108-119 odaadam3577
Tökéletesen eltaláltam az irányító-választást, úgyhogy kb. gratulálhatok is asszem.

több mint 12 éve
Pedig annyira gondolkodtam, hogy behúzzam Danariót Sanders helyett 😊

több mint 12 éve
Kájzerszóze New Orleans Saints Texas Longhorns 5 476 — playoffs???
Kajzer és mégis kiért vagy hogy illetve minek????Antman
elküldtem 😀 vacak volt a gépem

több mint 12 éve
Ha rámész a preview-ra, akkor felül van egy game lines kattintható link. Egyébként faszság, mert csak a D átlagait teszi bele, és kb. 0 a találati arány, de azért vicces. 😊

több mint 12 éve
adam3577 Cincinnati Bengals 247 — Bengals fan
No, asszem jön a do or die meccs, ha véletlenül sikerülne elkapni a Danube Seals grabancát, akkor a következő két meccs elméletileg könnyen hozható, és akkor be lehet csúszni a rájátszásba, ha nem, akkor max. 7-6-os mérleg lehet és az már vékonynak tűnik.

Szerencsére kiegyensúlyozott a csapatom, az elmúlt pár fordulóban szerzett pontjaim:
Rezeg a léc nagyon, de szerintem a védelem kihúz majd a gödörből. Bár elégé leszálló ágon vagyok...
Kétségbe esve azért nem vagyok, nemrég néztem, hogy egy vereség még belefér a mérlegbe, és csoportelső maradok.adam3577

Egyébként 252-250 arányban neked tippeli a meccset az ESPN.somoskovig
Azért nem kisérteném a sorsot. 😀
Ezt a tippet egyébként merre lehet megnézni? Nálam preview-nál nem számol azokkal akiknek nem jósolnak pontokat (teljes d#), úgy csak 108-119 oda

több mint 12 éve
Antman Chicago Bears 401
Kajzer és mégis kiért vagy hogy illetve minek????

több mint 12 éve
1-elit kidobhatnád
2. lenne egy fasza izgalmas meccsünk
3.szurkolhatnál a maciknak

több mint 12 éve
Ez a trade nekem miért érné meg? 😊

több mint 12 éve
ha esetleg érdekel valakit Dalton az ne habozzon...esetleg S posztról valaki vagy VDB is vihető ami érdekel:RB mert akit megszerzek az lesérül...

több mint 12 éve

Egyébként 252-250 arányban neked tippeli a meccset az ESPN.

több mint 12 éve
adam3577 Cincinnati Bengals 247 — Bengals fan

Kétségbe esve azért nem vagyok, nemrég néztem, hogy egy vereség még belefér a mérlegbe, és csoportelső maradok.

több mint 12 éve
Elisha, Péjton, McGahee, Nicholas egyesével bekaphatja 😀
Luck +30, LeShoure +19, Lennon +9, négy emberem volt csak padon, aki nem volt bye-on, ők hoztak 76 pontot 😀
De szerencsére ez is belefért most 😊

több mint 12 éve
Kájzerszóze New Orleans Saints Texas Longhorns 5 476 — playoffs???
Antmam: waiver után visszatérünk rá. Tetszik az ajánlat. De most nem tudok ezzel foglalkozni. Este. LB nem kell? Valakinek?