NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
44
6
2:20, Arena4
bowl.hu div. 2./B
20 feliratkozó
3 hónapja
draft: szeptember 3. kedd, 20:00 CETdraft sorrend:
1/1 @Kájzerszóze - Lökött Szentek
1/2 @BJ Bazsi - Cheesehead Daltons
1/3 @Sanco - Sanco's Sentinels
1/4 @Löfli - Zugló Nookhorses
1/5 @Antman - Wampas Hoth
1/6 @zemanla - Budapest Blues
1/7 @Arms - Barcika Wolverines
1/8 @dr0725 - Manchester Patriots
1/9 @hrabovszki - Hrabomania
1/10 @Greengo - Team Greengo
1/11 @Castleai01 - Castleai Rebels
1/12 @ozibozi - Team Ozzy
1/13 @alatriste - Klonilinlogdad Polarbears
1/14 @JoeyPorter - Team Tebow
1/15 @Jack Zoltán - Happy City Cats
1/16 @Vieri - Atomic Falcons
1/17 @shagi0206 - Bihari Murderers
1/18 @miilann - Philadelphia Phireballs
Szerkesztette: Löfli
több mint 12 éve
Antman
401
Ó te nagy KOMISZ lenne neked 1 tréd ajánlatom, ja már el is küldtem. Pikantéria a dologban, hogy most jön számomra az igazi rangadó, ellened. ugyanis elég gyér a mérlegem.
több mint 12 éve
1-8 a mérlegem, bármit teszek szopatnak a játékosaim. Apróbb öröm viszont, hogy Umenyiora idén először hozott normális pontokat (20) viszont a többiek betliztek.Kezdem rohadtul unni, bár mit tudok tenni?
Na de jövőm héten! 😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
No, asszem jön a do or die meccs, ha véletlenül sikerülne elkapni a Danube Seals grabancát, akkor a következő két meccs elméletileg könnyen hozható, és akkor be lehet csúszni a rájátszásba, ha nem, akkor max. 7-6-os mérleg lehet és az már vékonynak tűnik.Szerencsére kiegyensúlyozott a csapatom, az elmúlt pár fordulóban szerzett pontjaim:
295, 180, 186, 235, 146, 244.
Ebből hozzon össze projectiont az ESPN. 😊
több mint 12 éve
azt hiszem nyerek de hátha nem.remélem spoon nem lesz IR
több mint 12 éve
Hát a futó kérdésem megoldódott, Mendenhall összeszedte magát.(helyesebben őt a kocsma elől. gondolom ő is dehidratálódott mint Shockey Vegasban)
A durva újonc Richardson kezd Quastionable, meg Hunter a cserefutó, aki így is jobb lesz vélhetőleg. Cserének húztam a régi favoritot Hardesty-t de ős is Q, ki is tettem.
Williams első napján a Dögevőkben felírt 12 pontot, szóval eddig átlagban is veri CJ-t.
Többen Out, néhány bye és Q.
Szép csapat ez, de ahogy nézem Jules bandája is gyilkos lesz.
A hét legócskább, legszarabb meccse biztosan nagyon izgalmas lesz.
Hárobúúúúúúúúúúúúúúúúúúú
több mint 12 éve
Hát az is vicc, mit összemákoltál ott 😀WyattAz egy pontos győzelem az már csak ilyen.
több mint 12 éve
Dalton és demarco csomagban eladó jobb rb vagy wr érdekel hitvány qb is jöhet
több mint 12 éve
Csak most esett le, ez tényleg dühítő lehet... 😊Hát inkább 100 ponttal kikapni, mint 11, 5-lel...:mad:csi77Akkor ne cserélj velem :dWyatt
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
tulajdonképpen azért érdemeltem meg az 1 pontos győzelmet, mert hajlandó voltam a Raider HC-val kockáztatni (nem mellesleg meg buktam rajtuk egy rakás pénzt, mert -6-os hendivel játszottam őket, szóval legalább ezt hozták.)TitansHát az is vicc, mit összemákoltál ott 😀
több mint 12 éve
tulajdonképpen azért érdemeltem meg az 1 pontos győzelmet, mert hajlandó voltam a Raider HC-val kockáztatni (nem mellesleg meg buktam rajtuk egy rakás pénzt, mert -6-os hendivel játszottam őket, szóval legalább ezt hozták.)
több mint 12 éve
Jó, de ez a hatodik 😕Hát inkább 100 ponttal kikapni, mint 11, 5-lel...:mad:csi77Akkor ne cserélj velem :dWyatt
Hajrá Bad Bones!
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Hát inkább 100 ponttal kikapni, mint 11, 5-lel...:mad:csi77Akkor ne cserélj velem :d
több mint 12 éve
Hát inkább 100 ponttal kikapni, mint 11, 5-lel...:mad:
Hajrá Bad Bones!
több mint 12 éve
Kajzer: hát, így tényleg nem lesz futód...!
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 12 éve
bergerdani
4 913
Sanchez és egy szabadon választott játékos eladó normális QB-ért. De inkább kettő...
Mindig jövőre
több mint 12 éve
Antman: elfogadtam, gondolkodtam rajta erősen. Nem lesz futóm, míg Mendenhall össze nem szedi magát. De WR-em meg nincs.hát egy 2. számú elkapóért egy első számú futó (főleg, hogy a Titans sorsolása most lesz könnyű) kicsit túlzásnak tűnik, de persze miért ne.
Szóljon, akinek nem tetszik a csere:
Chris Johnson - Mike WilliamsKájzerszóze
több mint 12 éve
Antman: elfogadtam, gondolkodtam rajta erősen. Nem lesz futóm, míg Mendenhall össze nem szedi magát. De WR-em meg nincs.Mondom: Én is vevő vagyok CJ-ért.......
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Nem tetszik, mert nem hozzám jön CJ, akit véletlenül sem adnak el persze...
több mint 12 éve
Antman: elfogadtam, gondolkodtam rajta erősen. Nem lesz futóm, míg Mendenhall össze nem szedi magát. De WR-em meg nincs.Nem szólok bele, de hülye vagy.....