NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
5
5
2:20, Arena4
bowl.hu div. 2./B
20 feliratkozó
3 hónapja
draft: szeptember 3. kedd, 20:00 CETdraft sorrend:
1/1 @Kájzerszóze - Lökött Szentek
1/2 @BJ Bazsi - Cheesehead Daltons
1/3 @Sanco - Sanco's Sentinels
1/4 @Löfli - Zugló Nookhorses
1/5 @Antman - Wampas Hoth
1/6 @zemanla - Budapest Blues
1/7 @Arms - Barcika Wolverines
1/8 @dr0725 - Manchester Patriots
1/9 @hrabovszki - Hrabomania
1/10 @Greengo - Team Greengo
1/11 @Castleai01 - Castleai Rebels
1/12 @ozibozi - Team Ozzy
1/13 @alatriste - Klonilinlogdad Polarbears
1/14 @JoeyPorter - Team Tebow
1/15 @Jack Zoltán - Happy City Cats
1/16 @Vieri - Atomic Falcons
1/17 @shagi0206 - Bihari Murderers
1/18 @miilann - Philadelphia Phireballs
Szerkesztette: Löfli
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Nálam a másik szerelemgyerek van, Tony ellenem tolja (meg Tillman is, akinek TD-passzt dobott 😛)Romo leszophat 😀Wyattha meguntad engem megdobhatsz vele.berger90
több mint 12 éve
bergerdani
4 913
Romo leszophat 😀Wyattha meguntad engem megdobhatsz vele.
Mindig jövőre
több mint 12 éve
Én eddig a 200-at is csak egyszer léptem át, akkor nyertem is. Most viszont jön a harmadik zamek......😕
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Az tud kellemes lenni, mintahogy AJ Green előretörése is, miután őt adtam el 😀
több mint 12 éve
230 pontokat én is szereztem eddig nagyjából, csak nem mindig volt elég a győzelemhez. 😊 Most forduló után a 2. legtöbb szerzett ponttal fogok 2-2-vel állni, tavaly is ez volt div. 1-ben, mindenki a szezonja meccsét tolta ellenem.'Csába bele, maradt még pár pont a padon, meg lehetett volna a 300... Azért a 295 sem rossz, kezd szoros lenni a mezőny eleje/közepe. 😊somoskovigNekem bőven elég, ha sunyiban ilyen 230 körüli pontokkal nyeregetek, nem kell a nagyon kiugró, majd gyenge 😀Wyatt
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
'Csába bele, maradt még pár pont a padon, meg lehetett volna a 300... Azért a 295 sem rossz, kezd szoros lenni a mezőny eleje/közepe. 😊somoskovigNekem bőven elég, ha sunyiban ilyen 230 körüli pontokkal nyeregetek, nem kell a nagyon kiugró, majd gyenge 😀
több mint 12 éve
'Csába bele, maradt még pár pont a padon, meg lehetett volna a 300... Azért a 295 sem rossz, kezd szoros lenni a mezőny eleje/közepe. 😊
több mint 12 éve
Csak nem csinál ilyet már megint...
"We got Tom Bradyed again."
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Na, átszámolás után csak 10.5 pont az előny, kár a Denver meccs végéért (Doom sack, nulla punt 😕)Nálam még hárman, ellennél ketten, de Romo és Tillman, míg itt Jeffery, Witten és Lissemore, ez reálisan nézve kb 15-20 pont körül mozog max, úgyhogy Romónak gyenge játékot kéne nyújtania... 😊
több mint 12 éve
132pont a padon,146 a kezdők...grat Janek 😊
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Azon mondjuk nagyot szakadnék, ha amiatt kapnék ki, hogy a Broncos egy rohadt puntot nem végzett el a mérkőzésen 😀 Pedig az a kb 4-5 pont lehet, hogy elég sokat számítana 😊
több mint 12 éve
Ha valakinek kell Dennis Pitta, akkor várok rá ajánlatokat. Ha valakinek nagyon kell Kelvin Sheppardot meg Mark Ingram-et is adom vele csomagban. 😀
több mint 12 éve
Fost szarra kb. 😊 Freeman bye week után erőteljesen bukni fog a snap számán Angerer visszatérése miatt.
több mint 12 éve
Tőlem jó
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
NKS traded Mike Wallace, Pit WR to HOTHNKS traded Jay Cutler, Chi QB to HOTH
HOTH traded Brandon Lloyd, NE WR to NKS
HOTH traded Jerrell Freeman, Ind LB to NKS
HOTH traded Russell Wilson, Sea QB to NKS
Ház, Lloyd a kisgyerek szívecsücske, szal valszeg ő marad az n1 célpont sajna, de Wallace nálam többet ér, mint ahogy Cutler is Wilsonnál, mondjuk, ha csak cserék, akkor mindegy, viszont Freeman, ha tartja ezt a formáját, akkor megfelelő kompenzáció lehet, kérdés, hoz-e annyit pluszban az LB-sorban, mint amit a WR-n bukik Lloyd miatt
Sok okosat nem tudok mondani, én vétózni nem fogok
több mint 12 éve
Na pecc fanok örüljetek padoztatom brédit tuti monster meccset hoz Dalton meg semmit se...Jellemző,hogy most raktam padra DE poszton Sheardot 😊
több mint 12 éve
bergerdani
4 913
Sajnos a tieidből egyik sem fogott meg...RB-t keresek, Alex Smith, Andre Johnson vihető.berger90Andre Johnsonért melyik futóm kérnéd?
(Mondjuk ahhoz képest, hogy múlthéten mindenképpen futóért akartam trade-elni, most simán jól állok már belőle 😀)Wyatt
Mindig jövőre
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
RB-t keresek, Alex Smith, Andre Johnson vihető.berger90Andre Johnsonért melyik futóm kérnéd?
(Mondjuk ahhoz képest, hogy múlthéten mindenképpen futóért akartam trade-elni, most simán jól állok már belőle 😀)