NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
1
1
2:20, Arena4
bowl.hu div. 2./B
20 feliratkozó
3 hónapja
draft: szeptember 3. kedd, 20:00 CETdraft sorrend:
1/1 @Kájzerszóze - Lökött Szentek
1/2 @BJ Bazsi - Cheesehead Daltons
1/3 @Sanco - Sanco's Sentinels
1/4 @Löfli - Zugló Nookhorses
1/5 @Antman - Wampas Hoth
1/6 @zemanla - Budapest Blues
1/7 @Arms - Barcika Wolverines
1/8 @dr0725 - Manchester Patriots
1/9 @hrabovszki - Hrabomania
1/10 @Greengo - Team Greengo
1/11 @Castleai01 - Castleai Rebels
1/12 @ozibozi - Team Ozzy
1/13 @alatriste - Klonilinlogdad Polarbears
1/14 @JoeyPorter - Team Tebow
1/15 @Jack Zoltán - Happy City Cats
1/16 @Vieri - Atomic Falcons
1/17 @shagi0206 - Bihari Murderers
1/18 @miilann - Philadelphia Phireballs
Szerkesztette: Löfli
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Luck 32 pontja a padon, de így is egész jól állunk 😊Mellesleg eladtam AJ Greent, egyből tol egy közel 200 yardos meccset TD-vel 😀
több mint 12 éve
júúúújjjj de nagy kabátnak leszek kicsi gazdája.... na mind1, gratula, remélem lesz lehetőségem visszavágni.
több mint 12 éve
Már meg is érkezett. Küldött sms-t.Tudom, mert mondta. hajduHát, te tudod 😊WyattSzerintem visszautasíthatatlan ajánlatot tettem a Dögei Dögevőknek 😊WyattKét hét szabin van. hajdu
Hiába hívtam délután, aztán Hajdú posztja után eszembe jutott, h mondta, h repülnek.
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 12 éve
Tudom, mert mondta.Hát, te tudod 😊WyattSzerintem visszautasíthatatlan ajánlatot tettem a Dögei Dögevőknek 😊WyattKét hét szabin van. hajdu
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Kár, jól jött volna a következő pár hétben, és szerintem pontokban jobban is jártál volna 😊(CJ21y for Antonio Brown)
több mint 12 éve
Ja! Tényleg! én is tudom! ( el is felejtettem) 😉Hát, te tudod 😊WyattSzerintem visszautasíthatatlan ajánlatot tettem a Dögei Dögevőknek 😊WyattKét hét szabin van. hajdu
Próbajátékra repült NO-be. 😀
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Hát, te tudod 😊Szerintem visszautasíthatatlan ajánlatot tettem a Dögei Dögevőknek 😊WyattKét hét szabin van. hajdu
több mint 12 éve
Szerintem visszautasíthatatlan ajánlatot tettem a Dögei Dögevőknek 😊WyattKét hét szabin van.
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Ja, most már ja, de vagy egy órán keresztül cseszett betölteni, nagy nehezen megérkezett McGahee is, lehet rettegni 😊
több mint 12 éve
Lol, meghalt az ESPN? WyattMegy ez.
több mint 12 éve
nekem megy... persze most raktam padra kiklit 😊
több mint 12 éve
Kaptam ajánlatot?Megnézem, de nem vagyok trédelős fajta.
"We got Tom Bradyed again."
több mint 12 éve
Antman
401
Megkérném Kajzer, 11 és jules kollégákat, hogy reagáljanak az ajánlatomra.Köszi
több mint 12 éve
Azt hiszem ebben a fordulóban jön az az összecsapás ahol eldöntjük hogy ki az úr a háznál 😀adam3577ezen mit kell eldönteni? én vagyok és kész. (((((necces lesz naggggyon; de nekem úgy tűnik, hogy az enyimeimnek jobb a sorsolásuk))))))
btw ment egy ajánlat CJ-ért az illetékes helyre, de még nem kaptam választ...
több mint 12 éve
Antman
401
Jé tényleg.😀 De ha véletlen elfelejtettem volna akkor az a bazi nagy piros terület ánglius felirattal figyelmeztetett rá.
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Majd arra figyelj, hogy valakit ki kell vágnod a csapatból, mert így eggyel többen lennének nálad 😊
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
MentAm CJ még mindig érdekelhet Brownért cserébe, ez asszem már az én lehúzásom lenne 😊
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Vissza lett vonva a Thomas-ajánlat? Pedig fontolgattam erősen 😊Most már egy nagyon jó WR mellé egy elit pontszerző CB-t is hozzá tudok tenni, akit érdekel, és van egy eladó RB-je 😊
több mint 12 éve
Ja, én is néztem a schedule-t, hogy lesz egy elég rendes derbi. 😊
több mint 12 éve
Azt hiszem ebben a fordulóban jön az az összecsapás ahol eldöntjük hogy ki az úr a háznál 😀