bowl.hu div. 2./B
14 feliratkozó
több mint 13 éve
Mert az egyértelmű lehúzós trade-eket a komisszárnak meg kő vétóznia, hogy a szegény másik tudatlan ne járjon rosszul Am egy Rodgers for 6. kört pl Goodell sem engedélyezne

több mint 13 éve
😀Lányok!!!!
Ez nem háború, hanem hárobúúúúúúúúúúú!
teleszemetelitek a postaládámat! 😊
Egyébkét egyetértek doktor Kotásszal!

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 13 éve
Nem akartam semmi falusi vonulatot belevinni, ez nálam szófordulat, nem a valódi jelentését kell venni, csak azt mégsem akartam írni, hogy „menj a picsába” 😀ok. ezt én is tudom,tényleg én jártam vólna jól.Csak azt nem értem miért vétó?
Egy elit elkapó nagyon sokat ér, nem egy visszahordó kategória, ráadásul a TE-knél is jobb Gonzo mint CelekWyatt
több mint 13 éve
Nem akartam semmi falusi vonulatot belevinni, ez nálam szófordulat, nem a valódi jelentését kell venni, csak azt mégsem akartam írni, hogy „menj a picsába” 😀Egy elit elkapó nagyon sokat ér, nem egy visszahordó kategória, ráadásul a TE-knél is jobb Gonzo mint Celek

több mint 13 éve
Igen nehezen tudom értelmezni a mondandódat, már ha tudom egyáltalán 😊
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
Mi Micsoda?OK takarodok 😕, csak azt magyarázd meg nekem falusi suttyónak te mindenek tudója, hogy miért fáj neked ez, de komolyan az igazat és nem a falmeléki nagy mássnak se jó és csak én merek szólni szöveget.AntmanMicsoda? 😀Rataxes
több mint 13 éve
OK takarodok 😕, csak azt magyarázd meg nekem falusi suttyónak te mindenek tudója, hogy miért fáj neked ez, de komolyan az igazat és nem a falmeléki nagy mássnak se jó és csak én merek szólni szöveget.AntmanMicsoda? 😀
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
OK takarodok 😕, csak azt magyarázd meg nekem falusi suttyónak te mindenek tudója, hogy miért fáj neked ez, de komolyan az igazat és nem a falmeléki nagy mássnak se jó és csak én merek szólni szöveget.
több mint 13 éve
Na komolyan takarodj 😀Van egy pofátlan lehúzós trade-ed, aztán sírsz, hogy egy vállalhatatlant megvétóznak 😀 Mondjuk azt sem értem, hogy ezt a kettőt miért fogadta el egyáltalán a tulajdonos, de nehogy már te legyél felháborodva azon, hogy nem sikerült orbitálisan lehúznod valakit 😀
Vicc

több mint 13 éve
Velem együtt öt embernek nem tetszett. Ez sok.Mennyire normális már az is, hogy menetközben a saját kedvünk szerint úgy ahogy nekünk tetszik alkotjuk a szabályokat. Ezután csak mint Viktorka hivatkozok rád Gergő
Maradjunk ebben.
Új szabály: nincs külön vétó-bizottság, de maradjunk annyiban, hogy ha összesen legalább 4 csapattulajdonos nemtetszését fejezi ki, akkor megvétózom a bulit.Kájzerszóze
több mint 13 éve
Aha . Jó akkor tehát elég ha valaki hangoskodik meg még valaki mellé áll és az akkor már vétó. Az öt ember egy 16 csapatos ligának szerintem nem a döntő része, de legyen amúgymeg mindenkinek adott a lehetőség és tehet 1.... Nem hiszem , hogy ezután lessz olyan csere ami ellen ne hőzöngenék én is. minden cserénél van aki jól jár van aki nem. szerintem ez az adott embereken múlik. Az hogy valaki "irigyli " a másik szerencséjét az már a saját baja.
több mint 13 éve
Velem együtt öt embernek nem tetszett. Ez sok.Maradjunk ebben.
Új szabály: nincs külön vétó-bizottság, de maradjunk annyiban, hogy ha összesen legalább 4 csapattulajdonos nemtetszését fejezi ki, akkor megvétózom a bulit.

több mint 13 éve
gyerekek elfogadta és bármi lehet, még nem volt 1 meccse semelyik játékosnak idén!!!!Ja, hát ennyi erővel adjátok oda Breest Lestar Jeanért, egyiknek sem volt idén még egy meccse sem... Most komolyan...
Tavaly is voltak necces dolgok .Antman

több mint 13 éve
gyerekek elfogadta és bármi lehet, még nem volt 1 meccse semelyik játékosnak idén!!!!Végülis igaz, hogy Johnson és Gonzo 2 meccs után IR-re kerülnek, akkor kb. egál a trade, szóval valóban bármi lehet...
Tavaly is voltak necces dolgok .Antman
több mint 13 éve
gyerekek elfogadta és bármi lehet, még nem volt 1 meccse semelyik játékosnak idén!!!!Tavaly is voltak necces dolgok .
több mint 13 éve
Ez szerintem is necces.
több mint 13 éve
Na jó, az előzőt leszartam, bár szerintem az is billenős volt, de ez komoly?ARMY traded Andre Johnson, Hou WR to ANT
ARMY traded Tony Gonzalez, Atl TE to ANT
ANT traded Brent Celek, Phi TE to ARMY
ANT traded Josh Cribbs, Cle WR to ARMY

több mint 13 éve
Azt én utána láttam csak, de szerintem kerülni fogják inkább, arra gondoltam 😊Yep, sajnos érdemben csak most olvasom, hogy benéz neki vagy négy meccs eltiltás, meg ilyen apróságok... hát majd meglássuk.TitansTitansMég annyit, hogy Haden szerintem nagyon kevés lehetőséget kap majd 😊Wyatt

több mint 13 éve
Yep, sajnos érdemben csak most olvasom, hogy benéz neki vagy négy meccs eltiltás, meg ilyen apróságok... hát majd meglássuk.TitansMég annyit, hogy Haden szerintem nagyon kevés lehetőséget kap majd 😊Wyatt
több mint 13 éve
az NKS ellenem kezd, így inkább nem minősítem a trédet, mindenesetre mivel a draft után kb. 6-7 FA játékosa volt, nem volt DT-je, S-je, meg talán CB-je, úgyhogy érthető, hogy minden esélyt megragad, hogy hiányposztjait felszámolja. úgyhogy, összességében átgondolt trade-nek tartom, bár meglehetősen kétségbeesett próbálkozás, és nyilvánvaló, hogy ANT többet nyer, de én nem blokkolom csak ezért.
(btw Babineaux kezdő pozíciója sem igazán stabil)
több mint 13 éve
akinél ez vétó, szóljon.igazából még nem volt egy snap sem, sóval nehéz megbecsülni bármit is előre.

több mint 13 éve
NKS traded Willis McGahee, Den RB to ANTNKS traded Brandon Marshall, Chi WR to ANT
NKS traded Jermichael Finley, GB TE to ANT
ANT traded Dont'a Hightower, NE LB to NKS
ANT traded A.J. Jefferson, Min CB to NKS
ANT traded Jordan Babineaux, Ten S to NKS
Marshall kurva jó lesz, Finley is kap majd szépen, McGahee nem tudom, hogy kezdő RB lesz-e, Hightower szerintem a 3. legeredményesebb Pats LB lesz csak, Jefferson biztosan kezdő már? Egy S meg szerintem ennyit nem dob. Én az NKS helyében tuti nem mennék bele, de nem is nekem kell