bowl.hu div. 2./B
20 feliratkozó
3 hónapja
draft: szeptember 3. kedd, 20:00 CETdraft sorrend:
1/1 @Kájzerszóze - Lökött Szentek
1/2 @BJ Bazsi - Cheesehead Daltons
1/3 @Sanco - Sanco's Sentinels
1/4 @Löfli - Zugló Nookhorses
1/5 @Antman - Wampas Hoth
1/6 @zemanla - Budapest Blues
1/7 @Arms - Barcika Wolverines
1/8 @dr0725 - Manchester Patriots
1/9 @hrabovszki - Hrabomania
1/10 @Greengo - Team Greengo
1/11 @Castleai01 - Castleai Rebels
1/12 @ozibozi - Team Ozzy
1/13 @alatriste - Klonilinlogdad Polarbears
1/14 @JoeyPorter - Team Tebow
1/15 @Jack Zoltán - Happy City Cats
1/16 @Vieri - Atomic Falcons
1/17 @shagi0206 - Bihari Murderers
1/18 @miilann - Philadelphia Phireballs
Szerkesztette: Löfli
több mint 12 éve
Hát egy esélyem még van, ha Rötliszburger csak Wallace-ra dobál az egész meccsen, és az egész meccsen Rogers fogja. 😀
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Blount 2, Gabbert 3 pontjával én is erősítettem 😀 De Gresham és a két DT is kritikán aluli volt, Chaneyt az intercptiont, PP-t a hosszabbításos punt return mentette meg a nagyobb égéstől, Baileyvel sem rúgatott a szemét Kóvbójz, de LeSean, Megatron és Boley kiemelkedő játéka lehet, hogy elég lesz 😊
több mint 12 éve
Illetve ki ne felejtsük még a kezdő futóként 30 yd-ot teljesítő MBIII-t, valamint az eddig 10 pont fellett átlagoló ligacsúcsra hajtó Jared Allen 2 pontját. Innen is üdvözlöm őket, és boldog karácsonyt kívánok nekik. 😀
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Grat Wyatt. Megatronnal nem tudtam felvenni a versenyt. Na sebaj, irány a dobogó alsó foka. 😊institucioReméljük nem állatkodnak túlzottan az embereid, és megtartunk az előnyből egy keveset 😊 Amúgy parádés húzás volt megszerezni a Titans HC-t, hogy az Indyt csak elpicsázzák, míg a Chargers nehéz meccset játszik a Ravensszel (hah 😀). Viszont legalább olyan jó volt a San Diego, hogy puntot sem rúgtak 😀
több mint 12 éve
Grat Wyatt. Megatronnal nem tudtam felvenni a versenyt. Na sebaj, irány a dobogó alsó foka. 😊
több mint 12 éve
Miért nem tudtam előző héten ilyen pontszámokat hozni, vagy legalább kajzer, te miért nem hoztál ilyen számokat?
több mint 12 éve
122pont a padon... bár úgy néz ki így is nyerek. Legalább ennyi.
"We got Tom Bradyed again."
több mint 12 éve
96 pont a padon eddig....jules98.
eddig.... Csak 22-vel hozott kevesebbet a padom, mint a kezdő 😂
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 12 éve
Legyen 😀Wyattlesz
ki az aki tudja ki esik ki biztos?
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
valahogy a végén úgy is te nyerszJanekAzért Megatron meghálálta, hogy bíztam benne az utóbbi hetek után 😊
több mint 12 éve
96 pont a padon eddig....
"We got Tom Bradyed again."
több mint 12 éve
Áldom az eszem hogy Felix Jones-t beraktam Sproles helyett a kezdőbe... :mad: Ha ezen a 6 (eddig ...szerk.: mostmár 8) ponton megy el a meccs akkor felmondok.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Na, a végén még Croyle is előkerül 😀Mondjuk mókás, hogy a kezdő irányítóm, futóm és a rúgóm összesen alig verte az ellenfél safetyjét, sok esély maradt 😀
több mint 12 éve
nem Palko-t mondtamNa azért van egy szint, ami alá nem megyünk 😀 😀WyattTeljesen mindegy kit waiverezek, Lockert, Skeltont, Youngot, bárkit, aki mutatott valami pozitívat, onnantól, hogy hozzám kerül, megint ugyanolyan béna lesz mindegyik 😀 Még jó, hogy nem maradt bent nálam Brady a drafton, még ő is megsérült volna 😛WyattAkkor most vedd fel Sanchezt 😊Janek
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Na azért van egy szint, ami alá nem megyünk 😀 😀Teljesen mindegy kit waiverezek, Lockert, Skeltont, Youngot, bárkit, aki mutatott valami pozitívat, onnantól, hogy hozzám kerül, megint ugyanolyan béna lesz mindegyik 😀 Még jó, hogy nem maradt bent nálam Brady a drafton, még ő is megsérült volna 😛WyattAkkor most vedd fel Sanchezt 😊Janek
több mint 12 éve
Teljesen mindegy kit waiverezek, Lockert, Skeltont, Youngot, bárkit, aki mutatott valami pozitívat, onnantól, hogy hozzám kerül, megint ugyanolyan béna lesz mindegyik 😀 Még jó, hogy nem maradt bent nálam Brady a drafton, még ő is megsérült volna 😛WyattAkkor most vedd fel Sanchezt 😊
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Teljesen mindegy kit waiverezek, Lockert, Skeltont, Youngot, bárkit, aki mutatott valami pozitívat, onnantól, hogy hozzám kerül, megint ugyanolyan béna lesz mindegyik 😀 Még jó, hogy nem maradt bent nálam Brady a drafton, még ő is megsérült volna 😛
több mint 12 éve
látod nincs kolbászból a kerítés 😊waiwerezd fel Webbet
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
No, két fumble és egy int után az utolsó másodpercekben keresztülpasszolt pálya és TD után csak összeszedtünk 3 darab plusz pontot. Ezt olyan –6 környékén nem hittem volna
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
A következő meccsen, ha lesz (3. helyért van?) szerintem QB nélkül állok ki
több mint 12 éve
Div 2/B A LEGNAGYOBB KIRÁLY ÉOLÉ ÉOOOLÉezért kéne bentmaradjak
HÁROBÚÚÚÚÚÚÚÚAntman
bár én ugye csak beugró vagyok...