bowl.hu div. 2./B
20 feliratkozó
3 hónapja
draft: szeptember 3. kedd, 20:00 CETdraft sorrend:
1/1 @Kájzerszóze - Lökött Szentek
1/2 @BJ Bazsi - Cheesehead Daltons
1/3 @Sanco - Sanco's Sentinels
1/4 @Löfli - Zugló Nookhorses
1/5 @Antman - Wampas Hoth
1/6 @zemanla - Budapest Blues
1/7 @Arms - Barcika Wolverines
1/8 @dr0725 - Manchester Patriots
1/9 @hrabovszki - Hrabomania
1/10 @Greengo - Team Greengo
1/11 @Castleai01 - Castleai Rebels
1/12 @ozibozi - Team Ozzy
1/13 @alatriste - Klonilinlogdad Polarbears
1/14 @JoeyPorter - Team Tebow
1/15 @Jack Zoltán - Happy City Cats
1/16 @Vieri - Atomic Falcons
1/17 @shagi0206 - Bihari Murderers
1/18 @miilann - Philadelphia Phireballs
Szerkesztette: Löfli
több mint 12 éve
Antman
401
Na lehet készülni a PO-ra.Wyatt, remélem most fordítva lesz mint az alapszakaszban!!! 😀
több mint 12 éve
2pontos cigi de enyém a leggazdagabb pad szerintem 😊
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
DeCoudot egyszer padoztatom, akkor persze, hogy kurva jó 😀 Mondjuk ezen a meccsen tök mindegy mit cseszek el, az ellenfél leszarja 😊
több mint 12 éve
A tetves büdös kurva eget, hogy 9 játékos 10 pontot nem tud csinálni egy félidő alatt. A büdös p... :mad: :mad: :mad:
több mint 12 éve
eldőltek a fontos dolgokLynch még itt is bánt bár a pályán jobban fájt amit csinált ....
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Eléggé meghalt a topic 😛McCoy+Chaney nagyon fasza pontokat hozott, Young bekaphatja az interceptionjeit, Jenkins 0 pontja meg parádés
több mint 13 éve
A pontszám nem összehasonlítható különböző posztok esetén, csak ha azonos a poszt. Mondjuk egy 25 pontos QB, egy 15 pontos QB-nál jobb, de egy 20 pontos DE-nél már nem biztos. Mivel az egyik lehet, hogy csak átlag teljesítmény a másik meg kiemelkedő a posztján.Janek, az én trademről, vélemény?
több mint 13 éve
mondjuk Foster 30at átlagol amióta játszik...szóval azért a tradet feléd töröltem már
több mint 13 éve
Egyébként például a Flacco-Foster-Mathews trióért viheted Rodgerst.
több mint 13 éve
Hát igazából itt nem Rodgersről van szó, hanem arról, hogy Foster átlagol 20 pontot, Lewis mondjuk 12-t, részemről meg Webb 15-t, Rodgers meg közel 40-t. Hogyha bárki ezt a fórumon reálisnak tartja, akkor jelentkezzen.
több mint 13 éve
Na most nem leszek holnapig akit érdekel Foster az tegyen kedve szerint.RB legyen az ajánlatban olyan aki pontot is hoz azért
több mint 13 éve
Janek ugye ezt te se gondoltad komolyan.nem szar cb-t küldtem 😊
Az összeségben nr. 1 játékosért és egy top 5 CB-ért kapnék egy szar S-t meg egy top 5-ös RB-t. Azért talán ennél egy kicsit komolyabban kellene venni a tradeket.institucio
igazából nem hiszem,hogy Áront oda adnád bárkiért is
több mint 13 éve
Janek ugye ezt te se gondoltad komolyan.Az összeségben nr. 1 játékosért és egy top 5 CB-ért kapnék egy szar S-t meg egy top 5-ös RB-t. Azért talán ennél egy kicsit komolyabban kellene venni a tradeket.
több mint 13 éve
hát nem volt vicces csak amolyan kirablósÉn küldtem egy tradet. Top 10 CB, S és egy valószínűleg hétvégén kezdő RB.
igazából QB CB S poszton tudok csak javulást hozni vagy top10 LB-el.Janek
több mint 13 éve
hát nem volt vicces csak amolyan kirablósigazából QB CB S poszton tudok csak javulást hozni vagy top10 LB-el.
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Egy kiemelkedően jóért kapnál három simán jót 😊És az miért lenne jó nekem?Szeretnék nem kiesni ...Add el, van egy csomó jó LB-m, adhatok CB-t (PP kivételével), LeSean kívételével futót is
de Fosternek nem jó,hogy kiesett SchaubJanek
Mondjuk egy Blount+Harris+Richard Marshall szerintem még sok is 😊Wyatt
a bentmaradáshoz sem árt egy FosterJanek
Na, Fosterért megkapod Fredet meg Avrilt üsse kavics
Vagy Blountot, Marshallt és Avrilt, de ez az ajánlat viccnek is borzalmas volt 😊
több mint 13 éve
Látom jött már ajánlat Fosterért 😊nos nem tudom itt van e trade határidő...
látom nincs
több mint 13 éve
És az miért lenne jó nekem?Szeretnék nem kiesni ...Add el, van egy csomó jó LB-m, adhatok CB-t (PP kivételével), LeSean kívételével futót is
Mondjuk egy Blount+Harris+Richard Marshall szerintem még sok is 😊Wyatt
a bentmaradáshoz sem árt egy Foster
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Szeretnék nem kiesni ...Add el, van egy csomó jó LB-m, adhatok CB-t (PP kivételével), LeSean kívételével futót is
Mondjuk egy Blount+Harris+Richard Marshall szerintem még sok is 😊