bowl.hu div. 3./B
20 feliratkozó
több mint 1 éve
Draft időpont: augusztus 31. 20:00 A draft sorrendet 1 órával a draft előtt fogja kisorsolni az espn.
1. Zero_l - Ujangliai Hazafiak
2. Pálca - Sopron Sharks
3. xernon - Blue Meanies
4. Göbi - Reno Hightower White Shoes
5. ozibozi - ozi’ otherwordly
6. Monster8 - Pittsburgh Monsters
7. Yakuza - Blue-Eyed Samura
8. Pari - Autumn Pirate
9. trolltan - No Punt Intended
10. zacknorb - Mordor Brewers
11. Savaria Steeler - Savaria Steelers
12. nando89 - Atomcity Badgers
13. KoporShow - Budapest Sagamores
14. Sebii - Belpesti Betyars
15. JustoVillar - Szentkirály Red Cards
16. Shark-Krisz - Baltimore Raptors
17. Hulkeinstein - Bowl Awengers
18. Tarsi - Smoking Riders
Szerkesztette: Tarsi
több mint 15 éve
itt éppen parádés draft folyik, ha valaki megnézi a pick historyt, sanszos hogy behugyozik 😀StezTényleg nagyon kemény pickek voltak én is csak törölgettem a szemem néha. Igaz még így is maradtak olyan játékosok akiket tuti behúzósra tettem. Mondjuk én 16-os ligában szoktam meg az IDPt.
több mint 15 éve
Nos, akkor jöjjön a csapat amelyik remélem utolsó nem lesz!QB: Rivers, Anderson - utóbbi csak Philip bye week-jére kell
RB: McCoy, Hightower, Best - mire RB-re került a sor, ők maradtak
WR: Nicks, Edwards, Breaston, Mike Williams, Jenkins
TE: Gates - biztos pont
K: Rackers - Texans O mellett sok pontot várok tőle
DE: Edwards, Harvey, Shaughnessy
DT: McCoy, Patterson
LB: Willis, Mayo, Orakpo, Phillips
CB: Leon Hall, McCourty, Haden
S: Adrian Wilson, Tanard Jackson, Collins
P: Scifres
HC: Ravens HC
ez jött ki életem első IDP draftjából, majd meglátjuk mi lesz ebből...
"Amibe nem halsz bele, attól erősebb leszel!"
több mint 15 éve
Na Lássuk Miből Fogunk Idén Gazdálkodni! QB --> Matt Schaub (1./13.), David Garrard (22./296.) 😊
(Mire Sorra Kerültem az Elit RB-ek és QB-ek már Kimentek, és Talán még Schaub Áll a Legközelebb Hozzájuk a Pontterméseket Illetően! A 22. Körben meg Garrard és Campbell Között az Döntött hogy Utóbbi Kicsit Lutri egy Új Csapatban! Garrard Legalább Kiszámíthatóbb!)
RB --> DeAngelo Williams (2./16.), Ryan Matthews (4./44.), Jerome Harrison (7./97.), Michael Bush (16./212.) :cool:
(A 3 Kezdő Elvileg Elsőszámú Futó és a 4. Sem Áll Rosszul ezen a Téren, tehát hacsak Sérülés Nem Jön Össze, Elégedett Vagyok Velük!)
WR --> Calvin Johnson (3./41.) , Vincent Jackson (11./153.), Laurent Robinson (21./293.), Nate Burleson (24./324.) 😕
(Hát a WR Sor Kicsit Gyengécskére Sikerült de az Elején inkább LB-re Mentem és Ezt a WR Sor Sínylette Meg! Mondjuk CJ Szállíthatja a Pontokat, VJ-t 11.Körben már Vállalhatónak Éreztem, LR és NB már csak "Best of the Rest" Alapon Lettek Kiválasztva, bár Nyílván Dönthettem Volna Jobban is!)
TE --> Kevin Boss (19./265.) :/
(Kellett egy TE, hát Választottam Egyet! Boss Talán még Hoz is Néhány Pontot Meccsenként!)
DT --> Richard Seymour (18./240.), Gerrard Warren (27./377.) 😀
(Seymour-t egy Kicsit Elsiettem, de Mentségemre Szóljon hogy Felbuzgott Bennem a "Pats Vér"! Gerrard Warren Jelenleg is Patrióta és Legalább Biztos Kezdő DE Poszton! Sok Pontot Nem Fog Hozni Ez a Duó, de Legalább Csípem Őket!)
DE --> Trevor Scott (14./184.), Mathias Kiwanuka (15./209.), Larry English (26./352.) 😉
(Ha Igazak Azon Híresztelések hogy LB-ként is Tervezik Bevetni Őket, akár még Jók is Lehetnek! Ez a Sor Vagy Nagyon Bejön vagy Nagyon Nem!)
LB --> Curtis Lofton (5./69.), London Fletcher (6./72.), DeAndre Levy (10./128.), Stewart Bradley (12./156.), Lawrence Timmons (23./321.) :cool:
(Ez az Első IDP-s Ligám, így Talán Kicsit Túlságosan is Eltoltam az Egyensúlyt a LB-ek Javára de Legalább Lett egy Egész Acélosnak Mondható Kis Részlegem! Ha Bradley Egészséges Tud Maradni Bajban is Leszek Minden Héten hogy Kiket Padoztassak Innen!)
CB --> Jonathan Joseph (13./181.), Dunta Robinson (17./237.), Darius Butler (25./349.) :rolleyes:
(A Secondary Ismerete Fantasy Szempontból Abszolút Nem Erősségem, így Itt a Megérzéseimre és a Szerencsére Alapoztam! Nem Kimondottan Tudományos Megközelítés, dehát Ez Van!)
S --> Berenard Pollard (8./100.), Roman Harper (9./125.) :rolleyes:
(lásd. Egy Sorral Feljebb! A Harper Picket Sajnálom, Ott Talán még Húzhattam Volna egy Jobb WR-t, Hasonló S-t meg Találtam Volna a Későbbi Körökben is!)
K --> Garrett Hartley (20./268.) 😛
(Kellett egy Rugó, Hát Húztam Egyet amikor a Többiek is Elkezdték Kiválasztani az Övéiket! Remélem a Saints Offense Jól Működik Idén is és Közeli FG-kal és EP-kal Összehoz a Srác Néhány Pontocskát Nekem!)
P --> Daniel Sepulveda (29./405.) :rolleyes:
(Abszolút Nem Tudok Semmit a Punrterek Fantasy Értékéről, de Szerintem Nem Gáz hogy a Végére Hagytam!)
HC --> Packers Coach (28./380.) 😊
(A Végére Hagytam a Posztot, mert Úgy Terveztem Nem is Nagyon Fogom Berakni de Mikor Láttam hogy a GB még Bennt Van, Gyorsan Behúztam a Punter Helyett! Így Talán Néha még Pontot is Kapok Utána!)
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 15 éve
beteg draftom volt sok-sok colts playával, szóval elégedett vagyok 😀de hogy nyerni nem fogok, az is biztos 😀
több mint 15 éve
1/7ről:QB: McNabb (8.kör) Ha megsérül akkor elég ciki, az elején olyan QB run volt, hogy később húztam inkább.
RB: Rice (1.kör), Grant (2.), Moreno (3.), /LT (16.) Ez szerintem egész pofás lett. Húzniuk kelll a csapatot.
WR: Housmandzadeh(14.), Knox (15.),/ Henderson (19.), Collie (20.)Ezt eléggé hanyagoltam,inkább a mennyiségre mentem.
TE: Carlson (17.kör) Előttem elvitték az elit playereket, úgyhogy hanyagoltam.
DT: Dorsey(18.), Babineaux(21.) / Dwan Edwards(28.) Ez nem olyan lényeges.
DE: Trent Cole(10.), Justin Tuck(11.) / D.Bowens(25.) Itt vlmit csinálnom kell a byeok miatt, ezt benéztem,de nem rossz.
LB: Laurinaitis(4.), David Harris(5.), Dansby(7.)/ D.Washington(23.) Kezdők remek, viszont mélység nincs.
CB: R. Marshall(12.), Winfield(13.)/ C. Johnson(24.) Ez rendben lesz.
S: Weddle(6.), Bell(9.)/ Q.Mikell(22.) Ez is teljesen korrekt.
P: Andy Lee(26.) Ezek meg már nem lényegesek.
K: Robby Gould(27.)
HC: Bengals(29.)
Jól érzem, hogy nagyon erős csapatot sikerült összehoznom , vagy a tapasztalt idpsek elmondhatják, hogy nagy tévedésben élek? 😀
több mint 15 éve
Nos, ez is megvolt, alább a csapatom... A 2. RB picket elbasztam, AP bye-weekjére húztam Charlest, normális WR-re vagy RB-re cserélném... Még egy LB pickem volt ami bye weekre ment, illetve a Punteremet a haverom húzta amikor épp hugyoznom kellett, így Ő is FA-ra sikeredett 😊 A többiről viszont kiváncsi lennék a véleményetekre:http://lh5.ggpht.com/_3jO9X-rSa4w/TIQGaZEDZII/AAAAAAAAC0w/GnQQupY9Hvc/s720/draftkezdo.jpg
http://lh5.ggpht.com/_3jO9X-rSa4w/TIQGaqcCHAI/AAAAAAAAC00/9dU8Pqdz8is/draftcsere.jpg
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 15 éve
😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 15 éve
így a végére egész pofás csapatom kezd alakulni, már csak Clark hiányzik :/
több mint 15 éve
nem kicsit 😀 10. körben (asszem) már HC meg K 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 15 éve
itt éppen parádés draft folyik, ha valaki megnézi a pick historyt, sanszos hogy behugyozik 😀
több mint 15 éve
jól emlékszem, hogy 8kor lesz a draft ugye? 😀StezIgen, én már készítem be a kaját meg a piát 😀
több mint 15 éve
jól emlékszem, hogy 8kor lesz a draft ugye? 😀
több mint 15 éve
Aki Husit húzza, az lehet még jól is jár mivel elment a Vikesba, ott meg simán kitömheti Favre lasztivalStezNaja, Rice alteregóként még akár tényezővé is fejlődhet (újra).
több mint 15 éve
Aki Husit húzza, az lehet még jól is jár mivel elment a Vikesba, ott meg simán kitömheti Favre lasztival
több mint 15 éve
Tény hogy senki nem volt túl aktív az elmúlt hetekben, de őszintén szólva nem is volt miről diskurálni. A szezon csak ma este kezdődik 😊Még nem tudod beállítani, dolgoznak az ügyön.
Housh, FastWillie, Leinart cut. Updateljétek a draftlistáitokat, bár azt tippelem hogy senkiét sem fogják ezek az események alapjaiban megrázni 😀
Kérdés: hol kell beállítani hogy a fórumbejegyzések fordított sorrendben jelenjenek meg, tehát a legfrissebb legyen legfelül?stevezeg
több mint 15 éve
Tény hogy senki nem volt túl aktív az elmúlt hetekben, de őszintén szólva nem is volt miről diskurálni. A szezon csak ma este kezdődik 😊Housh, FastWillie, Leinart cut. Updateljétek a draftlistáitokat, bár azt tippelem hogy senkiét sem fogják ezek az események alapjaiban megrázni 😀
Kérdés: hol kell beállítani hogy a fórumbejegyzések fordított sorrendben jelenjenek meg, tehát a legfrissebb legyen legfelül?
több mint 15 éve
Én már készültem a draftra, de szerintem addig még 2x meggondolom magam 😀
több mint 15 éve
Holnap draft, remélem mindenki készül, mert én nem 😛Olyan játékosokat fogok húzni, akiket egyrészt szeretek, másrészt úgy gondolom, jó szezont fognak zárni. Utált csapatból pedig nem fogok senkit sem elhozni. 😀 Szerencsére ilyen csak 1-2 van.
És remélem a holnapi drafton is ennyire lesz aktív a banda, mint a a fórumon, akkor megmaradnak nekem a sleeperek. 😛
több mint 15 éve
Amúgy szerintem az improvizáció a legcélravezetőbb, mert nem kell idegeskedni az összedőlt tervek miatt.Az én stratégiám annyira jó hogy összedőlhetetlen 😛
(Nálam az ezüst-fekete előnyt élvez 😛 )BMG
A másik kérdéssel kapcsolatban pedig a Rajna cikkjében írtak szerint járok el: "Ne légy szerelmes kedvenceidbe! Ha utált emberekkel van tele a csapatod, akkor jó, mert így vagy a fantasy sikereknek örülsz, vagy a játékosok NFL-ben való szerencsétlenkedésének." 😊
Ex-Rataxes
több mint 15 éve
Egyszerű stratégia: mindenből a legjobb 😊nagyon leült a dolog, remélem csak azért ilyen nagy a csönd mert mindenki vadul rangsorol 😊_aDaM_Nekem sikerült kiötölnöm egy nagyon jó ( titkos 😛 ) rangsorolási módszert, amivel 1-2 óra alatt megoldom az egészet, szóval nem stresszelek egyelőre, majd szombaton nekiállok 😊Rataccess
Amúgy szerintem az improvizáció a legcélravezetőbb, mert nem kell idegeskedni az összedőlt tervek miatt.
(Nálam az ezüst-fekete előnyt élvez 😛 )
több mint 15 éve
nagyon leült a dolog, remélem csak azért ilyen nagy a csönd mert mindenki vadul rangsorol 😊_aDaM_Nekem sikerült kiötölnöm egy nagyon jó ( titkos 😛 ) rangsorolási módszert, amivel 1-2 óra alatt megoldom az egészet, szóval nem stresszelek egyelőre, majd szombaton nekiállok 😊
Ex-Rataxes
több mint 15 éve
nagyon leült a dolog, remélem csak azért ilyen nagy a csönd mert mindenki vadul rangsorol 😊
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
A kommish küldjön nekem egy liganévsort PM-ben (Csapatnév+itteni user) meg egy draft időpontot Kösz
több mint 15 éve
Megnéztem, 14 Joined van.
több mint 15 éve
Igen, a mi ligánk betelt sajna.Elvileg megvagyunk 14-en, ha jól tudom.FarkyAkkor bocsánat,lemaradhattam valamiről :/Newman