Magyar foci csevegő
35 feliratkozó
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Most lehet, hogy a fél világot magam ellen haragítom, de én személy szerint nem tartom hülyeségnek a regionális összefogást. Főleg, ha kis csapatokról van szó. Csak ennek a rendje legyen előre leszabályozva és ne ad hoc jelleggel játszon mindenki ott, ahol éppen akar.Az egyértelmű, hogy a Szövetségnek ki kell nyilatkoztatnia, hogy a magyar meccsek a proritás. Az is egyértelmű, hogy az erősebb csapatok számára az igazi megmérettetés az a nemzetközi mérkőzés (már ha van az adott nemzetközi bajnokságnak egy szinvonala...). Ezt az érdekellentétet kell feloldani azzal, hogy pontosan szabályozzák, mondjuk előre meghatározott esőnapok beiktatásával és pontosabb kommunikációval más nemzeti és nemzetközi szövetségekkel. Nem könnyű több versenynaptárat összehangolni - főleg, ha a nemzetközi kiírás később születik meg a hazainál... -, de mindenképpen meg kell kísérelni.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Szoros küzdelemben alulmaradtak a Mucsaröcsöge Sintérek ellen... (0-2) :o Állítólag azóta a fél csapatot nem találják, de sztem érdemes lenne szétnézni a gyepmesteri telepen... :o 😀Ezúton adom a világ tudtára, hogy megalakult a Vác Pit Bulls csapat!vajon mi történt a vác pit bulls csapattal? 😀szampi#33
Az edzések egyelőre hétfő-szerda-pénteken vannak, 18.00-tól 20.00-ig. Tagdíj egy darabig nincs, tehát itt a lehetőség, hogy kipróbáld magad INGYEN!
A tagdíjhoz hasonlóan korbeli megkötés sincs. Ha szeretnél egy alapról induló, mégis a futball szeretetével és fegyelmezettséggel felvértezett csapat tagja lenni, jelentkezz
Próbáld ki magad - legyél Pitbull!berger90
több mint 14 éve
vajon mi történt a vác pit bulls csapattal? 😀szampi#33És a Budapest Immortals mikor indul bajnokságban? 😀e53m62
az élet nagy kérdései. :/
több mint 14 éve
vajon mi történt a vác pit bulls csapattal? 😀szampi#33És a Budapest Immortals mikor indul bajnokságban? 😀
A defense lineman could tear apart a refridgerator with his teeth.
The offense lineman can tell you how to put it back together spring by spring...
több mint 14 éve
Úgy látom, kimondva-kimondatlanul a szövetség egyetért azzal az elképzeléssel, miszerint a magyar foci jövője a regionális szintű összefogások, együttműködések. A külföldi megmérettetések az igazi fokmérői a csapatok játékerejének. Ezek az elvek viszik majd előre a tagságot (vagy legalább a hajlandóságot mutató élcsapatokat) tudásban, rutinban.- Ha a szövetség ezeket az összefogásos szarakodásokat támogatná, akkor nem deklarálta volna a versenykiírásban, h a hazai mérkőzések a fontosabbak. Az, hogy Kori ezt magasról leszarta, az megint más kérdés.
A szövetség döntései ezen elvek alapján születnek. (Figyeljük meg, hogy a szövetség jót akar!)
Így helyére kerülnek a dolgok.
A játéknapok csereberéje szükséghelyzet, mert a magyar menetrend (csapatok közkívánatára) hamar elkészült, hamarabb, mint a nemzetközi versenynaptár.
Lefele-felfele játszás pán-európai, interkontinentális jelleggel a rutinszerzést, formábahozást ill. teljesítmény-optimalizálást szolgálja.
Volt még:
- némi dorgálás, figyelmeztetés elszaladás, norórius nempisilés, MUD-hiány miatt (fontosember?);
- 0-20, miközben +35-ig mehet a játék (?);
- védelem preferálása (?).
Annyi érdekes történt már eddig is! Nem akarja valaki megírni majd?Atari
- Lefelé játszásnak magyar szinten szerintem semmi értelme nincs. Kérdezzétek csak meg nyugodtan a győri centert.
- Amennyire én tudom, a hivatalos meghívóban kiemelten szerepelt, hogy semmilyen fórumon nem szabad a "konferencián" elhangzottakat megszellőztetni, merthogy titkosak, a sportág jövőjét nagyban befolyásoló dolgok lehetnek és ha mégsem ezek, akkor is csak elképzelések, amik nem is biztos, hogy megvalósulnak.
- Részemről is kíváncsi vagyok, hogy miért kell ez a titkolózás, mikor az általunk fenntartott szövetségi vízfej értekezik, de ezt majd mindjárt megmondják az okosok.
- Az elszaladós-nem pisilős sztori pedig precedenst teremtett, ez nem is kérdés. A kérdés az, hogy a következő ilyen delikvens ugyanezért mit fog kapni.
A defense lineman could tear apart a refridgerator with his teeth.
The offense lineman can tell you how to put it back together spring by spring...
több mint 14 éve
Ezúton adom a világ tudtára, hogy megalakult a Vác Pit Bulls csapat!vajon mi történt a vác pit bulls csapattal? 😀
Az edzések egyelőre hétfő-szerda-pénteken vannak, 18.00-tól 20.00-ig. Tagdíj egy darabig nincs, tehát itt a lehetőség, hogy kipróbáld magad INGYEN!
A tagdíjhoz hasonlóan korbeli megkötés sincs. Ha szeretnél egy alapról induló, mégis a futball szeretetével és fegyelmezettséggel felvértezett csapat tagja lenni, jelentkezz
Próbáld ki magad - legyél Pitbull!berger90
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Én csak azt tudom és remélem, hogy pénteken azon a bizonyos "nagy találkozón" VÉGRE mindenki tudni fogja, hogy ki, avagy mi mellé álljon.Összefogás nélkül nincs semmi, ezt tényleg be kéne látni.
Ok, lehet, hogy azzal sincs :rolleyes: de akkor az ember legalább elmondhatja, hogy megpróbálta. 😊
több mint 14 éve
Úgy látom, kimondva-kimondatlanul a szövetség egyetért azzal az elképzeléssel, miszerint a magyar foci jövője a regionális szintű összefogások, együttműködések. A külföldi megmérettetések az igazi fokmérői a csapatok játékerejének. Ezek az elvek viszik majd előre a tagságot (vagy legalább a hajlandóságot mutató élcsapatokat) tudásban, rutinban.Én tudnék rá mindkét nemből embert 😉
A szövetség döntései ezen elvek alapján születnek. (Figyeljük meg, hogy a szövetség jót akar!)
A játéknapok csereberéje szükséghelyzet, mert a magyar menetrend (csapatok közkívánatára) hamar elkészült, hamarabb, mint a nemzetközi versenynaptár.
Lefele-felfele játszás pán-európai, interkontinentális jelleggel a rutinszerzést, formábahozást ill. teljesítmény-optimalizálást szolgálja.
Volt még:
- némi dorgálás, figyelmeztetés elszaladás, norórius nempisilés, MUD-hiány miatt (fontosember?);
Annyi érdekes történt már eddig is! Nem akarja valaki megírni majd?Atari
Öreg indián sohasem felejt, csak a bosszúja öregszik...
több mint 14 éve
Úgy látom, kimondva-kimondatlanul a szövetség egyetért azzal az elképzeléssel, miszerint a magyar foci jövője a regionális szintű összefogások, együttműködések. A külföldi megmérettetések az igazi fokmérői a csapatok játékerejének. Ezek az elvek viszik majd előre a tagságot (vagy legalább a hajlandóságot mutató élcsapatokat) tudásban, rutinban.A szövetség döntései ezen elvek alapján születnek. (Figyeljük meg, hogy a szövetség jót akar!)
Volt még:
Annyi érdekes történt már eddig is! Nem akarja valaki megírni majd?
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 14 éve
nem tévedek, mert nem. 😊 tudom a sztorit. de neked átfogalmazom:Mivel itt a fórumon nagyon szeretjük Orwellt, ezért átformálva az Állatfarm című szatirikus regényéből egy részt:
Gy-D-Sz által benyújtott többszöri, külső szemlélő számára furcsa halasztási kérelmek után egyoldalúan megszabott időpontban nem akarták lejátszani a mérkőzést
így megfelel?
Bálint #15vagy egyszerűen nem akartak vele szórakozni, hiszen úgyse akarták lejátszaniTévedsz, nagyon is le akarták játszani, de az eredeti időpontban!!!IdZ
Bálint #15
"Minden egyesület egyenlő, de vannak egyesületek, melyek egyenlőbbek."
Sajnos ebben sok a párhuzam 😉
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
nem tévedek, mert nem. 😊 tudom a sztorit. de neked átfogalmazom:Gy-D-Sz által benyújtott többszöri, külső szemlélő számára furcsa halasztási kérelmek után egyoldalúan megszabott időpontban nem akarták lejátszani a mérkőzést
így megfelel?
vagy egyszerűen nem akartak vele szórakozni, hiszen úgyse akarták lejátszaniTévedsz, nagyon is le akarták játszani, de az eredeti időpontban!!!IdZ
. . . vagy csak egyszerűen "foglalt" volt a számítógép. . . vagy az internet ? ? ? :cool:kutya76Bálint #15
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Foglalt volt az egyetlen szamitogep a megyeben! 😊 Ezzel csak az a baj, hogy a melyen tisztelt VB -ha erre hivatkozunk- ennek tutira utananezne. Nem ugy, mint az eredeti idopontban felhozott kifogas soran a palya foglaltsagat erinto kerdesnek...😕 Tudod: egyenloek, egyenlobbek...Mivel nincs tetszik gomb, akkor így:Tény, hogy a Soldiers mulasztott (a meccs előtt mindenfélét, pl. rostert kell rögzíteni neten, ez nem történt meg). A méltányosság arra vonatkozhat, ha nem önhibájukból mulasztottak. Mondjuk földrengés, szökőár, kolera járvány, egész megyét érintő áramszünet stb. miatt. :cool:Atari. . . vagy csak egyszerűen "foglalt" volt a számítógép. . . vagy az internet ? ? ? :cool:kutya76
😊 😊 😊 😊 😊
😀 😀 😀 😀 😀IdZ
több mint 14 éve
vagy egyszerűen nem akartak vele szórakozni, hiszen úgyse akarták lejátszaniTévedsz, nagyon is le akarták játszani, de az eredeti időpontban!!!
Bálint #15Tény, hogy a Soldiers mulasztott (a meccs előtt mindenfélét, pl. rostert kell rögzíteni neten, ez nem történt meg). A méltányosság arra vonatkozhat, ha nem önhibájukból mulasztottak. Mondjuk földrengés, szökőár, kolera járvány, egész megyét érintő áramszünet stb. miatt. :cool:Atari. . . vagy csak egyszerűen "foglalt" volt a számítógép. . . vagy az internet ? ? ? :cool:kutya76
több mint 14 éve
Mivel nincs tetszik gomb, akkor így:. . . vagy csak egyszerűen "foglalt" volt a számítógép. . . vagy az internet ? ? ? :cool:kutya76"méltányossági kérdéskörben a Versenybizottság jár el". Ez vajon azt jelenti, hogy méltányosságból a Soldiers kérheti, hogy ne legyen 20-0 csak 10-0? Vagy hogy mégis játszák le a meccset később?FrancescoTény, hogy a Soldiers mulasztott (a meccs előtt mindenfélét, pl. rostert kell rögzíteni neten, ez nem történt meg). A méltányosság arra vonatkozhat, ha nem önhibájukból mulasztottak. Mondjuk földrengés, szökőár, kolera járvány, egész megyét érintő áramszünet stb. miatt. :cool:Atari
😊 😊 😊 😊 😊
😀 😀 😀 😀 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
vagy egyszerűen nem akartak vele szórakozni, hiszen úgyse akarták lejátszani. . . vagy csak egyszerűen "foglalt" volt a számítógép. . . vagy az internet ? ? ? :cool:kutya76"méltányossági kérdéskörben a Versenybizottság jár el". Ez vajon azt jelenti, hogy méltányosságból a Soldiers kérheti, hogy ne legyen 20-0 csak 10-0? Vagy hogy mégis játszák le a meccset később?FrancescoTény, hogy a Soldiers mulasztott (a meccs előtt mindenfélét, pl. rostert kell rögzíteni neten, ez nem történt meg). A méltányosság arra vonatkozhat, ha nem önhibájukból mulasztottak. Mondjuk földrengés, szökőár, kolera járvány, egész megyét érintő áramszünet stb. miatt. :cool:Atari
több mint 14 éve
. . . vagy csak egyszerűen "foglalt" volt a számítógép. . . vagy az internet ? ? ? :cool:"méltányossági kérdéskörben a Versenybizottság jár el". Ez vajon azt jelenti, hogy méltányosságból a Soldiers kérheti, hogy ne legyen 20-0 csak 10-0? Vagy hogy mégis játszák le a meccset később?FrancescoTény, hogy a Soldiers mulasztott (a meccs előtt mindenfélét, pl. rostert kell rögzíteni neten, ez nem történt meg). A méltányosság arra vonatkozhat, ha nem önhibájukból mulasztottak. Mondjuk földrengés, szökőár, kolera járvány, egész megyét érintő áramszünet stb. miatt. :cool:Atari
több mint 14 éve
"méltányossági kérdéskörben a Versenybizottság jár el". Ez vajon azt jelenti, hogy méltányosságból a Soldiers kérheti, hogy ne legyen 20-0 csak 10-0? Vagy hogy mégis játszák le a meccset később?FrancescoTény, hogy a Soldiers mulasztott (a meccs előtt mindenfélét, pl. rostert kell rögzíteni neten, ez nem történt meg). A méltányosság arra vonatkozhat, ha nem önhibájukból mulasztottak. Mondjuk földrengés, szökőár, kolera járvány, egész megyét érintő áramszünet stb. miatt. :cool:
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nekem egy dolog, ami érdekes: "méltányossági kérdéskörben a Versenybizottság jár el". Ez vajon azt jelenti, hogy méltányosságból a Soldiers kérheti, hogy ne legyen 20-0 csak 10-0? Vagy hogy mégis játszák le a meccset később? És vajon egy méltányossági kérelemhez mit kell igazolni?http://www.mafsz.org/mafsz/media/4/20110513-2011-017%20VB%20hatarozat.pdfkisdaniKezd vicces lenni ez a story. Kicsit bántam, hogy sérülés miatt ugrott a felnőtt szezon, de így kezdem jó dologként felfogni.FViktor93
Mindig azt hiszem, hogy nagyjából tisztában vagyok a szövetségi eljárásokkal (lévén, hogy valamennyire benne dolgozom én is), de mindig felmerül újabb és újabb kérdés. Izgalmas. Imádom 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
http://www.youtube.com/watch?v=bOEp9N_AJgoMohi24Ez is jó lett! 😀
több mint 14 éve
(Mielőtt fölösleges flame lenne, megjegyzem, hogy ezt már kitárgyaltuk. Továbbra is 2 elmaradt meccse van a Gorillaznak.)http://www.mafsz.org/mafsz/media/4/20110513-2011-017%20VB%20hatarozat.pdfkisdaniKezd vicces lenni ez a story. Kicsit bántam, hogy sérülés miatt ugrott a felnőtt szezon, de így kezdem jó dologként felfogni.FViktor93
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 14 éve
Mohi24
99
http://www.youtube.com/watch?v=bOEp9N_AJgo
http://www.youtube.com/watch?v=fKnbo1QBdwM&feature=relmfu
több mint 14 éve
http://www.mafsz.org/mafsz/media/4/20110513-2011-017%20VB%20hatarozat.pdfkisdaniKezd vicces lenni ez a story. Kicsit bántam, hogy sérülés miatt ugrott a felnőtt szezon, de így kezdem jó dologként felfogni.
több mint 14 éve
hát természetesen az irányítónak 😀 csak a Jászberény ellen a kopasz98 haverom irányított ,de azóta beszéltünk és mondta hogy most TE volt.Miért, kinek kellett volna irányítania? Jöhet pm is, ha gondolod 😉BluemountainTitans - ZP: 21-7a végeAkkor ezek szerint borult a papír forma. Grat srácok.FViktor93
a Bazsi irányÍt 11kutya76
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Hát tudod az úgy volt, hogy elromlott a gps 😕 😀Húha, nagyon el van tévedve valaki ma 😛ZordddAzt, hogy ki irányított nem én kérdeztem 😀 Én nem ismerem a zalát annyira. 😀FViktor93Hopp, tényleg :/ Bocsiii 😉 😀Bluemountain
De köszönöm kedvességed 😉