Magyar foci csevegő
35 feliratkozó
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
a halasztós-nem halasztós szolnoki meccs fejleményeire kíváncsi leszek.Milyen fejlemenyt varsz? Olvastad Kori valaszat a dolgokra: 20:0 val nyertek a Gorillak. A tobbit ugyis "elseggnyaljak"! 😊 Jelen idokben mi mast varsz meg? Ha mi ilyen egyszeruen utana tudtunk jarni az igazsagnak, a Szovetseg pedig ilyen atlatszo huzas utan nem tette meg, akkor semmit se varj...😊
a hétvégi titans találkozó ott lesz ahol a wolves-vukovi meccs volt tavaly?Kopasz98
több mint 14 éve
Nálatok is volt játékos, aki néha gusztustalankodott, de ettől még nem lesztek ti a ,,Gusztustalan budapesti csapat"És ha én szeretnék az lenni?
Axl #95
A Pretty Woman-ben volt erre egy jó mondás:
Gere:-Hogy hívnak?
Roberts:-Mindenki, ahogy akar.
Egy másik gyöngyszem:
Roberts: Tulajdonképpen mindannyian kurválkodunk a pénzért.
Kurvanagy, hogy mikre emlékszem.

több mint 14 éve
Def.coord.-ként neki kudarc, ha pontot kapnak a div2-ben." Atari, ez hagy legyen az én dolgom 😉 Valahol elhelyezem a csapatot a mezőnyben és elvárásokat állítok magam és a játékosaim elé. És szerintem olyan sokat nem is tévedek. Hozzáteszem, hogy mégis mi mást várhat el egy csapat def.coordinatora mint a 0 kapott pontot?FrancescoÁltalában dicsérnek a csapat honlapok, a te blogod a többséghez képest kritikusabb egy nagyarányú győzelem után is. Ez a ritkább, ezért érdekes.
Személyesen nekem meg azért, mert én is inkább a hibákat veszem észre (jelen szintjén a focinak valószínűleg abból van több 😊 ). Olykor tudatosan kell magam visszafogni a hozzászólásaimban. 😀
Szóval helyes a tökéletességre való törekvés. Def.-nél a 0 pont alap, azután a minél több fumble és int., majd a visszavitt TD. :cool:
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 14 éve
Innen is jobbulást a srácnak.
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 14 éve
kutya23c
223
Sokat gondolkodtam, hogy belinkeljem-e nektek mert utánna majd jön a karate de leszarom.Akkor mielőtt szobrot állítunk a sportszerű eagles-nek itt egy viedo, részemről no comment mert cenzúrázva leszek vagy kitiltva, mindenesetre középen a fehérnadrágos pesti fiatalember "sportszerű" szerelését nézzétek valamint a videóban is hallható ordítás-amit az a srác adott ki akinek szilánkosra tört szárkapocscsontja, 6 hét fekvő sport karier vége- utáni öröm mámort és gratulációt is láthatjátok a sasoktól.
Gratulálok fiúk ti tényleg jók vagytok!
http://www.youtube.com/watch?v=AkPzKdLg-5k
Egyébként örülök, hogy azóta nem volt ilyen eset a meccseken. Én ezért vagyok elfogult, de ha a te csapatodban a te társaddal esik meg te is így reagálsz!
"Olyan vagyok, mint egy gép. Teljesítek mindenképp. Ha érzem is, hogy fáradok, holtomig már nincsen fék."
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Hát fel.Csak hát már megint az Eagles....Na mindegy részemről a téma lezárva.Mégis te irtad a bloggodban azt amit írtál,és ide is kikerült amit lehet sokkal többen olvasnak,ez álltal megint hírbe lettünk hozva egy olyan dolog miatt amit SOHA ismétlem SOHA nem tennénk megAzt gondolom ezek után itt egy "BOCS FIUK TÉVETTEM"bejegyzés a minimum főleg hogy a meccset lejátszottuk komolyabb sérülés nélkül mindkét oldalon.Bugi#77Ha figyelmesen elolvasod, amit írtam, látod, hogy nem tényként állítottam, sőt egy bekezdésen belül többször is megjegyeztem, hogy remélem, ez nem igaz.
Ez a dolog kicsit fel lett fújva.Francesco
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nem tisztem a Korit megvédeni sőt biztos hogy nem ő /vagy csak ő/ tehet erről a helyzetről,csak a bizottságból ő irogat ide és így csak őt támadja mindenki.Ha jobban belegondolunk a Győr nem indult a Magyar bajnokságban viszont minden Magyar csapatnak/legalább is aki játszik a D.ujvárossal és a Szhelyel/alkalmazkodnia kell a Győrhöz.Vagy rosszul látom??Javitsatok ki ha tévedek.Most úgy őszintén... Szerinted Dunaújváros és környékén nem lett volna Pálya megrendezni a meccset? Pár éve volt edzőtábor a MAFL szervezésében, Pálhalmán, ahol 4! pálya van egymás mellett, nagyméretü, tökéletes minőségü. 10kmre van Dunaújvárostól. (Mellesleg rengeteg szép emlék köt oda, nagyon jó tábor volt az; amiben részt vehettem!) De mint mi, tavaly, Kecskeméten(60km) és Jászberényig(40km) mentünk meccseket rendezni, azért, hogy meglegyen rendezve és ne halasztgassunk egész évben, gondoltuk tudnak annak érdekében intézni valamit, hogy ők is megtudják ezt oldani. 1 szónak is 100 a vége, lerágott csont ez az egész, tökmind1 hogy mi és hogy lesz, igazából már rég unom én is de ezek az újjabb és újjabb határozatok, kiütik a biztositékomat napról napra!gyengejobbReméltem, hogy ez csak valamiféle szarkazmus, de látva a módosításod...Tehát, ha a Soldiers szerez papírt arról, hogy a Gorillaz pályája nem volt foglalt a kérdéses időpontban, akkor a Gorillazt ki lehet zárni mert valótlant állított, és erre hivatkozva kért halasztást? Mert ez esetben nagyon ehhez hasonló tényállás forog fenn.Ferron
De tulajdonképpen meglepőbb az, hogy - te legalább - felhívtad őket, semmint az amivel aztán szembesültél :/Bluemountain
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Mégis te irtad a bloggodban azt amit írtál,és ide is kikerült amit lehet sokkal többen olvasnak,ez álltal megint hírbe lettünk hozva egy olyan dolog miatt amit SOHA ismétlem SOHA nem tennénk megAzt gondolom ezek után itt egy "BOCS FIUK TÉVETTEM"bejegyzés a minimum főleg hogy a meccset lejátszottuk komolyabb sérülés nélkül mindkét oldalon.Bugi#77Ha figyelmesen elolvasod, amit írtam, látod, hogy nem tényként állítottam, sőt egy bekezdésen belül többször is megjegyeztem, hogy remélem, ez nem igaz.
Ez a dolog kicsit fel lett fújva.
több mint 14 éve
Mégis te irtad a bloggodban azt amit írtál,és ide is kikerült amit lehet sokkal többen olvasnak,ez álltal megint hírbe lettünk hozva egy olyan dolog miatt amit SOHA ismétlem SOHA nem tennénk megAzt gondolom ezek után itt egy "BOCS FIUK TÉVETTEM"bejegyzés a minimum főleg hogy a meccset lejátszottuk komolyabb sérülés nélkül mindkét oldalon.Bugi#77Istenem... az egy blog... nem hivatalos hírforrás, azt ír oda amit akar (főleg, hogy csak egy több helyről hallott pletykát említ meg). Nyugodtan leírhatod Te is a kis blogodba, hogy a Hurricanes gyökerekből áll és direkt sérít emberekt, vagy akármi. Csak leszarjuk 😊 A pályán lehet bizonyítani 😉

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Mégis te irtad a bloggodban azt amit írtál,és ide is kikerült amit lehet sokkal többen olvasnak,ez álltal megint hírbe lettünk hozva egy olyan dolog miatt amit SOHA ismétlem SOHA nem tennénk megAzt gondolom ezek után itt egy "BOCS FIUK TÉVETTEM"bejegyzés a minimum főleg hogy a meccset lejátszottuk komolyabb sérülés nélkül mindkét oldalon.Gondolom neked sem tetszene, ha én azt írnám az interneten, hogy ,,azt hallottam a Hurricanes-ról, hogy a defense edző 1 rekesz sört ajánl fel minden egyes szándékos late hit-ért és szükségtelen erőszakért", főleg ha egyáltalán nem is igaz.Axl #95Írd le nyugodtan. Kijelenteném erre, hogy baromság és kész 😊
A másik dolog: Minden csapatban van általában 1 vagy több játékos, aki a meccs hevében nem bírja magát féken tartani, meggondolatlan dolgot követ el a pályán (gondolok itt arra aki visszadobta a zászlót, pl: őt nem is engedte vissza az edző a pályára), de ettől még nem kell leírni egy csapatot.Leírtam volna a csapatot? Szerintem nem.
Axl #95
Szerintem teljesen tiszta volt a meccs, győzött a jobbik és ennyi. Más csapat rossz hírét kelteni meg szerintem etikátlan, főleg, ha nem is adott rá okot.Axl #95Nem hinném, hogy én rossz hírét kelteném bármelyik csapatnak is. És így van, tiszta volt a meccs.Francesco
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Életem első tackle-jei 😀Szerintem senkit nem tesz boldoggá (legalább is remélem), ha valakinek szándékos sérülést okoz, főleg ha e miatt munkaképtelenné válik és ne adj' Isten, nem tudja eltartani a családját. És nem is esne jól a sör, amit ezért kapnék. 😊 De erről már volt sok hozzászólás még a régi fórumon.A jó öreg St.Lawrence Giants... ellenük szereztem életem első TD-jét, 2005 őszén asszem 😀😀pc_x
Ráadásul az edzőink rég óta űzik ezt a sportot (még a St. Lawrence Giants-ben kezdték), ők is szereztek kisebb-nagyobb sérüléseket, pontosan tudják, hogy mennyire kellemetlen.Axl #95
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Szerintem senkit nem tesz boldoggá (legalább is remélem), ha valakinek szándékos sérülést okoz, főleg ha e miatt munkaképtelenné válik és ne adj' Isten, nem tudja eltartani a családját. És nem is esne jól a sör, amit ezért kapnék. 😊 De erről már volt sok hozzászólás még a régi fórumon.és ha ez az általános nézet, akkor egészen boldog vagyok!
Ráadásul az edzőink rég óta űzik ezt a sportot (még a St. Lawrence Giants-ben kezdték), ők is szereztek kisebb-nagyobb sérüléseket, pontosan tudják, hogy mennyire kellemetlen.Axl #95
több mint 14 éve
Szerintem senkit nem tesz boldoggá (legalább is remélem), ha valakinek szándékos sérülést okoz, főleg ha e miatt munkaképtelenné válik és ne adj' Isten, nem tudja eltartani a családját. És nem is esne jól a sör, amit ezért kapnék. 😊 De erről már volt sok hozzászólás még a régi fórumon.A jó öreg St.Lawrence Giants... ellenük szereztem életem első TD-jét, 2005 őszén asszem 😀😀

több mint 14 éve
Kopasz98
93
a halasztós-nem halasztós szolnoki meccs fejleményeire kíváncsi leszek.a hétvégi titans találkozó ott lesz ahol a wolves-vukovi meccs volt tavaly?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Szerintem senkit nem tesz boldoggá (legalább is remélem), ha valakinek szándékos sérülést okoz, főleg ha e miatt munkaképtelenné válik és ne adj' Isten, nem tudja eltartani a családját. És nem is esne jól a sör, amit ezért kapnék. 😊 De erről már volt sok hozzászólás még a régi fórumon. Ráadásul az edzőink rég óta űzik ezt a sportot (még a St. Lawrence Giants-ben kezdték), ők is szereztek kisebb-nagyobb sérüléseket, pontosan tudják, hogy mennyire kellemetlen.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ha te így gondolod, akkor rendben van, csak a blogod olvasóinak másképp jön le az egész.Köszönöm a pozitív feedbacket a csapattal kapcsolatosan!
Én a Hurricanes-t egy szimpatikus, eredményei alapján kiválóan játszó csapatnak ismertem meg, de azért más egyesületről ilyet írni -legyen az bármelyik csapat- nem helyén való. Reméltem, hogy ennél magasabb színvonalat képviseltek.Axl #95
Egyébként mindig meglepődöm, hogy a blogom néha amolyan hírforrásként tud működni. 😊 Mondjuk nem bánom.
Ha kritika ér, mert ezt a témát felhoztam, az sem baj, sőt csak jó. Mert ez azért nem tőlem indult, hanem ahogy tapasztaltam, egy viszonylag szélesebb körben elterjedt nézet volt az Eagles-szel (főleg az edzőivel) kapcsolatosan. És jó, hogy beszélünk róla, az edzői etikát én elég fontosnak tartom ebben a sportban, és derüljön ki, ha valaki mocskos eszközökkel vagy utasításokkal küldi "hadba" játékosait. És persze derüljön ki az is, ha mindez csak kacsa és rémhírkeltés.
Utóbbi esetben vagyok a legboldogabb.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ha te így gondolod, akkor rendben van, csak a blogod olvasóinak másképp jön le az egész.Én a Hurricanes-t egy szimpatikus, eredményei alapján kiválóan játszó csapatnak ismertem meg, de azért más egyesületről ilyet írni -legyen az bármelyik csapat- nem helyén való. Reméltem, hogy ennél magasabb színvonalat képviseltek.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Gondolom neked sem tetszene, ha én azt írnám az interneten, hogy ,,azt hallottam a Hurricanes-ról, hogy a defense edző 1 rekesz sört ajánl fel minden egyes szándékos late hit-ért és szükségtelen erőszakért", főleg ha egyáltalán nem is igaz.Axl #95Írd le nyugodtan. Kijelenteném erre, hogy baromság és kész 😊
A másik dolog: Minden csapatban van általában 1 vagy több játékos, aki a meccs hevében nem bírja magát féken tartani, meggondolatlan dolgot követ el a pályán (gondolok itt arra aki visszadobta a zászlót, pl: őt nem is engedte vissza az edző a pályára), de ettől még nem kell leírni egy csapatot.Leírtam volna a csapatot? Szerintem nem.
Axl #95
Szerintem teljesen tiszta volt a meccs, győzött a jobbik és ennyi. Más csapat rossz hírét kelteni meg szerintem etikátlan, főleg, ha nem is adott rá okot.Axl #95Nem hinném, hogy én rossz hírét kelteném bármelyik csapatnak is. És így van, tiszta volt a meccs.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nah, szóval:Gondolom neked sem tetszene, ha én azt írnám az interneten, hogy ,,azt hallottam a Hurricanes-ról, hogy a defense edző 1 rekesz sört ajánl fel minden egyes szándékos late hit-ért és szükségtelen erőszakért", főleg ha egyáltalán nem is igaz.
1. a Hurricanes-Eagles meccsen tényleg nem volt sérülés, komolyabb alattomosságokról sem hallottam, de túl sok helyről hallottam erről a vitatott Eagles-policyről ahhoz, hogy érdemesnek tartsam megemlíteni. Féreértések ne essenek, nem ex-Eagles játékosoktól hallottam. És úgy tálaltam, hogy azt hallottam, és hozzátettem, hogy remélem, nem igaz.
De ami a lényeg, hogy tiszta játék volt.
Francesco
A másik dolog: Minden csapatban van általában 1 vagy több játékos, aki a meccs hevében nem bírja magát féken tartani, meggondolatlan dolgot követ el a pályán (gondolok itt arra aki visszadobta a zászlót, pl: őt nem is engedte vissza az edző a pályára), de ettől még nem kell leírni egy csapatot.
Nálatok is volt játékos, aki néha gusztustalankodott, de ettől még nem lesztek ti a ,,Gusztustalan budapesti csapat"
Szerintem teljesen tiszta volt a meccs, győzött a jobbik és ennyi. Más csapat rossz hírét kelteni meg szerintem etikátlan, főleg, ha nem is adott rá okot.
több mint 14 éve
Lehet hogy nem volt szerencsés a névválasztás 😉 Végül is a "gate" kifejezés az angolban eleve utal a csalásra (Panama-gate, watergate, vagy itthon a dunagate) 😀KaloAz ide passzoló passzus:
Nomen est omen.
A defense lineman could tear apart a refridgerator with his teeth.
The offense lineman can tell you how to put it back together spring by spring...
több mint 14 éve
Kalo
137
Lehet hogy nem volt szerencsés a névválasztás 😉 Végül is a "gate" kifejezés az angolban eleve utal a csalásra (Panama-gate, watergate, vagy itthon a dunagate) 😀Azt hozzá tenném, hogy gratula az Enthronersnek, hogy (ha jól számoltam) 24! emberrel is vállalták a játékot és végig kűzdöttek. Remélem sikerül jó pár játékost toboroznotok.http://enthroners.hu/Vadibandi és Ricsi mindent elmondott. Azt, hogy jobbak voltatok meg senki nem vitatta, én se a cikkben. Ja és kinnt voltam és nagyon sajnálom, hogy sérülés miatt nem játszhattam, de majd legközelebb. Te is tudod, hogy lehetett volna még írni sok mindent arról a meccsről(pl; kakaskodás, szabálytalanságok...stb),de szerintem tök fölösleges.És nagy igazság, hogy a saját honlapunkra ésszerű keretek között azt írunk amit mi gondolunk. Ne haragudj ha nem a te csapatodat magasztaltam az egekig. A cikk végén a fejlődéseteket azért elismertem, legalábbis azt a mondatot annak szántam.
"Csalóka eredmény"
Csak gratulálni tudok a cikk írójának.... remélem olvassa ezt a fórumot.
Ne haragudj, Te melyik meccsen voltál kint?MCsanad
Béke veletek😊
Szabó Péter Enthroners #50 LBkutya23c
Ezt a cikk dolgot meg muszáj volt feldobni, hogy végre más csapatokról is szóljon a fórum, ne csak mindig a West Gate Story-ról beszéljünk 😀Farky
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nah, szóval:1. a Hurricanes-Eagles meccsen tényleg nem volt sérülés, komolyabb alattomosságokról sem hallottam, de túl sok helyről hallottam erről a vitatott Eagles-policyről ahhoz, hogy érdemesnek tartsam megemlíteni. Féreértések ne essenek, nem ex-Eagles játékosoktól hallottam. És úgy tálaltam, hogy azt hallottam, és hozzátettem, hogy remélem, nem igaz.
De ami a lényeg, hogy tiszta játék volt.
2. "Nekem ezért érdekes a korábban említett francesco blog. Def.coord.-ként neki kudarc, ha pontot kapnak a div2-ben." Atari, ez hagy legyen az én dolgom 😉 Valahol elhelyezem a csapatot a mezőnyben és elvárásokat állítok magam és a játékosaim elé. És szerintem olyan sokat nem is tévedek. Hozzáteszem, hogy mégis mi mást várhat el egy csapat def.coordinatora mint a 0 kapott pontot? Főleg, ha a csapat simán képes rá. Lehet, hogy ez nagyképűen hangzik (tökmindegy, ez a kép már úgyis kialakult rólam és kis csapatom edzői gárdájáról 😀 ) de szerintem ez a realitás.
Nem olvastam messzire vissza, úgyhogy nem tudom, hogy más aspektusban meg lettem-e szólítva...
több mint 14 éve
...Nekem ezért érdekes a korábban említett francesco blog. Def.coord.-ként neki kudarc, ha pontot kapnak a div2-ben. 😊
Egy csapathonlapon sem fogsz olyat olvasni, hogy szarok voltunk, a csapat szétesett, többen megfogadták, hogy soha többé nem játszanak nálunk, esélyünk sem volt, minden elrontottunk, a belső széthúzás miatt nem jönnek az eredmények, senki nem jár edzésre, stb.vadibandi
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Visszatérve a szándékos sérülés okozásra: Személy szerint imádok nagyokat ütközni a pályán, de védők közül ki nem?
Viszont arra SOHA nem kaptunk utasítást, hogy szándékosan okozzunk sérülést a pályán, AKÁRKI ellen is játszottunk, főleg nem ígértek érte SEMMILYEN JUTALMAT. De legyen rá példa BÁRMELYIK meccsünk, egyiken sem lehet ilyet látni.
több mint 14 éve
Én amikor leírtam, hogy miről nem lehet olvasni a csapathonlapon, nem céloztam semmi konkrétra az Enthroners-szel kapcsolatban, hiszen nekem fogalmam sincs sem a meccsről, sem a csapatról. Olyan általánosságokat írtam, amelyek közül több sok csapattal kapcsolatban leírható lenne szerintem.