Magyar foci csevegő
35 feliratkozó
több mint 14 éve
kutya23c
223
Nem is azzal van a baj. de pont ebben az esetben nem erről volt szó hanem egy szándékos indokolatlan durva szabálytalanságról, amit egy álló játékoson csinált a srác, amikor már állt a játék,de elég gáz ha ezt te edzőként nem láttad.Nem tudom, hogy nálatok mi a megszokott, de mi megköszönjük a def. játékosainknak, ha megállítják az ellenfél off-ét...Szevasztok!Az megnyugtat, hogy a viedo-n látható "szerelésért" legalább sör nem járt.-csak pacsi megéljenzés.kutya23c
Steel vagyok az EAGLES off line edzője.
Az EAGLES többi edzője nevében is írok, mert nevetséges, amit itt kell olvasnom!
SOHA NEM HANGZOTT EL OLYAN SEM AZ EDZŐK, SEM A VEZETŐK SZÁJÁBÓL, HOGY SÉRÜLÉST KÉNE OKOZNI BÁRKINEK IS! Az, meg, hogy rekesz sör, meg tagdíj elengedés... HA-HA-HA!
...Steel66
Steel66
"Olyan vagyok, mint egy gép. Teljesítek mindenképp. Ha érzem is, hogy fáradok, holtomig már nincsen fék."
több mint 14 éve
Steel66
6
Annak, aki még mindig fúj az EAGLES játékosaira/edzőire/vezetőségére, ajánlom figyelmedbe, az oldalon látható első képet...http://www.budapestcowboys.com/content/?page_id=18&langswitch_lang=hu&album=2&gallery=54&nggpage=7
több mint 14 éve
Azota megvaltoztattak a nevuket budapest immortalsra 😀Mas is kapott szorolapot a varosban hogy csatlakozzon a 'Budapest Immortals amerikai futball csapathoz'?...zolika26És a Budapest Coltssal mi a helyzet? Múltkor a sulinkban nagyon lelkesek voltak, de azóta semmi. 😀FViktor93

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
Jövőhéten megcsináljuk 😀Mas is kapott szorolapot a varosban hogy csatlakozzon a 'Budapest Immortals amerikai futball csapathoz'?...zolika26És a Budapest Coltssal mi a helyzet? Múltkor a sulinkban nagyon lelkesek voltak, de azóta semmi. 😀FViktor93
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 14 éve
Steel66
6
Nem tudom, hogy nálatok mi a megszokott, de mi megköszönjük a def. játékosainknak, ha megállítják az ellenfél off-ét...Szevasztok!Az megnyugtat, hogy a viedo-n látható "szerelésért" legalább sör nem járt.-csak pacsi megéljenzés.kutya23c
Az EAGLES többi edzője nevében is írok, mert nevetséges, amit itt kell olvasnom!
SOHA NEM HANGZOTT EL OLYAN SEM AZ EDZŐK, SEM A VEZETŐK SZÁJÁBÓL, HOGY SÉRÜLÉST KÉNE OKOZNI BÁRKINEK IS! Az, meg, hogy rekesz sör, meg tagdíj elengedés... HA-HA-HA!
...Steel66
több mint 14 éve
Most tényleg? Ezek már mit akarnak? Olyan jó lehetőségek vannak abban a 4-5 értelmesebb pesti csapatban... 😕

több mint 14 éve
Mas is kapott szorolapot a varosban hogy csatlakozzon a 'Budapest Immortals amerikai futball csapathoz'?...zolika26És a Budapest Coltssal mi a helyzet? Múltkor a sulinkban nagyon lelkesek voltak, de azóta semmi. 😀
több mint 14 éve
Steel66
6
Csak egy kérdés, nem ehhez a témához. Te játszol is 66-os mezben az Eaglesben? Vagy "csak" edzősködsz?Mivel foglalt volt a 66-os szám, így én 68-ban játszom (de csak akkor, ha szükséges, ugyanis én már eleget voltam pályán...).
Puszta kiváncsiság..
Szevasztok!Kalo
HOL ÉLTEK EMBEREK?!
És nem szeretném azt sem, hogy a TITÁNOK volt EDZŐINEK tituláljon minket bárki is, mert ez sem igaz, járékosok voltunk még ott. Én személy szerint két és fél éve hagytam ott azt a csapatot és 2010 szeptemberétől csatlakoztam az EAGLES edzőihez.
És, akinek ez nem elég, vagy személyesen akarja hallani a számból, esetleg problémája van bármivel, amit leírtam, az megtalál az edzéseken (szerdán 19.30-tól, vasárnap meg 17.00-tól az EAGLES edzőpályályán, Könyves Kálmán körút 28.)
SteelSteel66
több mint 14 éve
Szerintem ennek igazából nincs nagy jelentősége, mert minden csapat arra megy, hogy minél több pontot csináljon és minél kevesebbet kapjon, nem nagyon tudsz szelektálni, hogy most inkább kevesebb pontot szerzek csak ne kapjak, mert jó esetben van egy def és van egy off, akik között sok átfedés nincs (mondom jó esetben)Én úgy gondolom, hogy nem ez a legnagyobb probléma, hanem az amit én már tavaly is elkezdtem mondani, hogy nem lesz jó vége, hogy egy edző két helyen is edző.
Erre ugye az volt a válasz, hogy a Bruce az biztos irigykedik. Erre itt van hogy baj lett belőle és most mindenki fel van háborodva, akkor meg én voltam a szar ember, meg az irigy. Aztán tessék, most már lehet lázadni, akkor még lett volna változtatni, csak ugye nem bántott senkit, így nem is érdekelt senkit. Egy évet el kellett erre baszni, hogy észre vegye mindenki. Nekem csupán ez a bajom az egésszel!
több mint 14 éve
Mas is kapott szorolapot a varosban hogy csatlakozzon a 'Budapest Immortals amerikai futball csapathoz'?...zolika26Vááááááááááááááááááááááá.
Már megint melyiknek nem adtak játéklehetőséget edzés nélkül, hogy megint alakul egy csapat Pesten?
A defense lineman could tear apart a refridgerator with his teeth.
The offense lineman can tell you how to put it back together spring by spring...
több mint 14 éve
Mas is kapott szorolapot a varosban hogy csatlakozzon a 'Budapest Immortals amerikai futball csapathoz'?...

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
Ez azért van mert preferáljuk a nézőcsalogató játékot.És ez sajnos vérlázítóan ostoba dolog...deacon75Lenne egy kérdés. Ha A és B csapat nem találkozik egymással az alapszakaszban, és A csapat 37-2-re megveri ugyanazt a 6 csapatot, akiket B csapat csak 2-0-ra, akkor a tabellán B csapat az első?ZebrafanÍgy van.SzentiRebel_#18

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
És ez sajnos vérlázítóan ostoba dolog...Lenne egy kérdés. Ha A és B csapat nem találkozik egymással az alapszakaszban, és A csapat 37-2-re megveri ugyanazt a 6 csapatot, akiket B csapat csak 2-0-ra, akkor a tabellán B csapat az első?ZebrafanÍgy van.SzentiRebel_#18
több mint 14 éve
Lenne egy kérdés. Ha A és B csapat nem találkozik egymással az alapszakaszban, és A csapat 37-2-re megveri ugyanazt a 6 csapatot, akiket B csapat csak 2-0-ra, akkor a tabellán B csapat az első?ZebrafanÍgy van.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Lenne egy kérdés. Ha A és B csapat nem találkozik egymással az alapszakaszban, és A csapat 37-2-re megveri ugyanazt a 6 csapatot, akiket B csapat csak 2-0-ra, akkor a tabellán B csapat az első?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Hajrá Szolnok, remélem remélem nem csak lemondtátok, de meg is támadjátok a halasztási kérelmet a szövetségnél. Ha kizárnák a Gorillazt, akkor 3 in 1 csapatból már csak 2 in 1 lenne, egyszerűbb lenne Kori élete is :cool:Tegyétek meg Koriért!
több mint 14 éve
Ebben az országban megszokhattuk, hogy csak a pofátlanok és a gerinctelenek tudnak érvényesülni.Johnny_XEzt szeretném magamra venni és megsértődve befejezni a fórumozást. 😊
Ha meg mégsem akkor még hallotok felőlem. 😊
Vagy írok.
Vagy mégis megsértődök.
Vagy a f...om tudja, de ti mind rábasztok az má biztos. 😊
A nagy és erős Cápa, nagy és erős csapatának kell idén megnyernie mindent.
Ezért úgy döntöttem (a többiek a csapatnál meg le vannak ...), hogy minden érdeklődő csapatnak kölcsönadjuk a játékosainkat és a pályánkat, hogy ilyen módon is bebiztosítsuk a tutkeráj bajnoki címeket. 😊
Mindegy ki nyer, ha minden csapatban csak egy játékosunk is van az a mi címünk is, és mindenkinek jár az érem. Ez a tuti. 😊

több mint 14 éve
Elsősorban gratulálok a szövetségnek. Másodsorban gusztustalan.IgenSzentiRebel_#18""Szerintem sem fair és értelmetlen is, mi is játszani szeretünk, másokkal ellentétben. Nyilván nem lehetett az elején azzal számolni, hogy egyeseknek majd derogál lejátszani mérkőzéseket. Ebből is látszik, hogy itt elsősorban azokkal a csapatokkal basznak ki a bátran menekülő katonák, akik ott lesznek a playoffban""Ha jól értem a dolgot, akkor a gorillaz kiharcolta, hogy más időpontban legyen megrendezve a meccs, és ezt az új időpontot mondta le a Soldiers?Johnny_X
A bátran menekülő katonáknak nem derogál a játék, szeretnek játszani mindenkivel, akár 17-is mint tavaly.
Azt meg ,hogy ki kivel baszik ki talán hagyjuk.lineman
Együttérzek a Soldiers-szel.
Ebben az országban megszokhattuk, hogy csak a pofátlanok és a gerinctelenek tudnak érvényesülni.
"Today the enemy shall know fear!"
több mint 14 éve
Igen""Szerintem sem fair és értelmetlen is, mi is játszani szeretünk, másokkal ellentétben. Nyilván nem lehetett az elején azzal számolni, hogy egyeseknek majd derogál lejátszani mérkőzéseket. Ebből is látszik, hogy itt elsősorban azokkal a csapatokkal basznak ki a bátran menekülő katonák, akik ott lesznek a playoffban""Ha jól értem a dolgot, akkor a gorillaz kiharcolta, hogy más időpontban legyen megrendezve a meccs, és ezt az új időpontot mondta le a Soldiers?Johnny_X
A bátran menekülő katonáknak nem derogál a játék, szeretnek játszani mindenkivel, akár 17-is mint tavaly.
több mint 14 éve
Szampi kérlek szedjél le néhány intet majd jó? 😀Kopasz98de ne tőlem 😛
több mint 14 éve
kutya23c
223
Szevasztok!Az megnyugtat, hogy a viedo-n látható "szerelésért" legalább sör nem járt.-csak pacsi megéljenzés.
...Steel66
"Olyan vagyok, mint egy gép. Teljesítek mindenképp. Ha érzem is, hogy fáradok, holtomig már nincsen fék."
több mint 14 éve
""Szerintem sem fair és értelmetlen is, mi is játszani szeretünk, másokkal ellentétben. Nyilván nem lehetett az elején azzal számolni, hogy egyeseknek majd derogál lejátszani mérkőzéseket. Ebből is látszik, hogy itt elsősorban azokkal a csapatokkal basznak ki a bátran menekülő katonák, akik ott lesznek a playoffban""Ha jól értem a dolgot, akkor a gorillaz kiharcolta, hogy más időpontban legyen megrendezve a meccs, és ezt az új időpontot mondta le a Soldiers?
"Today the enemy shall know fear!"
több mint 14 éve
Kopasz98
93
Szampi kérlek szedjél le néhány intet majd jó? 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
""Szerintem sem fair és értelmetlen is, mi is játszani szeretünk, másokkal ellentétben. Nyilván nem lehetett az elején azzal számolni, hogy egyeseknek majd derogál lejátszani mérkőzéseket. Ebből is látszik, hogy itt elsősorban azokkal a csapatokkal basznak ki a bátran menekülő katonák, akik ott lesznek a playoffban""A bátran menekülő katonáknak nem derogál a játék, szeretnek játszani mindenkivel, akár 17-is mint tavaly.
Azt meg ,hogy ki kivel baszik ki talán hagyjuk.