Magyar foci csevegő
35 feliratkozó
több mint 15 éve
Félre értettél, nem kritizálni akartam, tetszik a dolog, hogy 2 hetente meccs, néha még hetente is! csak szerencsétlen lett a dolog, hogy 3 hét alatt 3 idegenbeli meccs és 1270 km, de hajrá állunk elébe 😊 csak kezdődjön már03.27.Reméltem, hogy a veszprémi vagy a zalai kis utazásunk szombaton lesz ,de sajna mind a kettő vasárnap 😕kisdaniNem csak Ti jártatok "rosszul", mi 3 hét alatt (4 hétvége) letudjuk a 3 idegenbeli meccsünket. Miskolc, Nyíregyháza, Békéscsaba ~1270 km, de végre kezdődik lassan a bajnokság erre vártunk már mióta 😊SzentiRebel_#18
04.10.
04.23.
05.01.
05.14.
05.28.
Egy alkalommal játszotok egymás utáni hétvégén, amúgy mindig van pihi. Ennyi van a rendszerben, X csapatnak van egyetlen olyan alkalom, amikor egymás utáni hétvégén játszik, de sokaknak még ez sincs.
Ezúton köszönöm Tóth Miklós (Cowboys) és Bachrathy Dániel (Gorillaz-Öcsi) segítségét, akik komoly programozói háttértámogatást adtak a beosztás és a naptár elkészítéséhez. 😊KoriTE
több mint 15 éve
03.27.Reméltem, hogy a veszprémi vagy a zalai kis utazásunk szombaton lesz ,de sajna mind a kettő vasárnap 😕kisdaniNem csak Ti jártatok "rosszul", mi 3 hét alatt (4 hétvége) letudjuk a 3 idegenbeli meccsünket. Miskolc, Nyíregyháza, Békéscsaba ~1270 km, de végre kezdődik lassan a bajnokság erre vártunk már mióta 😊SzentiRebel_#18
04.10.
04.23.
05.01.
05.14.
05.28.
Egy alkalommal játszotok egymás utáni hétvégén, amúgy mindig van pihi. Ennyi van a rendszerben, X csapatnak van egyetlen olyan alkalom, amikor egymás utáni hétvégén játszik, de sokaknak még ez sincs.
Ezúton köszönöm Tóth Miklós (Cowboys) és Bachrathy Dániel (Gorillaz-Öcsi) segítségét, akik komoly programozói háttértámogatást adtak a beosztás és a naptár elkészítéséhez. 😊

több mint 15 éve
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ legyen már március 12!!!Addig ki kéne találni már végre egy jó megoldást erre a tippjátékos cuccra, mert egyre kevesebb időm lesz rá!
Tippelni és focizni a legjobb 😀JUNIOR#46
Valami fajin gyors módszer kéne 😀
több mint 15 éve
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ legyen már március 12!!!Tippelni és focizni a legjobb 😀
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)

több mint 15 éve
kutya23c
223
"Apa kezdődik, kezdődik, kezdődik, kezdődik!!!!!!!!!!!!!!"Végre, már alig várom. Mindenkinek sok sikert a szezonra!
Addig is http://www.youtube.com/watch?v=D_XKpiMBOZI
"Olyan vagyok, mint egy gép. Teljesítek mindenképp. Ha érzem is, hogy fáradok, holtomig már nincsen fék."
több mint 15 éve
Na akkor mafsz.org 😊KoriTENagyon király, vagy tudsz meccset nézni a környéken, vagy épp játszol 😉
Szerintem ez a legjobb sorsolás eddig!
Öreg indián sohasem felejt, csak a bosszúja öregszik...
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
jaja,az csinos voltHalkan jegyzem meg, nekem is úgy lett tavaly sisakelrepülős agyrázkódásom, hogy egy az egyben ütköztem egy blokkolóval a return csapatból. 😊DömeA sérülések az ok nyilván, amiben van is igazság.Igen, gondolom ez lehet az oka, csak nem vagyok benne biztos, hogy kisebb lesz a sérülésveszély, ha nem állnak falba a blokkoló emberek a return team-ben, hanem teljes sebességgel egy-egy ellen ütköznek a kickoff team gyors embereivel.
KoriTE
Ugye eddig főleg abból voltak sérülések, hogy a falba berobbanó ember mint olyan elég veszélyes magára, illetve a többiekre is. Mindenesetre remélem, hogy bejön a számítás.csepi#49
több mint 15 éve
Reméltem, hogy a veszprémi vagy a zalai kis utazásunk szombaton lesz ,de sajna mind a kettő vasárnap 😕kisdaniNem csak Ti jártatok "rosszul", mi 3 hét alatt (4 hétvége) letudjuk a 3 idegenbeli meccsünket. Miskolc, Nyíregyháza, Békéscsaba ~1270 km, de végre kezdődik lassan a bajnokság erre vártunk már mióta 😊
több mint 15 éve
Reméltem, hogy a veszprémi vagy a zalai kis utazásunk szombaton lesz ,de sajna mind a kettő vasárnap 😕
több mint 15 éve
Nem tudom, szerintem nem jobb megoldás ez... nem sokszor játszottam magában a rúgó csapatban, de akkor szálltam bele a blokkoló falba és bajom nem lett, de returnerként szerintem nagyon sokat elvesznek ezzel. 5-6 éves berögzült technikákat/taktikákat nagyon nehéz ilen rövid idő alatt hatásosan átalakítani :/ Egyre inkább touch foci lesz már 😕 De biztos én vagyok a hülyeHalkan jegyzem meg, nekem is úgy lett tavaly sisakelrepülős agyrázkódásom, hogy egy az egyben ütköztem egy blokkolóval a return csapatból. 😊DömeA sérülések az ok nyilván, amiben van is igazság.Igen, gondolom ez lehet az oka, csak nem vagyok benne biztos, hogy kisebb lesz a sérülésveszély, ha nem állnak falba a blokkoló emberek a return team-ben, hanem teljes sebességgel egy-egy ellen ütköznek a kickoff team gyors embereivel.
KoriTE
Ugye eddig főleg abból voltak sérülések, hogy a falba berobbanó ember mint olyan elég veszélyes magára, illetve a többiekre is. Mindenesetre remélem, hogy bejön a számítás.csepi#49

több mint 15 éve
Halkan jegyzem meg, nekem is úgy lett tavaly sisakelrepülős agyrázkódásom, hogy egy az egyben ütköztem egy blokkolóval a return csapatból. 😊A sérülések az ok nyilván, amiben van is igazság.Igen, gondolom ez lehet az oka, csak nem vagyok benne biztos, hogy kisebb lesz a sérülésveszély, ha nem állnak falba a blokkoló emberek a return team-ben, hanem teljes sebességgel egy-egy ellen ütköznek a kickoff team gyors embereivel.
KoriTE
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
A sérülések az ok nyilván, amiben van is igazság.Igen, gondolom ez lehet az oka, csak nem vagyok benne biztos, hogy kisebb lesz a sérülésveszély, ha nem állnak falba a blokkoló emberek a return team-ben, hanem teljes sebességgel egy-egy ellen ütköznek a kickoff team gyors embereivel.
KoriTE
Ugye eddig főleg abból voltak sérülések, hogy a falba berobbanó ember mint olyan elég veszélyes magára, illetve a többiekre is. Mindenesetre remélem, hogy bejön a számítás.
több mint 15 éve
Én nem örülnék ennek. 😊 Vagy lehet már a helyezéseket sorsolják ki azt mindenki mehet is haza! 😀barbárJWEzt megcsinálhatjuk a bajnokságban is! A lottónyertes is örül a nyereménynek, nem baj, hogy nem dolgozott meg érte. 😊KoriTE

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Így lehetne legegyszerűbben elkerülni a sérüléseket! 😀 😀
több mint 15 éve
Vagy lehet már a helyezéseket sorsolják ki azt mindenki mehet is haza! 😀barbárJWEzt megcsinálhatjuk a bajnokságban is! A lottónyertes is örül a nyereménynek, nem baj, hogy nem dolgozott meg érte. 😊

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Majd odamegy mindenki 7 órára és ott sorsolják a csapatokat, hogy ki kivel játszik!Vagy lehet már a helyezéseket sorsolják ki azt mindenki mehet is haza! 😀
több mint 15 éve
Szerintem már nem is nagyon lesz hír! Nehogy abba a hibába essenek mint tavaly, hogy menet közben változtatni kelljen! 😛
több mint 15 éve
Arénáról még mindig semmi hír!?barbárJWidőpont és helyszín van😛 meg az is biztos, hogy lesz. Maximum odamegyünk és rögtönözünk valamit 😀
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Arénáról még mindig semmi hír!?
több mint 15 éve
Tavaly változtatták meg az NFL-ben ezt a szabályt! Az NCAA-ben nem tudom hogy volt e ilyen változtatás, de akkor ha volt, ott is tavaly történt és mivel mi egy évvel később léptetjük életbe a szabályváltozásokat, így nálunk ez idén történik meg!Bizony, már idén is ez lesz a szabály. A Gyuláék már csinálják a komplett módosításokat tartalmazó cuccot, csak ez tűnik a legfontosabbnak (meg bonyolultabbnak is), illetve a kickoff return-jén mindenkinek van ideje még agyalni.
Tavaly valahol már volt is erről szó, hogy 2011-ben lesz bevezetve nálunk ez a szabály!Bruce
A sérülések az ok nyilván, amiben van is igazság.
Ma estére, legfeljebb holnap reggelre kikerülnek a naptárak a mafsz.org-ra.

több mint 15 éve
Tavaly változtatták meg az NFL-ben ezt a szabályt! Az NCAA-ben nem tudom hogy volt e ilyen változtatás, de akkor ha volt, ott is tavaly történt és mivel mi egy évvel később léptetjük életbe a szabályváltozásokat, így nálunk ez idén történik meg!NCAA szabályváltozás kickoffoknál! Gondolom változik még pár dolog, de ez tűnik a legfontosabbnak, a második sorban nem állhat össze 2-nél több ember, ez a lényeg, de még lehet cifrázni, íme a részletekbe menő oktatóvideó: http://s3.amazonaws.com/ncaa/web_video/football/2010NewRulesWedge.htmlKoriTEPróbálom keresni az okát, egyelőre sikertelenül...
Nálunk gondolom nem ebben az idényben kerül bevezetésre, ugye?csepi#49
Tavaly valahol már volt is erről szó, hogy 2011-ben lesz bevezetve nálunk ez a szabály!
több mint 15 éve
Próbálom keresni az okát, egyelőre sikertelenül...NFL-ben is megváltoztatták, ott arra hivatkoztak, hogy így csökkentik a sérülésveszélyt. gondolom itt is ez lehet
Nálunk gondolom nem ebben az idényben kerül bevezetésre, ugye?csepi#49
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
NCAA szabályváltozás kickoffoknál! Gondolom változik még pár dolog, de ez tűnik a legfontosabbnak, a második sorban nem állhat össze 2-nél több ember, ez a lényeg, de még lehet cifrázni, íme a részletekbe menő oktatóvideó: http://s3.amazonaws.com/ncaa/web_video/football/2010NewRulesWedge.htmlKoriTEPróbálom keresni az okát, egyelőre sikertelenül...
Nálunk gondolom nem ebben az idényben kerül bevezetésre, ugye?
több mint 15 éve
NCAA szabályváltozás kickoffoknál! Gondolom változik még pár dolog, de ez tűnik a legfontosabbnak, a második sorban nem állhat össze 2-nél több ember, ez a lényeg, de még lehet cifrázni, íme a részletekbe menő oktatóvideó: http://s3.amazonaws.com/ncaa/web_video/football/2010NewRulesWedge.html