Magyar foci csevegő
35 feliratkozó
több mint 15 éve
Boti63
40
elöbb tetovűltaott és utána vette fel a vallást, de akkor mértetováltatott elöbb magára dávidcsillagot?😀 mind1 nemtéma 😊 engem is inkább az arénáról érdekelne valami, mert 2,5hét van vissza és még azt se elhet tudni, hogy milyen csapatok vannak 😮 köszi 😊
több mint 15 éve
VT
123
Én még mindig nem tudom elhinni, hogy Magyarországon el tud indulni egy ilyen akadémia, de őszintén remélem, hogy sikerül nekik.Valaki nem tudja, hogy hol lehet elérni/megnézni az Sport 1-en leadott AFA interjút (Mai Helyzet)?deacon75http://vimeo.com/18792111KoriTE
(zárójelben jegyezném meg, hogy az AFL nem profi liga)
több mint 15 éve
Áhh éértem. Köszönöm szépen. Akkor gondolom ez azértis szűnt meg mert tavasszal és ősszel is vannak bajnokságok. ^^,Ezt láttam énis. de nemlettem okosabb. Szóval itt azvolt alényeg hogy bárki nevezhetett az akkori mafsz tagok közül? mármint úgyértem mint fociban a kupa hogy az összes csoportból indulnakSzmájliKis témaváltás.http://hu.wikipedia.org/wiki/I._Blue_Bowlfokhagyma
Valaki megtudná nekem mondani, hogy még annó volt egy úgynevezett Blue Bowl, hogy az mivolt, és kikvoltak, és mi alapján? Mert erre sose tudtam fényt deríteni. még annó egy honlapja is volt meg MAFK-s logó meg minden. 😊Szmájli
több mint 15 éve
Kopasz98
93
zsidó nem lehetsz csak úgy. vagy anyai ágon öröklöd vagy csak goj leszel. az meg nem jó neked hidd el 😀 vallástéma lezárva 😀Mér ne lehetne felvenni? Szerintem szabadon gyakorolhatod ha lemondtál mondjuk a kereszténységről... De én ezt biztos jobban tudják a vállásológusok 😀JUNIOR#46és ha előbb volt meg a tetkó, minthogy felvette volna az adott vallást? ha jól tudom, van rá lehetőség.. 😊 egyébként nem értem mit pörögtök még mindig ezen a témán 😊ezt a vallást nem lehet csak úgy felvenni mint a keresztet 😉
Kori, Vizi? 😊JSanyo
aréna kiírás? 😕Kopasz98
aréna? 😊 lécivkibárki <3
több mint 15 éve
Mér ne lehetne felvenni? Szerintem szabadon gyakorolhatod ha lemondtál mondjuk a kereszténységről... De én ezt biztos jobban tudják a vállásológusok 😀és ha előbb volt meg a tetkó, minthogy felvette volna az adott vallást? ha jól tudom, van rá lehetőség.. 😊 egyébként nem értem mit pörögtök még mindig ezen a témán 😊ezt a vallást nem lehet csak úgy felvenni mint a keresztet 😉
Kori, Vizi? 😊JSanyo
aréna kiírás? 😕Kopasz98
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)

több mint 15 éve
Úgy van. Így akartak őszre is valami programot kitalálni a csapatoknak.Ezt láttam énis. de nemlettem okosabb. Szóval itt azvolt alényeg hogy bárki nevezhetett az akkori mafsz tagok közül? mármint úgyértem mint fociban a kupa hogy az összes csoportból indulnakSzmájliKis témaváltás.http://hu.wikipedia.org/wiki/I._Blue_Bowlfokhagyma
Valaki megtudná nekem mondani, hogy még annó volt egy úgynevezett Blue Bowl, hogy az mivolt, és kikvoltak, és mi alapján? Mert erre sose tudtam fényt deríteni. még annó egy honlapja is volt meg MAFK-s logó meg minden. 😊Szmájli
több mint 15 éve
Ezt láttam énis. de nemlettem okosabb. Szóval itt azvolt alényeg hogy bárki nevezhetett az akkori mafsz tagok közül? mármint úgyértem mint fociban a kupa hogy az összes csoportból indulnakKis témaváltás.http://hu.wikipedia.org/wiki/I._Blue_Bowlfokhagyma
több mint 15 éve
Komoly kis cikk Zánkáról, srry ha volt már. http://www.origo.hu/sport/20110114-zankarol-az-nflbe-magyarorszagon-europa-elso-amerikaifociakademiaja.html
több mint 15 éve
Kis témaváltás.http://hu.wikipedia.org/wiki/I._Blue_Bowl
több mint 15 éve
Kis témaváltás.ha jól emlékszem, az volt a kupa 😊
Kopasz: akkor rosszul tudtam, bocs 😊
több mint 15 éve
Kis témaváltás.Valaki megtudná nekem mondani, hogy még annó volt egy úgynevezett Blue Bowl, hogy az mivolt, és kikvoltak, és mi alapján? Mert erre sose tudtam fényt deríteni. még annó egy honlapja is volt meg MAFK-s logó meg minden. 😊
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Köszi!Valaki nem tudja, hogy hol lehet elérni/megnézni az Sport 1-en leadott AFA interjút (Mai Helyzet)?deacon75http://vimeo.com/18792111KoriTE
több mint 15 éve
Kopasz98
93
és ha előbb volt meg a tetkó, minthogy felvette volna az adott vallást? ha jól tudom, van rá lehetőség.. 😊 egyébként nem értem mit pörögtök még mindig ezen a témán 😊ezt a vallást nem lehet csak úgy felvenni mint a keresztet 😉
Kori, Vizi? 😊JSanyo
aréna kiírás? 😕
több mint 15 éve
Valaki nem tudja, hogy hol lehet elérni/megnézni az Sport 1-en leadott AFA interjút (Mai Helyzet)?deacon75http://vimeo.com/18792111

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Valaki nem tudja, hogy hol lehet elérni/megnézni az Sport 1-en leadott AFA interjút (Mai Helyzet)?
több mint 15 éve
😀, hét közepére meg lesz a naptár.Köszönöm a kérdést, én sem értem mit pörögnek rajta. 😊KoriTEEz jó volt 😀JSanyo

több mint 15 éve
Ez jó volt 😀és ha előbb volt meg a tetkó, minthogy felvette volna az adott vallást? ha jól tudom, van rá lehetőség.. 😊 egyébként nem értem mit pörögtök még mindig ezen a témán 😊Köszönöm a kérdést, én sem értem mit pörögnek rajta. 😊KoriTE
Kori, Vizi? 😊JSanyo
több mint 15 éve
és ha előbb volt meg a tetkó, minthogy felvette volna az adott vallást? ha jól tudom, van rá lehetőség.. 😊 egyébként nem értem mit pörögtök még mindig ezen a témán 😊Köszönöm a kérdést, én sem értem mit pörögnek rajta. 😊
Kori, Vizi? 😊JSanyo

több mint 15 éve
és ha előbb volt meg a tetkó, minthogy felvette volna az adott vallást? ha jól tudom, van rá lehetőség.. 😊 egyébként nem értem mit pörögtök még mindig ezen a témán 😊Kori, Vizi? 😊
több mint 15 éve
Kopasz98
93
De tetováláskor nem vesznek vért... Hogy honnan tudom? Tőlem sem vettek 😀JUNIOR#46nem fikázásnak szántam, hanem érdekességnek. előtte írtam h jóarcnak tűnik, csak a kettő nem fér össze. egyébként a tetoválásnál nem a vérvétel számít, hanem h tűszúrás éri a bőrt, a testyedet, ami nem a tiéd hanem a fentieké. még a női kozmetikai tetoválás sem megengedett 😀 hogy honnan tudom? na ezt már inkább hagyjuk 😀
több mint 15 éve
Nem, csak mondom nehogy lemaradjon a tesója mögött 😊+volt? 😉DiamondsHead44Lehet fikázni az öreget,de azért szeretnék én ennyi idősen majd így kinézni-respect.A másik lánya is elég jó! 😊Bruce
A Rachel nevű lánya meg valami Gyönyörű!!!!kutya23c
több mint 15 éve
De tetováláskor nem vesznek vért... Hogy honnan tudom? Tőlem sem vettek 😀
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)

több mint 15 éve
+volt? 😉A másik lánya is elég jó! 😊BruceLehet, hogy ilyen lemosható turbórágos cucc volt 😂pc_xLehet fikázni az öreget,de azért szeretnék én ennyi idősen majd így kinézni-respect.
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 15 éve
A másik lánya is elég jó! 😊Lehet fikázni az öreget,de azért szeretnék én ennyi idősen majd így kinézni-respect.ha jól tudom, a tű miatt nem engedte, mer ugye a vallása nem engedi. csak mert én dávidcsillagos tetoválást láttam rajtuk, tehát valószínű héber vallásúak, amivel ugye semmi gond nincs, de a tetoválás tilos a hithű zsidónak. honnan tudom? egy rabbitól..Kopasz98Lehet, hogy ilyen lemosható turbórágos cucc volt 😂pc_x
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
attól függ mi az ára...Lehet fikázni az öreget,de azért szeretnék én ennyi idősen majd így kinézni-respect.ha jól tudom, a tű miatt nem engedte, mer ugye a vallása nem engedi. csak mert én dávidcsillagos tetoválást láttam rajtuk, tehát valószínű héber vallásúak, amivel ugye semmi gond nincs, de a tetoválás tilos a hithű zsidónak. honnan tudom? egy rabbitól..Kopasz98Lehet, hogy ilyen lemosható turbórágos cucc volt 😂pc_x