Magyar foci csevegő
35 feliratkozó
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
A raptors behúzza sztem...Wildcard meccs jóslatok???GÁ13ORA raptors def-je jó, az offense gyengébb.
A bulldogs idén rengeteg hibát és fumble-t mutatott be, kérdés mennyire tudják felszívni magukat.
érdekes meccs lesz.
A kutyáknak azért illene hozni már csak presztizsből is,legalább 1 győzelmük legyen.kutya23c
Ha a Kutyák úgy játszanak, mint az utolsó meccsükön akkor talán :-S
több mint 15 éve
kutya23c
223
Wildcard meccs jóslatok???GÁ13ORA raptors def-je jó, az offense gyengébb.
A bulldogs idén rengeteg hibát és fumble-t mutatott be, kérdés mennyire tudják felszívni magukat.
érdekes meccs lesz.
A kutyáknak azért illene hozni már csak presztizsből is,legalább 1 győzelmük legyen.
"Olyan vagyok, mint egy gép. Teljesítek mindenképp. Ha érzem is, hogy fáradok, holtomig már nincsen fék."
több mint 15 éve
Wildcard meccs jóslatok???
több mint 15 éve
Jamie
28
Gringo, Nyelv: spanyolköszi cápa, énis tudtam mivel 2 és fél évig ott játszottam. Tudom hogy miért ez a csapatnév eredete is. De a csapatlogóban akkoris sombrero-s mexikói van, a régi logó is sombrero volt sisakráccsal, szóval pont nem közép-amerikában vendégeskedő külföldieket ábrázolta senki sem ahogy a plakát sem.
Dél és Közép-Amerika spanyol államaiban a bevándoroltak és általában a külföldiek gúnyneve.cápa77
Egyébként a Gringos név annyira gúnynév hogy a facebook nem is engedte az Esemény címében megjeleníteni, mert "not valid"...úgyh maradt a dollárjeles "Gringo$" megoldás 😂
,,Hit it like you mean it!"

2007-2009: Pécs Gringos #83
2010- : Tata Mustangs #47
több mint 15 éve
dede, nagyon faszányos 😊 kár hogy lelóg a sisakról 😛 amúgy azt még én sem tudom, hogy most a kettőből melyik az official 😀elég vad lett 😀 a lovonülő ember akarja a gringót megtestesíteni? 😛konquerorjajaa...tudom hogy bizonyos szögből cowboy-nak látszik, de fogadd el gringónak😛 nemvolt olyan banditás kép mint amilyen a logóban van 😛
mivan meg se dícsérsz, hogy milyen up-to-date voltam, hogy az új Gringos-logó van rajta? 😊Jamie
facebookon is attendingeltem az eseményt 😉 innentől mehet a vérivás aztán hadzsime
több mint 15 éve
Gringo, Nyelv: spanyolDél és Közép-Amerika spanyol államaiban a bevándoroltak és általában a külföldiek gúnyneve.

több mint 15 éve
Jamie
28
elég vad lett 😀 a lovonülő ember akarja a gringót megtestesíteni? 😛konquerorjajaa...tudom hogy bizonyos szögből cowboy-nak látszik, de fogadd el gringónak😛 nemvolt olyan banditás kép mint amilyen a logóban van 😛
mivan meg se dícsérsz, hogy milyen up-to-date voltam, hogy az új Gringos-logó van rajta? 😊

több mint 15 éve
elég vad lett 😀 a lovonülő ember akarja a gringót megtestesíteni? 😛De a legmenőbbek a plakáton a fejléc Commodore 64-et eszembe juttató betűi.KoriTEVan több száz betűtípusom de a 80%-uk nem tartalmaz hosszú "ő"-t 😛 így maradt a retro stílus, de örülök hogy tetszik 😊Jamie
több mint 15 éve
nagyobb fele lesz TatánAkkor most a pécsi különítmény nem vesz részt a Veszprém oldalán az Eger ellen vagyha jól tudom, akkor az utóbbiJSanyo
egyik fele itt a másik meg ott?barbárJW
több mint 15 éve
Jamie
28
De a legmenőbbek a plakáton a fejléc Commodore 64-et eszembe juttató betűi.KoriTEVan több száz betűtípusom de a 80%-uk nem tartalmaz hosszú "ő"-t 😛 így maradt a retro stílus, de örülök hogy tetszik 😊

több mint 15 éve
Szegény Vuk, ez állatkínzás 😀 De a legmenőbbek a plakáton a fejléc Commodore 64-et eszembe juttató betűi.

több mint 15 éve
Akkor most a pécsi különítmény nem vesz részt a Veszprém oldalán az Eger ellen vagyha jól tudom, akkor az utóbbi
egyik fele itt a másik meg ott?barbárJW
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Akkor most a pécsi különítmény nem vesz részt a Veszprém oldalán az Eger ellen vagyegyik fele itt a másik meg ott?
több mint 15 éve
Jamie
28
Íme a plakát a konqueror által már beharangozott meccsről! 😊

több mint 15 éve
az a lényeg ott leszel 😀nálad néha nem egészen értem, hogy miből mire következtetsz 😀 lehet kilátogatok, főleg ha sok fórumozóval lehet komáznihúha, igazából már nekem gáz, hogy a sok kibaszottul tehetséges és jó játékos között ennyit felmerül a nevem 😛 reagálok egyesévelköszi szépen! ezek szerint találkozunk a döntőn 😀 😀 😀JUNIOR#46
Bandi: 😕 mondjuk előbb legyen meg a TD. az alapján amit ma mutattam nem lesz, csupán egy catchem volt (de az egykezes csoda! 😛 )
GRAFI: van, 2009 nyár óta. egészpontosan aznap lett meg amikor regeltem twitterre is, így megmaradt 😀 de 2009 febr. 10 óta labdázok, csak nem vertem nagydobra, mert nem éreztem, hogy olyan szinten lennék amivel kérkedni lehet 😊
PC: jólvan öcsém, aki MVP szinten tolja az más 😛 én még gyors se vagyok, bár mások aztmondják 😀 ez ellentétben áll mondjuk korábbi soccerpályafutásom egészével 😀
JUNIOR#46: valóban, 2006 óta nézek meccseket, idén február óta elvileg szakértő is vagyok, de ez az eleme a játéknak nem tűnt fel. viszont fogadd utólagos gratulációm a fináléba jutáshoz 😉konqueror
de neked ez mindegy, hisz a pályán leszel, vér verejték könnyek üzemmódban 😛konqueror
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)

több mint 15 éve
😀 Akkor a rugó csapatban jó lenni 😂ha egyiket se blokkolják, már nem olyan vicces 😀csepi#49a returner amúgy se jó, mert fáj 😛 😀 Höri tanúsítja szigetfocsirólkonquerorIgazi homi vagy, a return az egyik legjobb, szemben 11 emberrel, priceless 😊pc_x

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
ha egyiket se blokkolják, már nem olyan vicces 😀a returner amúgy se jó, mert fáj 😛 😀 Höri tanúsítja szigetfocsirólkonquerorIgazi homi vagy, a return az egyik legjobb, szemben 11 emberrel, priceless 😊pc_x
több mint 15 éve
nálad néha nem egészen értem, hogy miből mire következtetsz 😀 lehet kilátogatok, főleg ha sok fórumozóval lehet komáznihúha, igazából már nekem gáz, hogy a sok kibaszottul tehetséges és jó játékos között ennyit felmerül a nevem 😛 reagálok egyesévelköszi szépen! ezek szerint találkozunk a döntőn 😀 😀 😀JUNIOR#46
Bandi: 😕 mondjuk előbb legyen meg a TD. az alapján amit ma mutattam nem lesz, csupán egy catchem volt (de az egykezes csoda! 😛 )
GRAFI: van, 2009 nyár óta. egészpontosan aznap lett meg amikor regeltem twitterre is, így megmaradt 😀 de 2009 febr. 10 óta labdázok, csak nem vertem nagydobra, mert nem éreztem, hogy olyan szinten lennék amivel kérkedni lehet 😊
PC: jólvan öcsém, aki MVP szinten tolja az más 😛 én még gyors se vagyok, bár mások aztmondják 😀 ez ellentétben áll mondjuk korábbi soccerpályafutásom egészével 😀
JUNIOR#46: valóban, 2006 óta nézek meccseket, idén február óta elvileg szakértő is vagyok, de ez az eleme a játéknak nem tűnt fel. viszont fogadd utólagos gratulációm a fináléba jutáshoz 😉konqueror
de neked ez mindegy, hisz a pályán leszel, vér verejték könnyek üzemmódban 😛
több mint 15 éve
húha, igazából már nekem gáz, hogy a sok kibaszottul tehetséges és jó játékos között ennyit felmerül a nevem 😛 reagálok egyesévelköszi szépen! ezek szerint találkozunk a döntőn 😀 😀 😀
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)

több mint 15 éve
húha, igazából már nekem gáz, hogy a sok kibaszottul tehetséges és jó játékos között ennyit felmerül a nevem 😛 reagálok egyesévelBandi: 😕 mondjuk előbb legyen meg a TD. az alapján amit ma mutattam nem lesz, csupán egy catchem volt (de az egykezes csoda! 😛 )
JUNIOR#46: valóban, 2006 óta nézek meccseket, idén február óta elvileg szakértő is vagyok, de ez az eleme a játéknak nem tűnt fel. viszont fogadd utólagos gratulációm a fináléba jutáshoz 😉
több mint 15 éve
Felszerelésed már van? 😀GRAFISzerintem nem tudja hogy ezt a sportot felszerelésben játszák 😀 😀 😀 😀

több mint 15 éve
a returner amúgy se jó, mert fáj 😛 😀 Höri tanúsítja szigetfocsirólkonquerorIgazi homi vagy, a return az egyik legjobb, szemben 11 emberrel, priceless 😊

több mint 15 éve
Felszerelésed már van? 😀
több mint 15 éve
Ne nagyon ünnepelj, mert a sporik nálunk szigorúan veszik az ilyesmit.konq minimum 5 TD-t fog vinni,én bízok benne 😛Jociaz a baj, hogy nem mindenhol van passzbuzi spread offense 😛 viszont innentől nagy rajtam a nyomás, muszáj produkálni. milyen kár, hogy csupán 3 napja vagyok a poszton 😀 😀
várom a TD celebration ötleteket 😛 olyan leszek mint Ocho, a twitterfüggőség megvan, játéktudás nincs, de részletkérdés 😛konqueror