Magyar foci csevegő
35 feliratkozó
több mint 15 éve
nem hivatalos a válasz, de az biztos hogy amennyi meccs idén volt annyi menni fog jövőre is!Hát inkább a játékvezetői bizottságnak szólt ez a kérdés! De azért köszi! 😊gondoltam hogy nem tőlem várod a hivatalos infót 😛 De szerintem közelítésnek nagyjából megfelel.Zorddd
Gondolom hogy olyan max 80 mérkőzést tudnak megoldani a szóba jöhető hétvégéken, de biztos lesz hivatalos véleménye erről a JB-nekBruce

NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 15 éve
0815 AFA BowlElső game day: Zalaegerszeg
2010.10.23.
http://www.youtube.com/watch?v=OXtBvtJFF88&feature=player_embedded#!
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Az király, hogy kezelve van a visszalépők helyzete, de az megint csak nem normális rendszer, hogy egyszer 8 aztán 7, a végén meg 6 csapatos az adott bajnokság...és pl honnan vágod hogy éppen nem januárban találja ki egy csapat h mégiscsak képes inditani magát egy divizioban akkor borul midnen nem?PacmanMiért, te vissza akarsz lépni? Kár lenne érted.
Végre olyan rendszert kell(ene) kiírni, amelyiknél igenis kezelve van a visszalépő csapat(ok) problémája. Leginkább nem csapatokra kell koncentrálni, hanem megmondani, h mi történik páros illetve páratlan csapatszám esetén adott divízióban a lebonyolítással. Akkor aztán tök mindegy, h ki lép vissza. Persze speciel én nem adnék vissza egy forintot sem a visszalépő csapatoknak. Az idei junior kupa is egy kész vicc. Nem hiszem el, h a Debrecen nem látta előre, h ennyire kevesen lesznek.
Regionális divíziók nagyon elrugaszkodott ötlet? Kelet-Nyugat rájátszással és döntővel?e53m62
Állandó létszám kellene minél több divízióba...
több mint 15 éve
és pl honnan vágod hogy éppen nem januárban találja ki egy csapat h mégiscsak képes inditani magát egy divizioban akkor borul midnen nem?PacmanMiért, te vissza akarsz lépni? Kár lenne érted.
Végre olyan rendszert kell(ene) kiírni, amelyiknél igenis kezelve van a visszalépő csapat(ok) problémája. Leginkább nem csapatokra kell koncentrálni, hanem megmondani, h mi történik páros illetve páratlan csapatszám esetén adott divízióban a lebonyolítással. Akkor aztán tök mindegy, h ki lép vissza. Persze speciel én nem adnék vissza egy forintot sem a visszalépő csapatoknak. Az idei junior kupa is egy kész vicc. Nem hiszem el, h a Debrecen nem látta előre, h ennyire kevesen lesznek.
Regionális divíziók nagyon elrugaszkodott ötlet? Kelet-Nyugat rájátszással és döntővel?
A defense lineman could tear apart a refridgerator with his teeth.
The offense lineman can tell you how to put it back together spring by spring...
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
http://www.budapestcowboys.com/content/?p=1791&langswitch_lang=huJunior: Cowboys-Sharks összefoglaló, a végén pedig egy kis webkettes tartalom 😊
több mint 15 éve
Hát inkább a játékvezetői bizottságnak szólt ez a kérdés! De azért köszi! 😊gondoltam hogy nem tőlem várod a hivatalos infót 😛 De szerintem közelítésnek nagyjából megfelel.
Gondolom hogy olyan max 80 mérkőzést tudnak megoldani a szóba jöhető hétvégéken, de biztos lesz hivatalos véleménye erről a JB-nekBruce
több mint 15 éve
Hát inkább a játékvezetői bizottságnak szólt ez a kérdés! De azért köszi! 😊 Gondolom hogy olyan max 80 mérkőzést tudnak megoldani a szóba jöhető hétvégéken, de biztos lesz hivatalos véleménye erről a JB-nek
több mint 15 éve
Hát szerintem a reális az a 4-5 alapszakaszmeccs és rájátszás. Persze ez függ attól hogy rájátszásos rendszer lesz-e.
több mint 15 éve
Na hát ez jól hangzik, erre mindenképp el kellene menni minél többen!Csak addig jó lenne tudni, hogy hány mérkőzéssel számolhatunk, mármint a játékvezetők hány mérkőzést tudnak vállalni jövőre, mert ugye mindig az a szűk keresztmetszet!
Remélem kapunk tájékoztatót erről!
több mint 15 éve
Most, h minden eldőlt az összes divízióban, nem kellene elkezdeni kiírni a jövő évi bajnokságot? Adott a csapatok száma, adottak az elképzelések, végre nem kellene kapkodni. Sztem.Október 22-én lesz egy edzői (vezetői) találkozó, ahol célszerű megjelenni minden érintettnek. Itt pont arról lesz szó mi hogy legyen, mik a realitások, ki mit tart fontosnak, stb. Mindenki elmondhatja a véleményét és esetleg még másokét is meghallgathatja. Nyilván ahány ember annyiféle álláspont, de a fő vonalakról el lehet vitázgatni. Ha itt tisztázódnak kicsit a dolgok, utána lehet nekilátni a többinek. Novemberben kész is lehet a jövő évi kiírás, ami remélem jó pár évig változatlan versenyrendszert biztosít majd.
Muszáj mindig februárra hagyni?e53m62
Azt nem tudom mikor lesznek hivatalosan tájékoztatva az érintettek (vagy már voltak?), hozzám eddig ennyi jutott el a dologból.

több mint 15 éve
Most, h minden eldőlt az összes divízióban, nem kellene elkezdeni kiírni a jövő évi bajnokságot? Adott a csapatok száma, adottak az elképzelések, végre nem kellene kapkodni. Sztem.és pl honnan vágod hogy éppen nem januárban találja ki egy csapat h mégiscsak képes inditani magát egy divizioban akkor borul midnen nem?

See what you hit,and hit what you see
több mint 15 éve
Most, h minden eldőlt az összes divízióban, nem kellene elkezdeni kiírni a jövő évi bajnokságot? Adott a csapatok száma, adottak az elképzelések, végre nem kellene kapkodni. Sztem.Ha nem is kiírni máris, de el lehetne kezdeni beszedni a papírokat 😊 jelentkezés, igazolások, stb
több mint 15 éve
Most, h minden eldőlt az összes divízióban, nem kellene elkezdeni kiírni a jövő évi bajnokságot? Adott a csapatok száma, adottak az elképzelések, végre nem kellene kapkodni. Sztem. Muszáj mindig februárra hagyni?
A defense lineman could tear apart a refridgerator with his teeth.
The offense lineman can tell you how to put it back together spring by spring...
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Wildfires-Heroes: 23-20 a pontos végeredmény
több mint 15 éve
Budapest Cowboys Jr. - Győr Sharks Jr. 42:20
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 15 éve
Köszi szépen 😊 Élveztük, gyakoroltunk, jó volt.Golden Fox feat. Gringos @ Mustangs 26:22, bíró nélküli edzőmérkőzés. Gratulálok és köszönjük a sportszerű, izgalmas mérkőzést! Mustangs QB #17SheviCsak csatlakozni tudok, ami a pályán volt indulat, szerintem ott is marad, az újoncaink nagyon sokat tanultak, köszönjük.Zahó
több mint 15 éve
A Bats -nek emberhiánya van (nem kicsit),ugyh maradunk a Raptorsban. Az h melyik div-ben indulna a Bats nem hinném h bárkit is befolyásolna,csak mindenki a saját városát szeretné képviselni! De részemről szeretek a Raptorsba játszani,jó kis társaság!
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Ebből az egészből talán az lenne érdekes, hogy most, hogy a Raptors feljebb kerül, a Bats bemondja az unalmast mégegy évre és mennek a Raptors csapatával, vagy a Raptors csak a maga -gondolom elég tapasztalatlan- gárdájával áll ki. Ha az előbbi áll, akkor valószínűleg nem nagyon lesz már Bats a jövőben gondolom.
több mint 15 éve
Bulldogs-Raptors 0-11a bulldogsnak asszem 175 yard-ja volt nekünk meg 180 kb...de a bulldogszosban nem vagyok biztos...

See what you hit,and hit what you see
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
A tataihoz hasonlóan alakult a Wildfires-Heroes is, ami a végeredményt illetve a 2. félidőben történő fordítást illeti.Ha minden igaz, 20-6 ra vezetett a Heroes, végül innen nyertek a veszprémiek 24-20-ra talán. NEM pontos infó 😊 Viszont gratula a mai győzteseknek 😉
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Golden Fox feat. Gringos @ Mustangs 26:22, bíró nélküli edzőmérkőzés. Gratulálok és köszönjük a sportszerű, izgalmas mérkőzést! Mustangs QB #17SheviCsak csatlakozni tudok, ami a pályán volt indulat, szerintem ott is marad, az újoncaink nagyon sokat tanultak, köszönjük.
Más: A Raptors-Bulldogs-on mennyire volt egyenletes a büntetések eloszlása? Megdöntötték a Grizzlies tavalyi rekordját? 😀 😀
több mint 15 éve
Golden Fox feat. Gringos @ Mustangs 26:22, bíró nélküli edzőmérkőzés. Gratulálok és köszönjük a sportszerű, izgalmas mérkőzést! Mustangs QB #17
Mustangs #17
2006-
több mint 15 éve
Köszi mindkettőtöknek! 😉
több mint 15 éve
Ha valaki valamit tud a meccsekről kérem írja be! 😊Brucehttp://twitter.com/tyler_HC/status/26844173542