Magyar foci csevegő

35 feliratkozó

több mint 15 éve
BillsFan Buffalo Bills Buffalo Bulls 1 196 — Bills & Dawgs fan
Hát inkább a játékvezetői bizottságnak szólt ez a kérdés! De azért köszi! 😊

Gondolom hogy olyan max 80 mérkőzést tudnak megoldani a szóba jöhető hétvégéken, de biztos lesz hivatalos véleménye erről a JB-nekBruce
gondoltam hogy nem tőlem várod a hivatalos infót 😛 De szerintem közelítésnek nagyjából megfelel.Zorddd
nem hivatalos a válasz, de az biztos hogy amennyi meccs idén volt annyi menni fog jövőre is!

NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 15 éve
HTW 118 — Eagles fan
0815 AFA Bowl
Első game day: Zalaegerszeg
2010.10.23.
http://www.youtube.com/watch?v=OXtBvtJFF88&feature=player_embedded#!

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
és pl honnan vágod hogy éppen nem januárban találja ki egy csapat h mégiscsak képes inditani magát egy divizioban akkor borul midnen nem?Pacman
Miért, te vissza akarsz lépni? Kár lenne érted.

Végre olyan rendszert kell(ene) kiírni, amelyiknél igenis kezelve van a visszalépő csapat(ok) problémája. Leginkább nem csapatokra kell koncentrálni, hanem megmondani, h mi történik páros illetve páratlan csapatszám esetén adott divízióban a lebonyolítással. Akkor aztán tök mindegy, h ki lép vissza. Persze speciel én nem adnék vissza egy forintot sem a visszalépő csapatoknak. Az idei junior kupa is egy kész vicc. Nem hiszem el, h a Debrecen nem látta előre, h ennyire kevesen lesznek.

Regionális divíziók nagyon elrugaszkodott ötlet? Kelet-Nyugat rájátszással és döntővel?e53m62
Az király, hogy kezelve van a visszalépők helyzete, de az megint csak nem normális rendszer, hogy egyszer 8 aztán 7, a végén meg 6 csapatos az adott bajnokság...
Állandó létszám kellene minél több divízióba...
több mint 15 éve
e53m62 Pittsburgh Steelers 299 — W.A.R. = We Are Renegades
és pl honnan vágod hogy éppen nem januárban találja ki egy csapat h mégiscsak képes inditani magát egy divizioban akkor borul midnen nem?Pacman
Miért, te vissza akarsz lépni? Kár lenne érted.

Végre olyan rendszert kell(ene) kiírni, amelyiknél igenis kezelve van a visszalépő csapat(ok) problémája. Leginkább nem csapatokra kell koncentrálni, hanem megmondani, h mi történik páros illetve páratlan csapatszám esetén adott divízióban a lebonyolítással. Akkor aztán tök mindegy, h ki lép vissza. Persze speciel én nem adnék vissza egy forintot sem a visszalépő csapatoknak. Az idei junior kupa is egy kész vicc. Nem hiszem el, h a Debrecen nem látta előre, h ennyire kevesen lesznek.

Regionális divíziók nagyon elrugaszkodott ötlet? Kelet-Nyugat rájátszással és döntővel?

A defense lineman could tear apart a refridgerator with his teeth.
The offense lineman can tell you how to put it back together spring by spring...
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
http://www.budapestcowboys.com/content/?p=1791&langswitch_lang=hu
Junior: Cowboys-Sharks összefoglaló, a végén pedig egy kis webkettes tartalom 😊
több mint 15 éve
HTW 118 — Eagles fan
http://www.indavideo.hu/video/Sport1_TV_Amerikai_foci_Flash_mob/

több mint 15 éve
Zorddd Chicago Bears 476 — Menő

Gondolom hogy olyan max 80 mérkőzést tudnak megoldani a szóba jöhető hétvégéken, de biztos lesz hivatalos véleménye erről a JB-nekBruce
gondoltam hogy nem tőlem várod a hivatalos infót 😛 De szerintem közelítésnek nagyjából megfelel.

Double the gun, double the fun.
Zoon Politikon
több mint 15 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 718 — Salus populi suprema lex esto

Gondolom hogy olyan max 80 mérkőzést tudnak megoldani a szóba jöhető hétvégéken, de biztos lesz hivatalos véleménye erről a JB-nek
több mint 15 éve
Hát szerintem a reális az a 4-5 alapszakaszmeccs és rájátszás. Persze ez függ attól hogy rájátszásos rendszer lesz-e.

Zoon Politikon
több mint 15 éve
Na hát ez jól hangzik, erre mindenképp el kellene menni minél többen!

Csak addig jó lenne tudni, hogy hány mérkőzéssel számolhatunk, mármint a játékvezetők hány mérkőzést tudnak vállalni jövőre, mert ugye mindig az a szűk keresztmetszet!

Remélem kapunk tájékoztatót erről!
több mint 15 éve
Kori Baltimore Ravens 1 169
Most, h minden eldőlt az összes divízióban, nem kellene elkezdeni kiírni a jövő évi bajnokságot? Adott a csapatok száma, adottak az elképzelések, végre nem kellene kapkodni. Sztem.

Muszáj mindig februárra hagyni?e53m62
Október 22-én lesz egy edzői (vezetői) találkozó, ahol célszerű megjelenni minden érintettnek. Itt pont arról lesz szó mi hogy legyen, mik a realitások, ki mit tart fontosnak, stb. Mindenki elmondhatja a véleményét és esetleg még másokét is meghallgathatja. Nyilván ahány ember annyiféle álláspont, de a fő vonalakról el lehet vitázgatni. Ha itt tisztázódnak kicsit a dolgok, utána lehet nekilátni a többinek. Novemberben kész is lehet a jövő évi kiírás, ami remélem jó pár évig változatlan versenyrendszert biztosít majd.

Azt nem tudom mikor lesznek hivatalosan tájékoztatva az érintettek (vagy már voltak?), hozzám eddig ennyi jutott el a dologból.

több mint 15 éve
Pacman 162 — Ball Hawk
Most, h minden eldőlt az összes divízióban, nem kellene elkezdeni kiírni a jövő évi bajnokságot? Adott a csapatok száma, adottak az elképzelések, végre nem kellene kapkodni. Sztem.

és pl honnan vágod hogy éppen nem januárban találja ki egy csapat h mégiscsak képes inditani magát egy divizioban akkor borul midnen nem?

See what you hit,and hit what you see
több mint 15 éve
SzentiRebel_#18 272 — Rebels fan

Ha nem is kiírni máris, de el lehetne kezdeni beszedni a papírokat 😊 jelentkezés, igazolások, stb

több mint 15 éve
e53m62 Pittsburgh Steelers 299 — W.A.R. = We Are Renegades

Muszáj mindig februárra hagyni?

A defense lineman could tear apart a refridgerator with his teeth.
The offense lineman can tell you how to put it back together spring by spring...
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Wildfires-Heroes: 23-20 a pontos végeredmény
több mint 15 éve
Farky Indianapolis Colts 8 501 — ℧
Budapest Cowboys Jr. - Győr Sharks Jr. 42:20

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 15 éve
Golden Fox feat. Gringos @ Mustangs 26:22, bíró nélküli edzőmérkőzés. Gratulálok és köszönjük a sportszerű, izgalmas mérkőzést! Mustangs QB #17Shevi
Csak csatlakozni tudok, ami a pályán volt indulat, szerintem ott is marad, az újoncaink nagyon sokat tanultak, köszönjük.Zahó
Köszi szépen 😊 Élveztük, gyakoroltunk, jó volt.

Zoon Politikon
több mint 15 éve
GÁ13OR Las Vegas Raiders Ohio State Buckeyes 3
A Bats -nek emberhiánya van (nem kicsit),ugyh maradunk a Raptorsban. Az h melyik div-ben indulna a Bats nem hinném h bárkit is befolyásolna,csak mindenki a saját városát szeretné képviselni! De részemről szeretek a Raptorsba játszani,jó kis társaság!
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Ebből az egészből talán az lenne érdekes, hogy most, hogy a Raptors feljebb kerül, a Bats bemondja az unalmast mégegy évre és mennek a Raptors csapatával, vagy a Raptors csak a maga -gondolom elég tapasztalatlan- gárdájával áll ki. Ha az előbbi áll, akkor valószínűleg nem nagyon lesz már Bats a jövőben gondolom.
több mint 15 éve
Pacman 162 — Ball Hawk
Bulldogs-Raptors 0-11
a bulldogsnak asszem 175 yard-ja volt nekünk meg 180 kb...de a bulldogszosban nem vagyok biztos...

See what you hit,and hit what you see
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
A tataihoz hasonlóan alakult a Wildfires-Heroes is, ami a végeredményt illetve a 2. félidőben történő fordítást illeti.
Ha minden igaz, 20-6 ra vezetett a Heroes, végül innen nyertek a veszprémiek 24-20-ra talán. NEM pontos infó 😊 Viszont gratula a mai győzteseknek 😉
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Golden Fox feat. Gringos @ Mustangs 26:22, bíró nélküli edzőmérkőzés. Gratulálok és köszönjük a sportszerű, izgalmas mérkőzést! Mustangs QB #17Shevi
Csak csatlakozni tudok, ami a pályán volt indulat, szerintem ott is marad, az újoncaink nagyon sokat tanultak, köszönjük.

Más: A Raptors-Bulldogs-on mennyire volt egyenletes a büntetések eloszlása? Megdöntötték a Grizzlies tavalyi rekordját? 😀 😀
több mint 15 éve
Shevi San Francisco 49ers 52 — Mustangs fan
Golden Fox feat. Gringos @ Mustangs 26:22, bíró nélküli edzőmérkőzés. Gratulálok és köszönjük a sportszerű, izgalmas mérkőzést! Mustangs QB #17

Mustangs #17
2006-
több mint 15 éve
Köszi mindkettőtöknek! 😉
több mint 15 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Ha valaki valamit tud a meccsekről kérem írja be! 😊Bruce
http://twitter.com/tyler_HC/status/26844173542