Magyar foci csevegő
36 feliratkozó
több mint 14 éve
Pontos cím van? mert én nem látok pályát az állatkert mellett a maps.google.hu -n
Kis előzetes: http://www.facebook.com/pages/Jaszbereny-Hungary/Jaszbereny-Wolverines/208541386241?v=photos#!/event.php?eid=130572076989372&ref=mffabriusz
több mint 14 éve
Szeretnék gratulálni ehhez a fantasztikus ügykezeléshez a szövetség részéről! Lassan egy éves a probléma, és most - 2010. szeptember - sikerül kihozni egy határozatot - ilyen szempontból tök mindegy mi van benne - és lényegében ellehetetleníteni fiatal játékosok karrierjét.Ezzel mi újság?Úgy tűnik.KoriTE
http://www.mafsz.org/mafsz/media/1/20100831-2010-%2008-%2030elnokseg2010-026hatarozat.pdf
Akkor most ezen játékosok egyik magyar mérkőzésen sem játszhatnak?e53m62
Számomra érdektelen, kinek van igaza - nem is jogom, se kötelességem szerencsére - de ez, hogy majdnem egy év kellett ehhez, hogy egy ilyen határozatot meghozzanak, ez számomra a dilettantizmus magas foka! Miért nem lehetett ezt meghozni februárban, márciusban, vagy az elmúlt 10(!) hónap alatt, hogy elősegítsék a felek megállapodását? Miért kellett erre várni ennyi ideig?
És hangsúlyozom: nem állok egyik oldalra sem, mind a két fél álláspontját jól ismerem, nem is tisztem dönteni, egyszerűen a fejemet fogom, hogy nem volt elég idén már egyszer elrontani 50 zalai játékát, meg a jó ég tudja kiét, most ezt a gyakorlatot folytatja a szövetség megint...
több mint 14 éve
Kori
1 169
Ezzel mi újság?Úgy tűnik.
http://www.mafsz.org/mafsz/media/1/20100831-2010-%2008-%2030elnokseg2010-026hatarozat.pdf
Akkor most ezen játékosok egyik magyar mérkőzésen sem játszhatnak?e53m62
több mint 14 éve
Ezzel mi újság?http://www.mafsz.org/mafsz/media/1/20100831-2010-%2008-%2030elnokseg2010-026hatarozat.pdf
Akkor most ezen játékosok egyik magyar mérkőzésen sem játszhatnak?
A defense lineman could tear apart a refridgerator with his teeth.
The offense lineman can tell you how to put it back together spring by spring...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
thx
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
2010-09-04 - 15:00Eger Heroes vs. Budapest Wolves
2010-09-05 - 15:00
Szolnok Soldiers vs. Újbuda Rebels
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
lesz vmi meccs szombaton? azért itt kérdezem mert egyik hivatalos oldalt sem tudom elérni...
több mint 14 éve
kutya23c
223
A Szolnoki Aréna Kupa meghívásos lesz vagy lehet nevezni?
"Olyan vagyok, mint egy gép. Teljesítek mindenképp. Ha érzem is, hogy fáradok, holtomig már nincsen fék."
több mint 14 éve
És most is a kisebb csarnokban lesz, vagy most már odaadták a nagy Tiszaligeti csarnokot?MAFL insiderekhez lenne egy kérdésem:Igen,lesz! 😀babyface
lesz idén novemberben Szolnokon aréna kupa?
elsősorban Patyomkin tud majd válaszolni szerintem 😊konqueror
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
MAFL insiderekhez lenne egy kérdésem:Igen,lesz! 😀
lesz idén novemberben Szolnokon aréna kupa?
elsősorban Patyomkin tud majd válaszolni szerintem 😊konqueror
több mint 14 éve
Nem akartuk az adás előtt lelőni a poént, de annyira széttaktikáztam, hogy nem is láttam a műsort 😀holnap lesz a viva tv nemtom ijen 5 fele kb,csak ma volt az elozetes...XD
De a képeket hamarosan feldobom a FB-ra, és szerintem a cowboys.hu -ra is..
A Cowboys-os fiúk kapnak egy mezei feketepontot,hogy nem lett közzétéve az,h CKM lányokkal (jeloltekkel) fotózkodtak...Ha énmaradtam le sorry...PacmanKalo
öcsém nézi a tv én éppen indultam kondiba és akkor lettem rá figyelmes :rolleyes:
See what you hit,and hit what you see
több mint 14 éve
Kalo
137
Nem akartuk az adás előtt lelőni a poént, de annyira széttaktikáztam, hogy nem is láttam a műsort 😀De a képeket hamarosan feldobom a FB-ra, és szerintem a cowboys.hu -ra is..
A Cowboys-os fiúk kapnak egy mezei feketepontot,hogy nem lett közzétéve az,h CKM lányokkal (jeloltekkel) fotózkodtak...Ha énmaradtam le sorry...Pacman
több mint 14 éve
A Cowboys-os fiúk kapnak egy mezei feketepontot,hogy nem lett közzétéve az,h CKM lányokkal (jeloltekkel) fotózkodtak...Ha énmaradtam le sorry...PacmanPontosítanék, a CKM-es lányok fotózkodtak velünk 😛
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 14 éve
VIZILÓ
243
Nem akarjuk stresszelni a társaságot, arra ott van a pálya!azért az feltűnt, hogy eddig az új fórumra nem talált még át egyetlen spori sem? 😛 😛 😛 lehet elérte a célját 😀Szerintem meg csaltatok, mert mindig rángattátok a mezemet és hiába dobtam fel magam sose fújt a spori! És különben is les volt az egyik TD, meg ráadásul valaki ellopta a fogvédőmet 😀KoriTElolll 😀 szóval nem szeretnél foglalkozni a mérkőzés alatti játékvezetéssel, de.. 😀JSanyo
ui.: bocs Vízi, Billsfan,stb... 😀Geronimo
Az bőven elég, gondolom... 😂 😂 😂
több mint 14 éve
A Cowboys-os fiúk kapnak egy mezei feketepontot,hogy nem lett közzétéve az,h CKM lányokkal (jeloltekkel) fotózkodtak...Ha énmaradtam le sorry...
See what you hit,and hit what you see
több mint 14 éve
másszóval mennek, és dobnak egy sárgát 😛majd ők kiosztják a sárga zászlót helyettem is 😛DiamondsHead44lolll 😀 szóval nem szeretnél foglalkozni a mérkőzés alatti játékvezetéssel, de.. 😀JSanyoazért az feltűnt, hogy eddig az új fórumra nem talált még át egyetlen spori sem? 😛 😛 😛 lehet elérte a célját 😀
több mint 14 éve
majd ők kiosztják a sárga zászlót helyettem is 😛azért az feltűnt, hogy eddig az új fórumra nem talált még át egyetlen spori sem? 😛 😛 😛 lehet elérte a célját 😀Szerintem meg csaltatok, mert mindig rángattátok a mezemet és hiába dobtam fel magam sose fújt a spori! És különben is les volt az egyik TD, meg ráadásul valaki ellopta a fogvédőmet 😀KoriTElolll 😀 szóval nem szeretnél foglalkozni a mérkőzés alatti játékvezetéssel, de.. 😀JSanyo
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 14 éve
jó de ők hendikeppesek 😀JJ és Döme azért ittvan 😉 😛konquerorlolll 😀 szóval nem szeretnél foglalkozni a mérkőzés alatti játékvezetéssel, de.. 😀JSanyoazért az feltűnt, hogy eddig az új fórumra nem talált még át egyetlen spori sem? 😛 😛 😛 lehet elérte a célját 😀
több mint 14 éve
JJ és Döme azért ittvan 😉 😛azért az feltűnt, hogy eddig az új fórumra nem talált még át egyetlen spori sem? 😛 😛 😛 lehet elérte a célját 😀Szerintem meg csaltatok, mert mindig rángattátok a mezemet és hiába dobtam fel magam sose fújt a spori! És különben is les volt az egyik TD, meg ráadásul valaki ellopta a fogvédőmet 😀KoriTElolll 😀 szóval nem szeretnél foglalkozni a mérkőzés alatti játékvezetéssel, de.. 😀JSanyo
több mint 14 éve
azért az feltűnt, hogy eddig az új fórumra nem talált még át egyetlen spori sem? 😛 😛 😛 lehet elérte a célját 😀Szerintem meg csaltatok, mert mindig rángattátok a mezemet és hiába dobtam fel magam sose fújt a spori! És különben is les volt az egyik TD, meg ráadásul valaki ellopta a fogvédőmet 😀KoriTElolll 😀 szóval nem szeretnél foglalkozni a mérkőzés alatti játékvezetéssel, de.. 😀JSanyo
ui.: bocs Vízi, Billsfan,stb... 😀
több mint 14 éve
Szerintem meg csaltatok, mert mindig rángattátok a mezemet és hiába dobtam fel magam sose fújt a spori! És különben is les volt az egyik TD, meg ráadásul valaki ellopta a fogvédőmet 😀KoriTElolll 😀 szóval nem szeretnél foglalkozni a mérkőzés alatti játékvezetéssel, de.. 😀
több mint 14 éve
Kori
1 169
nem szokkeres, hanem inkább nagyon formális, amit a szokkeresek szoktak használni, miután a Tadzsikisztán 4. vonalbeli sereghajtó 6-0-ra verte őket hazai meccsen... de írhatnám azt is:Szerintem meg csaltatok, mert mindig rángattátok a mezemet és hiába dobtam fel magam sose fújt a spori! És különben is les volt az egyik TD, meg ráadásul valaki ellopta a fogvédőmet 😀
köszönöm az Úrnak, a családomnak, a csapatnak, a szurkolóknak, a barátaimnak a biztatást, hogy szívvel-lélekkel küzdenek, hogy a nehéz időkben is mellettünk állnak. Nélkülük nem tudtunk volna nyerni. Szeretném még megköszönni az általános iskolai tornatanáromnak, aki megtanított futni, megszerettette velem a sportokat, továbbá az összes edzőmnek életemben, de legfőképp a mostaniaknak, Lacibának és Möszijő Karimnak, akik hatalmas stratégák, mondhatni lángelméi ennek a sportnak.
A mérkőzésen kimagasló színvonalú volt a bíráskodás, igazából már mondhatjuk, hogy a megszokott volt. Az ellenfél nagyon megnehezítette a dolgunkat, becsülettel és tisztán küzdöttek, de a sok gyakorlás, verejtékes edzés meghozta gyümölcsét és a második félidőben sikerült többször is feltörni a védelmüket. Le a kalappal előttük és remélem még játszunk ellenük.Bálint #15
több mint 14 éve
legnagyobb az, mikor Pető Zoltán balhátvédtől megkérdezték egy teremsoccerkupán félidőben, hogy mit tudna mondani a mérkőzésről a kívülállóknak, mire ő izzadságtól csöpögve annyit nyögött:-höhh....nagyon szép volt.....gól...egyenlítő....
ott és akkor ez volta meccs legjobb jelenete 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
nem szokkeres, hanem inkább nagyon formális, amit a szokkeresek szoktak használni, miután a Tadzsikisztán 4. vonalbeli sereghajtó 6-0-ra verte őket hazai meccsen... de írhatnám azt is:köszönöm az Úrnak, a családomnak, a csapatnak, a szurkolóknak, a barátaimnak a biztatást, hogy szívvel-lélekkel küzdenek, hogy a nehéz időkben is mellettünk állnak. Nélkülük nem tudtunk volna nyerni. Szeretném még megköszönni az általános iskolai tornatanáromnak, aki megtanított futni, megszerettette velem a sportokat, továbbá az összes edzőmnek életemben, de legfőképp a mostaniaknak, Lacibának és Möszijő Karimnak, akik hatalmas stratégák, mondhatni lángelméi ennek a sportnak.
A mérkőzésen kimagasló színvonalú volt a bíráskodás, igazából már mondhatjuk, hogy a megszokott volt. Az ellenfél nagyon megnehezítette a dolgunkat, becsülettel és tisztán küzdöttek, de a sok gyakorlás, verejtékes edzés meghozta gyümölcsét és a második félidőben sikerült többször is feltörni a védelmüket. Le a kalappal előttük és remélem még játszunk ellenük.